Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar kuban bayramına kadar hemen hemn bir ay var ve ben en az 65 yada 67 en fazla düşmk zorundayım suan ise 72 kıloyum ewet kızlar bunun için özel diyetlerınız varmı ya sok dıyet degılde bırazcık hızlı kilo versem :)))))

Kaçamak yapmazsan rahat rahat verirsin. Özel bir diyete ihtiyacın yok.

Selam kızlar
herkes gelecek cuma için hedef kilosunu belirtsin liste yapalım. Haftaya sonuçlara göre kontrol edelim.

326. ETAP HEDEF KİLO LİSTESİ

Valkyrie89 : 1,3

Hadi kızlar sizde ekleyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar
herkes gelecek cuma için hedef kilosunu belirtsin liste yapalım. Haftaya sonuçlara göre kontrol edelim.

326. ETAP HEDEF KİLO LİSTESİ

Valkyrie89 : 1,3
cglaa16: 1,7

Hadi kızlar sizde ekleyin

kurbana kadar bende 65 falan olmak istiorum ya en azından 40 beden alayım bayramlıgımı

Kizlar listeye beni de ekleyin cuma kontrol edelim dediginiz gibi.. ben iki kilo vericem.71 im hedefim cuma 69 olmak... hadi bakalım kızlar. . Motive cok onemli daha sık girip birbirimizi bos birakmayalim. :) :)

Bu arada bol bol yütüyüş spor veya egzersiz ama hergun mulaka hiç bişi yapamıyosan yan yat bacagını ac kapa yanı hep hareket hep hareket
Birazdan kızımla zumba yapcaz o oynıcak ben kalori yakcam))))

Arkadaslar leslie 5 mil dedıgımız hanı su adım atarak sıreklı yurüyormus gıbı yapılan dimi :)) bn onu yapıyorum kac gundur yanı kac kalori yakar bilmiyorum ama

Kızlar spor yaparken sıkılıtorsanız sewdıgınız muzıklerden 10 tane hareketlı olcak ama ayarlayın takın kulaklıgı dısardaysanız tabi
Ewdeysenız acın müziği yapın sarkılar bıtene kadar hemn hemn 45 dk gecıyo ;D bn öle yapıyorum

Kızlar ben hala dışarıdayım. Telefondan girdiğim kadarıyla size eşlik etmeye çalışıyorum. Ben de 1 kilo vermeyi amaçlıyorum( gönül üçer beşer vereyim ister tabi ama mantıken bu kadar verebileceğimi düşünüyorum) listeye ekleme nasıl yapılıyor? Yeni başlayanlar için grup konu forumunu kullanma klavuzu hazırlasın birileri :))

İyi akşamlar herkese

Tüm takımlar sonuç listelerini paylaşmış görünen o ki bu hafta 1. ci olduk.(Henüz kesin sonuç listesi paylaşılmadı ama görünen budur)
Deniz abla çok sevinecek
Evet haftaya inş yine birinci oluruz.
Takım kurulduğundan beri 2. kere 1. ci olduk ve 1 bir ikinciliğimiz vardı.
Bundan sonra en azından ilk 3 te olsak süper olacak. Ve en önemli kural kaçamak yok unutmayın kaçamak yapmak bir adım ileri gitmek yerine geri gitmektir. Hepinizi çok öpüyorum. Yarın sabah diyetisyene gideceğim. Sonrada dayıma akşama geç döneceğim muhtemelen. Yemeklerimi taşıyacağım ki kaçamak yapmayayım ee sizede kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum... Burayı boş bırakmayın lütfen (kendiniz ve motivasyonunuz için)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…