Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Rabbim sevdıklerınızle doys doya yasamayı nasıp etsın
HepımıZe saglıklı sıhhatlı din iman dolu dogru yoldan ayrılmadan yasamayı nasıp etsın
Bereketınız huzur ve saglıktan yana olsun
Mubarek olan cumamız Hayırlara vesile olsun

Kızlar hepimizi tebrik ediyorum bu hafta herkes çok güzel vermiş :) cok mutlu oldum :) izin donusuren az 72 olmak istiyorum bakalım :)

***14. TAKIM 325. ETAP ***

Valkyrie89 : (95.2/92,60/2,60/2,73%)
pofuduk18 : (76.1/74,6/1,5 /1,97%)izinli
faTTa83 : (83.2/82,00 /0,40/0,48%)322.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 3'e bölündü.
cglaa1670.9/69,7/1,2/1,69%)

Ryeo62/61,4/0,60/0,97%)

14. TAKIM ORTALAMASI :%1,57

Bir de stres faktörü cok onemli diğer işten ayrılmak yaradı bana stress uçtu gitti kilo vermeye başladım :) herkese simdiden iyi hafta sonları :)

Arkadaslar bu hafta daha azimli olacagım ve 70 leri görmk için elimden geleni yapacagımm

Bugun leslie yapmıyorum. Saat 12.30 dan beri temizlik yapıyorm. Simdi oglumu uyuttum devam edicem. Vaktim kalirsa mekik cekerim . Ama yoruldum gerçekten. . Mervecim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim . Herkesin cumasi mubarek olsun kizlar.. iyki varsiniz. Bu cumaya bomba gibi gelicem. İnşallah

Canım sen canını sakın sıkma.
Ben de devlet hastanesine gittiğimde senin gibi bir durum yaşadım. Bana beyninde tümör olabilir yada beyinde enfeksiyon olabilir demişlerdi. Bu nedenle 4 ayrı nöroloji doktoruna gittim ve sonuç tümör yok dedi ve başka bir hastalık olduğu ortaya çıktı.
Hala şüphe ediyorsan imkanın varsa üniversite hastanesine gitmeye çalış...

Canım fark : 2,6 Yüzdeside 4,08 bu hafta listede olsaydın muhtemelen birinci olurdun

Gerçekten miiiiii Benim sorunum sanırım kalori ve sporsuzlukmuş onu anladım.. p.tesinden itibaren işede gitmiyorum daha çok spor yapıp daha fazla kilo verme şansım var
Haftaya Listede olacak mıyız peki biz deneme sürecinde olanlar

Canım bilmiyorum.Deniz abla karar veriyor. Gelecek cuma listede misiniz değil misiniz bilmiyorum. Birde bu haftaki performansınız da önemli diye düşünüyorum.

72.100 gr hafta bası 74 düm işte
anladım tatlım aramızda fark yok o zaman .. sen cuma gününe 70 bende 69 oluyorum tamam mı... ikimizinde hedefi 2 kilo vermek.. ve Allah nasip ederse.. elimden gelenin çok daha fazlasını yapmaya calışcam .. inşallah bu hafta hedefimi tuturabilirim .. Mervecim ben diyet defteri tutuyorum .. 82 kiloyken 72 ye öyle inmiştim bi ara ne yediğimi yazıyorum. burayada yazıoruz ama o elinin altında iyi oluo kalorisini yazıorum aksamda hepsini buraya aktarıorum kolaylıkta oluyor. cicili biçili bi defter aldım :)iyi oluo yani .. öpyorum..kolay gelsin kızlar herkese

Kızlar kusuruma bakmayın lütfen burada yokum. Sabah hastanedeydim öğleden sonrada çok yoğunum. Haftaya müdürüm tatile çıktığından işlerini bana devrediyor. Affınıza sığınıyorum. Kendinize iyi bakın. Sakın kaçamak yapmayın. Unutmayın kaçamak yaparsanız ceza alırsınız

bu arada tebrik ediyorum listede olan ve olmayan deneme süresindeki tüm üyelerimizi. Bu hafta gerçekten çok iyi bir performans sergilemişiz. Öpüyorum sizi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugun lislieyi aksam yapcm bnde katnvalıdemdeyım şimdi ew temzliyorum aynen sabahtan beri kızımı doyurdum şimdi kndne şöle sekersız keyıf kahvwsı yapcm

Tamam adaşım inş bu hafta bnde tutayım o zaman cuma günü yüzümüzde güller acsın:))))
İnş o zayıflayamassın diyenlerin inadınaaaa sen şuan kac kılosun 71 mi

tam 71 kiloyum canım .. cuma 69 olucam inş .. sende 70 .. anlaştık mı.. ben kendimi biliyorum aslında yapardımda net yoktu önemsemedim almayınca falan :) ama cuma günü 69 u istiyorummmmmmmm :)

tam 71 kiloyum canım .. cuma 69 olucam inş .. sende 70 .. anlaştık mı.. ben kendimi biliyorum aslında yapardımda net yoktu önemsemedim almayınca falan :) ama cuma günü 69 u istiyorummmmmmmm :)

Tamam anlastık inş ben 70 sende 69 olcaksın zaten bi 70 mişi inersem dahada inerim yani
Destek olalım birbirinize bu arada yas ve boy kac bebegın ne kadarlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…