Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eşim ben kızım aksam keyif yürüyüsümüzü yaptık şimdi ewe geldim ve bu yürüyüşte bana iyi geldi
Yha cok cok özürdleyerek soruyorum affınıza sıgınarak bnm bu kadar tuvalete cıkmam normalmi? Hadi küçük tvleti anladım su içiyoruz falanda ya büyük
Cok özürdiliyorum ama merak ettim yahu

İçtiğin çaydan olabilir canım bir de sigara içiyosaan.. oda çıkartıyo

Selam Kızlaaaar

Bugün ki Menüm;

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
AldığınızKalori Miktarı

Sabah;

1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal Sil

Ara Öğün;
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal)57 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Erik (8 kcal)8 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong) (54 kcal)54 kcal Sil

Öğle;
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohutlu Bulgur Pilavı (228 kcal)228 kcal Sil
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal Sil

Ara Öğün;
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil

Akşam;
1.00 x 100gr Hindi Göğüs (Beyaz Et - Pişmiş) (115 kcal)115 kcal Sil Kızlar tavuk yedim ama bulamadım göğsünü
1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız) (18 kcal)18 kcal Sil
1.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal)46 kcal Sil (50gr yoktu )
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal Sil

Alınan Kalori Toplamı 851 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal Sil
Yakılan Kalori Toplamı300 kcal

2 buçuk litre su ve bir bardak bitki çayı
Bununla 3. mesajım ama daha arkadaşların menülerine bakmadım

Son düzenleme:

Ewet simit ve ekmk fiysko
Şöle bişi yspmya calıştım aslında sabh simit yüzünden sıkı bi kahvaltı yapamadım ee öglende acıktım bu sefeerde ekmk 3 dılıme cıktı barı oglen biraz sıkı oldun dedım cunku az ve ekmksız yemem lazımdı 19:00 dan sonrada sadece erik ve cay bu kadar

Yokkkk bee canıımmm rahat ol burada da rahat olmıycaksak nerde olcaz.insan art niyet aramadan takılıyor burda.sorun yok yani:))))
Kızlar varya costum ewde kızımla oynuyoruz
Salla salla yer yerinden oynasın salla salla gül memeler oynasın)))
Degistir
Banane banane banane beni al beni al onu alma
Heyt heyt heyt
Hobaaaa))

Ooohhhh ohhh yandannnn:)))))

İçtiğin çaydan olabilir canım bir de sigara içiyosaan.. oda çıkartıyo

Sigara günde 1 tane belki oda aklıma gelirse yanı müptelası degılım dıyete basladım oyusden hiç içmiyom artık
Bnce 7 otlu cay var o yspıyo haklısın cnm

Yokkkk bee canıımmm rahat ol burada da rahat olmıycaksak nerde olcaz.insan art niyet aramadan takılıyor burda.sorun yok yani:))))

Ooohhhh ohhh yandannnn:)))))

Saol yha yanlış anlasıldm dıye üzüldüm
Ahgh fatma ablası benım kız bir oynak cıktı koptuk bugun
Yha bişi sorcam bu işaretleri gulucuk nazar bebek falan var nasıl yapıuosunuz bn telefondan gırıyorum ondan mı goremedım nerden oldugunu

çok sıkı kurallarınız varmış ama ben severim böyle şeyleri. tam bir görev adamıyımdır :)
tek zor gelen şey kalori hesabımı yapmak aslında. nasıl yapacağımı bilmiyorum, genelde az az yiyorum ama belli bir ölçüm yok... bir de liste dediğiniz şey nerdedir nasıl görebilirim? onun dışında kilomu yüzde olarak nasıl listeye ekliyorum? yüzde olarak ne demek yani onu anlamadım :)

ama çok heycanlıyımmmm

2013-09-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 30 dak 183
Sabah
[2] çoban salata 2 porsiyon 228
Öğle
[3] Sütaş light yoğurt 1 125 gr 55
[4] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
Ara
[5] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[6] Haşlanmış Nohut 50 gr 173
Akşam
[7] ülker çikolatalı gofret 38gr 1 adet 208
Toplam : 794 kal.
Msaj:9
Su:2,5
Çay:milupa stil tea
Yaa bugün çok dengesiz oldu yemek neyse(gofrette acayip tatlı krizim vardı akşam yemeği yerine öle bişey yaptım malesef(
Uzuuunnn zamandırrr bu kadar ciddi bi kaçamak yapmamıştım((pişmanlık dil de sadece keşke gündüz yeseydim dediminş cumaya 81.9 falan gibi bişey olsam çok sevinicem çünkü resmen aç yaşıyorum fark etmeden:))bıdık öle bi vaktimi aldı sormayın bi de ek gıdaya başladık paşa hazretleri herşeyi yemiyo önce tadım bırakıyo sonra yiyo veya yemiyo başka şey hazırlıyoruz:))neyse evlatlarımızın canları sağolsun:)kızlar ben çıkıyorum ancak uyurum çok öptüm hepinizi

