Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

off ben neden bu kadar çabuk hırslanıp bu kadar çabuk vazgeciyorum 15 kilo 30 kilo verdim diyenleri gördükce bi yandan hırslanıyorum bi yandan da korkuyorum ben verebilirmiyim acaba
30 kilo versemde 50 kilo olsam tekrar

Verırsın cnm verırsın senle pek muhabbet kuramadık ama amac belli yanı kendımı tanıtayım bn
Bendeniz merve:))
23 yasındayım
160 boy pos
72.1 dim gecen cuma tartıldıgımda
2. Haftam oluyo baslıyalı
Baslangıc kılom 74 idi
Ewet cnm 1.900 gr verebıldım 1 haftada napım allh berekt versın
He buarada ewlıyım ve bır yasında dunyalar tatlısı bi cadım var
Ya sen kimlerdensin:))))

Zordegil( merve) cnm ii geceler
Sölemiştim eşim izinde oldugundan dolayı pek giremıyom cnm haftaua baslıyo işe bol boool konusuruz hepberaber inşşş

Deniz ablaaaaa gözükmüyosunn nerdesinnn
Eda senıde yakalayamadım yhaa neyse olsun
Fatma cım sen nerdesın

ben melis
23 yaşındayım
boyum 160 ama biraz şikayetciyim :))
ben dün başladım 80 kilo ile
umarım burası bana iyi gelecek
bu arada benim en iyi arkadasım arkadastanda öte kardesim dediğim kişi de merve
bi an o mu acaba diye düşündüm ki kızın varmış ALLAH BAĞIŞLASINN onun bi oğlu var
bu arada izmirde yasıyorum sen nerde yasıyosun

Canlsrım herkese iyi geceler
Rabbim rahatlık huzur versınnn
Yarın görüşmek dileğiyleeeee
HOŞCAKALINNNN

İstanbulda yasıyorum cnm boşwer şikayet etmeyı
Kendını oldugun gıbı kabullen sıkıntı yapma cnm
Kılo verınce 160 mışlık boyumız 170 gıbı duracak ınan ewlımısın

Yatıcaktım ama cvb yazayım dedım
Burası gercekten cok farklı kız kıza veya kadın kadına ohhh
İçini dokuyosun
Motive oluyosun
Ne bılım arkadaslık kuruyosun düşün yaniii
İnşş kılolardan kurtulup bi zayıflarsak varyaaa
Olacak bn ınanıyorummm
Sadece nefsimize hakım olup irademize sahıp cıkıcaz bu yanı

ewet bende senin gibi dşünüyorum daha yeniyim ama güzel arkadaşlıklar kurulacak gibi geliyo

Avrupa yakası basaksehırdeyım cnm
Rabbım karsına hayırlı bi kısmet cıkarsın inşş
İlk hedefın Zayıflmk olsun cnm gerısı gelırrrr merak etme

ewet bende senin gibi dşünüyorum daha yeniyim ama güzel arkadaşlıklar kurulacak gibi geliyo

Yani amac aynı oluncaa
Ben burda cok rahatım
Kızlara anlatıyommm eltımı onu bunu sunu )) aklıma ne gelırseee yanı
İçimi dokuyom bı nevı ayy bı guzel oluyo kı

inşllah ya inşallah en kısa süredeee...

Canımm sana ayıp olmassa bn uyuyayım diyorum malum cocuklu hatınların uykusu sayılı gun gıbı bnm kı bu sralar 6 da kalkıyo
Dişleri cıkıyo ablası
Bi fena bi fena şimdi yatmayıp sabah uyanamassam yanıma gelip o dişlerini bnm yanaklarda bilerler iyi geceker cnm

ayy masallahh yerim ben onu ya ben çocukları çookkk severim inşallah benimde olur
sen uyu tabi cnm iyi gecelerr

Ahhh ahhhhh kendimi bir yerlerden atacağım.
Sabah ne güzel başlamışsın. Şu öğle yemeklerinibir yemeye başlasan ne güzel olacak. Akşam yediğin nohut pilav kalori miktarını şişirmiş. Ee ama şöyle bir şey var. Akşamları daha hafif geçirmeye çalışsan öğle yemeği atmasadanda güzel bir salata+ayran+ et/balık/tavuk gibi birşey yesen ne kadar güzel olacak. Akşamları sebze yemeği yemek daha faydalı. Çünkü akşamları metabolizma hızımız düşüyor. Bu nedenle akşam alınan fazla kaloriler kilo olmaya daha müsait kilo almasadan kilo veremezsin yani...
Bugünden itibaren ara çğünlerinde Sabahla öğle arasında 1 bardak süt şekersiz olmak şartıyla kahve olarakta içebilirsin. Öğle yemeyi yiyorsun ve öğle ile akşam arasına 1 porsiyon meyve. Elma ye mesela. Açıkırsan salatalık domates doğra ye. akşamda salata yapıyorsun. ve sebze yemeyi pişiriyorsun. Ondan yiyorsun anlaştık mı ?

Lütfen yanlış anlama ultimatom gibi değilde yapman gereken bu olduğu için söylüyorum. İnan senin iyiliğin için...

Püreyi hayatından çıkartmalısın. Patates zayıflayana kadar yok. İlla yiyeceğim diyorsan haşlayıp azcık ye. Marmelat göze çarpıyor..
akşamda çorba içmeseydin yada bir tane köfteyi azaltsaydın on numara menü olmuş. (kalori çok fazla değil) sıkıntı yapma. Sadece yasaklı yiyecekler yemişsin. Tebrikler...

Ay canım harikasın. Yaptığın kaçamağa hemen cezanı kesmişsin ve uygulamasın en doğrusunu güzelini yapmışsın.
İsteğe göre haftada 1 gün spor için tatil yapabiliyoruz. Seninde dün yapmadığın spor tatil gününden olsun. Hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…