Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben 59 kilo olmustum hatta 58leride gordum ama yazin geri aldim 66 oldum bu yüzden kendimi kotu hissediyorum geri aldigim icin hepsini mi aldim hayir ama yinede yenilgiye ugramisim gibi hissediyorum evet cok iyiydi hedefime ulastigimda ruh halim her seyim iyiydi ama ailemle olmaya başlayinca sanirim beni o etkiledi sirf bu yüzden yazin calismaya karar verdim hani evde olmiyim onlarla olmiyim diye cok stresliler onlarida anlıyorum ama ben dayanamıyorum bu da beni etkiliyo insan ailesiyle olmak istemez mi hic ben istemiyorum çünkü mutlu olmayi beceremiyorlar calismak benim icin kurtulus olucakti ama olmadi okulla birlikte daha iyi olucam ailem beni streslendiren ayni evde olup onlarla konusmadigimda bile daha mutluyum iste onlarin yanina gelmemle ve bos oturmakla birazda hic sevmem bos bos oturmayi illa bi is yapcam
Bazen kendimi cok gucsuz hissediyorum bu yüzden buraya katildim zaten mesela bunlari kendim dusundugumde sonucunu begenmedigim seyler yaptim ama buraya yazinca ve cevap alinca daha sakin olabiliyorum

menün güzel ama yazın daha güzel ne kadar güzel yazmışsın öyle valla insanın iştahını açıyo :)

selam kızlllaaaarr işte menum

sabah
2 dılım tost ekmeği ve 50gr peynirle yagsız tuzsuz tost
1 bardak ayran
2 zeytın
ara
sekersız kahve
oğle
yagsız tuzsuz kepeklı makarna
yarım kase yogurt
ara
*1 elma
aksam
4kofte
2dılım cavdar ekmegı
*1 bardak ayran
ceyrek pors coban salata

ara
/1 mısır
toplam 980 kalorı
su:2,5lt
bıtkı cayı 2 kupa
spor 45dk leslie

iyi aksammlaar

hımmm evet birkaç kiloyu geri almış olmak seni baya hırpalamıştır :) eski günleri hatırlatmıştır. emeklerinin boşa gittiğini düşünmüşsündür daha da kötüsü kendine kızmışsındır ma yine de dediğim gibi zararın neresinden dönüyorsan kardır :) yani kardasın kilolu oluşunda aileni suçladığın için istediğin kadar çabala onlara karşı ciddi olumsuz bir tavrın var ve bu sadece yazdan yaza oraya giderek düzeltilecek bir psikoloji değildir sanırım. ailen dediğin gibi biraz daha keşke bilinçli olabilseymiş de küçük yaşta durumu farkedip kontrollü davranabilselermiş ama herkes hata yapıyo, evet bu senin kötü bir ergenlik ve bir gençlik dönemi geçirmene neden olmuş ama geçmişi geride bıraktığın anda güzelliklerin gelmiş olduğunu ve geleceğini göreceksin. mühim olan şu an... onu iyi değerlendirmek lasım... daha fazla üzerinde düşünme bence... kendini nasıl mutlu hissediyosan ne yaparken mutlu hissediosan da onu yap erteleme. yemek yeme dışında tabi :))

bunları okuyunca seni kendime cok yakın hissettim seninle aynı seyleri yasıyoruz anladıgım kadarıyla ailenden uzakta okuyosun bende şehir dışında okumuştum evde benzer sorunlar vardı tatillerde bile gelmek istemiyodum ki hala var şuan onun stresini yaşıyorum bende çareyi çalışmakta buluyorum ama iş de yok 3 senedir iş arıyorum hiç bi mülakattan olumlu sonuç alamadım tek sebebi tecrübe olmaması her yer aynı şeyi söyledikçe nasıl tecrübe edinceksem...

ayyyy psikolog edasıyla yazmışım sevmedim kendimi :) çok konuşmuş ve de yazmışım bugün... o sebeple bugünü bitiriyorum arkadaşlar... sağlıcakla kalınız, iyi gecelerrrr

iyi akşamlarr
menün gayet iyi

Yemek yerken mutlu olmuyorum spor yaparken cok mutlu olurum mesela :) ve beni anlaman cok guzel bende anladim dediklerini ama benimkisi birazda duyguyu hissetmek hani birinin yanina gidersin o streslidir bir anda sende onunkini hissedersin sende streslenirsin benimkisi bu etkileniyorum hemen birde hep konusulan benimdir dertler bana anlatilir daha berbat bir durum
Hayatim boyunca boyle insanlarla karsilasicam gunumuzde stres yapmayan insanlarla karsilasmak zor hele yas arttikca stres daha da artiyor etkilenmemek icin cozumler arıyorum bu aralar

