- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #92.141
Amin inş ben de çocuğu omayan ark.larım var etrafımda onların yanındayken evladımı çok sevmemeye çalışıyorum hakikaten şnsanın bu dünya lezzetleri içinde tadacağı en güzel duygu ne aşk ne bişey.ama doğru zamanda
Duygucum hemen hemen yaşıt sayılırız dediğin doğru kendini hazır hissettiğinde olmalı yoksa hayatını mahveden bi varlık muamelesi gösteren arklar oldu tanıdıklardan.isteyerek gönülden olunca zaten bebiş de bi uslu bi uyumlu oluyo ki sorma.azıcık gerginlik de bile terse işliyo bebiş(
Bişey sorabilir miyim özel olmazsa ?ya ben bebekten sonra eşime olan sevgimin çok azaldığını hissettim normal mi acaba?yani onula nerdeyse hiç ilgilenmiyorum pek umurumda dil sanki((neden böyle olduğunu da anlamış dilim bebik 6,5 aylık ve doğduğundan beri böyle ((üstelik bu durum beni üzmüyor anormal bi durum mu ((((
teşekkür ediyorum canim ya bazen oluo böyle. . Tamam kaybettigim hic hisey yok belki 500 gr aldim bugün sil bastan başlıyor m bence mervecim cuma cuma hedef koyalim daha etkili oluyor. Yakın tarih ya .. iki gün kaldi falan die yenmio ama bir ay sonrasi uzak gelio insana .. cuma gününe hedefim degismedi canm. Sayende tekrar kendime geldim. Cuma hedefim 69.000 tamam mi seninde 70 ti sanırım. Ins yaparim da bana moral olur hatta seytanin bacagini kirarim iste o zman .. sknrasi kolay 60 lari goreyim deKızlar bayrama tam 6 hafta varrr hedeflerımızı yazalımmmm bayrama kadar kac kılo olacagızzz diye
Hedef hedef hedeffffff
Pes etmk yok aksıne ustune ustune gıdecegız
Kacamak yokk yoookkkk
Zayıflıyacagız
Ben şimdi hesaplasam 6 hafta var haftada en 1.5 kılo versem kı ıstesem verırım 6 haftadanapıyo 6*1.5=9 amaaaaaaaan kızlar 9 kılo oluyo
Wallahi gaza geldımmmmmmmm
9 kılo ne demk yhaaaaa yarebbbimmmm
Bu arada fatma tekrar hosgeldin. Canm bende cok uyku problemi yasadim ama öyle böyle degil gazliydi oglum sabaha kadar esimle sallioduk öyle susuodu bode esim 6 da eveen cikip ise gidiodu ben ayni yine devam.. alti aydan sonra düzeldi. Ama bisey söyliyim simdi oglumla markete gidiyoruz alisveris yapioruz gülüyor uz. Ya az büyüsün sana arkadas olacak.. cok zevkli oluyo. Bu arada esin mevzusuna gelirsek normal dunyaya küçücük bisey gelio ve sana emanet caresiz bisey. Cok üstüne düşünüosun. Bu kisiden kisiye degiair tabi mesela benim yengem ameloyatta canm yandi die cocugunu gormek istememisti. Ben oglum dogdu size abartmiyorum ameliyatli halimle iki gün boyunca uyumadim nefes alabilir mi biaey olur mu diye benimki abartili. Bide ben dogumdan cikarken videoya cektiler beni. Onu ilk gördüğüm ani cekmisler nasil bakiorum agliyorum. Ben cok abartili yasadim babasi bizi almaya geldi hastahaneye sen alma ben tasirim dedim dikkat et dedim darildi gitti disari :) :) sonra geldu merve benimde coxugum o diyo canim ya :) :) yani o duygulari tekrar yasamak isterim. Lafi toparlarsam fatmacim cok normal sen canını sıkma adapte olamiyorsun bi süre. Gecici bi durum heleki ilk yaptigi hateketler soyledigi kelimelri duyunca esinle beraber yasayacaksin bu mutluluklari.. canm benim evladini allah bağışlasin. Hepimizinkini.. öpüyorum
Hadibakalım inş.bana hayal gibi geliyor şu an için.şimdilik ilk hedef 70.
