- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.741
Tebrik ederim seniKaptancığım. Sanırım bu bitki çayları bana çok yaradı. Diyetisyenin verdiği listeden ne farkı vardı önceki yediklerimin diye düşünüyordum. Light ürünler+ çaylar+yağsız yemekler+ herşey tuzsuz ve sürekli hiç durmadan yiyorum ve hiç aç kalmıyorum. Tartıya çıktım bugün ve gözlerime inanamadım.Tam 2,1 kgvermişim Hedef kilo koymayacağım. Çünkü daha cumaya çok var 2,1 kg vermişim cumaya ne olur bilmiyorum.
Tebrik ederim seni
Hangi çayları kullanıyosun canım yha darısı basımıza kacgunde 2 kılo verdın allahım bizede bizede nasippp ettt
2 bardak yeşil çay. Birde ısırgan otu var. Ona da bugün başlayacağım. Aktardan aldım.
İnş herkes güzel güzel verir kiloları.
Kızlarrr kahvaltı öncesi içmeye çalışın 1 litreyi sıcak suya 1 dilim limon kesip için o şekilde ben alışmıştım şimdi kahvaltı öncesi1 litre içmezsem kahvaltı yapamıyorum alışkanlık oldu:))yoksa dediniz gibi insan içemiyor
Ben çalışıyorum su şişesi hep masamda. Canım sıkıldıkça su içiyorum.Özellikle yemekten önce. işte en azından 1,5 litrelik şişeyi kesin bitiriyorum. Akşam spordan sonra kalanını bir de sabah kalktığımda 1,5 bardak ılık su falan içiyorum. 2,5 litreyi rahat rahat geçiyorum çünkü akşam içtiğim suyunda haddi hesabı yok.
Kaptancığım. Sanırım bu bitki çayları bana çok yaradı. Diyetisyenin verdiği listeden ne farkı vardı önceki yediklerimin diye düşünüyordum. Light ürünler+ çaylar+yağsız yemekler+ herşey tuzsuz ve sürekli hiç durmadan yiyorum ve hiç aç kalmıyorum. Tartıya çıktım bugün ve gözlerime inanamadım.Tam 2,1 kgvermişim Hedef kilo koymayacağım. Çünkü daha cumaya çok var 2,1 kg vermişim cumaya ne olur bilmiyorum.
Hoşgeldin
İnş hepberaber zayıflarız
Selam hoşgeldin ben eda.
Hemen hemen aynı kiloyuz. Hep beraber güzel güzel vereceğiz kiloları
diyet arkadasim sitesine üye ol istersen yediklerini orada yazarsan daha kolay olur senin için
Hoşbuldum tesekkurler insallah zayiflarizz :)
Memnun oldum. Dediğin siteye telefondan uye olabilirsem ins olurum canim
selaaam kızlaaar ben geldiiim cok yorgunummm yaaa 16 saat yolculuk yok bana göre deill
Hoşgeldinnnnnnnnnn
hossbulduum bayaa motivasyonlu gördüm sizi.. süperr
selaaam kızlaaar ben geldiiim cok yorgunummm yaaa 16 saat yolculuk yok bana göre deill
Canım 83luyum 30 oluyo sanırım.bi düşük yaptım bundan önce bu ilk çocuğum oğluş 6,5 aylık daha.emiyor hala ama eskisi adar dil tabi.ek gıdaya başladım 3 afta oldu o sırada daha güzel dikkat edebildim tabi.eski süt olmaz tedirginliği yok şükür.çünkü bem hep bi sorun oldu süt başından beri.Fatmaydı dimi ismn sorması ayıp kac yasındasın ve kac cocugın var bebegın ne kafarlık
hossbulduum bayaa motivasyonlu gördüm sizi.. süperr
Canım 83luyum 30 oluyo sanırım.bi düşük yaptım bundan önce bu ilk çocuğum oğluş 6,5 aylık daha.emiyor hala ama eskisi adar dil tabi.ek gıdaya başladım 3 afta oldu o sırada daha güzel dikkat edebildim tabi.eski süt olmaz tedirginliği yok şükür.çünkü bem hep bi sorun oldu süt başından beri.
Hoşşgeelldddiiiinn.evet yeni gelen arklar maşallah çok azimli.taze kan güzel oluyoo:)))
Merhaba.
Kaptan çağırdı koştum geldim :)
Boy;1,70
Kilo;93
Bu haftadan yediklerimi yaptiklarimi paylasacagim.
Umarim bende haftaya listeye girerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?