Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mervecim toparlnp kendine gel
Birdaha kesinlikle kacamak yapma
Kararında tıtarlı ol
Çikolata falan yerkn bunu yersem hep kilolu kalcam de ilk önce aklına yaZ
Zayıflaman gerektiğini
Kesinlkle cıkmıyosun bu yarışmadan
Pes etme sabret bak
Ole cikolatamı yicen hmn kalk süt iç tarcınlı veya yeşilcay ne bilim cok canın çikolata cekerse ewde eti formun çikolata kaplı bisküvisi var ondan ye aman ha sakın ipin ucunu kacırma eger şimdi yapamazsan hiç bi zaman yapamazsın
Sonra arkandan merve guya zayıflayacaktı üstüne kılo almış dedittirme
Bayramda zatıflamıs guzel kıyafetlerle eşinin yanında ziyaretlere gittiğinde hepsinin agzının 5 karış acık olmasınımı istersin yoks sürekli merve kilo almıssın ayy iyice saldın kendini diyen gıcıklara tahammül etmek mi

yolun yarısına gelmişken pes etmek olmaz dimi.. biraz fazla spor yapıp telafi edersin. bayramda herkesin seni gördüğü zamanı düşün gelecek iltifatları düşünn.. bırakma diyeti bence

Canım doktora gıttın mı
Yumurtalık kistin faln olmasın bu kıstlerın kılo vermeyı zorlastırdıgını ve vucudun sureklı kılo almasında rol oynadıgını biliyomusun bnce hmn bı uzmn danıss

Cnm bu topiğin ilk sayfadındada yazıyo oraya bir bak istersen

Kızlar bu işin hafta sonu hafta bası yok
Zayıflayacagız
Hedefımıze ulasınca herseyden karınca kararınca yıcez kı koruyalım
Azımlı olmaya calısalım
Tatlı gorunce kebab gorunce kızartma gorunce yelkenler fora olmasın
Onun yerıne ne yıyebılırız ınsan kendının doktoru olmalıdır
Ne yaparsak zayıflarız bılıyoruz
Biraz dişimizi sıkacagız
Ama SABRIN SONU SELAMETTIR
İnş cok guzel sonuclar alacagız hep birlikte
Hepımızın allah yardımcısı olsun
Saglıklı bı şekilde kilo vermek dılegıyle HOŞCAKALIN
HERKESE İYİ GECELER

okudum canım sağol. kilo çizelgesi yapmam lazım.:) kilo çizelgesi yapabiliyorumda. her hafta güncellemeyi unutuyorum bazen

Nedemek ebrucum hepberaber bas koyduk bu yola
Bu arada artık butun gozler ıstunde
Kararında tutarlı davranırsan 70 mişye olursun 60 mışta hadı bismillah diyip sende basla bakalım

Teşekkür ederiiiiiim
158im canım 50 kilo cok iyi duruyor bende diyet arkadaşıma göre ideal 54imiş ama benim hedefim 52
Hadibakalım inş.bana hayal gibi geliyor şu an için.şimdilik ilk hedef 70.
Kızlar özel olmassa nerede oturuyorsunuzzz
Kırklareli
Sen saat sabahın 5.30unda ne geziyodun buralarda? Asıl onu söyle bize:))

:) tatlım ogluma süt verdim de biraz huysuzlasti onu salladim. Oyle bi baktım. . Günaydın bu arada... az kalorili bigün herkese....
Buda benden:))maşallah yaa bişey sorucam bu gece kalkmaları ne zamana kadar devam eder sence(gece en az 4 kere kalkıyorum hiç bi iş yetişmiyorum şu aralar?

Son düzenleme:
Amin inş ben de çocuğu omayan ark.larım var etrafımda onların yanındayken evladımı çok sevmemeye çalışıyorum hakikaten şnsanın bu dünya lezzetleri içinde tadacağı en güzel duygu ne aşk ne bişey.ama doğru zamanda
Duygucum hemen hemen yaşıt sayılırız dediğin doğru kendini hazır hissettiğinde olmalı yoksa hayatını mahveden bi varlık muamelesi gösteren arklar oldu tanıdıklardan.isteyerek gönülden olunca zaten bebiş de bi uslu bi uyumlu oluyo ki sorma.azıcık gerginlik de bile terse işliyo bebiş(
Bişey sorabilir miyim özel olmazsa ?ya ben bebekten sonra eşime olan sevgimin çok azaldığını hissettim normal mi acaba?yani onula nerdeyse hiç ilgilenmiyorum pek umurumda dil sanki((neden böyle olduğunu da anlamış dilim bebik 6,5 aylık ve doğduğundan beri böyle((üstelik bu durum beni üzmüyor anormal bi durum mu((((

