- 2 Eylül 2013

- 7.248

- 7.677

- 248

- 35

- Konu Sahibi Pinarbartu
 - 

- #92.161

ya benim oglum 10 aylık artık her 1 saatte bi kalkıo yaa deliksiz uyusa keske maasallah bebeklerine..
Ayyy ne guselll soyluyosunnn cnnmm cnnnımmm tammmmmmm altmıııışşşşşbeeeşşşş yuppi
her hafta olmaz ama canım 1,5 baslarda olurda sonra haftada 1 falan iyi..
.:)) veririz veririrzzz bu motivasyonlaa oo inşallah
Bnce yatmadan önce heraksam yıka eger mumkunse ve ole yatır
Gece emzırıyosan o yusden kalkıyodur belkıde
Ama onuda düzene koy valla olan sana olur uykusuz bı anne agresıf mutsuz sinirli bi anne oluyo :)))) ister istemesss
Ben 6 aylıkken basladım
Heraksam yıkayıp yatırıyordum yıkıyodum emziriyorudum okadar sabah 8 gıbı kalkardı
Nerdeyse 3 hafta faln devam ettım ama işe yaradı
Şimdi masllah subhanallah : nazar: 1 yasında uyku saatı belli istemese bile uykusu gelıyo uyuyo
Gercı senınkı gecıcıde olabılır dert etmemeye bak
Allaha sukurki bebişiniz var bizi uytmuyo yaramazlarr
Senin hedef kilon kac cnm resımdekı senmısın kılolu birine bnzemıyon da
walla maasallah ya ben ne uyudugumu anlıorum ne uyandıgımı böyle walla zaten gece acıkmaya basladım buaralar emzirmiorum canım ben 5 aylıkken ameliyat gecirdim sütüm kesildi..
ama 63 bayrama kadar normalde hedefim 60 veya 58 ya 36-38 beden olayım işte bana yeter daha zayıf olursam yuzum cok kötü oluo ben denedim ölmüşümde gömmeyi unutmuslar gibi dolasıorum ozaman ortalardaa
benimde benim butun vucuduma yayıldı kilolar suram kilosuz diyemem kolum bacagım göbegim heryerimde kilo varbende 63 olmak istiorum ya 63ken 38-40 bedendim oo süper olurdu simdi 42-44 falan giyiorumm 
Suan kac kılosun bnde 44 gıyıyorum yha cuval gıbı cuval gıbı
Aynen yha kılo alınca bacak basen göbek alıyo verırken yuzmden aynen senın tabırler halınde oluyorum annm dıyokı kızım kılo verırken belındn yukarsına ip bagla belden asagısı kılo versın:)))))))
Gecmiş olsun cnm(( zor zamnlar olmalı 
Bi dene istersen acken banyo yaptır sonra mamasını ver uyt blkı duzene gırer
Canım yha yorumlarını tekrar okudumda ewın halı yemk işi herkese hızmt aıle apartmanı vs vs gercektn sureklı baskı altında olmn
Bak bugun bastan basla
Bi defa ilk önce eşin ona herzamn farklı dawran ütüsüz gömlek hiç olmaz kndıne bı ütü gunu ayarla
Ewın işi için erken kalk hem zinde kalırsın hem spor olur
Yemek konusuna gelınce muhakkak ewde sıcak bi corban olsun bak kendın dedın saolsun esım bnı ıdare edıyo dıyo bizmde gorewımız o
Aıle apartmnı konusunda yapacagın bişi yok sanırım
O zamn napcaz bulundugumuz ortamın keyfıne bakmaya calışacagız
Onlaarın dedıklerını hıç onemseme bıle
Agzı olan konusur
Aksıne senın kılo vermene bnce yardımcı olurlar ben olsam hırs yaparım
Eşine gelince kıloyu dert yapması normaldır hiç bi erkek kıloyu dert yapmıyorum diyemez diyosada yalan soyluyodur
Eşin muhakkak senin eski halinide özlüyodur
Çünkü kilosuz insan daha özguvenli daha enerjık hayat dolu oluyo bu yansıyo yani
Ama biz süreklı mutsuzuz degıl mi kılo derdıne düştük
Düsünsene süreklı oflayan poflayan
Kılo vercm diyipte bi türlü veremeyen
İşine gitmeyen bir kocan oldugunu
