- 17 Temmuz 2012
- 1.522
- 205
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #92.501
Tost ekmeğinin kepek-çavdar-tam buğday olduğunu kabul ediyorum. Yine mısır gördüm galiba. mısır sakıncalı.
:Kaloriyi sağlıklı şeyler yiyerek 1000 nin üzerine çekiyorsun canım.
Offff ne güzel hayatımın hiç bi dönemi böle olamadım malesef hep bi kilo sorunum vardı kendimi bildim bileliWalla sunu bılır sunu soylerım
NERDE HAREKET ORADA BEREKET
ben eskıden ne yesemde kılo alsam dıye ugrasıyodum yaklasık 3 sene önce
Bnm yedıgımı 2 kışı zor yerdı ama cok hareketlıydım asırı hemde afedersınız yedıgımı hmn cıkartıyodum
Hm iş hem okul ewe gel ew işi yap
Sonra etraftakı ımsanlarla ugras
Millete yarsnacam dıye gece gunduz calış kılo alamıyodum 52 gecmıyodu 53 olsam sewınıtodum
Ne zamn ewlndım esmle hep dısarda yıyoduk ılk zamnlar faln sonra gamıle kaldım ewde durdum derken ......
Suanda buradayız yanı
Hareket spor bi aksıyon bi macera bi bişiler lazım yani))))))))
Güzelll bi tanışma olmuş ama ben avare olduğum için nedense her seferlinde senin nickine bakıp sana hümeyra deme gafletinde bulunuyorumVerırsın cnm verırsın senle pek muhabbet kuramadık ama amac belli yanı kendımı tanıtayım bn
Bendeniz merve:))
23 yasındayım
160 boy pos
72.1 dim gecen cuma tartıldıgımda
2. Haftam oluyo baslıyalı
Baslangıc kılom 74 idi
Ewet cnm 1.900 gr verebıldım 1 haftada napım allh berekt versın
He buarada ewlıyım ve bır yasında dunyalar tatlısı bi cadım var
Ya sen kimlerdensin:))))
Burdayım bacım ben gün içinde ek giremiyorum bebiş uyuyunca ancak işler yemek ve kpss hazırlanma süreci bi gece girebiliyorum dün gece de giremedim bebek tebriğine gelmişti ark sağolsun oturduk lafladık baya veeee malesef bi kaçamağım olduDeniz ablaaaaa gözükmüyosunn nerdesinnn
Eda senıde yakalayamadım yhaa neyse olsun
Fatma cım sen nerdesın
Burdayım bacım dün gece misafirim vardı giremedimDeniz ablaaaaa gözükmüyosunn nerdesinnn
Eda senıde yakalayamadım yhaa neyse olsun
Fatma cım sen nerdesın
Ayyy diyet kardeşi olalım mı ben de 158 ve 82 ile sağlıklı tıkınıyorumben melis
23 yaşındayım
boyum 160 ama biraz şikayetciyim :))
ben dün başladım 80 kilo ile
umarım burası bana iyi gelecek
bu arada benim en iyi arkadasım arkadastanda öte kardesim dediğim kişi de merve
bi an o mu acaba diye düşündüm ki kızın varmış ALLAH BAĞIŞLASINN onun bi oğlu var
bu arada izmirde yasıyorum sen nerde yasıyosun
Yatıcaktım ama cvb yazayım dedım
Burası gercekten cok farklı kız kıza veya kadın kadına ohhh
İçini dokuyosun
Motive oluyosun
Ne bılım arkadaslık kuruyosun düşün yaniii
İnşş kılolardan kurtulup bi zayıflarsak varyaaa
Olacak bn ınanıyorummm
Sadece nefsimize hakım olup irademize sahıp cıkıcaz bu yanı
ben tahin pekmeze bayılırım ama tek başına pekmezi hiç sevmem. sürekli pekmez içmek yerine hap kullanayım dedim ben de :)
Ah canım benimm... işte psikologlar boşuna demiyo önce çocukluğuna geri dönelim diye. her şey çocuklukta başlıyor, bilinçaltımıza işliyor. ama problemin nerede olduğu belli, bunun da farkındasın. yani en azından istediğinde ve azmettiğinde kilo vereceğini biliyorsun artık. ve menülere yaptığın yorumlardan bu konuda çok bilinçlendiğini görebiliyorum. azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz.çocuk yetiştirmek ne kadar zor bir şey aslında. sizin onun üstünde uyguladığınız yanlış bir otorite nelere mal olabiliyor o kişinin hayatında... çok büyük sorumluluk... şuan ailenden ayrı mı yaşıyosun peki? okul hayatını gerçekten babanın istediği gibi sonlandırdın mı? çok özel sorular olabilir ve belki bu alanda konuşmak istemeyebilirsin anlarım canım :)
Herkese hayırlı gunler.....
