- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.801
Eşim ben kızım aksam keyif yürüyüsümüzü yaptık şimdi ewe geldim ve bu yürüyüşte bana iyi geldi
Yha cok cok özürdleyerek soruyorum affınıza sıgınarak bnm bu kadar tuvalete cıkmam normalmi? Hadi küçük tvleti anladım su içiyoruz falanda ya büyük
Cok özürdiliyorum ama merak ettim yahu
canım leslie yürüyüş gerçekten çok etkili bol ter atıp vücudun toparlanıyor....
ohhhhhhhhhhh hobaaaaaaaaa analı kızlı coşmuşsunuz maşallah.....pıtırcığın yanaklarında ısırırım ben
çok teşekkür ederim canım....
evet edacım 2. işlem olacak....3'e bölünen kilo 83.2 ile yüzde hesaplanacak
2 randevundanda hayırlı iyi haberlele gel canım...diyetisyene gitmen sana çok iyi geldi diye düşünüyorum
hulalop çeevirebilirsin canım...ben kendim yaptım elektrik borusundançok etkili bel ve yanlar için....leslie yaparken beline streç film sarabilirsin kısa zamanda bununda etkisini görürsün
simit ve de öğledeki 3 dilim ekmek dışında süper bir menü olmuş canım....özellikle spor konusunda süpersinakşam ekmek yememende çok iyi olmuş
selam canım....dün ben seni takımımıza davet ettim zaten.....takım kurallarımızı okuyup kabul edersen bizimlesin
Yokkkk bee canıımmm rahat ol burada da rahat olmıycaksak nerde olcaz.insan art niyet aramadan takılıyor burda.sorun yok yani:))))Hayır estagfurullah ne yaslanması en guzel yaslar bn 23 yasındayım o yusden dedm hani yasınız falan hep yazıyo ya gorursun dersın bu kız daha 23 unde bıye bna fatma diyo falan o yusden dedım yha;((( yanlış anlasıldıysam ö. Dilerim
Kızlar varya costum ewde kızımla oynuyoruz
Salla salla yer yerinden oynasın salla salla gül memeler oynasın)))
Degistir
Banane banane banane beni al beni al onu alma
Heyt heyt heyt
Hobaaaa))
İçtiğin çaydan olabilir canım bir de sigara içiyosaan.. oda çıkartıyo
Yokkkk bee canıımmm rahat ol burada da rahat olmıycaksak nerde olcaz.insan art niyet aramadan takılıyor burda.sorun yok yani:))))
Ooohhhh ohhh yandannnn:)))))
çok sıkı kurallarınız varmış ama ben severim böyle şeyleri. tam bir görev adamıyımdır :)
tek zor gelen şey kalori hesabımı yapmak aslında. nasıl yapacağımı bilmiyorum, genelde az az yiyorum ama belli bir ölçüm yok... bir de liste dediğiniz şey nerdedir nasıl görebilirim? onun dışında kilomu yüzde olarak nasıl listeye ekliyorum? yüzde olarak ne demek yani onu anlamadım :)
ama çok heycanlıyımmmm
çok sıkı kurallarınız varmış ama ben severim böyle şeyleri. tam bir görev adamıyımdır :)
tek zor gelen şey kalori hesabımı yapmak aslında. nasıl yapacağımı bilmiyorum, genelde az az yiyorum ama belli bir ölçüm yok... bir de liste dediğiniz şey nerdedir nasıl görebilirim? onun dışında kilomu yüzde olarak nasıl listeye ekliyorum? yüzde olarak ne demek yani onu anlamadım :)
ama çok heycanlıyımmmm
Canım hoşgeldin sana yardımcı olayım
Kalorı hesbını diyetarkadasım.com diye bi site var oraya üye olup hesaplayabiliesin
Üye olduktan sonra profilinde bazal metobolizma hızını isticek kaptan( BLUEDENİZ) onu buraya gireceksin onuda unutma bnce kafanı karıstırma cok kolay önceki cuma gunu tarihli olanlarn yorumlarına bak nasıl yapmıslarsa sende ole ysparsın
Bnde bu hafta katıldım ilk defa yüzdelicm bakalım)
hemen üye oldum bilebu cuma ben de verecek miyim ki bilgilerimi? veriyim ya nolur. ben referans verebilirim size istikrarlı bir katılımcı olduğumu anlamanız için:) tatlıyı hayatımdan çıkarıyorum zayıflıyorum diye bir konu başlığım vardı oraya yazıyodum normalde, buraya gelmeden önce. isteyen oraya da bakabilir
Bu arada kendimi tanıtmak isterim. Ben Burcu. 32 yaşındayım. 168 boyda ve 62 kiloyum. hedef kilom da 55 inşallah :) Azimliyim, hırslıyım, sabırlıyım ve heyecanlıyım...
Bir şey sormak isterim. Takımın hafta sonunda yüzde kilo kaybı diğer takımlarla yarışıyor mu? bir kıyaslama oluyor mu acaba?
Hepinize sevgiler,selamlar ve az kalorili günler diliyorum...
Saol yha yanlış anlasıldm dıye üzüldüm
Ahgh fatma ablası benım kız bir oynak cıktı koptuk bugun
Yha bişi sorcam bu işaretleri gulucuk nazar bebek falan var nasıl yapıuosunuz bn telefondan gırıyorum ondan mı goremedım nerden oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?