Cok uzun oldu canım keske karsılıklı konusabılsek senınle bu arada kırklarelının neresi ben istanbul gercıde
Canım moral verdiğin için aro kendime geldimmm yaaaaa bu neee.akşam üzeri çıkıp alışverişimi yapıcam bayrama kadar hedefim 4 kilo az ama ne yapalım hiç yoktan iyidir.rezene çayını tercih ediyorum ama her gün içemiyorum ama dedğin gibi termosu hazır ediyim her gün içicem bundan sonra.tarçınlı sütü denedim ama pek bana göre dilFatmacım bu arada yeşilçay içemiyosan yerine tarcınlı süt iç bak bunu hergun soyluyorum herkese cok faydalı
Erık al uzum al kayısı al bunların az sekerlı kompostosunu yap suyunu iç hem bol bol sütün olr hemde metobolizmn çalışır bebegınede ıyı gelır
Rezene iç
Ne bilim arastır bak senın bol bol sıvı tükenmn gerekıyo kalorıyı bızım kadar azaltamassın ama hep yesıllık sebze tuket bnce yanı haslanmıs et ye tawuk veya balık bol bol salata tüket
Beşi bi yerde dene hiç olmassa günde bir defa içebilexegin bitki cayı olmalı
Tarcınlı sütü dene muhakkak ama sinirlenşncede içwbilirsin
Dediğim gibi bayrama 78 hedefim inşKızlar bayrama tam 6 hafta varrr hedeflerımızı yazalımmmm bayrama kadar kac kılo olacagızzz diye
Hedef hedef hedeffffff
Pes etmk yok aksıne ustune ustune gıdecegız
Kacamak yokk yoookkkk
Zayıflıyacagız
Ben şimdi hesaplasam 6 hafta var haftada en 1.5 kılo versem kı ıstesem verırım 6 haftadanapıyo 6*1.5=9 amaaaaaaaan kızlar 9 kılo oluyo
Wallahi gaza geldımmmmmmmm
9 kılo ne demk yhaaaaa yarebbbimmmm
teşekkür ediyorum canim ya bazen oluo böyle. . Tamam kaybettigim hic hisey yok belki 500 gr aldim bugün sil bastan başlıyor m bence mervecim cuma cuma hedef koyalim daha etkili oluyor. Yakın tarih ya .. iki gün kaldi falan die yenmio ama bir ay sonrasi uzak gelio insana .. cuma gününe hedefim degismedi canm. Sayende tekrar kendime geldim. Cuma hedefim 69.000 tamam mi seninde 70 ti sanırım. Ins yaparim da bana moral olur hatta seytanin bacagini kirarim iste o zman .. sknrasi kolay 60 lari goreyim de
Hee hee beni gördüm birden:))adama ben de aynı muameleyi yapmışım baştan sonradan uyarınca farkettim yok öle tutma düşürürsün yok böle tutma olamz vs.ama doğum anım geldi benim de gözümün önüne ilk kucağıma alışım vs dünyanın en güzel anı bi kadın için kesinlikle çoookk güzel bi tecrübe Allah isteyen herkese yaşatsın ve evlatlarımızı bize bağışlasın inş.öğütler için aro kendime geliyorum okudukçaBu arada fatma tekrar hosgeldin. Canm bende cok uyku problemi yasadim ama öyle böyle degil gazliydi oglum sabaha kadar esimle sallioduk öyle susuodu bode esim 6 da eveen cikip ise gidiodu ben ayni yine devam.. alti aydan sonra düzeldi. Ama bisey söyliyim simdi oglumla markete gidiyoruz alisveris yapioruz gülüyor uz. Ya az büyüsün sana arkadas olacak.. cok zevkli oluyo. Bu arada esin mevzusuna gelirsek normal dunyaya küçücük bisey gelio ve sana emanet caresiz bisey. Cok üstüne düşünüosun. Bu kisiden kisiye degiair tabi mesela benim yengem ameloyatta canm yandi die cocugunu gormek istememisti. Ben oglum dogdu size abartmiyorum ameliyatli halimle iki gün boyunca uyumadim nefes alabilir mi biaey olur mu diye benimki abartili. Bide ben dogumdan cikarken videoya