Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim de adım Deniz bu arada:) kızlar ne yapmışlar diye dolaşırken gördüm mesajını.Ablacım size takım için başvurduğumda (3-4)gün önce 94 idim. Şimdi 93.6 yım.Boyum 163 .Bol su içiyorum.Yalnız, çalışıyorum ve telefonum da internet yok. Yarışmamız için Daha rahat takip edebilmem adına birkaç gün sonra alıcağım.O zaman kadar sadece öğleden sonra girebilirim Yarın da öğleden sonra gireceğim yine ama diyet arkadaşıma bütün yediklerimin listesini gireceğim, kalori hesaplayacağım ve size yazacağım:))

Merhaba kızlar... Evime döndüm çok şükür çok yoğun tempo okul staj ikilisi başladı çok zorlu bir sene beni bekliyor... Ygs ayrı mevzu, sorumluluk derslerim ayrı mevzu. bu sene sonunda herhalde parçalarımı toplıcaksınız biryerlerden. Uzun zamandır bakamadım önümüzdeki hafta listede olmak istiyorum tabi diskalifiye olmadım umarım çünkü okuyamadım mesajları inanın 9 da geliyorum stajdan +larım var yeme düzenim bozuldu açıkçası tekrar toparlanmam lazım size çok ihtiyacım var zaten hepiniz bomba gibisiniz maasallah baya kalabalık olmuşuz Hepinizi çok özledim ve kurbana kadar 70 olmak hedefim su aralar 75-76 arası gidip geliyorum eski düzenime döndüğümde benim için zor olmayacağını düşünüyorum kurbanda erkek arkadasım gelicek 27 gün kaldı ona bir sürpriz yapmak istiyorum her ne kadar zayıflamamı istemese de ama okula gittim herkes zayıflamışsın nasıl yaptın ne yaptın falan dedi görmeniz lazım öyle hoşuma gitti ki bunu kaybetmek istemiyorum bu tempoda biraz zor olacak ama zoru başarmayı umuyorum tartım da ablamda kaldı hafta içi annemi gönderip aldırmalıyım mutlakaaa hepinizi çok öpüp yarın için başarılar diliyorum umarım bol eksili bir hafta olur hepiniz için... İyi akşamlar kızlaar

evet içe sinmeyen sporsuzluk insana saat 10da spor yaptırır mı yaptırır valla... nasıl üşeniyodum nasıl anlatamam... ama jullian yaptığım için o da bir seri cdsi olduğu için kopmak istemedim... bir şeyi de yapıyosan tam yap be Duygu dedim ve kaldırdım "kaide"yi yerinden :) sonuç: ölüyorum :)

ya ben 59 küsürleri göremicem galiba yaaa... dayanamadım tartıldım gece gece yarın sabah hiç iç açıcı olmıcak benim için sanki

oyyy ne kaynatmıssınız oku oku bitiremedimmm.iş çıkışı eşim aradı liseden arkadasları ve aileleriyle piknik varmıs oraya gittik akşam pikniğiçok güzeldi çocuklar cok eğlendi.veee ben ekmek tatlı kola vs hiç dokunmadım.ızgara köfte tavuk ve salata yedim bol bol su içtim çekirdeğe hayır dedim..waww ben moda girdim sanırım tutmayın beniiiiiiiiiiii

hoşgeldin

harikasınnnn!!! zaten irade bu günler için değil mi ben de bu şekilde bir piknik atlatmıştım geçenlerde.burada paylaşmıştım :) piknik ekmeksiz olamazmış gibiydi hep ama bal gibi de oluyomuş isteyince

kızlar bugünki kalori hesaplamam 1092 çıktı.100de gözden kacan felan olsun ilk güne göre iyiyim değil mi.henüz buraya nasıl ekleyecegimi keşfedemedim.eve yeni geldik sayılır cocukları yatırdım yapacak çok şeyim var.sabah malum iş.menümü yazayım
sabah:1 fincan sütlü kahve
1saat sonra
2 dilim çavdar ek.
1 kaşık acılı kahvaltılık
5-6 çatal yağsız peynirden yapılmış omlet
2 küçük salatalık
1 orta boy domates
bol yeşillik

ara:1yeşil elma

öğle:
1paket special kraker 62 kaloriymiş
1kase yoğurt
yemek yemeye fırsatım yok canım tuzlu bişey istedi bunu buldum ikindi yarım porsiyon çorba
akşam 1 dilim kavun
5-6 ızgara köfte
2 tavuk baget ızgara
arada cocuklardan kalan parcalarıda yedim
1tabak salata

toplamda 2ltden fazla su içtim yatmadan 1lt daha içerim
en az 30dklıkta yürüyüşüm var.

