Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bene güzell
Yaa ben de yürümek istiyorum teniZ daha varvşimidi

Kızlar nerdesınz yha özelemi gectiniz
Bi sorum daha var
Bu bitki çaylarını ac mı içeyım tok mu nasıl içeyım sizceee

Hee hee hee:)güzel dedin

Canlarım ben erkenden yatıyorum yani şimdi
Yarın doktora gidicem ama girmeye calısıcam
Hepinizi sewıyorum
Allaha emanet oln
İyi gecelerrrrrrrrr
:))))))))
Geçmiş olsun hayırdır

Vayy be azme bak önünde eğiliyorum

yorucu bir günün ardından hepinize iyi geceler kızlar
İyi gecejler habersiz

hoşbulduukkk ben de melis :))
ewet diyetisyene gitmeye başladım daha doğrusu önceden de gidiyodum ama hiç bi işe yaramadı doktorumu değiştirdim başka hastalıklarda varmış onları da öğrenmiş oldum ona göre diyet listesi çıkardı inş. güzel bir sonuç alırım yeni bir başlangıç yapıyorum sizinle birlikte
yorucu bir günün ardından hepinize iyi geceler kızlar
iyi gecelerr
Hoşgeldiiinnnnnn

Offfff harikaaaaaa ormanda yürüyüşşşş

hoşbullduukkk :))

Sporu acken mı toksa toklen mı yapmak makbul hanımlar yhaaa yada en verimli spor sizce hangi saatlerde

Sporu açken yapmalısın. Çünkü vücut tamamen yağ yakımına hazır oluyor.
Ben genelde akşam yemeğinden önce yapıyorum. (çünkü başka vaktim yok. işe gitmesem sabah yaparıdm)

Tebrikler kendi cezanı vermişsin sevdim bunu. Ben ancak okuyabildim canım.

Dünkü menüm
Sabah,
1.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)45 kcal Getir
0.50 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)23 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Getir
0.50 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)6 kcal Getir
0.25 x 100gr Yörsan Light Beyaz Peynir (172 kcal)43 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Getir
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Pekmez (64 kcal)64 kcal Getir
Ara
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Getir
Öğle
0.50 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)23 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)45 kcal Getir
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) SEK Light Ayran (53 kcal)53 kcal Getir
3.00 x 1 Adet (30gr) Terbiyeli Köfte (47 kcal)141 kcal Getir
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)21 kcal Getir
Ara 1
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal Getir
Ara 2
1.00 x 1 Adet Activia (Ananaslı) (98 kcal)98 kcal Getir
8.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)72 kcal Getir
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Sade (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal)151 kcal Getir
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal)57 kcal Getir
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal Getir

Alınan toplam kalori :1104
Spor: 1 mile leslie
Su: 3 litre + 1 sade soda
ÇAy: 2 bardak elmalı yeşil çay + 1 bardak ısırgan otu çayı

Son düzenleyen: Moderatör:
Günayyddıınn herkeseeeee
Gece uyku arası kalkıp yazdığım yorumları okudum da kırıldım gülmekteeeeennn:))))hakkat çok uykum varmışşşş genel itibariyle ormal ama saçmaladığım da olmuş kusura bakılmasın:))ısırgan çayımı ve şeftalili yoğurtlu karışımıı yedim tarçında koydum harikaydı.birazdan mısır pirinç patlağımı yiycem.herkese az kalorili bi gün diliyorum)

Dünkü Menüm

Sabah;
3 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) = 165 kcal aldınız.
1 x 1 Adet Domates (14 kcal) = 14 kcal aldınız.
1 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) = 11 kcal aldınız.
5 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) = 40 kcal aldınız.
2 x 1 Adet (12.5gr) Kido Üçgen Peynir (33 kcal) = 66 kcal aldınız.

Ara Öğün;
1 x 1 Paket (27gr) Eti Form Mısır ve Pirinç Patlağı (92 kcal) = 92 kcal aldınız.
1 x 1 Çay Bardağı (100ml) Bitkisel Çay (Şekersiz) (1 kcal) = 1 kcal aldınız.

Akşam;
1 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal) = 115 kcal aldınız.
2 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) = 110 kcal aldınız.
1 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız) (18 kcal) = 18 kcal aldınız.

