- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #92.361
Ben bir bardak ısırgan 2 bardak yeşil çay içiyorum. Kabızlık kalmadı. Tuvalatten çıkamıyorum. Ben neredeyse aynı diyeti yapmama rağmen daha az kilo veriyordum. Şİmdi daha çok veriyorum
menün gayet güzel ama bişey sorcam 0.50 x 1 dilim ekmek yarım dilim ekmek mi oluyo ???Dünkü menüm
Sabah,
1.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)45 kcal Getir
0.50 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)23 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Getir
0.50 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)6 kcal Getir
0.25 x 100gr Yörsan Light Beyaz Peynir (172 kcal)43 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Getir
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Pekmez (64 kcal)64 kcal Getir
Ara
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Getir
Öğle
0.50 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)23 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)45 kcal Getir
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) SEK Light Ayran (53 kcal)53 kcal Getir
3.00 x 1 Adet (30gr) Terbiyeli Köfte (47 kcal)141 kcal Getir
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)21 kcal Getir
Ara 1
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal Getir
Ara 2
1.00 x 1 Adet Activia (Ananaslı) (98 kcal)98 kcal Getir
8.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)72 kcal Getir
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Sade (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal)151 kcal Getir
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal)57 kcal Getir
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal Getir
Alınan toplam kalori :1104
Spor: 1 mile leslie
Su: 3 litre + 1 sade soda
ÇAy: 2 bardak elmalı yeşil çay + 1 bardak ısırgan otu çayı
şeftalili tarçınlı yoğurt bende denicemm çok güzel olur :)Günayyddıınn herkeseeeee
Gece uyku arası kalkıp yazdığım yorumları okudum da kırıldım gülmekteeeeennn:))))hakkat çok uykum varmışşşş genel itibariyle ormal ama saçmaladığım da olmuş kusura bakılmasın:))ısırgan çayımı ve şeftalili yoğurtlu karışımıı yedim tarçında koydum harikaydı.birazdan mısır pirinç patlağımı yiycem.herkese az kalorili bi gün diliyorum)
günaydıınnnGünaydın kızlaaar.. Dün gece giremediğimden menü paylaşamadım şimdi hemen paylaşacağım.
çok güzel hiç kaçamak görmedim menülerde :)Dünkü Menüm
Sabah;
3 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) = 165 kcal aldınız.
1 x 1 Adet Domates (14 kcal) = 14 kcal aldınız.
1 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) = 11 kcal aldınız.
5 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) = 40 kcal aldınız.
2 x 1 Adet (12.5gr) Kido Üçgen Peynir (33 kcal) = 66 kcal aldınız.
Ara Öğün;
1 x 1 Paket (27gr) Eti Form Mısır ve Pirinç Patlağı (92 kcal) = 92 kcal aldınız.
1 x 1 Çay Bardağı (100ml) Bitkisel Çay (Şekersiz) (1 kcal) = 1 kcal aldınız.
Akşam;
1 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal) = 115 kcal aldınız.
2 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) = 110 kcal aldınız.
1 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız) (18 kcal) = 18 kcal aldınız.
Toplam 632 Kalori
1 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal) = 300 kcal yaktınız.
2 litre su
dün 2-3 mesaj atmıştım.
ben bitki çayı hiç içemem midem almıyo diyebilirim içtiğim gibi dışarı çıkıyo bazen kışın elmalı tarçınlı ballı ıhlamur içiyorum o kadar..Bugün kahvaltıdan sonra cezam olan leslie sporunun yapacağım..
---------------
Kızlar ben doğadan 7li olan çaydan içiyorum ama cidden çok bi faydasını görmedim..Bende işlemiyo sanırm. Önerilerinizi alabilir miyim?
Ben bir bardak ısırgan 2 bardak yeşil çay içiyorum. Kabızlık kalmadı. Tuvalatten çıkamıyorum. Ben neredeyse aynı diyeti yapmama rağmen daha az kilo veriyordum. Şİmdi daha çok veriyorum
geçmiş olsun bende de var bu konuda aklıma takılan çok şey var aslında ben de bi gitsem iyi olcakSelam güzel bayanlar
Nasılsınız ben bugun doktora gıtcektım doktorumun bugun hep dıgumu varmıs muayene almıyomus yarın artık bende kist var kızlar pko hastasıyım tedavı oluyorumda kontrole gıtcezzz
herkese günaydıınnn geçmişe baktım cevap vereyim diğer siteye üye olup kaloriyi hesaplayıp listemi yazcam
menün gayet güzel ama bişey sorcam 0.50 x 1 dilim ekmek yarım dilim ekmek mi oluyo ???