diyetisyende 1100 kalorilik diyet vermişti bana sporsuz onlada aydA 4 kilo falan veriodum diyete baslayalı 1 ay oldu 5,5 kilo verdim bu sekilde ama bana yavas gelio herhald
Ya kızlar kusura bakmayın ama ben çok ağır veriyorum sizin kadar azaltamıyorum kaloriyi bi de yeşil çay acayip etkili ama ben tüketemiyorum sütü kesiyor ve gelmiyor yeşil çay içince.bebişin rizkını da kesmek olmaz benim hedef haftada en fazla yarım kilo(valla idare edin beni inanın bırakmak da istemiyorum ama sizi böle azimli görünce de kendimi kötü hissediyorum bi de benim yolum uzun ağır ağır vermem lazım ki geri gelmesin.
Izmirde olan var mi ya kosmak istiyorum çıkıp :) enerji geldi bana kosu bandina tikili kalmak istemiyorum ama kosmakta istiyorum ama hava karardı cok degisik duygular icindeyim
Koşşş ryeeeooooooo koşşşşşşş:))))maratondaki atlete tezahuratttttt resmen

Canım benim yerime de iç bi kuap ben içemiyorum anne sütünü azaltma özeliği var yeşil çayın.
Kaçlı oluyosun sorması ayıp?bi de meslek ne senin çok özel olmaz sa?
Şişmdik deniz kaptanın yanlış hatırlamıyosam yoğunluğu vardı işde.o yüzden edaya emanet etti edanın da işi yoğundu o yüzden izin istedi.sanırım bugün pazar olduğu için ikisi de gelir.ben de bıdık idrar yolları enf.geçiriyo çok yorucu uyuyamıyo iştahsız ve mızmız ona yoğunlaştım bu iki gün ne uyuyabildim ne bi iş.bugün ütü ve işler için kadın çağırdım hatta baktım yetişmiyo eşim de sağolsun idare ediyo ama nereye kadar adamcık ütüsüz gömlekleri idareten giyiyo artık bi düzene oturması lazım yemek falan da düzensiz olsu hep((ama bugün lışverişimi yapıyorum ve yarından itibaren yine sıkı rejim inş:))))

Canım meyveyi yanlız tüketmek yerine süt ve süt veya yoğurtla tüketmek insülinin hızlı. Yükselmesini engelliyor hep beraber tüketilmeli diye biliyorum.o yüzden tek başına meyve acıktırırken yoğurt veya sütle tüketildiğinde tokluk oluyor
bundan sonra sabah 1 akşam 1 olmak üzere yeşil çay içmeye karar verdim ve fakat marketlerde satılan o lipton falan gerçek yeşilçay mı? sizce güvenilir mi?
Yok canım açık alıp kendin demneldiğinde çok güzel etkiliyor kilo vermeyi.sallamanın hiç bi hayrını göremedim ben
19 yoksa sen 18 misin? 18 yasinda biri mi var? Ben dikkat etmemisim ben hep kucuk olmaya alismisim icime bisi oturdu su an
Ayyy 19 yaşşş harikaaa bi dönem geri dönmek isterdim o yaşa
ben bu yeşil çayı bir yıl denedim sagolsun hiç bir faydasını görmedım ya
Sallama kullanma canım al kendin demle 1 dilim limonla eminim çok faydasını göreceksin

ya ben de pek güvenmiyorum da kendimi de biliyorum... demleme falan işine kalırsam ben üşenirim biliyorum... bunu bile zor yapıyorum valla ya... poff içime kurt düştü şimdi bak :44:

Öncelikle iyi eğkelnceler ben öle zamanlarda hizmet eden kısmına geçiyorum getir -gotur işlerine yoğunlaşıyorum sonuçta bu işle uğraşan her zaman mahrum kalmıştır yemek faslından malumunuz genel kuraldırtoplu programlarda ben de hem göze batmamak hem de az yemek için kendimi hizmete veriyorum anlayacağın:)))
Bir de şu demleme için bardaklar var kahve taze kahve için özellikle kullanılıyor şimdi adını unuttum ama uzerinde uzun bi sopası var onu bastırıyosun sopanın ucunda da yuvarlak bişey var içindeki taneler aşağıya insin diye onu kullan hem pratik hem de şık yaaa anlatamadım sanırım neyden bahsettiğimi:))))
Aman boşver o zaman demlemeyi en iyisi al poset cay gitsin marka olarak dogadan daha iyi bence

Tarcin ve yesil cay cifte etki yapiyo cok guzel bence
Form cayi içerim etki olmaz bunu yapar icerim ertesi gun hep eksi kalkarim
Aynen yeşil çay vücuttaki ödemi harika atıyo
Ama demlemesinin zerre kadar faydasını görmedim
cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğinde davet etmiş.

