- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.901
Bence 2 lt yap sen suyu faydasını cok görüceksinEvettt su az oldu. Kapanışı 2lt ile yapabildim ancak
Günaydın Kızlaaar
başlangıc kilosu: 63.8
Bugünkü kilo: 61.2
Fark: 2 (63-61)
% hesaplama: 3,13
Arkadaslar bu hafta daha azimli olacagım ve 70 leri görmk için elimden geleni yapacagımm
Canm sen kac kilosun suan
Kizlar gunaydin
Tahlil sonuclarim açıklandı iki uc gün once doktor beynimde tümör olma olasılığı olduğunu soyledi onunla ugrastim hic giremedim sanirim her sey üst üste geliyoama sorun yok baska bir doktora gittim ozel hastanede kosturdum birde tümör yok hatta hormonlarimdan sagliklisin falan dedi su devlet hastanesindeki doktorlar kafalarina gore insanlari yoneltiyolar bilmiyorsan baska hastaneye yolla niye kafana gore yorum yapiyosun ya cok korktum tabii ailemde babam kalp hastasi birde
Beynim durmus durumda bugünun cuma olduğunu unutmusumkizlar biriniz benim icin doldurabilir mi birazdan kan vericem ac karna tahlil yine en kotusu kafam calismiyo
62ydim gecen hafta bugun 61.4 ciktim tabii aclik etkiside vardir olsun
Canım fark : 2,6 Yüzdeside 4,08 bu hafta listede olsaydın muhtemelen birinci olurdun
Gerçekten miiiiiiBenim sorunum sanırım kalori ve sporsuzlukmuş onu anladım.. p.tesinden itibaren işede gitmiyorum daha çok spor yapıp daha fazla kilo verme şansım var
Haftaya Listede olacak mıyız peki biz deneme sürecinde olanlar
anladım tatlım aramızda fark yok o zaman .. sen cuma gününe 70 bende 69 oluyorum tamam mı... ikimizinde hedefi 2 kilo vermek.. ve Allah nasip ederse.. elimden gelenin çok daha fazlasını yapmaya calışcam .. inşallah bu hafta hedefimi tuturabilirim .. Mervecim ben diyet defteri tutuyorum .. 82 kiloyken 72 ye öyle inmiştim bi ara ne yediğimi yazıyorum. burayada yazıoruz ama o elinin altında iyi oluo kalorisini yazıorum aksamda hepsini buraya aktarıorum kolaylıkta oluyor. cicili biçili bi defter aldım :)iyi oluo yani .. öpyorum..kolay gelsin kızlar herkese72.100 gr hafta bası 74 düm işte
anladım tatlım aramızda fark yok o zaman .. sen cuma gününe 70 bende 69 oluyorum tamam mı... ikimizinde hedefi 2 kilo vermek.. ve Allah nasip ederse.. elimden gelenin çok daha fazlasını yapmaya calışcam .. inşallah bu hafta hedefimi tuturabilirim .. Mervecim ben diyet defteri tutuyorum .. 82 kiloyken 72 ye öyle inmiştim bi ara ne yediğimi yazıyorum. burayada yazıoruz ama o elinin altında iyi oluo kalorisini yazıorum aksamda hepsini buraya aktarıorum kolaylıkta oluyor. cicili biçili bi defter aldım :)iyi oluo yani .. öpyorum..kolay gelsin kızlar herkese
tam 71 kiloyum canım .. cuma 69 olucam inş .. sende 70 .. anlaştık mı.. ben kendimi biliyorum aslında yapardımda net yoktu önemsemedim almayınca falan :) ama cuma günü 69 u istiyorummmmmmmm :)
Canm gecmis olsun cook. Devlet Hastaneleri öyle ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?