kızlar yaa rüyamda sizi gördümevime geliodunuz catkapı bi bakıosunuz pilav pişio ocakta hepiniz baslıosunuz diyette pilav olmaz falan filan ya diorum esime pişiriorum yok diosunuz diyet evi burası olmaması lazım ne güldüm uyanınca yaa
Off ben de içim şişince anlatıyorum herşeyi çok iyi geliyor buzdolabında nefes almıyorumYani amac aynı oluncaa
Ben burda cok rahatım
Kızlara anlatıyommm eltımı onu bunu sunu)) aklıma ne gelırseee yanı
İçimi dokuyom bı nevı ayy bı guzel oluyo kı
Zayıflayınca da sen karşısına geçip dersin bikaç kilo kolay verilir ama kalp kırığı asla geçmez hele ki ergenlik döneminde yaptığın muamele.canım üni yi de okulun bitsin inş çalışmaya başlayınca uzaktan eğitim var ist üni veya sakarya veya bir sürü üninin sadece kayıtlara ve finallere gidiyosun onlara yazılırsın çokk da rahat okunuyor bence muhakkak ş bak iki diploman olurBende 17-18 yaşındayken iri kemikli toplu bir kızdım kilom 58 boyum 164 aslında normal sayılabilirdim. Akşamları pilavı eksik etmezdim. Sürekli bizimkiler az ye az ye diyip duruyordu. Benden bir yaş küçük ikiz kardeşlerim vardı. Onlardan 2 kilo fazlam vardı. Her neyse. Babam görselliği aşırı önem veren bir insan. Sürekli aşağılayarak beni yemek yemekten vazgeçireceğini sanıyordu. Başka ailevi problemler yaşadık. Üstüne babam üniversite okumamı istemedi izin vermedi. Yanında köle olmamı istedi. 17 yaşınımı doldurduğum çalışmaya başladım. Hem iş stresi evde ailevi sıkıntılar. sürekli mutsuzdum ve yemek yemeye başladım. 3,5 kilo daha alınca bana fil gibi oldun, ikinci sınıf insan kategorisine girdin vs hakaretler etmeye başladı. Bende babamı zerre sevmem o ne derse tersini yapıyordum. Hem yemek yiyerek mutlu olduğudan hemde inattan daha fazla yedim. Çocuk aklı işte. Sonra 75 80 leri gördüm. Ee ama psikilojim bozuk olduğundan aynada kendime baktığımda kusur görmüyordum çünkü daha ağır problemlerim vardı. Böyle devem etti. Sonra 80 lerin sonları 90 nın başını görünce kendime geldim. Ee dur demek lazım. Sonra diyet yaptım 5,6 kilo gitti durdu. Bende sinir oldum bıraktım. Bu benim kaderim gitmez bu kilolar dedim ve bu sefer nasıl olsa böyle devam edecek. yine mutsuz olacağım o zaman yemeye devam ettim. 2 sene önce 99 kiloyu göründe ee eda 3 haneye gidiyorsun dedim. Diyet yaptım 91 falan oldum. Yine takıldı orada. Yine pes ettim. İşte en son 109 kiloyu görmüştüm. Sınavlar geçsin başayacağım dedim ve başladım. İşte benimde hikayem bu. Yemek yediğimde mutlu oluyordum. Babama inat yemek yedim. Ailenin ne kadar önemli olduğunun artık bilincindeyim. Anne babalar çocuklarına nasıl yaklaşmaları gerektiğini bilmiyorlar. Cahillik diyorum....