33 yaşındayım. 160 boyumdayım. en son tartıldığımda 3 hafta kadar önce 95 kiloydum tartım bozuldu. yarın yenisini alacağım. hedef kilo ilk etapda 70 kg.
Canım hoşgeldin kendime bi arkadaş buldum sonunda.bebişin ne kadarlık ve sen ne zamana kadar 70 olmayı hedefliyorsun?dediğin gigi az kalori bizim bedenleri sadece halsiz bırakıyor ve çabuk yılıyoruz.bizim maraton epey uzun çünkü ağır ve emin adımlarla vermek lazım.şimdik taylan kümelinin kızının bloğu var doğum sonrası kilolarını verdiği tek tek hafta hafta yazmış tüm detayları.bugün oraya bi göz at istersen "eski kiloma dönüyorum " diye aratırsan goggleda çıkar zaten.aklına yatarsa yarın beraber buna başlayalım ve lütfeeennn yatsınnnn kendime doğum sonrası kiloları verecek arkadaşşş buldum hem de benim gibi yüksek kilolu uzun soluklu olacak ve desteklesecek bi arkadaş lütfen sende dahil ol birbirimize gaz verelim atalım şu yağ paketlerini çzerimizdennnnnn
Yrın dikakt edersin kurtulursun tekrar
Canım bugün muhakkak dediğim sayfayı inncele emiziryormusun bu arada? O da önemli kilo verme sürecinde diyet yaparken sütünün kesilme ihtimali de var çoookk çokkk dikkat etmemk lazım sonuçta bebişin rızkını kesmemek lazım

Evettt yaa süper motivasyon hümeyra bundan sonra kırılma noktasına eldiğimde ilk durak sensin haberşn olsun ben de senin bu cümlenle gaza geldim şimdi cidden
yolun yarısına gelmişken pes etmek olmaz dimi.. biraz fazla spor yapıp telafi edersin. bayramda herkesin seni gördüğü zamanı düşün gelecek iltifatları düşünn.. bırakma diyeti bence

okudum canım sağol. kilo çizelgesi yapmam lazım.:) kilo çizelgesi yapabiliyorumda. her hafta güncellemeyi unutuyorum bazen

Seni kendime zimmetliyorum bacım baştan söyliyim.şimdik ben kendimi anlatayım sana.ben de kendimi bildim bileli taaaa ergenlikten beri hep 70-80 arası gidip geldim hiçççç 6lı rakamları görmedim belki 1 -2 kere 3-5 haftalığına.ama bu sefr artık kurtulmak istiyorum yol uzun ve destekleşmek lazım .ilk hedef yılbaşına 70 ağır ağır olacağından yaza kadar da 60 doğum günüme kadar ise 55 7 ağustos doğum günüm ve benim bu süreci düzgün değerlendirmem lazım.şindik bayrama da 78-79 gibi olmam lazım ki en azından eski bi kıyafetimi giyebiliyim.81-82 ile hamile kalmıştım hamilelik kilom kalmadı nerdeyse ama ben artık daha da zayıflamak ve bu yağ paketlerden kurtulmak istiyorum.aile apartmanında oturuyorum ve yemeklerimiz beraber oluyor genelde.görümcem -eltim vs etrafımdaki bütün bayanlar zayıf ve kilo takıntılı eşim de dahil(((bu ailenin en büyük özelliği bi araya oturunca ilk konu kilo ve kilolu insanların çok yemesi.bana da hep cahil bilmez muamelesi yapılması ((işte hepsine inat kapak olsun diye ben de hiçççç diyet yaptığımı paylaşmadan kilolarımdan kurtulmak istiyorum 30 yaşındayım ve 31.yaş günümde zayıffff zappzayıffff bı hatun olmama lazım çoookkkk güzelll bi elbise ve yüksek topuklu ayaklkabı hayaliyle kendimi kamçılıyorum kilo çizelgemdeki topuklu pembiş ayakkabınınhikmeti de budur bayanlar:))))
P.tesi itibariyle yine sıkı bi şekilde başlıycam.şimdi sorum şu ki etrafınızla olumsuzluk yaşayınca nasıl bu süreci atlatıyosunuz?ben moralim bozulunca acayip bi canavarla yüzleşiyorum içimdeki yemek yeme canavarıyla(( sanki yedikçe sinirimi alıyorum çookkkkk kötü i huy ve brn bundan nasıl kurtulurum bilemiyorum(((
Offf amma yazmışım neyse kafanızı şişirdim.birazdan temizlikçi bayan gelicek ütülerimi halletsin tam 7 makina çamaşır yıkandı bıdığa minik minik yeni takımlar pantolon vs aldım bi sürü ütü var en az 3-4 sepet.tek başıma altından kalkamıyorum bu titiz kocayla.çamaşır asılmazsa laf ediyo benimki malesef(aslında huyu dil idare eder ama dışarda strese girince bana patlıyor ve ben de çok kırılıyorum kendimi yemeğe veriyorum malesef(((ben de evi toplayıp yemek yapıyım ancak zaten yetişicem.öğleden sonra da misafirim olabilir.şimdi dünkü kötü menümü paylaşıyım ki bi daha yapmıyım aynı hTaları.

