Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aksama bı az yaglı kapuska yapsam 100 gr sadece 25 kalori den hesaplarsak iiyi bir fikir

Bu göbek sarkmasına mekık cekıyorum tahmınen ne kadarda farkı hıssederım bır bılgısı olan varmı

İnş yhaaa bnde dahıl olurum

İnş yhaaa bnde dahıl olurum

canım tabiki dahil olacaksın....2 haftalık deneme süresi;buda takımda bol paylaşım demek oluyorve şuan sen bunu ziyadesiyle yapıyorsun....bu süre zarfında cuma sabahı kilonu aç karınla tartılıp bildireceksin yani sadece 2 hafta sonra listede olacaksın ve 2 kilon belkide daha fazlası gitmiş olacak

mekik çekmen çok güzel kısa zamanda fark eder karın kaslarında....3 mil leslie yürümeye başladınmı bu arada

Kızlar varya costum ewde kızımla oynuyoruz
Salla salla yer yerinden oynasın salla salla gül memeler oynasın)))
Degistir
Banane banane banane beni al beni al onu alma
Heyt heyt heyt
Hobaaaa))

Kapuska yaptım
Mercimek corbas var
Bi kase yogurt yerim

Ablacım 6 ya kadar hallerim senin gözün arkada kalmasın.
Fatta 83 'ün fark kilosunu bildirirken misal 83,2 bu haftaki 82 fark :2 kilo olsun ben bunu aşağıdaki sıralamd 2 olarakmı belirteceğim yoksa direkt üçe mi böleceğim yani aşağıdakilerden hangisini yapmalıyım

(83,2/81,2/2/0,80)
(83,2/81,2/0,67/0,80) bence ikincisi daha mantıklı ama yanlış olmasın diye soruyorum.

Diyetisyene cumartesi gideceğim. Cuma günü nöroloji doktoruna gideceğim. Son 2,3 haftadır başım ağrımıyor şükür sadece bir kere gözlerim çok acıdı onun dışında iyiydi. İnş ilaca başlamam
Bugün endokrine gittim yarın kan vereceğim. Gelecek hafta eylül 11 de de ultrason için randevum var. Yoğun bir hafta yakında doktora gidiyorum diye işten çıkartıcaklar beni

Canım şuan deneme süresindesin.Yinede Cuma günü sabah aç karnına tartılıp bildirim yaparsın.

Bu yanlarımı nasıl erıtcem hangı hareketler ise yarar?

Sabah
Simit
Peynir
Şekersiz cay

Ara
6 erik
Yeşilçay

Ögle
Mercmk corbası
Salata
Yogurt
3 dilim kepeklı ekmk

Ara
7 otlu cay
Grissini

Aksam
Mercimek corbası
Kapuska
Yogurt

Su;2 kt
Cay:yeşilçay ve 7 otlu cay
Spor: leslie 3 mil / mekik 60 tane 20 dk plates ( sabahları sadece)
Kalori;895
Mesaj; 30.

Kızlar aksam yemegımı 19 ;00 da yedım
Araya erik koydum artık daha bişey yemicem
Herkese ii aksamlar

kızlar ben de katılmak istiyorummm... alın beni de aranıza... napmam lasım? cuma tartılıp size kilo bildirimi mi yapıcam? bütün sayfaları okumadım, sistem nasıl işliyor bilmiyorum o yüsden ama motivasyon için bir gruba dahil olmam şart...

Yürüyüşe başladım coktan pazartesiden beri tamam o zaman kaptan ne derse o )

canım leslie yürüyüş gerçekten çok etkili bol ter atıp vücudun toparlanıyor....

Kızlar varya costum ewde kızımla oynuyoruz
Salla salla yer yerinden oynasın salla salla gül memeler oynasın)))
Degistir
Banane banane banane beni al beni al onu alma
Heyt heyt heyt
Hobaaaa))

ohhhhhhhhhhh hobaaaaaaaaa analı kızlı coşmuşsunuz maşallah.....pıtırcığın yanaklarında ısırırım ben

çok teşekkür ederim canım....
evet edacım 2. işlem olacak....3'e bölünen kilo 83.2 ile yüzde hesaplanacak

2 randevundanda hayırlı iyi haberlele gel canım...diyetisyene gitmen sana çok iyi geldi diye düşünüyorum

Bu yanlarımı nasıl erıtcem hangı hareketler ise yarar?

hulalop çeevirebilirsin canım...ben kendim yaptım elektrik borusundançok etkili bel ve yanlar için....leslie yaparken beline streç film sarabilirsin kısa zamanda bununda etkisini görürsün

simit ve de öğledeki 3 dilim ekmek dışında süper bir menü olmuş canım....özellikle spor konusunda süpersinakşam ekmek yememende çok iyi olmuş

selam canım....dün ben seni takımımıza davet ettim zaten.....takım kurallarımızı okuyup kabul edersen bizimlesin

Son düzenleme:
listede adı olmayan tüm arkadaşlarım şuanda hepiniz yarışmadasınız .....sadece takım kuralı olan 2 haftalık deneme süresi sebebiyle listede isminiz yok....bu kuralda geçtiğimiz haftalarda motivasyon amaçlı esnek davrandık ancak istikrarlı olamadık bu yüzden aynen paylaşımlarımıza devam ediyoruz ve önümüzdeki hafta çok güzel başarılara imza atıyoruz kızlar....yeterki istekli ve azimli olalım....burdaki tüm çıtır hatunlar olarak en kısa zamanda sağlıkla kilolarımızı verip mezun olacak ve de başarı öykülerinizi büyük bir gururla paylaşacaksınız:13:

takım kurallarımız canım....''okudum ve kabulediyorum ''yorumundan sonra bizimlesin

14.TAKIM KAPTANI : BLUEDENIZ

14.TAKIM KURALLARI:

1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün ve iki (üç) ara öğün Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ?
Spor : ?

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız

1-herkes kilo çizelgesini yapacak

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ

C- 100 *3 MEKİK

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak +

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek

6- hergün en az 45 dk spor yapılacakyapmama ceza sebebi olacak

7- haftada 1 gün spor izni olacak(tercih kişiye özel)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacakdiyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli

hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar

kızlar selam ben geldim takıma baktım bide size bakayım dedim tatilden döndüm öyle deniz güneş kum bi tatil yapmadım ama köy havası ve doğal yiyecekler çok iyi geldi ee şey sanırım 1 kilo filan aldım ama hiç birşeyde gözüm kalmadı toparlanıp listeye girsem diye heyecanlıyımmmm

selamm kızlaaar

bugun oruclum dumo yuzden sahur iftar yazıcam

sahur
*kepekli ekmekle peynirli tost
*sekersız cay
iftar
*bıtkı cayı
*taze fasulye
*yarım tabak bulgur
*1 dılım ekmek
*yarım kase yogurt
*yarım por. coban salata
ara
*elma

toplam kalori :750
su:2lt
bıtkı cayı:1 kupa

öptüm kızlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…