Kırklareli
Buda benden:))maşallah yaa bişey sorucam bu gece kalkmaları ne zamana kadar devam eder sence(gece en az 4 kere kalkıyorum hiç bi iş yetişmiyorum şu aralar?
Seni kendime zimmetliyorum bacım baştan söyliyim.şimdik ben kendimi anlatayım sana.ben de kendimi bildim bileli taaaa ergenlikten beri hep 70-80 arası gidip geldim hiçççç 6lı rakamları görmedim belki 1 -2 kere 3-5 haftalığına.ama bu sefr artık kurtulmak istiyorum yol uzun ve destekleşmek lazım .ilk hedef yılbaşına 70 ağır ağır olacağından yaza kadar da 60 doğum günüme kadar ise 55 7 ağustos doğum günüm ve benim bu süreci düzgün değerlendirmem lazım.şindik bayrama da 78-79 gibi olmam lazım ki en azından eski bi kıyafetimi giyebiliyim.81-82 ile hamile kalmıştım hamilelik kilom kalmadı nerdeyse ama ben artık daha da zayıflamak ve bu yağ paketlerden kurtulmak istiyorum.aile apartmanında oturuyorum ve yemeklerimiz beraber oluyor genelde.görümcem -eltim vs etrafımdaki bütün bayanlar zayıf ve kilo takıntılı eşim de dahil(((bu ailenin en büyük özelliği bi araya oturunca ilk konu kilo ve kilolu insanların çok yemesi.bana da hep cahil bilmez muamelesi yapılması ((işte hepsine inat kapak olsun diye ben de hiçççç diyet yaptığımı paylaşmadan kilolarımdan kurtulmak istiyorum 30 yaşındayım ve 31.yaş günümde zayıffff zappzayıffff bı hatun olmama lazım çoookkkk güzelll bi elbise ve yüksek topuklu ayaklkabı hayaliyle kendimi kamçılıyorum kilo çizelgemdeki topuklu pembiş ayakkabınınhikmeti de budur bayanlar:))))
P.tesi itibariyle yine sıkı bi şekilde başlıycam.şimdi sorum şu ki etrafınızla olumsuzluk yaşayınca nasıl bu süreci atlatıyosunuz?ben moralim bozulunca acayip bi canavarla yüzleşiyorum içimdeki yemek yeme canavarıyla(( sanki yedikçe sinirimi alıyorum çookkkkk kötü i huy ve brn bundan nasıl kurtulurum bilemiyorum (((
Offf amma yazmışım neyse kafanızı şişirdim.birazdan temizlikçi bayan gelicek ütülerimi halletsin tam 7 makina çamaşır yıkandı bıdığa minik minik yeni takımlar pantolon vs aldım bi sürü ütü var en az 3-4 sepet.tek başıma altından kalkamıyorum bu titiz kocayla.çamaşır asılmazsa laf ediyo benimki malesef(aslında huyu dil idare eder ama dışarda strese girince bana patlıyor ve ben de çok kırılıyorum kendimi yemeğe veriyorum malesef (((ben de evi toplayıp yemek yapıyım ancak zaten yetişicem.öğleden sonra da misafirim olabilir.şimdi dünkü kötü menümü paylaşıyım ki bi daha yapmıyım aynı hTaları.