cektiler beni. Onu ilk gördüğüm ani cekmisler nasil bakiorum agliyorum. Ben cok abartili yasadim babasi bizi almaya geldi hastahaneye sen alma ben tasirim dedim dikkat et dedim darildi gitti disari :) :) sonra geldu merve benimde coxugum o diyo canim ya :) :) yani o duygulari tekrar yasamak isterim. Lafi toparlarsam fatmacim cok normal sen canını sıkma adapte olamiyorsun bi süre. Gecici bi durum heleki ilk yaptigi hateketler soyledigi kelimelri duyunca esinle beraber yasayacaksin bu mutluluklari.. canm benim evladini allah bağışlasin. Hepimizinkini.. öpüyorum
Soorma ya harika anlatmışKız aglıcaktım her kızımı dogurdugum sn geldi aklıma
Ayyy Allah yardım etsin nasıl başediyosun yaaaa ben bi tanede perte çıktım resmen Rabbim işini kolaylaştırsınbenim 2,5 yaşında bir kız bir erkek ikizlerim var. 2 yaşına kadar her gece 3-4 kez kalkarlardı. ama o zamanlar beşikte sallayarak uyutuyordum. kendi kendilerine uyumayı öğrenince artık geceleri hiç kalmaz oldular. bütün gece deliksiz uyuyorlar. arada bir kızım çişe kalkıp hemen geri uyuyor.
benimde öyle büyük bir göbeğim var ki görenler hamile sanıyor beni. aslında umursamaz gibi görünüyorum ama ne yalan söyleyeyim gücüme gidiyor.
Canım muhakkak incele benim de bu kilolar doğum öncesi şu an itibariyle ama olsun vericez yılmak yok ben akşam alışverişe gidicem yarın tam gaz başlıycam inş şu an evde salatalık malzeme tavuk,balık ,yoğurt vs hiç bişeykalmadı inş buzdolabını diete uygun çevirisem gerisi kolay oluyorhayır emzirmiyorum canım. 11 aylıkken emzirmeyi bıraktık maalesef. benim ikizlerim 2,5 yaşında. söylediğin sayfayı inceleyeceğim. aslında benim kilolarım pek doğum kilosu değil. doğumdan sonra dikkat etmemem kilosu.
Canım maşallah evladına Allah anasına babasına bağışlasın.sen de çok kilo almamışsın sanırım hamilelikte ya da ben yanlış hatırlıyorumya benim oglum 10 aylık artık her 1 saatte bi kalkıo yaa deliksiz uyusa keske maasallah bebeklerine..
Hee hee beni gördüm birden:))adama ben de aynı muameleyi yapmışım baştan sonradan uyarınca farkettim yok öle tutma düşürürsün yok böle tutma olamz vs.ama doğum anım geldi benim de gözümün önüne ilk kucağıma alışım vs dünyanın en güzel anı bi kadın için kesinlikle çoookk güzel bi tecrübe Allah isteyen herkese yaşatsın ve evlatlarımızı bize bağışlasın inş.öğütler için aro kendime geliyorum okudukça
Soorma ya harika anlatmış
Ayyy Allah yardım etsin nasıl başediyosun yaaaa ben bi tanede perte çıktım resmen Rabbim işini kolaylaştırsın
Canım muhakkak incele benim de bu kilolar doğum öncesi şu an itibariyle ama olsun vericez yılmak yok ben akşam alışverişe gidicem yarın tam gaz başlıycam inş şu an evde salatalık malzeme tavuk,balık ,yoğurt vs hiç bişeykalmadı inş buzdolabını diete uygun çevirisem gerisi kolay oluyor
Canım maşallah evladına Allah anasına babasına bağışlasın.sen de çok kilo almamışsın sanırım hamilelikte ya da ben yanlış hatırlıyorum
Evet çok şükür.hepimizin evlatlarını Rabbim bizebağışlasın.ben hergece banyo yaptırıyorum banamısın demiyo çoookkk hareketliiii hep eğlence istiyo önünde göbek falan atıyorum o zaman ii:)))Bnce yatmadan önce heraksam yıka eger mumkunse ve ole yatır