İyiyim canm bi taraftan bi iş teslimim vardı onu hazırlıyorum diğer taraftan size yazıp evi topluyorum daha ne olsun:))Günaydın canım nasılsın ?
Isırgan otunun çok fazla yararı varmış. İdrar yolu enfeksyonuna da iyi geliyormuş. Acaba saçımada iyi gelir mi
Canım aslında patatesin organiği işasta olduğu için gaşlanmış ve tuzsuzu acayip ödem atıcıdır özenli tüketildiğinde.ve bir çok karaciğer hücresinin de yenilenmesine neden olur ama tabi bu bilgiler kilolarca margarin taşıyarak vücuduna bile bile zarar veren şişmanlar içn öncelik değil önce lkilolardan kurtulmak öncelikkuşburnu marmelatı C vitamini deposu diye sabahları demir ilacımla beraber alıyorum. demir haplarını c vitamini alırsak emilimi daha iyi oluyormuş. normalde 1 yk pekmez içiyordum bir de ama demir ilacına başadığım için onu bıraktım.
patates konusunda da sonuna kadar katılıyorum, saçma bir nişasta deposu hiç bir besin değeri yok. tek yararını ishalken görebiliriz :)
Off yoğunluk var bugünEwwr canmmm göremediydim senide
Hahikaten cahillik kusurmua bakma babana böle diyorum ama hakikaten çok sinirlendimAilemden ayrı yaşamıyorum. Açıköğretim okuyorum. 4. sınfıtayım. Bu arada 2 sene önce yine kazandım yine beni üniversiteye göndermedi. Ama olsun. Ben 2 kere kazandım sen göndermedin diyebiliyorum yüzüne. Bundanda gocunmuyorum.
Asıl travmanın detayını sana özel mesajdan yazıyorum. Özel olduğundan değilde benim buraya takıldığımı bilenler var ifşa olmayayım diye özelden yazıyorum.:)
Haaa haaa haa süpermişşşşkızlar yaa rüyamda sizi gördümevime geliodunuz catkapı bi bakıosunuz pilav pişio ocakta hepiniz baslıosunuz diyette pilav olmaz falan filan ya diorum esime pişiriorum yok diosunuz diyet evi burası olmaması lazım ne güldüm uyanınca yaa
Offff ne güzel hayatımın hiç bi dönemi böle olamadım malesef hep bi kilo sorunum vardı kendimi bildim bileli(
Güzelll bi tanışma olmuş ama ben avare olduğum için nedense her seferlinde senin nickine bakıp sana hümeyra deme gafletinde bulunuyorum(
Burdayım bacım ben gün içinde ek giremiyorum bebiş uyuyunca ancak işler yemek ve kpss hazırlanma süreci bi gece girebiliyorum dün gece de giremedim bebek tebriğine gelmişti ark sağolsun oturduk lafladık baya veeee malesef bi kaçamağım oldu((uffff ufff yazsam mı bilemedim ((
Hümeyrada diyebilirsin canım kızımn ismi faryapöaz
olalım cnm olalıımm :))Burdayım bacım dün gece misafirim vardı giremedim
Ayyy diyet kardeşi olalım mı ben de 158 ve 82 ile sağlıklı tıkınıyorum
Evet yaa bana da burası çok iyi geliyor
tutku çok kötü olmuş ya2013-09-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
Sabah
[1] SEK light yoğurt 1 100gr 48
[2] Şeftali 1 ADET 60
Ara
[3] mavi yeşil light mısır ve pirinç Çıtırı 1 paket 138
Öğle
[4] SEK light yoğurt 1 100gr 48
[5] Şeftali 1 ADET 60
Ara
[6] Labne Peyniri 20 GRAM 40
[7] mavi yeşil light mısır ve pirinç Çıtırı 1 paket 138
Akşam
[8] Bulgur Pilavı 0.2 PORSİYON 58
[9] Haşlanmış Nohut 25 gr 87
[10] çoban salata 2 porsiyon 228
[11] Tutku 10 ADET 503
Toplam : 1408 kal.
