- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #92.081
19 yoksa sen 18 misin? 18 yasinda biri mi var? Ben dikkat etmemisim ben hep kucuk olmaya alismisim icime bisi oturdu su an
Ben pek guvenmiyorum onlara diyetisyene gittigim zamanda sormuştum tavsiye etmedigini söyledi bende yesilcayi tarcinla demleyip icmeye basladim ve gerçekten arada tat farki varbundan sonra sabah 1 akşam 1 olmak üzere yeşil çay içmeye karar verdim ve fakat marketlerde satılan o lipton falan gerçek yeşilçay mı? sizce güvenilir mi?
Amin canım allah hepimizi guldursun :)kız güldürdün beni allahta aeni güldürsün emi
Ben pek guvenmiyorum onlara diyetisyene gittigim zamanda sormuştum tavsiye etmedigini söyledi bende yesilcayi tarcinla demleyip icmeye basladim ve gerçekten arada tat farki var
19 yoksa sen 18 misin? 18 yasinda biri mi var? Ben dikkat etmemisim ben hep kucuk olmaya alismisim icime bisi oturdu su an
bundan sonra sabah 1 akşam 1 olmak üzere yeşil çay içmeye karar verdim ve fakat marketlerde satılan o lipton falan gerçek yeşilçay mı? sizce güvenilir mi?
Kızlar su iki gündür iştahım acayip kapalı bana kalsa hiç bişi yiyesim yok ama yemem gerektiğini bildiğim için yiyorum
Psikolojik olabilir mi
Yemek diyince oturup bi yarım saat düşünüym basıl yicem diye
Normalde cok iştahlı biriyimdir yani
Psikolojik olabilirKızlar su iki gündür iştahım acayip kapalı bana kalsa hiç bişi yiyesim yok ama yemem gerektiğini bildiğim için yiyorum
Psikolojik olabilir mi
Yemek diyince oturup bi yarım saat düşünüym basıl yicem diye
Normalde cok iştahlı biriyimdir yani
:)) yok yaa ben 24 yasındayım 18 hatırladımda birden:)) en küçüksün muhtemelenn canımm:))
Ben pek guvenmiyorum onlara diyetisyene gittigim zamanda sormuştum tavsiye etmedigini söyledi bende yesilcayi tarcinla demleyip icmeye basladim ve gerçekten arada tat farki var
Aman boşver o zaman demlemeyi en iyisi al poset cay gitsin marka olarak dogadan daha iyi benceya ben de pek güvenmiyorum da kendimi de biliyorum... demleme falan işine kalırsam ben üşenirim biliyorum... bunu bile zor yapıyorum valla ya... poff içime kurt düştü şimdi bak :44:
Psikolojik olabilir
En iyisi uyanınca kalkip menunu hazirla ve ona uy gun boyunca başka yemekte dusunme
Bence kadınlarin evlendikten sonra kilo almalarinin sebeplerinden biri yemek yapma derdi olabilir yemek üzerinde dusunmek cok yemeye yol acar çünkü seninki de bence diyette olduğundan yemekleri dusununce onlardan uzaklasmak umarım anlatabilmisimditr
ilk haftalar benimde öyleydi yaa yine gitsin iştahııııım
İnşallah az kaçamakli olur :) iyi gecelerKızlar ben yarın burlarda olamıcampiknik olayımız var malesef. Yine beni zorlıcal bir gün daha umarım az kaçamaklı bir gün yaşar size de gururla yazarım:) yok ya ben hafta içleri daha iyi oluyorum kesinlikle... Herkese iyi gecelerrr...
Kızlar ben yarın burlarda olamıcampiknik olayımız var malesef. Yine beni zorlıcal bir gün daha umarım az kaçamaklı bir gün yaşar size de gururla yazarım:) yok ya ben hafta içleri daha iyi oluyorum kesinlikle... Herkese iyi gecelerrr...
Oh rahatladim:)) yok yaa ben 24 yasındayım 18 hatırladımda birden:)) en küçüksün muhtemelenn canımm:))
merhaba herkese. aranıza yeni katıldım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?