Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tebrik ederim seni
Hangi çayları kullanıyosun canım yha darısı basımıza kacgunde 2 kılo verdın allahım bizede bizede nasippp ettt

Kızlar yha inş krndimden cok ğmitliyim inş cuma gunu hüsrana ugramam yha
Sitedeki yorumları görünce eksıklerımı tamamlıyorum
Mesela su bıraz daha fazla
Spor daha düzenli
Yeşilçay gunde 3 fıncan
Lıght yıyrcekler
Az kaloriler
Yapıcam yapıcammmmm
Rabbim nasip ederse yılbasına 60 kılo olatak girecegım

Günaydın Kızlaaaaaaaaar!!

Bendeniz uykucu kahvaltıya 5 dk kala kalktığım için su içme durumumda olmuyor.. çünkü hemen üstüne yemek yersem mide şişikliği yapıyormuş.. bugün başaracağım sanırım şuan yarım litre içtim saat 4 e kadar 2 litre yaparım heralde

Benimde hep masamda sık sık içiyorum zannediyorum fakat gel gör ki anca 2 litre yapıyor. Alışkanlığım yok ki pek bugün ama iyi başladım deniyorum kendimi 3 litreye varıcam..

Tebrik ederim çok iyi vermişsin bende 63.8 başladım bugün kahvaltıdan sonra tartıldığımda 61.6 geldim

Hoşgeldin
İnş hepberaber zayıflarız

Hoşbuldum tesekkurler insallah zayiflarizz :)

Selam hoşgeldin ben eda.
Hemen hemen aynı kiloyuz. Hep beraber güzel güzel vereceğiz kiloları

diyet arkadasim sitesine üye ol istersen yediklerini orada yazarsan daha kolay olur senin için

Memnun oldum. Dediğin siteye telefondan uye olabilirsem ins olurum canim

Hoşbuldum tesekkurler insallah zayiflarizz :)

Memnun oldum. Dediğin siteye telefondan uye olabilirsem ins olurum canim

Cnm bnde telf uye oldum oraya cok guzel bı sıte psıkolojık olarak yemenı engellıyo bınevı otokontrol u saglıyo

Kızlar 40 mekik
2 set bacak ve bel calıstırma 15 dk plates

Bugun su saat ıtıbarıyle 1 lt su içtim daha oglen olmadı ve bn su içme özürlüsüydüm yani içemzdim bu site bana cok ii geldi

selaaam kızlaaar ben geldiiim cok yorgunummm yaaa 16 saat yolculuk yok bana göre deill

Fatmaydı dimi ismn sorması ayıp kac yasındasın ve kac cocugın var bebegın ne kafarlık
Canım 83luyum 30 oluyo sanırım.bi düşük yaptım bundan önce bu ilk çocuğum oğluş 6,5 aylık daha.emiyor hala ama eskisi adar dil tabi.ek gıdaya başladım 3 afta oldu o sırada daha güzel dikkat edebildim tabi.eski süt olmaz tedirginliği yok şükür.çünkü bem hep bi sorun oldu süt başından beri.
selaaam kızlaaar ben geldiiim cok yorgunummm yaaa 16 saat yolculuk yok bana göre deill

hossbulduum bayaa motivasyonlu gördüm sizi.. süperr

Hoşşgeelldddiiiinn.evet yeni gelen arklar maşallah çok azimli.taze kan güzel oluyoo:)))

Allah bagışlasın rabbim analı babalı buyutsün
Bn sana ablamı diyim ne diim senden küiçügüm saygısızlık olmasın :/

Bize zaman ve sabır lazım
Ve tabıkıde azimmm
Kurban bayramında kendımı eskı halım gıbı düşününce sabrım cogalıyo
Yanı oylekı ayda 2 kılo versem bıle yılmıcam 10 ayda 20 kılo edıyo düşünsenize bn 10 ay sonra 54 kılo oluyorum
Kaaaççç 10 aylar gectı kendımıze yazık ettık
Krndim için kılomla savasıcam
Bnmle ugrasan hıc bı kusurumu bulumayıp kılomu kusur olarak sunan basta eltım ve dıger kışılerin agzını tam BEŞ karış acık bırakıcam
Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

mervecim iraden ,moralin,istikrarın,motivasyonun için tebrik ediyorum canım seni....kesinlikle meleğinin istediğin gibi çıtır bir annesi olacak....sen bu azimle diyetine uyduktan sonra kısa zamanda sağlıkla vereceksin kilocukları....

kızlar su içmekten korkmayın....yok yemekten öence,yok yemek arası vs....şu an normalde yediğiniz yemek düzenini bıraktınız ve diyettesiniz....bu yüzden her öğün öncesi 1 en güzeli 2 bardak su için normalde 5 öğün yapıyoruz 10 bardak su eder....=2 lt aradada 1 kaç bardakla 2.5 lt su rahatlıkla içilir....yada 1/2 lt su şişesi ile de rahatlıkla suyu tamamlarsınız.....havalar serinleyecek bundan sınra 3 lt olamsada 2-2.5 lt kesinlikle içiyoruz...

fatmacım leslie seni sıkıntıya sokacaksa bu kadar yürüyüşle tamamlarsın canım günlük egzersizlerini.....1 saat tempolu yürüyüş ideal....bebişte var ama:44:sen yaparsın canım

edacım şunaki moralininde etkisi var dır diye düşünüyorum....geçen hafta biraz sıkıntılıydın ve vücudun su tutmuş olabilir....bitki çayları vücuttan fazla suyun atılması,zararlı maddelerin atılması,yağ atımı vs birçok şeye faydası var ve ben kilo vermede çok yararlı olduğunu düşünüyorum....

arzumcum fasfood gıdalar çok kalorili olduğundan ikinci öğünü karşılıyor cnm bu yüzden acıkmamışsındır muhtamelen....o tavuk derili değildi değilmi...birde dün kaçamk olmuş en azından kolayı diet içseydin iyi olurdu....

çağlacım hoşdeldin.....

zordegil(mervecim)paylaşımlarını göremedim canım:44:nerelerdesin

fatmacım kilon 3'e bölünecek canım....söylediğin diyeti araştıralım canım bakma fırsatım olmadı ....

Merhaba.
Kaptan çağırdı koştum geldim :)
Boy;1,70
Kilo;93
Bu haftadan yediklerimi yaptiklarimi paylasacagim.
Umarim bende haftaya listeye girerim..

hoşgeldin canım....takım kurallarımızı'' okudum ve kabul ediyorum ''yorumundan sonra bizimlesin

14.TAKIM KAPTANI : BLUEDENIZ

14.TAKIM KURALLARI:

1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün ve iki (üç) ara öğün Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ?
Spor : ?

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız

1-herkes kilo çizelgesini yapacak

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ

C- 100 *3 MEKİK

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak +

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek

6- hergün en az 45 dk spor yapılacakyapmama ceza sebebi olacak

7- haftada 1 gün spor izni olacak(tercih kişiye özel)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacakdiyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli

hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…