Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar
herkes gelecek cuma için hedef kilosunu belirtsin liste yapalım. Haftaya sonuçlara göre kontrol edelim.

326. ETAP HEDEF KİLO LİSTESİ

Valkyrie89 : 1,3
cglaa16: 1,7
Ftm86: 1,8

Hadi kızlar sizde ekleyin

Saol canm
İnsan bi kac gun yemesse alısıyor aslında ama kahvaltılarda bıraz zorlanıyorum acıkcası ama bayrama kadar en az 7 kılo vermm lazım o yüzden ekmek artık yok bugunden itibaren hiç yok
Araştırma yapıyorum netten nasıl kolay zayıflayabılırım diye işte

Bn telefondan giriyorum bi türlü ekleyemiyorum yha ama hedefim 2 kılo vermk

Bugün ki Menüm;

AldığınızKalori Miktarı

Sabah;
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)110 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
7.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)56 kcal Sil

Ara Öğün;
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Sil
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal)57 kcal Sil
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Bitkisel Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal Sil

Öğle;
2.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı (35 kcal)70 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong) (54 kcal)54 kcal Sil

Ara Öğün;
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal Sil

Akşam;
1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal)128 kcal Sil
2.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı (35 kcal)70 kcal Sil
1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız) (18 kcal)18 kcal Sil

1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)23 kcal Sil

Alınan Kalori Toplamı681 kcal

2buçuk Litre Su

4. Mesajım.

Kızlar işten sonra direk dışarı çıktığım için spor yapamadım 11.30 gibi eve geldim zaten :44:

Canım aldığın kalori miktarı çok az. bence biraz artırmalısın. en azından 850lere getir. öbür türlü vücut strese girip kıtlıktayım psikolojisine giriyor ve depolamaya başlıyor belki sen de biliyorsundur. öğleye örneğin protein koysan iyi olurdu. protein bakımından çok fakir geçmiş günün. hiç bişi bulamazsan dil peyniri al. o 3 parça oluyor onun bir parçasını ye örneğin veya büyük ayran iç? bence daha sağlıklı olur...

Haklısın canım.. hiç verememekten cidden korkuyorum.. ama dediğin gibi belli bir süre sonra yavaşlıyormuş zaten ben kendi sınırlarımı zorlamayı planlıyorum.. yarın iş hayatım son buluyor.. tüm zamanlar bana ait. elimden geleni yapıcam.. bakalııım

Evet olabilir .. esasında aç bırakmıyorum saatleri ayarlıyarak yiyorum ama protein dediğin gibi.. ayran ve yogurt çok severim.. her gün bir bardak ayran içebilirim.. çok iyi fikir teşekkürler

Kızlar diğer takımın yorumlarına bakıyormusunz en iyi anlasan biziz galiba masallah : nazardegmesin insallah

Ögle ve aksam yemklerinde corba içmemişssin
Bir iki kasıkta olsa içmn bnce fayda verır özellikle pirinç pilavı ve tavuk gıbı ikilşlerden yiyeksen

Oldumu kiiiiiiiiii olmadımı

Caktım köfteyii

Ögle ve aksam yemklerinde corba içmemişssin
Bir iki kasıkta olsa içmn bnce fayda verır özellikle pirinç pilavı ve tavuk gıbı ikilşlerden yiyeksen

Şimdi bebişim çalışıyorum menüde ne varsa o eve gidip çorbada yapamam ki annemde akşam ne yapmıssa aşağı yukarı onu yiyorum.. Ama artık evde olucağım için hazırda olsa çorba yapar içerim .. özellikle öğle yemeğinde..
Teşekkürler önerin için.. çorba ve ayran listenin başına eklenmiştirrrr

Gülüm eee ayıp ettın ama şimdi sen bana deseydın mervecığım corba yaparmısın diye inan ki yapar gönderirdim şak diye ;D
Şaka bi yna corbasz menü mideyi yorar cnm ben tessekkür ederim asıl önerimi dikkate aldıgın için

aa hiç bakmadım.. niye iyi anlaşılmasın ki bu ortamda? hepimiz aynı amaç için biraraya geldik... kıskançlık olmaz heralde o sebeple :) ne biliyim yine de maşallah o zaman :)

Yha hepsinde yok da birkacı anlasamıyo bnde bakmıyodum hiç ama kilolarını merak ettim cok veren olmussa nasıl vermiş falan bunlara bakıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…