Gece emzırıyosan o yusden kalkıyodur belkıde
Ama onuda düzene koy valla olan sana olur uykusuz bı anne agresıf mutsuz sinirli bi anne oluyo :)))) ister istemesss
Ben 6 aylıkken basladım
Heraksam yıkayıp yatırıyordum yıkıyodum emziriyorudum okadar sabah 8 gıbı kalkardı
Nerdeyse 3 hafta faln devam ettım ama işe yaradı
Şimdi masllah subhanallah : nazar: 1 yasında uyku saatı belli istemese bile uykusu gelıyo uyuyo
Gercı senınkı gecıcıde olabılır dert etmemeye bak
Allaha sukurki bebişiniz var bizi uytmuyo yaramazlarr
Ben de yaa gece en az 3 kere kalkıyorum cidden ama olsun çok şükür u da bi nimetwalla maasallah ya ben ne uyudugumu anlıorum ne uyandıgımı böyle walla zaten gece acıkmaya basladım buaralar emzirmiorum canım ben 5 aylıkken ameliyat gecirdim sütüm kesildi..
Offf bi 46 dabennim yaaa xl çuvaaalllSuan kac kılosun bnde 44 gıyıyorum yha cuval gıbı cuval gıbı
Çok geçmiş olsun canım Rabbim evladına senin gibi bilinçli anne nasip etmiş çok şükür isteyip de olmamış nasip bu olsun.bi de sırf rahatlamak için kesen var bilerek 6.ayda Allah onlara vicdan versin ne diyimsaol canım gercekten cok zordu.. benki okadar cok istiodum emzirmeyi olmadı işte bi 2. ayda göğsümden ameliyat oldum tek göğüsten emiodu.. 5. aydada narkoz alınca kesildi işte napalımm.. tamam bu aksamdan deneyim ben onu bakalımm dişleride cıkıo agrıkesici jelinden de süreim gece cayınıda vereim insallah uyur.. bide korkmus galiba oğlum ya aglayarak tirtir titreyerek uyanıo yanında bizi göremesin krize girio aglarken söyledim doktora korkak biraz herhalde dio :S zate doktorumuz baska hastaneye gitmiş bu yeni gelmiş pek sewmedim kendisini..
Anaa o nasıl oldu kız matematik altyapım çöktü şu an itibariyle:))))ben 75 kiloydum hamile kaldım canım dogumdan cıktım 69 kiloydumenim bulantım falan cok oldu bi oğluma yarayacak seyleri zorla yedim yoksa herseyden tiksinmiştim ama doğumdan bi cıktım sunu ye süt yapsın onu ye yetmio sütün derken helva boza muhallebi falan tekrar 75-76 oldum e sütümde kesildi kaldım öyle 4-5 aydır :)) 
Evet çok şükür.hepimizin evlatlarını Rabbim bizebağışlasın.ben hergece banyo yaptırıyorum banamısın demiyo çoookkk hareketliiii hep eğlence istiyo önünde göbek falan atıyorum o zaman ii:)))
Ben de yaa gece en az 3 kere kalkıyorum cidden ama olsun çok şükür u da bi nimet
Offf bi 46 dabennim yaaa xl çuvaaalll(( 
Çok geçmiş olsun canım Rabbim evladına senin gibi bilinçli anne nasip etmiş çok şükür isteyip de olmamış nasip bu olsun.bi de sırf rahatlamak için kesen var bilerek 6.ayda Allah onlara vicdan versin ne diyimkorkuya kalem suresinin son iki ayeti çok iyi geliyor 21 kere.bi dene şstersen 
Anaa o nasıl oldu kız matematik altyapım çöktü şu an itibariyle:))))
Demek sende ben gibi hamilelk kilosu gitmiş ama kilolu hamile kalınca işte daha da zayıflamamız lazım inş gidicekhepsi.neyse canım ben bıdığı uyuttum yemeği hallettim accık kestiriyim sabah 6dan beri ayaktayım çok yoruldum.kalıp muhabbet etmek istiyorum amayorulunca da insan aç gibi hissediyor o yüzdwn önce bi uyku sonra yemek inş.iibak kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?