kızlar bu aralar sizin menülerinize yorum yazamıyorum.henüz gruba adapte olamadım.kim ne gibi yol izliyor bilemiyorum.en kısa zamanda inşallah.
herkese hayırlı geceler.sabaha görüşürüz.

canım bugün ne kadar ne yedin bilmiyorum ama bence çocuklardan kalanları sakın yeme. böyle alıştırma kendini. çoğu arkadaşım aynı hatayı yaptılar ve hepsi kilo aldı. az gibi görünüyo ama 3er 5er derken hepsi neticede kalori... miden çöplük değil ki annem de biz çocukken yapıyodu hatta ama o da bıraktı en sonunda :) bence bizlerin problemi biraz da o. tabağımıza ne konursa hepsini yememiz gerekiyor diye düşünüyoruz. çünkü biliyoruz ki bırakırsak çöpe gidecek. kıyamıyoruz... dışarıda da öyle parasını verdim çöpe gitmesin diye doysam bile yemeğe devam ediyorum. aslında ilk doyduğun sinyali aldığın an çatalı bırakabilsek yarı yarıya kalori karı sağlarız diye düşünüyorum :))

Eda zordegil( merve) in internetind problm cıkmıs gıremıyomus bnı aradı bî kac gun giıremiyenilirmii ş
Yarın bana yazcak ben bildircem size kılosunu

Eda zordegil( merve) in internetind problm cıkmıs gıremıyomus bnı aradı bî kac gun giıremiyenilirmii ş
Yarın bana yazcak ben bildircem size kılosunu

Ben de az önce kafamdan sizi geçirdim:) dedimki en çok 2 mervenin kilosunu merak ediyorum yarına dedim sonra da hiç yoktu bugn merveye noldu ki dedim senin mesajını gördüm:)

puding kacamak olmus cnm ama spor yapcam hemen demissinnn :)
güzel menü
yagsız gevrek ne cnm

güzellll

bugun ki menümü yazayım

sabah
1 dilim sucuk
domates
biber
1 kkpeynir
çay

ara 1 mandalina

öğlen
bollca salata
4 tane form bisküvi

ara 1 mandalina

akşam
arakadaştaydık yemege gittik 4 kız
yarım kepce şehriye çorbası
patlıcan yemegi değişik bişey ben ilk defa denedim patlıcanları doğramadan bütün olarak pişirmiş 2 patlıcan 2 biber yedim
çok az makarna
2 kase cacık
bide tatlı yapmış tabagın altına seftali dilimi koyup üzerine muhallebi dökmüş muhallebinin içine tarçın koymuş kaşığın ucuyla tadına baktım sadece
1 kahve

su 2.5 lt
spor yarım saat yürüyüş gece tekrar yapıcam spor mekik leslie flan
mesaj 10 du galiba simdi saydım ama hatırlamıyorum
diyet arkadasıma giremiyorum ya giremeyen var mı yoksa benim nettemi bi sorun var

gecenin bir yarısı abla işin ne diyeceksinizuyku tutmadı desem
neyse menülere şöyle bir baktım lık menülerin yanısıra pilav + ekmekli menüler gözümden kaçmadı kızlar.....hemde cuma öncesi....bunları önümüzdeki hafta kesinlikle yok ediyoruz....
ve sayfalar çok güzel ilerlemiş buna çok sevindim....yarına güzel sonuçlar almak dileğiyle iyi geceler kızalar

edacım çok teşekkürler canım benim....gözüm hiç arkada kalmıyor sayende ama bir kaç haftadır böyle oldu biraz ona üzülüyorum....teşekkürler canım....eğer fırsat bulabilirsem yarın bende bakmaya çalışırım canım.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…