Kizlar ben geldim... arkadaş imla konuştum. 9 ayda 33 kilo vermis.. sabah menüsü benimkinin aynisi sadece bigün benim menü m diger gun bu gevrekler varya ondan icmis.. sonra acikinca bi avuc leblebi yemis. Cani istediginde dondurma yemis mekik cekmis. Hergun mutlaka bi saat yürüyüş ve bi saat egzersiz yapmis.. aksam yemeginde benim gibi bi tabak dolusu yememis :) 3.4 kasik yemek aalmis salata yogurt yemis.. yani benim aksam ogunumu azaltmam lazim porsiyonu daha dogrusu. Bide hergün egzersizimi duzenli yapmam lazim ki. Bugun yapamadim yarindan itibaren onuda duzene sokucam. Ve tartil gerekirse hergun dedi. O verdigin 200 gr bile seni motive ediyor dedi. Tabi herkesin dusuncesi farkli ben ac karna her sabah tartilip diyet günlüğüme yazıyorum. Merveye de bahsetmistim. Xok iyi oluo ne zamab almisim ne zamn vermisim kendimi tanıyorum. Yememem gereken seyleri biliyorum. Ornegin eskiden cigkofte yerdim aaaa aksam yedim sabaha nasil kiloda fark etti artik cok canm isterseki cok istio :) bi ara bakariz.. oyle istee belki bildigimiz seyler ama onunla konusmak bana cok iyi heldi merve arayacagim seni dedi sende iatedifin zaman ara dedi. Sorcam nasil gidio veriomusun die dio. Bu bile hirsima hirs katti yani...bendn böyle . Bu arada kizlar gece yatmadan sirkeli su içiyorum bilginize....

Edacim bak senin kabizlik sikayetin varya. Ilik suya bir corba kasigi sirke at sabah ac karna ic bakalım ne oluo

çok güzel bişey başarmış ya tabi düzenli spor çok çok önemli bende o yok düzene koymam lazım
ben de bi ara hergün sabah tartılıyodum baktım 100 gr 200 gr olcak gibi değil haftada yada ayda bir tartılmaya başladım
ben kacamak konusunda şöyle düşünüyorum mesela canım çikolata istiyo ben şimdi o çikolatayı yersem bugün çok mutlu olcam ama yarın tadı ağzımdan gitcek ama içindeki yağı kalorisi benimle kalcak diye düşünüyorum ve yemiyorum :)

Oda güzel :) benim aklıma şimdilik gelmiyor bakalım. Bi hırs gidiyor ama sporu ihmal etmeye baslasim sanki. Onu duzene sokmam lazim yarindan itibaren. . Bakalim cuma kac olucam .. diger haftaya hedef koymak icin sabirsizlaniyorum :) :)

Aman allahım 33 kılo oylemı masallah
Bn bi senede sadec arada bi yürüyüş yapparak 15 kılo verebıldım demkkı arkadas gıbı yapsaymıs belkı bnde 33 kılo faln verebılırdım
Amn yarebbım zayıflamm gerekıyo

off ben neden bu kadar çabuk hırslanıp bu kadar çabuk vazgeciyorum 15 kilo 30 kilo verdim diyenleri gördükce bi yandan hırslanıyorum bi yandan da korkuyorum ben verebilirmiyim acaba
30 kilo versemde 50 kilo olsam tekrar

Walla sunu bılır sunu soylerım
NERDE HAREKET ORADA BEREKET
ben eskıden ne yesemde kılo alsam dıye ugrasıyodum yaklasık 3 sene önce
Bnm yedıgımı 2 kışı zor yerdı ama cok hareketlıydım asırı hemde afedersınız yedıgımı hmn cıkartıyodum
Hm iş hem okul ewe gel ew işi yap
Sonra etraftakı ımsanlarla ugras
Millete yarsnacam dıye gece gunduz calış kılo alamıyodum 52 gecmıyodu 53 olsam sewınıtodum
Ne zamn ewlndım esmle hep dısarda yıyoduk ılk zamnlar faln sonra gamıle kaldım ewde durdum derken ......
Suanda buradayız yanı
Hareket spor bi aksıyon bi macera bi bişiler lazım yani ))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…