- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.941
Amin inş canım hepimize....Rabbim sevdıklerınızle doys doya yasamayı nasıp etsın
HepımıZe saglıklı sıhhatlı din iman dolu dogru yoldan ayrılmadan yasamayı nasıp etsın
Bereketınız huzur ve saglıktan yana olsun
Mubarek olan cumamız Hayırlara vesile olsun
Offff sorma ya ben de 78 falan olmak istiyorum inş olurum.caanım sana söylediğim siteye baktın mı?3-4 haftada sağlıklı şekilde 3-6 kilo arasında veriliyorKızlar kuban bayramına kadar hemen hemn bir ay var ve ben en az 65 yada 67 en fazla düşmk zorundayım suan ise 72 kıloyum ewet kızlar bunun için özel diyetlerınız varmı ya sok dıyet degılde bırazcık hızlı kilo versem :)))))
Ahhh ahhh benim o rahatlığa daha var sanırım oğluş daha 6,5 aylık en az bi 6 ay var sanırım benimki tek durmıycak ve kucakta durucak sürekliKızlar spor yaparken sıkılıtorsanız sewdıgınız muzıklerden 10 tane hareketlı olcak ama ayarlayın takın kulaklıgı dısardaysanız tabi
Ewdeysenız acın müziği yapın sarkılar bıtene kadar hemn hemn 45 dk gecıyo ;D bn öle yapıyorum
Canım o zaman senin vucut baya sıkı ben de şu an 46 giyiyorum ama benim yanlarım var nasıl diyim basen dil de göbek ve onun hizasındaki yan kısımlar ve oraları nasıl eritirim bilemedim bi türlüŞuan 46 bedenim. O da her pantolon gelmiyor. En zoru pantolon bulmak
Öncelikle ehrkesi tebrik ediyorum hakikaten çok çok azimli bi grup olduk yanlız en çok vicdan azabı çekiyorum malum hem emziriyorum hem debıdık daha çok küçük diye kendimden önce onu düşünüyor ve hızlı kilo veremiyorum durum böyle olunca da grubun yüzdesini geri çekiyorum ve bu durum beni rahatsız ediyorİyi akşamlar herkese
Tüm takımlar sonuç listelerini paylaşmış görünen o ki bu hafta 1. ci olduk.(Henüz kesin sonuç listesi paylaşılmadı ama görünen budur)
Deniz abla çok sevinecek
Evet haftaya inş yine birinci oluruz.
Takım kurulduğundan beri 2. kere 1. ci olduk ve 1 bir ikinciliğimiz vardı.
Bundan sonra en azından ilk 3 te olsak süper olacak. Ve en önemli kural kaçamak yok unutmayın kaçamak yapmak bir adım ileri gitmek yerine geri gitmektir. Hepinizi çok öpüyorum. Yarın sabah diyetisyene gideceğim. Sonrada dayıma akşama geç döneceğim muhtemelen. Yemeklerimi taşıyacağım ki kaçamak yapmayayım ee sizede kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum... Burayı boş bırakmayın lütfen (kendiniz ve motivasyonunuz için)
İyi akşamlar herkese
Tüm takımlar sonuç listelerini paylaşmış görünen o ki bu hafta 1. ci olduk.(Henüz kesin sonuç listesi paylaşılmadı ama görünen budur)
Deniz abla çok sevinecek
Evet haftaya inş yine birinci oluruz.
Takım kurulduğundan beri 2. kere 1. ci olduk ve 1 bir ikinciliğimiz vardı.