Offff offf şu tutku beni mahfettiii(arkadaşla otururken tamamen bilnçsizce yedim ve farketmedim çay içerken 10 tane yemişim sonuncu da uyandım yaa bu kadar mı olur ((demek hayatım hep böle etkşlenmiş başkalarıyla ilgilenirken kendimden hoeppp taviz vermişim bu noktaya gelmişim (
Su:2,5 litre
Bitki çayı:2 kupa ısırgan
Spır :sabah 1 saat zumba yaptım ceza olarak hakikaten çok hareketli ve eğlenceli bebişi işim var diye k.valideye bıraktım sessiz sessiz bi yapışım vardı ki çok komik keşke her zaman bırakabilsem((veya şartlarım müsait olsa vs neyse keşkelere yer yok şartlar bu bunda başarılı olmam lazım
Günaydın Kızlarr
Dünkü menüm;
AldığınızKalori Miktarı
Sabah;
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal)252 kcal Sil
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)110 kcal Sil
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal Sil
Ara Öğün;
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Sil
Öğle;
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Makarna (Haşlanmış-Yağsız-Tuzsuz) (170 kcal)170 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
Ara Öğün;
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal)57 kcal Sil
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Bitkisel Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal Sil
Akşam;
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal Sil
Artı türk kahvesi.
Alınan Kalori Toplamı897 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal Sil
3 mile leslie sporu
2 litre su
9 mesaj
dünkü menüm
sabah
2 kk peynir
2 domates
2 biber
10 tane zeytin
2 dilim ekmek
öğlen
1 tavuk but
4 kaşık makarna
1 kase yoğurt
salata
ara 2 dilim kavun
akşam
5 kaşık barbunya
2 dilim ekmek
salata
ara 2 dilim kavun
gece 1 kase yoğurt
toplam kalori 1088
spor 2 saat yürüyüş
su 2.5 lt
mesaj 44
dünkü menüm
sabah
2 kk peynir
2 domates
2 biber
10 tane zeytin
2 dilim ekmek
öğlen
1 tavuk but
4 kaşık makarna
1 kase yoğurt
salata
ara 2 dilim kavun
akşam
5 kaşık barbunya
2 dilim ekmek
salata
ara 2 dilim kavun
gece 1 kase yoğurt
toplam kalori 1088
spor 2 saat yürüyüş
su 2.5 lt
mesaj 44
Benimki böyle laflardan anlamaz. İstanbul üniversitesinin 2 . üni düşüneceğim ama farklı bir bölüm olsun istiyorum. İktisat okuyorum zaten. benzerini istemiyorum. sözel bölümlerde bana göre değil.Zayıflayınca da sen karşısına geçip dersin bikaç kilo kolay verilir ama kalp kırığı asla geçmez hele ki ergenlik döneminde yaptığın muamele.canım üni yi de okulun bitsin inş çalışmaya başlayınca uzaktan eğitim var ist üni veya sakarya veya bir sürü üninin sadece kayıtlara ve finallere gidiyosun onlara yazılırsın çokk da rahat okunuyor bence muhakkak ş bak iki diploman olur
2013-09-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
Sabah
[2] Şeftali 1 ADET 60
Ara
Öğle
[5] Şeftali 1 ADET 60
Ara
Akşam
[11] Tutku 10 ADET 503
Offff offf şu tutku beni mahfettiii(arkadaşla otururken tamamen bilnçsizce yedim ve farketmedim çay içerken 10 tane yemişim sonuncu da uyandım yaa bu kadar mı olur ((demek hayatım hep böle etkşlenmiş başkalarıyla ilgilenirken kendimden hoeppp taviz vermişim bu noktaya gelmişim (
Spır :sabah 1 saat zumba yaptım ceza olarak hakikaten çok hareketli ve eğlenceli bebişi işim var diye k.valideye bıraktım sessiz sessiz bi yapışım vardı ki çok komik keşke her zaman bırakabilsem((veya şartlarım müsait olsa vs neyse keşkelere yer yok şartlar bu bunda başarılı olmam lazım
2013-09-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
Sabah
[2] Şeftali 1 ADET 60
Ara
Öğle
[5] Şeftali 1 ADET 60
Ara
Akşam
[11] Tutku 10 ADET 503
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?