- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.781
Nsıo rahat edersen.şimdi işkillendim bak sen kaç yaşındasın ki çok mu yaşlandım farketmeden yavv
Bu arada iki hafta deneme süresi ikinci hafta sonunda listelere dahil oluyoruz canım sana has değil genel bir kural bu aynen devam inş önümüzdeki hafta dahil olursun bi aksilik çıkmaz ve kaptan da onaylarsa
İnş yhaaa bnde dahıl olurum
Aksama bı az yaglı kapuska yapsam 100 gr sadece 25 kalori den hesaplarsak iiyi bir fikir
kalori olarak çok çok güzel canım..afiyet olsun.....ama biraz şişkinlik yapar
Kapuska yaptım
Mercimek corbas var
Bi kase yogurt yerim
Saolll gel beraber olsun bacımAfiyet olsuuun
edacım en geç saat 18'e kadar paylaşım alanına listemizi paylaşmalıyız canım....
faTTa83 ' ün fark kilosunu 3'e bölüp 83.2 ile işlem yapacaksın
evet canım pelinide dahil edeceksin....bildirim yaparım demişti umarım eksi kilolu bildirim yapar
diyetisyenemi gidiyorsun canım cuma günü
Merhaba kizlar, umarim herkes iyidir ve güzel güzel kilolarini veriyordur
Nedendir bilmiyorum 2 gündürinternetimde bir sorun vardi. Sayfalari acmasi, cevaplarimi göndermesi sonra hata bildirmesi derken deli etti beni. Bugün daha iyi ama
Denizcim veya Edacim ben bu hafta listeye dahil edilecek miyim acaba?
Yürüyüşe başladım coktan pazartesiden beri tamam o zaman kaptan ne derse o)
Kızlar varya costum ewde kızımla oynuyoruz
Salla salla yer yerinden oynasın salla salla gül memeler oynasın)))
Degistir
Banane banane banane beni al beni al onu alma
Heyt heyt heyt
Hobaaaa))
Ablacım 6 ya kadar hallerim senin gözün arkada kalmasın.
Fatta 83 'ün fark kilosunu bildirirken misal 83,2 bu haftaki 82 fark :2 kilo olsun ben bunu aşağıdaki sıralamd 2 olarakmı belirteceğim yoksa direkt üçe mi böleceğim yani aşağıdakilerden hangisini yapmalıyım
(83,2/81,2/2/0,80)
(83,2/81,2/0,67/0,80) bence ikincisi daha mantıklı ama yanlış olmasın diye soruyorum.
Diyetisyene cumartesi gideceğim. Cuma günü nöroloji doktoruna gideceğim.Son 2,3 haftadır başım ağrımıyor şükür sadece bir kere gözlerim çok acıdı onun dışında iyiydi. İnş ilaca başlamam
Bugün endokrine gittim yarın kan vereceğim. Gelecek hafta eylül 11 de de ultrason için randevum var. Yoğun bir hafta yakında doktora gidiyorum diye işten çıkartıcaklar beni
Bu yanlarımı nasıl erıtcem hangı hareketler ise yarar?
Sabah
Simit
Peynir
Şekersiz cay
Ara
6 erik
Yeşilçay
Ögle
Mercmk corbası
Salata
Yogurt
3 dilim kepeklı ekmk
Ara
7 otlu cay
Grissini
Aksam
Mercimek corbası
Kapuska
Yogurt
Su;2 kt
Cay:yeşilçay ve 7 otlu cay
Spor: leslie 3 mil / mekik 60 tane 20 dk plates ( sabahları sadece)
Kalori;895
Mesaj; 30.
Kızlar aksam yemegımı 19 ;00 da yedım
Araya erik koydum artık daha bişey yemicem
Herkese ii aksamlar
kızlar ben de katılmak istiyorummm... alın beni de aranıza... napmam lasım? cuma tartılıp size kilo bildirimi mi yapıcam? bütün sayfaları okumadım, sistem nasıl işliyor bilmiyorum o yüsden ama motivasyon için bir gruba dahil olmam şart...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?