Bundan sonra en azından ilk 3 te olsak süper olacak. Ve en önemli kural kaçamak yok unutmayın kaçamak yapmak bir adım ileri gitmek yerine geri gitmektir. Hepinizi çok öpüyorum. Yarın sabah diyetisyene gideceğim. Sonrada dayıma akşama geç döneceğim muhtemelen. Yemeklerimi taşıyacağım ki kaçamak yapmayayım ee sizede kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum... Burayı boş bırakmayın lütfen (kendiniz ve motivasyonunuz için)
Şuan 46 bedenim. O da her pantolon gelmiyor. En zoru pantolon bulmak
Günaydın Kızlaaar
başlangıc kilosu: 63.8
Bugünkü kilo: 61.2
Fark: 2 (63-61)
% hesaplama: 3,13
menün çok güsel görünüyor. şimdiden suyu 2lt yaptıysan 3e zorla derim :)süper olmus kızlar inşallah 1. oluruz yaaa maasallah bizeee:))
bugunum
sahur
*yagsız tek yumurtayla omlet
*50gr beyaz peynır
*2 dili cavdar ekmegi
iftar
*bıtkı cayı
*mercimek corbası
*2 dilim cavdar ekmegi
*150gr hamsi bugulama
*yesil salata
ara
*sekersız kahve
*2kasık dondurma
toplam kalori :910
su:2lt
bıtkı cayı:1 kupa
öpüyorum kızlar umarım hep böyle giderizzz hem kilolardan kurtulur hemde yarısmada 1. oluruzz
menün çok güsel görünüyor. şimdiden suyu 2lt yaptıysan 3e zorla derim :)
Amin inş canım hepimize....
Offff sorma ya ben de 78 falan olmak istiyorum inş olurum.caanım sana söylediğim siteye baktın mı?3-4 haftada sağlıklı şekilde 3-6 kilo arasında veriliyor
Ahhh ahhh benim o rahatlığa daha var sanırım oğluş daha 6,5 aylık en az bi 6 ay var sanırım benimki tek durmıycak ve kucakta durucak sürekli(
Canım o zaman senin vucut baya sıkı ben de şu an 46 giyiyorum ama benim yanlarım var nasıl diyim basen dil de göbek ve onun hizasındaki yan kısımlar ve oraları nasıl eritirim bilemedim bi türlü(
Öncelikle ehrkesi tebrik ediyorum hakikaten çok çok azimli bi grup olduk yanlız en çok vicdan azabı çekiyorum malum hem emziriyorum hem debıdık daha çok küçük diye kendimden önce onu düşünüyor ve hızlı kilo veremiyorum durum böyle olunca da grubun yüzdesini geri çekiyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor((( ne yapsak da bu durumu kurtarsak geriletmesem grubu bi fikri olan var mı? Ayrılsam ama grup içi kurallar bana aynen devam etse de yüzdeye katılmasam böyle biley olur mu ya da başka bi yol???
Sabah
Az yaglı omlet
6 zeytin
Peynir az yaglı
Domates
Salatalık
Şekersiz cay
Ara
Şekersız kahve
Form ülker bisküvi
Ögle
Birkase yogurt
Salata
Yarım porsiyon barbunya yemegi
Ara
5 ceviz
Yeşilcay
Aksam
Mercimek çorbası
Kabak yemegi
Bir kase yogurt
Su;1.5 lt
Spor:sabah plates 17 dk
Aksam leslie 5 mil mahvoldumama
Bitkiçayı ve yeşilcay toplam 4 kase aralarda tükettim bu kadar
merve'cim (doğru hatırlıyorum di mi?:) )menünde biraz daha detay verebilir misin? misal form bisküvi ne kadar? bir paket mi? 2 tane mi? kabak yemeği ne kadar? 4-5 kaşık kadar mı bir tabak aldığınca mı :)
verdiğin kiloların ve sporların için yine tebrik ediyorum bu arada :)
tebrik ederim canım çok iyi kilo vermişsin. hemen hemen aynı kiloda görünüyoruz. ben de bu sabah 61.5 çıktım. boyunu ve hedefini merak ettim açıkçası :)
5 adet bisküvi
5 kasık kadar da kabak yemegı
Ewt dogru cnm merve
Teşşkkur ederım bnde senıntebrık ederım
Teşekkür ederiiiiiim
158im canım 50 kilo cok iyi duruyor bende diyet arkadaşıma göre ideal 54imiş ama benim hedefim 52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?