Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Amin inş canım hepimize....
Offff sorma ya ben de 78 falan olmak istiyorum inş olurum.caanım sana söylediğim siteye baktın mı?3-4 haftada sağlıklı şekilde 3-6 kilo arasında veriliyor
Ahhh ahhh benim o rahatlığa daha var sanırım oğluş daha 6,5 aylık en az bi 6 ay var sanırım benimki tek durmıycak ve kucakta durucak sürekli(
Şuan 46 bedenim. O da her pantolon gelmiyor. En zoru pantolon bulmak
Canım o zaman senin vucut baya sıkı ben de şu an 46 giyiyorum ama benim yanlarım var nasıl diyim basen dil de göbek ve onun hizasındaki yan kısımlar ve oraları nasıl eritirim bilemedim bi türlü(
Öncelikle ehrkesi tebrik ediyorum hakikaten çok çok azimli bi grup olduk yanlız en çok vicdan azabı çekiyorum malum hem emziriyorum hem debıdık daha çok küçük diye kendimden önce onu düşünüyor ve hızlı kilo veremiyorum durum böyle olunca da grubun yüzdesini geri çekiyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor((( ne yapsak da bu durumu kurtarsak geriletmesem grubu bi fikri olan var mı? Ayrılsam ama grup içi kurallar bana aynen devam etse de yüzdeye katılmasam böyle biley olur mu ya da başka bi yol???

bizim uğurumuz diyip yeni üyeleri onure etmek isterim :) başarılarımızın da devamını dilerimmm...

günlük menüm:

sabah:

sade omlet
5 yeşil zeytin
3 çeşit peynir toplamda 1.5 kk kadar eder
yarım mücver

öğle:
keçi peynirli salata
yarım patlıcanlı kremalı (keşke kremasız olabilse) çorba
yarım dilim kızarmış ekmek

ara: 5 tane ceviz

akşam: 4 ızgara köfte
3 ızgara tavuk şiş
200 ml ayran
1/4 yeşil salata

Toplam kalori: şimdilik 1150 civarı (vay arkadaş bence çok az yemiş oluyorum ama yine de 1000 üstü oluyor poff)
Su: 1.5 lt (şimdilik. bununla ilgili bir mesajım daha olacak ilerleyen saatlerde)
Mesaj sayım baya var :)
Bitki çayımı da içeceğim...

Kızlar bu sitede de konu başlığı olan alkali su içimine başlamış bulunuyorum. alkali su demek suyun asidik olan pHsını bazik duruma gelmesi demek. bu da karbonat koyarak elde edilebiliyor. yararlarını okursanız daha iyi olur. benim buraya yazmamla olacak bir şey değil ama zayıflamaya yardımcı olan bir şey diyerek sihirli cümleyi kurmuş olayım merak uyandırabilmek adına :)

bunun dışında tartı alırken yağ ve su oranını ölçen bir tartı almış idim ama hiç bu özelliğini kullanmamıştım şimdiye kadar. çok güvenilir sonuçlar alınmasa da dün %49 olan su oranım bugün %49.6 çıktı. sebebi de 3-4 gün sonra regl olacak olmam :) bildiğiniz şiş durumdayım şuan :) yani vermiş olduğum kilo daha fazla esasen. o şişlik de sabahki tartıma yansımıştır. vücudum genelde 1 kilo falan ödem yapıyor...

süper olmus kızlar inşallah 1. oluruz yaaa maasallah bizeee:))

bugunum

sahur
*yagsız tek yumurtayla omlet
*50gr beyaz peynır
*2 dili cavdar ekmegi
iftar
*bıtkı cayı
*mercimek corbası
*2 dilim cavdar ekmegi
*150gr hamsi bugulama
*yesil salata

ara
*sekersız kahve
*2kasık dondurma

toplam kalori :910
su:2lt
bıtkı cayı:1 kupa

öpüyorum kızlar umarım hep böyle giderizzz hem kilolardan kurtulur hemde yarısmada 1. oluruzz

menün çok güsel görünüyor. şimdiden suyu 2lt yaptıysan 3e zorla derim :)

Sabah
Az yaglı omlet
6 zeytin
Peynir az yaglı
Domates
Salatalık
Şekersiz cay

Ara
Şekersız kahve
Form ülker bisküvi

Ögle
Birkase yogurt
Salata
Yarım porsiyon barbunya yemegi

Ara
5 ceviz
Yeşilcay

Aksam
Mercimek çorbası
Kabak yemegi
Bir kase yogurt

Su;1.5 lt
Spor:sabah plates 17 dk
Aksam leslie 5 mil mahvoldumama
Bitkiçayı ve yeşilcay toplam 4 kase aralarda tükettim bu kadar

Canım yanlar için zumba dansı ewde bak netten süper

merve'cim (doğru hatırlıyorum di mi?:) )menünde biraz daha detay verebilir misin? misal form bisküvi ne kadar? bir paket mi? 2 tane mi? kabak yemeği ne kadar? 4-5 kaşık kadar mı bir tabak aldığınca mı :)

verdiğin kiloların ve sporların için yine tebrik ediyorum bu arada :)

5 adet bisküvi
5 kasık kadar da kabak yemegı
Ewt dogru cnm merve
Teşşkkur ederım bnde senıntebrık ederım

5 adet bisküvi
5 kasık kadar da kabak yemegı
Ewt dogru cnm merve
Teşşkkur ederım bnde senıntebrık ederım

o zaman süper. hiç ekmek yememen daha da güsel. ben tamamen çıkardım ekmeği hayatımdan. bugün bir tek yarın kızarmış ekmek yedim ki hiç gereği yoktu. yaklaşık 1.5 aydır yemiyorum :) kahvaltı da bile alıştım valla...

Teşekkür ederiiiiiim
158im canım 50 kilo cok iyi duruyor bende diyet arkadaşıma göre ideal 54imiş ama benim hedefim 52

10 kilon kalmış sadece. insanlar kaç 10 kilolar veriyor. ama sabır şart. her hafta bu kadar veremeyebilirsin. moralin bozulmamalı. hatta bir hafta hiç veremeyebilirsin bu seni hiç yıldırmamalı. işte asıl o zaman buranın motivasyonu devereye girecek :) o günler için buraya yatırım yapıyoruz bir anlamda da aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…