Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

güzelmiş cnm menun az az yemişsin herseydenn

Sabah
Zeytin 6 adet
Peynir az yaglı
Domates
Salatalık
2 dilim kepek ekmek

Ara:
Elma
Yeşilcay

Ögle
Yayla corbası yarım kase
Salata
Taze fasulye
Yogurt

Ara
7 otlu cay

Aksam
Tavuk haslama
Pirinc pilavı
2 yemek kasıgı
Ayran 2 badak

Ara
Erikkk

Su 2 lt
Kalori:827
Spor; leslie 3 mil sabah / 25 mekik/ leslie 5 mil aksam 35 dk kadar dayanabıldım
Dısarda yürüyüş yapamadım;((((

Mesaj 17
Ayriyeten sabah plates ve 15 mekik daha var))

canım menün ne eksik ne fazla ama ben artık asla pilav yemiyorum. seninki de çok fazla değil. 2 kaşığın lafı mı olur diceksin ama tek diyebileceğim bu menünle ilgili :)

ben senin spor aktivitelerine hayranım. gerçekten tebrikleri hakediyorsun bu konuda bence güzel sonuçlar alacaksın 1 ay içerisinde...

sadece bazal cnm.. 100 gr altın cilek kurusu 46 kalori falanmıss

ayy bu habere bayıldım. emin misin ki ya? 100 gr çok fazla 46 kalori de çok az geldi bana :) eğer böyleyse atıştırmalık için çok iyi bir alternatif olur bizim için. hem de tatlı isteğini azaltır. ben şimdi yarım avuç altın çilek, yarım avuç da çekirdekli kuru üzüm yemeği planlıyorum :)

selaam kızlaaar

sahur
*kepekli ekmekle tost
*sekersiz cay

iftar
*bıtkı cayı
*mercimek corbası
*2 dilim cavdarlı ekmek
*yarım tabak bulgur
yarım kase yoğurt

ara
*elma
*sekersiz kahve

toplam kalori:800
spor:45dk leslie
bıtkı cayı:1 kupa
su:2lt

öpüruuum kızlaaaaar

Son düzenleme:

canım internette kalorisi cok az 100grmı 46 kalori yazıordu

Söylediğin gibi düşünürsek haklısın ama benim işim hemen evimin karşısında çıktıgım an evde oluyorum.. bahcede var çardak vs orada yaptık dogum gününü yola zaman gitmedi.. az öncede gençlerle yakar top falan oynadık, voleybol oynadık derken spora vericeğim zamanı buna verdim hem eğlendik hem kalori yaktık gibi bir şey oldu

Bende bazen erkek arkadaşımla buluşunca zorlanıyorum. Eve geldiğimde saat geç oluyo zaten o saatte yapasım gelmiyo ama işte bi şekilde ayarlamaya çalışıyorum.. uykumdan geçiyorum bazenn..

ben biraz jüri üyelerinin kötü polisi olur ya ondan olucam sanırım bu sayfada :) ama düşünce ve yorumlarımı yazmamı söylemiş deniz kaptan ben de yazıyorum :)

sahurda kepekli ekmeğe tost yerine ben olsam bir yumurta yerdim. yanına peynir ve ceviz misal... daha tok tutacağı kesin. belki aynı kalori olacak ama daha doyurucu ve glisemik indeksi düşük bir öğün olurmuş. karbonhidratlar daha çok ve daha çabuk acıktıran sağlıksız besin öğeleridir...

akşam yemeğindeki bulgur da yarım tabak fazla kaçmış olabilir belki? ama normal pilav yerine bulgur tercih edilmesi doğru bir harekettir...

beni yanlış anlama sakın. totalde benden daha az kalori almışsın belki ama ben daha sağlıklı bir şekilde nasıl beslenilir diye şeyetmiştim :)

sporuna diyecek hiç bir şeyim yok zati

aldığım bir haberle yıkılıyorum bir kuru kayısı 36 kaloriymiş!!! benim bağırsaklar çok yavaş olduğu için 3-4 tane yiyodum günde ya

ol canım yumurta yoktu ewde bugün aldım bugun öyle yapıcam canım bende öle düşündüm.. walla yemek kalmıstı dünden yapmadım oyuzden yemek ya bulguru yarım tabak yiim dedim cok acıkmıstım bugün zatee.. oruc olunca cok olmuo ya kalori.. saol cnmm düşüncelerin içinnn muaaah

Canlarıııııım uzun zamandır yazamadım size ama kontrol ediyorum sık sık bakıyorum yazma fırsatım olmuyor ama gözüm üzerinizde staj yerimi o kadar çok seviyorum kiiiii.... :109: bi tane pembiş bi tane de koyu maviş takım aldım kendime orda kediciklere köpekciklere bakıyorum, bi pansiyon olayı zor oluyor çok kötü kokuyoooor kumlarıı ama çok güzeller Yarın sabah erkenden kilomu bildiricem çok bi kilo kaybı olmadı ama önceki haftadaki kiloma döndüm tekrar izin dönüşü umarım size güzel haberler verebilirimm ama takipteyim yani haberiniz olsun kendinize çok iyi bakın canlarıım

Bugün ki Menüm;

AldığınızKalori Miktarı
Sabah;
2.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Beyaz Ekmek (35 kcal)70 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal Sil

Ara Öğün;
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal)57 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Sil
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Bitkisel Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong) (54 kcal)54 kcal Sil

Öğle;
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal Sil
1.00 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal)332 kcal Sil

Akşam;
1.00 x 1 Dilim Çikolatalı Pasta (375 kcal)375 kcal Sil Kardeşimin doğum günü oldugu için
3.00 x 1 Yemek Kaşığı Kısır (62 kcal)186 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı1384 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal Sil
Yakılan Kalori Toplamı300 kcal

Artı olaraktan yarım saat voleybol + 45 dk kadar yakar top

2 buçuk litre su

7 mesaj

Son düzenleme:

İnş canım saol yha zatn bugun butun gözler ustumdeydı birsey yrmıyorum diye
Tavugun yanına azcık pişav yıyım dedım yoksa haslama tavuk midemi bulsndırıyor

Kızlar spor yaptıkca yapasım gelıyor leslıe bnı vucuden yoruyor ama inanın bi ruhumda bir ferahlık hissedıyorum
Annmlerdeydım bugun aksam leslıe 5 e basladık kardesım ve ben
Annm bize guldu
Nyse kuzenlerde geldıler cok zevklı bizde yapalım dedıler
30 dk zor dayandık
Guya yoruldukkk
Sonra bı baktık ki zumba ile zayıfla megersem bi dans cesidiymiş actık oyna babam oyna aynı hareketler zayıflamaya yönelik dans yada sporda diyebilitiz yani süperdii

Cok eglenceli bi spor çeşidi eminim hepiniz cok begenıceksınız gunde 1 defa bile yapsanız cok rahatlatsınz stresde azaltıyo arkadaslar

Kısır ve pasta bozmuş ama yapcak bişi yok
Kötü olan cumaya bı gece kala bunları yemn
Emınım voleyboll oynsrken erıtmişsindir
Ve kısır ile pastayıda hangı saatlerde yedıgınde onemlı bnce???? Ah şu dogum gınleri)))

Su azmı ne geldı bna:))

Kızlar herkese iyi geceler yarın büyük gün hadi bakalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…