Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar gunaydınnn
İnanın sabah sabah bu nasıl muhabbet dıyeceksnz ama butun gece tuvaletteydım dıyebılırım amn alkahım soktayım yha arkadas bır gr uyku uyutanadım yha

Canım yha yorumlarını tekrar okudumda ewın halı yemk işi herkese hızmt aıle apartmanı vs vs gercektn sureklı baskı altında olmn
Bak bugun bastan basla
Bi defa ilk önce eşin ona herzamn farklı dawran ütüsüz gömlek hiç olmaz kndıne bı ütü gunu ayarla
Ewın işi için erken kalk hem zinde kalırsın hem spor olur
Yemek konusuna gelınce muhakkak ewde sıcak bi corban olsun bak kendın dedın saolsun esım bnı ıdare edıyo dıyo bizmde gorewımız o
Aıle apartmnı konusunda yapacagın bişi yok sanırım
O zamn napcaz bulundugumuz ortamın keyfıne bakmaya calışacagız
Onlaarın dedıklerını hıç onemseme bıle
Agzı olan konusur
Aksıne senın kılo vermene bnce yardımcı olurlar ben olsam hırs yaparım
Eşine gelince kıloyu dert yapması normaldır hiç bi erkek kıloyu dert yapmıyorum diyemez diyosada yalan soyluyodur
Eşin muhakkak senin eski halinide özlüyodur
Çünkü kilosuz insan daha özguvenli daha enerjık hayat dolu oluyo bu yansıyo yani
Ama biz süreklı mutsuzuz degıl mi kılo derdıne düştük
Düsünsene süreklı oflayan poflayan
Kılo vercm diyipte bi türlü veremeyen
İşine gitmeyen bir kocan oldugunu
Cok uzun oldu canım keske karsılıklı konusabılsek senınle bu arada kırklarelının neresi ben istanbul gercıde

Gece süreklı tuvalete cıkmaktan içimde bişi kalmadı karnıııııımmm çooookkkk açççççöç

Fatmacım bu arada yeşilçay içemiyosan yerine tarcınlı süt iç bak bunu hergun soyluyorum herkese cok faydalı
Erık al uzum al kayısı al bunların az sekerlı kompostosunu yap suyunu iç hem bol bol sütün olr hemde metobolizmn çalışır bebegınede ıyı gelır
Rezene iç
Ne bilim arastır bak senın bol bol sıvı tükenmn gerekıyo kalorıyı bızım kadar azaltamassın ama hep yesıllık sebze tuket bnce yanı haslanmıs et ye tawuk veya balık bol bol salata tüket
Beşi bi yerde dene hiç olmassa günde bir defa içebilexegin bitki cayı olmalı
Tarcınlı sütü dene muhakkak ama sinirlenşncede içwbilirsin

Kızlar bayrama tam 6 hafta varrr hedeflerımızı yazalımmmm bayrama kadar kac kılo olacagızzz diye
Hedef hedef hedeffffff
Pes etmk yok aksıne ustune ustune gıdecegız
Kacamak yokk yoookkkk
Zayıflıyacagız
Ben şimdi hesaplasam 6 hafta var haftada en 1.5 kılo versem kı ıstesem verırım 6 haftadanapıyo 6*1.5=9 amaaaaaaaan kızlar 9 kılo oluyo
Wallahi gaza geldımmmmmmmm
9 kılo ne demk yhaaaaa yarebbbimmmm

teşekkür ediyorum canim ya bazen oluo böyle. . Tamam kaybettigim hic hisey yok belki 500 gr aldim bugün sil bastan başlıyor m bence mervecim cuma cuma hedef koyalim daha etkili oluyor. Yakın tarih ya .. iki gün kaldi falan die yenmio ama bir ay sonrasi uzak gelio insana .. cuma gününe hedefim degismedi canm. Sayende tekrar kendime geldim. Cuma hedefim 69.000 tamam mi seninde 70 ti sanırım. Ins yaparim da bana moral olur hatta seytanin bacagini kirarim iste o zman .. sknrasi kolay 60 lari goreyim de

Bu arada fatma tekrar hosgeldin. Canm bende cok uyku problemi yasadim ama öyle böyle degil gazliydi oglum sabaha kadar esimle sallioduk öyle susuodu bode esim 6 da eveen cikip ise gidiodu ben ayni yine devam.. alti aydan sonra düzeldi. Ama bisey söyliyim simdi oglumla markete gidiyoruz alisveris yapioruz gülüyor uz. Ya az büyüsün sana arkadas olacak.. cok zevkli oluyo. Bu arada esin mevzusuna gelirsek normal dunyaya küçücük bisey gelio ve sana emanet caresiz bisey. Cok üstüne düşünüosun. Bu kisiden kisiye degiair tabi mesela benim yengem ameloyatta canm yandi die cocugunu gormek istememisti. Ben oglum dogdu size abartmiyorum ameliyatli halimle iki gün boyunca uyumadim nefes alabilir mi biaey olur mu diye benimki abartili. Bide ben dogumdan cikarken videoya cektiler beni. Onu ilk gördüğüm ani cekmisler nasil bakiorum agliyorum. Ben cok abartili yasadim babasi bizi almaya geldi hastahaneye sen alma ben tasirim dedim dikkat et dedim darildi gitti disari :) :) sonra geldu merve benimde coxugum o diyo canim ya :) :) yani o duygulari tekrar yasamak isterim. Lafi toparlarsam fatmacim cok normal sen canını sıkma adapte olamiyorsun bi süre. Gecici bi durum heleki ilk yaptigi hateketler soyledigi kelimelri duyunca esinle beraber yasayacaksin bu mutluluklari.. canm benim evladini allah bağışlasin. Hepimizinkini.. öpüyorum

Kız aglıcaktım her kızımı dogurdugum sn geldi aklıma

benim 2,5 yaşında bir kız bir erkek ikizlerim var. 2 yaşına kadar her gece 3-4 kez kalkarlardı. ama o zamanlar beşikte sallayarak uyutuyordum. kendi kendilerine uyumayı öğrenince artık geceleri hiç kalmaz oldular. bütün gece deliksiz uyuyorlar. arada bir kızım çişe kalkıp hemen geri uyuyor.

benimde öyle büyük bir göbeğim var ki görenler hamile sanıyor beni. aslında umursamaz gibi görünüyorum ama ne yalan söyleyeyim gücüme gidiyor.

hayır emzirmiyorum canım. 11 aylıkken emzirmeyi bıraktık maalesef. benim ikizlerim 2,5 yaşında. söylediğin sayfayı inceleyeceğim. aslında benim kilolarım pek doğum kilosu değil. doğumdan sonra dikkat etmemem kilosu.

Sabah aç karnına yürüyüş yaptım marketw gittim bebegimide aldım bnm market uzak biraz 10 dk sürüyo gitmesi
Bide yokuş var biraz iiyi oldu yani
Kahvaltımıda yaptım ohhh bnden keyiflisi yok

En eski grup uyeleri eda ve ben. Eylül de vardı ama ayrıldı sanirim. Kimsenin kural ihlali yaptığı yok sonuçta isleri güçleri olan insanlariz. Ben Izinliyim zaten... Deniz ablanin da mutlaka bi işi vardır ki giremiyordur.

65 benim canım yaa

ya benim oglum 10 aylık artık her 1 saatte bi kalkıo yaa deliksiz uyusa keske maasallah bebeklerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…