Canım hoşgeldin sana yardımcı olayım
Kalorı hesbını diyetarkadasım.com diye bi site var oraya üye olup hesaplayabiliesin
Üye olduktan sonra profilinde bazal metobolizma hızını isticek kaptan( BLUEDENİZ) onu buraya gireceksin onuda unutma bnce kafanı karıstırma cok kolay önceki cuma gunu tarihli olanlarn yorumlarına bak nasıl yapmıslarsa sende ole ysparsın
Bnde bu hafta katıldım ilk defa yüzdelicm bakalım )

Ben merve buarada iyiki üye oldun ve bu takıma geldin insan cok motive oluyo
Normalde teksin ama sankı burdakıler senı iZliyo gibi beraber bi yola cıkmıssın bı kacamk yaparsan herkes seni görecek miş gibi oluyo
Hele kalori hesabını yapmaya basladıktan sonra allahım ben kendıme ne yspmışım diceksin otomatikmen adapte olacaksın ve zayıflayacaksın cnm
Birbirimize destek vericez ve sonuna kadar yarışcazZzz hadi bakalımmmm

Bugün ki menüm ;

SABAH : ° 1 yumurta ° 1 üçgen peynir ° 2 domates ° 3,4 dal maydonoz ° 1 fincan yeşilçay

ARA : 1/2 paket diyet bisküvi

ÖĞLE : ° 1 haşlanmış patates ° 1 domates

AKŞAM : ° 1 kase mercimek çorbası ° 2 kaşık et yemeği ° 1 kase yoğurt

1fincan mate çayı
3 lt su
30dk yürüyüş , 30dk egzersiz , 80 mekik

ALINAN KALORİ : 750 kcal

kaptan paylasimla ilgili yorumlarini ve eksiklikleri söylersen sevinirim

hemen üye oldum bile bu cuma ben de verecek miyim ki bilgilerimi? veriyim ya nolur. ben referans verebilirim size istikrarlı bir katılımcı olduğumu anlamanız için:) tatlıyı hayatımdan çıkarıyorum zayıflıyorum diye bir konu başlığım vardı oraya yazıyodum normalde, buraya gelmeden önce. isteyen oraya da bakabilir

Vericeksin bilgilerini bildiğim kadarıyla ve gunluk menu lerinide ne yedıklerını faln

Bu arada kendimi tanıtmak isterim. Ben Burcu. 32 yaşındayım. 168 boyda ve 62 kiloyum. hedef kilom da 55 inşallah :) Azimliyim, hırslıyım, sabırlıyım ve heyecanlıyım...

Bir şey sormak isterim. Takımın hafta sonunda yüzde kilo kaybı diğer takımlarla yarışıyor mu? bir kıyaslama oluyor mu acaba?

Hepinize sevgiler,selamlar ve az kalorili günler diliyorum...

Son düzenleme:

Bilgiler. Bu bolumun ana sayfasında yazıtı işte cuma yarısmalarıyla alakalı bildigim kadarıyla kıyaslama yapılıyo
Boy kac sorması ayıp
Bnde merve
160 boy
74 kılo
Hedef kılom 60
İnşşş

Ayyy yirimmm ben onu hatta o pofuduk totosunu ısırırım:)))))
Açıkcası telden hiç girmedim bilmiyorum o yüzden olabilir belki de o yüzden yoktur

Kızlar bugün hem temizlik var hem de dışarda alışveriş işlerinihalledip bi komşu teyzeye ıdığı el öptürmeye gideceğim çok tatlı bi tulum hediye etmişti kadın onu bi çocuğun üstünde görsün ve mutlu olsun istiyorum.o yüzden bugün beni mazur görün.yarın inş çok güzel haberlerle buluşalımmmmm.
Bu arada herkese GÜNAYYYDDDIINNLLAARRR EFEENNİİMMMMM

Herkese günaydın
Hayırlı sabahlar
Bende bıgun annemdeyim fazla paylasımolabılırmı bılmıyorum ama elimden geldikce ugrayacagım
Herkese bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…