- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.761
***14. TAKIM 325. ETAP ***
Valkyrie89 : (95.2///%)
pofuduk18 : (76.1// /%)izinli
faTTa83 : (83.2///%)322.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 3'e bölündü.
cglaa1670.9///%)
Ryeo62///%)
14. TAKIM ORTALAMASI :%
edacım listemizin son hali bu canım....yarın ve cuma günü ben olamayabilirim bu yüzden cuma günü listeyi hazırlayıp paylaşırsan üzerimden büyük yük kalkacak....:18: listenin son halinden sonra kardeş takımımızdan da yardım isteyebilirsin canım
kızlar;fatma86,zordegil,DUSHE deneme süreniz devam ediyor;bol paylaşımlarınızı bekliyorumcuma günü aç karına tartılıp kilolarınızı bildirmeyi unutmayın
Isırgan otunu demledim keskin bir yeşil ot kokusu var. Hiç benlik değil. Limon sıkıp içiyorum. Limonun tadı ve eksiliği ile idare ediyor.
Ablacım cuma günü sabah doktora gideceğim fakat öğlen gelmiş olacağım. Saat kaça kadar bildirmem gerekiyor?
faTTa83 ün kilosunu fark kısmında bölüp etap başlanıç kilosuyla oranlayacağım değil mi?
Pelinide toplam yüzde/ kişi hesaplamsında kişi adetine sayıyorum değil mi?
Ben nerdeyimm bu listeler ne
Okudum kabul ediyorum. :)
Bir bitki çayı daha devirdimmm:)))))
Şifaaa olsun inş
Leslie 15 dk
Tükettigim su 1.5 lt
Ya bnm karnm diyette oldygum gunden berı şiş neden olabilir
2 haftalık deneme süren var canım....bu sebeple listede değilsin
genel bir sorun olabilir....pc 'yi ilk açtığımda bendede oldu tekrardan giriş yapınca düzeldi
harikasın canım
kabızlık problemi yoktur umarım....yeme düzeni vs değişti canım bu sebeplede olabilir....hatta psikolojik bile olabilir....bol bol su içmeye çalış+ bitki çaylarını ihmal etme....varsa sıcacık ıhlamur içfaydası olur....regl ve de üşütmediysen geçer canım.....
Hoşgeldin canım. Naptın merak ettin?Kaçamak var mı kaçamak
Allahım herkes ANNELİĞİ nasip etsin
Bu kadar guzel şey varmı
Allahımmmm
Allah bagışlasın rabbim analı babalı buyutsün
Bn sana ablamı diyim ne diim senden küiçügüm saygısızlık olmasın :/
Nsıo rahat edersen.şimdi işkillendim bak sen kaç yaşındasın ki çok mu yaşlandım farketmeden yavv
Bu arada iki hafta deneme süresi ikinci hafta sonunda listelere dahil oluyoruz canım sana has değil genel bir kural bu aynen devam inş önümüzdeki hafta dahil olursun bi aksilik çıkmaz ve kaptan da onaylarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?