Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben de zayıftım pko ve insülin direnci varmış biri diğerini tetiklemiş şuan tam hatırlamıyorum o yuzden kilo almışım pko oldugunu öğrendiğimde doktor öyle dedi kilo almamda durmuştu ne alıyorum ne veriyorum dedim veremezsin dedi 4 aydır tedavi görüyorum
senin çocugun tedaviylemi oldu
hiç olmazsa diye cok korkuyorum ya

dityetarkadasim.com üye oldum ama kalori hesabını nerden yapacagımı bulamadııımm yardım edermisinizz

Canım sag üst köşede besin aktivite yazıto ordan yapıyosun mesela corba yazıyosun onune secenek cıkıyo atıtorum mercımek corbasını secıyosun onaylıyosun bu kadar cnm

Hayır canım allah isterse hersey olur
Kendini sıkıntıya sokarsan hiç olmaz ama
Bunun tedavisi var yani raabbim tedevisi olmayan hastalıkla dınamasın bizi
Önmmli olan erkenden tedavı olmak
Bizim için en önmlisi zayıflamak ama canm
Ben velki ikinci cocugumu tedavıyle yapıcam eger zayıflayamayıp tedavıme karsılık veremessem

Kızlar kendime lahana corbası yaptım cokta lezzetli oldu hemde sıfır yag
İntenttn arastrsım biraz lahana kürü ve corbasıyla zayıflayan yada cabasına gıren cok bn bu şekil yapmıcamda her gün lahana corbası yicem 1 hafta denicem bakalım
Yag atıyomuş vücuttan suyuda oyle aynı zamandaa

Şok diyet yapıyorsun böyle yapma. Çünkü vereceğin şey kilodan ziyade kas dokuları su ve biraz yağ olur. Ve en kötüsü verdiğin gibi bu kiloları geri alıyorsun. Benden söylemesi...

Ohhhhh mis gibi yeşilcayımı içiyorummmmm içine limon sıkıyorum etkısını azaltmaz umarımm inşşş

Şok diyet yapıyorsun böyle yapma. Çünkü vereceğin şey kilodan ziyade kas dokuları su ve biraz yağ olur. Ve en kötüsü verdiğin gibi bu kiloları geri alıyorsun. Benden söylemesi...

Yanlış anlasıldım umarım dıyetime aynen devam yanlızca bi gun öglende lah corbası içerim peşinden salata yogurt vs
Ertesı gun aksam içerim corbamı peşine yıne işte ne varsa yemkte
Sadece diyet yaparken menumdekı corbayı lahana corbasına cevırdım nası dıyım destek amaclı şok diyet kesınlıkle yapmam zaten yapamm bnyem dayanmaz zannetmıyorum ))

Ayy cok mutluyum. Bi arkadadim vardi bi sene once taşındilar basks bi yere dogum yapmis ve bayada kilosu vardi bi 90 vardi. Simdi 54 demin konuştum ne yaptın dedim aksam rahat rahat anlatırım dedi :)

dünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek 90 kl
2 domates 28 kl
4 tane küçük biber 48 kl

öğlen
3 tane köfte 150 kl
2 dilim ekmek 90 kl
2 kaşık yoğurt 38 kl
salata 42 kl

ara
1 şeftali 60 kl
1 dilim kavun 34 kl

akşam
5 kaşık mercimek yemegi 260 kl
2 dilim ekmek 90 kl
salata 42 kl

1 dilim kavun 34 kl
20 tane üzüm tane olarak bulamadım 100 gr yazıyo 57 kl

gece
1 kase yoğurt 38 kl

ben gece en erken 3 te yatıyorum listeyi ona göre ayarlattım

toplam kalori : 841
ne kadar doğru yapabildim bilmiyorum

su 3 lt

spor bütün evi temizledim spor yapmaya halim kalmadı (

toplu alıntılar 1 mesaj olarak sayılıyosa 7
tek tek sayılıyosa 19

Ben bir bardak ısırgan 2 bardak yeşil çay içiyorum. Kabızlık kalmadı. Tuvalatten çıkamıyorum. Ben neredeyse aynı diyeti yapmama rağmen daha az kilo veriyordum. Şİmdi daha çok veriyorum

ya ben de tuvaletten çıkamamak istiyorum ısırganı nasıl içiyosun yani nerden aldın? doğandan falan gibi sallama mı yoksa aktardan demleme mi?

ya ben de tuvaletten çıkamamak istiyorum ısırganı nasıl içiyosun yani nerden aldın? doğandan falan gibi sallama mı yoksa aktardan demleme mi?

aktardan aldım. 5 tl ye kocaman bir poşet. çift taraflı süzgeçin içine koyuyorum 15 dk demlenmesini bekliyorum. Az bekletince içini yakalabilirmiş ona göre

Ayy cok mutluyum. Bi arkadadim vardi bi sene once taşındilar basks bi yere dogum yapmis ve bayada kilosu vardi bi 90 vardi. Simdi 54 demin konuştum ne yaptın dedim aksam rahat rahat anlatırım dedi :)

Bizede anlatırsın dimi canınmmm

canım ben kahvaltını pek sefmedim :) yani sadece ekmek yemişsin... bir de genel olarak ekmeği çok tüketiyosun sanırım. her menünde 2şer dilim var... gerçi diyetisyene gittim veya gidiyorum demiştin sanırım, o daha iyi yönlendirir seni muhakkak ama bence kahvaltına muhakkak protein koy derim. ya bir yumurta ya bir peynir :)

Seni bilmem ama ben bu hafta çok veremeyeceğim. Çünkü şiştim bile şimdiden. Tartıya çıkmıyorum korkudan.

ben de bugün olmul bulunmaktayım :) ama ben hasta olduğumda bi rahatlıyorum... en azından o şiş günlerimin geride kalması için bir start verilmiş oluyo... ben anca 1 hafta sonra inebiliyorum bi de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…