Öncelikle iyi eğkelnceler ben öle zamanlarda hizmet eden kısmına geçiyorum getir -gotur işlerine yoğunlaşıyorum sonuçta bu işle uğraşan her zaman mahrum kalmıştır yemek faslından malumunuz genel kuraldırtoplu programlarda ben de hem göze batmamak hem de az yemek için kendimi hizmete veriyorum anlayacağın:)))
Bir de şu demleme için bardaklar var kahve taze kahve için özellikle kullanılıyor şimdi adını unuttum ama uzerinde uzun bi sopası var onu bastırıyosun sopanın ucunda da yuvarlak bişey var içindeki taneler aşağıya insin diye onu kullan hem pratik hem de şık yaaa anlatamadım sanırım neyden bahsettiğimi:))))
Aynen yeşil çay vücuttaki ödemi harika atıyo
Ama demlemesinin zerre kadar faydasını görmedim
Canım hoşgeldin kendime bi arkadaş buldum sonunda.bebişin ne kadarlık ve sen ne zamana kadar 70 olmayı hedefliyorsun?dediğin gigi az kalori bizim bedenleri sadece halsiz bırakıyor ve çabuk yılıyoruz.bizim maraton epey uzun çünkü ağır ve emin adımlarla vermek lazım.şimdik taylan kümelinin kızının bloğu var doğum sonrası kilolarını verdiği tek tek hafta hafta yazmış tüm detayları.bugün oraya bi göz at istersen "eski kiloma dönüyorum " diye aratırsan goggleda çıkar zaten.aklına yatarsa yarın beraber buna başlayalım ve lütfeeennn yatsınnnn kendime doğum sonrası kiloları verecek arkadaşşş buldum hem de benim gibi yüksek kilolu uzun soluklu olacak ve desteklesecek bi arkadaş lütfen sende dahil ol birbirimize gaz verelim atalım şu yağ paketlerini çzerimizdennnnnn
Yrın dikakt edersin kurtulursun tekrar
Canım bugün muhakkak dediğim sayfayı inncele emiziryormusun bu arada? O da önemli kilo verme sürecinde diyet yaparken sütünün kesilme ihtimali de var çoookk çokkk dikkat etmemk lazım sonuçta bebişin rızkını kesmemek lazım
bu arada aranızda en büyük benim anladığım kadarıyla. bakın en büyük diyorum en yaşlı değil :) demek ki bende de bir deniz abla olma potansiyeli var :) belki ondan bile büyüğümdürbu arada nerede kendisi ki? normalde bizi takip eden o değil mi :) genelde sanırım sitede yazan bu 4-5 kişi yeni gruba katılanlar öyle değil mi? eskilerden pek ses çıkmıyor... bence bir kural ihlali var... nerde menü yazımları, nerde motivasyon mesajları (en az 5) :))
Kızlar bayrama tam 6 hafta varrr hedeflerımızı yazalımmmm bayrama kadar kac kılo olacagızzz diye
Hedef hedef hedeffffff
Pes etmk yok aksıne ustune ustune gıdecegız
Kacamak yokk yoookkkk
Zayıflıyacagız
Ben şimdi hesaplasam 6 hafta var haftada en 1.5 kılo versem kı ıstesem verırım 6 haftadanapıyo 6*1.5=9 amaaaaaaaan kızlar 9 kılo oluyo
Wallahi gaza geldımmmmmmmm
9 kılo ne demk yhaaaaa yarebbbimmmm
benim 2,5 yaşında bir kız bir erkek ikizlerim var. 2 yaşına kadar her gece 3-4 kez kalkarlardı. ama o zamanlar beşikte sallayarak uyutuyordum. kendi kendilerine uyumayı öğrenince artık geceleri hiç kalmaz oldular. bütün gece deliksiz uyuyorlar. arada bir kızım çişe kalkıp hemen geri uyuyor.
benimde öyle büyük bir göbeğim var ki görenler hamile sanıyor beni. aslında umursamaz gibi görünüyorum ama ne yalan söyleyeyim gücüme gidiyor.
65 benim canım yaa
Kızlar sizce haftada 1.5 kilo cokmu
Normal mi? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?