- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.961
o zaman süper. hiç ekmek yememen daha da güsel. ben tamamen çıkardım ekmeği hayatımdan. bugün bir tek yarın kızarmış ekmek yedim ki hiç gereği yoktu. yaklaşık 1.5 aydır yemiyorum :) kahvaltı da bile alıştım valla...
Selam kızlar
herkes gelecek cuma için hedef kilosunu belirtsin liste yapalım. Haftaya sonuçlara göre kontrol edelim.
326. ETAP HEDEF KİLO LİSTESİ
Valkyrie89 : 1,3
cglaa16: 1,7
Ftm86: 1,8
Hadi kızlar sizde ekleyin
Selam kızlar
herkes gelecek cuma için hedef kilosunu belirtsin liste yapalım. Haftaya sonuçlara göre kontrol edelim.
Morkurbaga: 1
Selam kızlar
Bugün ki Menüm;
AldığınızKalori Miktarı
Sabah;
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)110 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
7.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)56 kcal Sil
Ara Öğün;
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Sil
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal)57 kcal Sil
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Bitkisel Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal Sil
Öğle;
2.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı (35 kcal)70 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong) (54 kcal)54 kcal Sil
Ara Öğün;
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal Sil
Akşam;
1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal)128 kcal Sil
2.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı (35 kcal)70 kcal Sil
1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız) (18 kcal)18 kcal Sil
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)23 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı681 kcal
2buçuk Litre Su
4. Mesajım.
Kızlar işten sonra direk dışarı çıktığım için spor yapamadım 11.30 gibi eve geldim zaten :44:
10 kilon kalmış sadece. insanlar kaç 10 kilolar veriyor. ama sabır şart. her hafta bu kadar veremeyebilirsin. moralin bozulmamalı. hatta bir hafta hiç veremeyebilirsin bu seni hiç yıldırmamalı. işte asıl o zaman buranın motivasyonu devereye girecek :) o günler için buraya yatırım yapıyoruz bir anlamda da aslında :)
Canım aldığın kalori miktarı çok az. bence biraz artırmalısın. en azından 850lere getir. öbür türlü vücut strese girip kıtlıktayım psikolojisine giriyor ve depolamaya başlıyor belki sen de biliyorsundur. öğleye örneğin protein koysan iyi olurdu. protein bakımından çok fakir geçmiş günün. hiç bişi bulamazsan dil peyniri al. o 3 parça oluyor onun bir parçasını ye örneğin veya büyük ayran iç? bence daha sağlıklı olur...
Kızlar diğer takımın yorumlarına bakıyormusunz en iyi anlasan biziz galiba masallah : nazardegmesin insallah
Canım aldığın kalori miktarı çok az. bence biraz artırmalısın. en azından 850lere getir. öbür türlü vücut strese girip kıtlıktayım psikolojisine giriyor ve depolamaya başlıyor belki sen de biliyorsundur. öğleye örneğin protein koysan iyi olurdu. protein bakımından çok fakir geçmiş günün. hiç bişi bulamazsan dil peyniri al. o 3 parça oluyor onun bir parçasını ye örneğin veya büyük ayran iç? bence daha sağlıklı olur...
Oldumu kiiiiiiiiii olmadımıSelam kızlar
Hümeyrasaglam:2
Selam kızlar
Kızlar diğer takımın yorumlarına bakıyormusunz en iyi anlasan biziz galiba masallah : nazardegmesin insallah
Teşekkür ederiiiiiim
158im canım 50 kilo cok iyi duruyor bende diyet arkadaşıma göre ideal 54imiş ama benim hedefim 52
Ögle ve aksam yemklerinde corba içmemişssin
Bir iki kasıkta olsa içmn bnce fayda verır özellikle pirinç pilavı ve tavuk gıbı ikilşlerden yiyeksen
bendede 60 iyidi yaaa aaah 60 aaaaah
Şimdi bebişim çalışıyorum menüde ne varsa o eve gidip çorbada yapamam kiannemde akşam ne yapmıssa aşağı yukarı onu yiyorum.. Ama artık evde olucağım için hazırda olsa çorba yapar içerim .. özellikle öğle yemeğinde..
Teşekkürler önerin için.. çorba ve ayran listenin başına eklenmiştirrrr
aa hiç bakmadım.. niye iyi anlaşılmasın ki bu ortamda? hepimiz aynı amaç için biraraya geldik... kıskançlık olmaz heralde o sebeple :) ne biliyim yine de maşallah o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?