• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi aksamlarr kızlarr bugun naapsam neetsem derken bitti ya ay nasıl bi gundu yagmurlu kasvetli neyse menum
sabah
*2 dılım uno light denge ekmek
*domates
*salatalık
*50gr peynır
*3 zeytın
ara
*100 gr kavun
öğle
*1,5dilim uno light denge ekmek
*1 kase ezogelin corbası
*100gr yogurt
ara
*sekersız kahve
*1 elma
aksam
*3köfte
*2 dılım uno light denge ekmek
*1bardak ayran

toplam kalori:1098
su:2lt
spor:2mil leslie(zorla yaptım resmen yaa)
bıtkı cayı:2 kupa

merhaba ben aranızda yeniyim adım zeynep :)
menü bence şahane :nazar::nazar::nazar:

hayırdır çağlacım neden zorlandın sporda:8::44:

bugun kolum kalkmıodu yaa walla uzerimden kamyon gecmiş gibiydi kalkayım 5mil yapayım dedim ilk ve son mili zorla yaptım zaten butun olarak bulamadım aslında yapmıcaktım bugunu tembellik gunu ilan etmiştim amaa yaptım yıne kilomu görünce:)))

bugun kolum kalkmıodu yaa walla uzerimden kamyon gecmiş gibiydi kalkayım 5mil yapayım dedim ilk ve son mili zorla yaptım zaten butun olarak bulamadım aslında yapmıcaktım bugunu tembellik gunu ilan etmiştim amaa yaptım yıne kilomu görünce:)))

cnm haftada 1 gün spor izni ver kendine ve illede 5 mil yapayım diyorsan 3 mil ve 5 mili dönüşümlü olarak yap derim....menülerin çok dengeli ve düzenli sporunuda aksatmıyorsun ;bu yüzden vücudunu çok yorma bence:16:

offf kızlar ya ben bu ara kendimi çok kötü hissetmeye başladım iş bulamıyorum evlilik de olmuyo herşeyden sıkılmış durumdayım artık hiç bişey yapmak istemiyorum herşey üstüme üstüme geliyo sanki ya hapisteyim sakii off ne yapcam ben yaa
çevremdekilere de anlatamıyorum anlatabileceğim sadece 1 kişi var o da yurt dışında bu ara görüşemiyoruz
biraz daha icimi dökmezsem daha kötü olacagım size anlatayım dedim

Ben de Deniz.yarin basliyorum dlyete.gerci birkac gundur dikkat ediyordum ama Benim sikintim ogle yemeklerinde disarida olmam:( ama azimliyim.senin menun de hosuma gitti.gorusmek uzere.

cnm haftada 1 gün spor izni ver kendine ve illede 5 mil yapayım diyorsan 3 mil ve 5 mili dönüşümlü olarak yap derim....menülerin çok dengeli ve düzenli sporunuda aksatmıyorsun ;bu yüzden vücudunu çok yorma bence:16:

ya weremeyince kilom azalmayınca motivasyonum düşüo hemen benim 2 gündür aynı meseLA bu sefer veremicem gibi gelio tamam 1 gün izin yapayım ben haftadayaa

Ben de Deniz.yarin basliyorum dlyete.gerci birkac gundur dikkat ediyordum ama Benim sikintim ogle yemeklerinde disarida olmam:( ama azimliyim.senin menun de hosuma gitti.gorusmek uzere.

merhabaa memnun oldumm hosgeldiiinn öğle yemeklerinde zeytinyaglı yemekler veya tavuklu tonbalıklı salatalar secebilirsin canım ben öyle yapıorumm..

***14. TAKIM 327. ETAP ***

Valkyrie89 : (92,3/ / / %)
faTTa83 : (81.5/ / / %)
cglaa16:(68.8/ / / %)

Ryeo:(61,1/ / / %)
Ftm86: (77.9/ / / %)
zordegil: (70.4/ / / %)
Humeyrasağlam: (70.3/ / / %)
morkurbaga: (61.5/ / / %)
mutlulukperisii: (79.4/ / / %)

14. TAKIM ORTALAMASI :%

kızlar listemizin son hali yarını lütfen dikkatli geçirelim :8::7::16:

Son düzenleme:
offf kızlar ya ben bu ara kendimi çok kötü hissetmeye başladım iş bulamıyorum evlilik de olmuyo herşeyden sıkılmış durumdayım artık hiç bişey yapmak istemiyorum herşey üstüme üstüme geliyo sanki ya hapisteyim sakii off ne yapcam ben yaa
çevremdekilere de anlatamıyorum anlatabileceğim sadece 1 kişi var o da yurt dışında bu ara görüşemiyoruz
biraz daha icimi dökmezsem daha kötü olacagım size anlatayım dedim

hayırdır canım yaa olur bazen öylee hersey üstüne gelir de sen kendine bak takma kafanaa

Hosbulduk cagls tekrar.ben ogretmenim.okulda yiyecek dogru duzgun bir sey yok.evde hazirliyorum salata corba felan.hazirlayamayinca da arada bir arkadasimla bir ince hamurlu pide paylasiyoruz.yani uc dilim salata ve ayran.bu gittigim diyetisyenin onerisiydi.aksam hafif yiyorum ve gunu kapatiyorum.

herkeslere iyi geceler diliyorum... aramıza yeni katılanlara tekrardan hoşgeldiniz diyorum.. onlara azim ve istikrar diliyorum... burada yazdıkça yazdıkça birbirimizi tanıyabilicez, o sebeple bol bol yazın paylaşın :) cuma için de heyecanlıyım... ilk kez yarışmaya katılıyor olacağım :) haydi rasgele... hoşçakalınızzz :16::54:

Back
X