şeftalili tarçınlı yoğurt bende denicemm çok güzel olur :)
günaydıınnn
çok güzel hiç kaçamak görmedim menülerde :)
ben bitki çayı hiç içemem midem almıyo diyebilirim içtiğim gibi dışarı çıkıyo bazen kışın elmalı tarçınlı ballı ıhlamur içiyorum o kadar..
siz nasıl bir etki bekliyorsunuz zayıflatma etkisi olan bişey diyosanız biberiye de çok faydalı ben içemiyorum ama çevemde içen ve faydasını gören var bide kuşburnu çayı da zayıflamaya etkili ama kuşburnunun sadece kendisi değil poşet çaydaki bamya çiçegi daha çok etkili...
geçmiş olsun bende de var bu konuda aklıma takılan çok şey var aslında ben de bi gitsem iyi olcak
herkese günaydıınnn geçmişe baktım cevap vereyim diğer siteye üye olup kaloriyi hesaplayıp listemi yazcam
menün gayet güzel ama bişey sorcam 0.50 x 1 dilim ekmek yarım dilim ekmek mi oluyo ???
günaydıınnn
ben bitki çayı hiç içemem midem almıyo diyebilirim içtiğim gibi dışarı çıkıyo bazen kışın elmalı tarçınlı ballı ıhlamur içiyorum o kadar..
siz nasıl bir etki bekliyorsunuz zayıflatma etkisi olan bişey diyosanız biberiye de çok faydalı ben içemiyorum ama çevemde içen ve faydasını gören var bide kuşburnu çayı da zayıflamaya etkili ama kuşburnunun sadece kendisi değil poşet çaydaki bamya çiçegi daha çok etkili...
geçmiş olsun bende de var bu konuda aklıma takılan çok şey var aslında ben de bi gitsem iyi olcak
Olmuyorrr olmuyor. bu kadar az kalori olmuyor. Hele öğle öğünü kuş kadar. Hani ara öğünler. Bir sen bir zordegil(merve) inatla düşük kalori alıyorsunuz.3+3 yad 3+2 öğün yemek zorundasınız.
Edit: Sonra burada kilo veremiyorum diye ağlayacaksınız. O zaman eda demişti dersiniz canlar:)))
günaydıınnn
Selam güzel bayanlar
Nasılsınız ben bugun doktora gıtcektım doktorumun bugun hep dıgumu varmıs muayene almıyomus yarın artık bende kist var kızlar pko hastasıyım tedavı oluyorumda kontrole gıtcezzz
Canım sogadan 7 yı bide yeşilcay önüşünlü içiyorum bana fsydası var hmde cokkk yani
Cnm muhakkak git ewlimisin bebişin var mı eger ewlı degılsen ilerde sana cocuk konusunda probelm cıkartabılır muhaskkak bu hastalık hakkında bilgin vardır
Çok geçmiş olsun canımm
Ben göremedim peh ya :26:
Canm o zamn askıya atma bnm doktorum doğym kontrol happı vermişti bekarkrn onu kullandım bide zayıftm 52 kıloydum düzene gırdı adetm cocugumda var sıkma canını ama erken teddavıevet bilgim var bu çocuk konusu canımı sıkıyo ya ewli değilim ama doktorum tedavisiz çocugun olmaz dedi
:) :) :) ya edacim ben dikkat edicem bugün. .. inatla yazmissin ya gulesim geldi seni sevesim geldi :) :) bilerek az kalori almiyorum. Bu sabah 260 kalorilik kahvalti yaptim . Simdi oglumu uyuttum daha karar vermedim ama leslie yda baska bi egzersiz yapicam simdi sonra yarim kase yogurt yerim olur mu . Aksamda yemek ne yaparsam daha yapmadim .. öpüyorum sizi iyki varsın iz.
dityetarkadasim.com üye oldum ama kalori hesabını nerden yapacagımı bulamadııımm yardım edermisinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?