Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam güzel bayanlar
Nasılsınız ben bugun doktora gıtcektım doktorumun bugun hep dıgumu varmıs muayene almıyomus yarın artık bende kist var kızlar pko hastasıyım tedavı oluyorumda kontrole gıtcezzz

Canım sogadan 7 yı bide yeşilcay önüşünlü içiyorum bana fsydası var hmde cokkk yani

herkese günaydıınnn geçmişe baktım cevap vereyim diğer siteye üye olup kaloriyi hesaplayıp listemi yazcam

menün gayet güzel ama bişey sorcam 0.50 x 1 dilim ekmek yarım dilim ekmek mi oluyo ???
şeftalili tarçınlı yoğurt bende denicemm çok güzel olur :)
Günaydın kızlaaar.. Dün gece giremediğimden menü paylaşamadım şimdi hemen paylaşacağım.
günaydıınnn
çok güzel hiç kaçamak görmedim menülerde :)
ben bitki çayı hiç içemem midem almıyo diyebilirim içtiğim gibi dışarı çıkıyo bazen kışın elmalı tarçınlı ballı ıhlamur içiyorum o kadar..
siz nasıl bir etki bekliyorsunuz zayıflatma etkisi olan bişey diyosanız biberiye de çok faydalı ben içemiyorum ama çevemde içen ve faydasını gören var bide kuşburnu çayı da zayıflamaya etkili ama kuşburnunun sadece kendisi değil poşet çaydaki bamya çiçegi daha çok etkili...
Ben bir bardak ısırgan 2 bardak yeşil çay içiyorum. Kabızlık kalmadı. Tuvalatten çıkamıyorum. Ben neredeyse aynı diyeti yapmama rağmen daha az kilo veriyordum. Şİmdi daha çok veriyorum

Selam güzel bayanlar
Nasılsınız ben bugun doktora gıtcektım doktorumun bugun hep dıgumu varmıs muayene almıyomus yarın artık bende kist var kızlar pko hastasıyım tedavı oluyorumda kontrole gıtcezzz
geçmiş olsun bende de var bu konuda aklıma takılan çok şey var aslında ben de bi gitsem iyi olcak

Cnm muhakkak git ewlimisin bebişin var mı eger ewlı degılsen ilerde sana cocuk konusunda probelm cıkartabılır muhaskkak bu hastalık hakkında bilgin vardır

Arkadaslar aranızda lahana kürünü duydunuz mu yada etrafınızda denyıp faydasını gören var mı

evet canım yarım dilim oluyor

Canlarınmmmm 1.5 lt suyum bitti
İnanmıyorum yine tuvaletim geldiiii
Çekilllinnnnnn:))))))

:) :) :) ya edacim ben dikkat edicem bugün. .. inatla yazmissin ya gulesim geldi seni sevesim geldi :) :) bilerek az kalori almiyorum. Bu sabah 260 kalorilik kahvalti yaptim . Simdi oglumu uyuttum daha karar vermedim ama leslie yda baska bi egzersiz yapicam simdi sonra yarim kase yogurt yerim olur mu . Aksamda yemek ne yaparsam daha yapmadim .. öpüyorum sizi iyki varsın iz.

1 Dilim oluyor canım sanırım yani ben öyle hesapladım hep..
Bagırsakları çalıştırmasını bekliyorum çayların

Selam güzel bayanlar

Çok geçmiş olsun canımm

Canım sogadan 7 yı bide yeşilcay önüşünlü içiyorum bana fsydası var hmde cokkk yani

Ben göremedim peh ya :26:

Yarım kase yogurt
Üstüne pul biber karabiber azcık tuz ve azcık nane ekledim yedim arada 5 tanede bisküvi yedigimden beri midem gurul gurul ötüyooo:))))

evet bilgim var bu çocuk konusu canımı sıkıyo ya ewli değilim ama doktorum tedavisiz çocugun olmaz dedi
Canm o zamn askıya atma bnm doktorum doğym kontrol happı vermişti bekarkrn onu kullandım bide zayıftm 52 kıloydum düzene gırdı adetm cocugumda var sıkma canını ama erken teddavı
Suan tekrarladı pko
Doktorum dedı pko kıloyu sewmes
Kılo vermn zorlasır ama kılo vermk zorundasın seker dırencımız az mı oluyomuş ne o yuzden pek tatlı tercıh etmıyorum ama tatlı krizlerim tutmuyo degıldı dıyette gırdıgım gunden berı caya attıgım seker dahaıl bıraktım

İnatla derken bir kaç kere söylediğim halde devam ettiğiniz için dedim.
Sadece yoğurt yeterli değil. Biraz daha ye. Öğle yemeğini atlıyorsun olmuyor. Kilo veremeyeceksin böyle devam edersen...

Mervecim msj nı okudum saol canım gerektıgınde ılk basvuracım yer oldu ku muhakkak gerekecek dıye dusunuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…