Son düzenleme:
2013-09-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] kıyma soslu makarna (spagetti bolonez) 1 porsiyon 550
[2] Kepekli Kaşarlı Tost 2 adet 320
Toplam : 870 kal.
Dün bütün gün yediğim buydu ne ara öğün ne bişey hastaneye gittik oğlanın rahatsızlığını gösterdik vs.sonra da alışverişe gittim.kadın gelicek diye çamAşırları yıka as derken hiç giremedim mutfağa ve alışverişmiz de eksikti evde en zararsızları yaptım yemek olarak sabah - öğle 1 er kepekli tost akşam da eşime kıymalı makarna yaptım ondan bi tabak kalorisi az toplamda bununla kilo almam ama veremem de malum o yüzden bugün alışveriş yapıp yarın tekrardan başlıycam sürecime inş size söz veriyorum.her gün paylaşım yapıcam bazen giremiyorum erkenden gece herkes uyuduktan sonra giriyorum ama yine de giriyorum bazen de hiç giremiyorum ama söz veriyorumaksatmıycam burayı inş.artııkkk kurtulallıımmmmm buyağğğlaarrdaaaannnnnherkese iyi aArlar ancak gece girerim artık

Canım doktora gıttın mı
Yumurtalık kistin faln olmasın bu kıstlerın kılo vermeyı zorlastırdıgını ve vucudun sureklı kılo almasında rol oynadıgını biliyomusun bnce hmn bı uzmn danıss
Gittim son iki haftadır bu yüzden duzenli giremedim
Herşeye baktılar saglamim cok sukur
Stres sinir mutsuzluk sebepli olduğuna karar verdiler depresyon demiyorum ama sinir stres sebepli kabul etmiyorum depresyonu

Canım öncelıkle paylasımların bir harıka bu arada motıvasyonu sen dert etme gallederiz inş
Eşinle olan muhabbette bı anormallık yok aslında esini sewıyosun ama ilgın azalmıs olabılır bebısın daha kucuk yınede sen bnce ilgını azaltma kendınıze kslıtelı vakıtler ayırın
Bu arada sınırlenıp dogru yemeklere koşman kılo almanın sebeblerı ve bu sebebi kaldırıyoruz
Bak ilerde saglıgın kotuye gidecek hiçmî yawrunu düşünmüyosun
Bugun yarın senınle koşup oynamsk isteyecek ne yapıcaksın
Hemen tıkanıcan ne bilim yemek yemekten belkı cocugunla ilgilenemiyeceksin bile
Bu arada ne yaparsan ilk önce kendin için yap
Sen iyiysem herkes iyi olur unutma
Hemn kılo vercn diye bişi yok
Ayda en az 2 kılo versen 10 ayda 20 kılo eder düşünsene 20 kılo verdıgını
Ve emnkı sen ayda 3 de verırsın 4 de
Sinirlnmemeye bak sabret her aılede olur oyle seyler
İnan sabırlı olmk en ıyısı karsılık verme eşin birgun anlayacaktır hatassını telafı adımlarını atar yawaas yawas
Şimdi senin amacın kilo vermek almk degıl sinirlndin mi hmn gıt bı odaya mekık cek kapat ısıkları ne bılım egzersız yap
Kısacası kendın için sawas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…