- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #92.621
Yani o mis gibi kokulara dayanabilirsen bizden kocaman bi bravoyu alırsın:) ki yeme zaten yarin tarti günü kızla r ve ben cok mutluyum. . Ben 3 senedir 69 u gormedim . Uarin kusuratlida olsa gorecek gibiyim ve mutluluktan icim icime sigmiyor..benimde oglum grip iki gündür atesi var boraz ona moralim bozuk oldugundan sporu hic yapasim gelmedi ama bugün cok daha iyi simdi onu yatırıp ins bu sefer seytanin bacagini kirip leslie 5 mili zorlicam yarin bide taryi günü yapsam iyi olacak.. iste oyle yazarim yine. . Herkes bugün cok dikkat etaon kizlar yarin icin sabirsizlaniyorum..[/
Aman yaaaa çocuklar huzursuz olunca insanın dünyası kararıyo resmen .geçmiş olsun senin paşaya da Allah acil şifa versin
Ayyy yara bbim kızlar üstüme bayramda alıpta giyemesigim gömleği giydim inanmıyorum yha resmen incelmişim leslie cok işe yaramış olmalı yarabbim
Ayyy aglıcam yha gercekten aglıcammm
Gıtgıde gaza gelıyorummm
Hadı merve diyorum bu sefer olucak
Hayyyy yarabbimmmm inanamıyorummm yha
Yarın kac kıloyum çok merak edıyorum
Kızlar ben ark buulsmadan çnce biraz mekik cekeyım bariii
Sonra bitki çayımı içeyimmmm
İyiki buraya uye oldum iyiki varsınızüfff o duygu harika di i olmayanların üzerine olması Rabbim hepimize tez elden yaşatsın inş
Canım hizmet kısmında kal yemek gerektiğinde de tabağına çok al yermiş gibi yap çaktırmadan geri boşalt çoğunu kocişinin tabağına koy fazlasını ya da .önceden anlaşıyorum ben kocişle o da sağolsun bozmuyor beni herkesin dikkati başka yerdeyken ben tabağımın çoğunu ona veriyorum o da gayet memnun ben de :)))ufff ufff ya da az önce atıştırdım de az yiyeceğin zaman.ben de daha ne teknikler var biz bi aradayız eşimn ailesiyle.onlar da tırım tırım lokma lokma takip edeler ben öle yapıyorumben 3 gün ne yazabilcem ne spor yapabilcem eşimin akrabaları gelecekmiş yatılı( off yaa tam hız tempoma engel olucaklar
(
Ksinlikle katılıyorum söyleyince bızmak için ısrar ediyolar esmenOlumsuz düşünme eger bu yola girdiysen herseyı kendı lehine cewırmelidin
Akrabalarınla ışgılenırknde hareket etmîş olacaksın yedıklerınede dıkkat edersen bi problem olcanı sanmıyorumm
Önemli olan harekerli olmak ve. Yediklerine dikkat etmk burcucugum
Herzamn pozitif düşün dedigim gibi herseyi lehine cewirrr elinden geleni yap sende basarılı olcaksınnn
Ve sana tawsıyem dıyet yapıyorum diye kimseye deme
Sorarlarsa dikkat ediyorum de))
Anlaştık mı canım![]()