Toplam 632 Kalori

1 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal) = 300 kcal yaktınız.

2 litre su
dün 2-3 mesaj atmıştım.

Bugün kahvaltıdan sonra cezam olan leslie sporunun yapacağım..
---------------
Kızlar ben doğadan 7li olan çaydan içiyorum ama cidden çok bi faydasını görmedim..Bende işlemiyo sanırm. Önerilerinizi alabilir miyim?

canım ben de dün ender saraçın bir ara meşhur olan formula 7'sini aldım dün ama daha yeni başladım tabi bilemicem faydasını... zaten bunlar sadece yardımcı, birebir bir etki beklememek lasım. senin dünkü menün de çok az olmuş. bence en az 1000 kalori almak lasım spor yapılan günlerde. zordeğil merve için yazdığım şeyler senin için de geçerli yani :)

Öylede bebegim neredeyse çok az var etkisi.. hani çok beklemiyorum ama biraz daha olsun istiyorum.. belki aldıgım çaydan dolayıdır diye düşündüm..

Haklısın ben artık evdeyim geç kalkıyorum ondan kahvaltıdan sonra (zaten öğleye denk geliyo) ara öğün bi bakmışım ki akşam olmuş.. bakalım bugün ayarlıycam.. fark ettim bende ..teşekkür ederim

nasıl bi etki görmek istiosun canım ben doğadanın form cayını içiorum sabah ilk kalktıgımda bagırsak hareketlerimi hızlandırıo diyebilirmm ki öyle hızlandırabiliorum buaralar

menun cok güzel canımm zaten diyetisyene gidiodun sanırım.. bende aksamı söyle hafif gecirmek isitorum ama sora aclıktan uyuyamıorm

Olmuyorrr olmuyor. bu kadar az kalori olmuyor. Hele öğle öğünü kuş kadar. Hani ara öğünler. Bir sen bir zordegil(merve) inatla düşük kalori alıyorsunuz. 3+3 yad 3+2 öğün yemek zorundasınız.

Edit: Sonra burada kilo veremiyorum diye ağlayacaksınız. O zaman eda demişti dersiniz canlar:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
menun cok güzel canımm zaten diyetisyene gidiodun sanırım.. bende aksamı söyle hafif gecirmek isitorum ama sora aclıktan uyuyamıorm

Valla sütlü nesfit+meyve+2 ceviz+soda eskiden aşırı yemek yediğim zamanlardaki gibi şiştim valla. Gayet doyurucu oluyor böyle. :)

Arkadaşlar ara öğünlerde mutalaka meyve tüketin en azından. Hem dışarı çıktığınızda çantanızda elma taşımak zor olmaz.
Bakın kesinlikle şeker açlık krizlerini önlüyor. 2 haftadır azıma tatlı çikolata şeker namına bir şey sürmedim işin en güzelide "ihtiyaç" duymuyorum. Lütfen sizde böyle yapın. bir şey kaybetmezsiniz. Hem dışarıda olduğunuz günlerde gayet güzel kurtarıcınız olacak. Şuan muayyen günüm gelmek üzere.Buna rağmen halde şekerrrr çikolata diye haykırmıyorum eskisi gibi.
Bu arada bu hafta özel sebebimden ötürü hedef kiloma ulaşamayabilirm belki kilo bile veremeyebilirim. Resmen şiştim şuan.

nasıl bi etki görmek istiosun canım ben doğadanın form cayını içiorum sabah ilk kalktıgımda bagırsak hareketlerimi hızlandırıo diyebilirmm ki öyle hızlandırabiliorum buaralar

Ben bir bardak ısırgan 2 bardak yeşil çay içiyorum. Kabızlık kalmadı. Tuvalatten çıkamıyorum. Ben neredeyse aynı diyeti yapmama rağmen daha az kilo veriyordum. Şİmdi daha çok veriyorum

İşte benim bagırsakları pek çalıştırmıyo.. bende bugun geçtide yarın ilk onu içim bide öyle deniyim.. teşekkür ederim canımm

Tamamdır.. dikkat edim diyorum da fazla kalori alıcam diye kasınca bazen böyle oluyo.. ama dikkat edicem bugünki menümde görürsüüün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…