- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #93.341
***14. TAKIM 327. ETAP ***
Valkyrie89 : (92,3/ / / %)
faTTa83 : (81.5/ / / %)
cglaa1668.8/ / / %)
Ryeo61,1/ / / %)
Ftm86: (77.9/ / / %)
zordegil: (70.4/ / / %)
Humeyrasağlam: (70.3/ / / %)
morkurbaga: (61.5/ / / %) yeni üye hedef:55 kg
mutlulukperisii: (79.4/ / / %)yeni üye hedef:55 kg
14. TAKIM ORTALAMASI :%
kızlar listemizin son hali
edacımmmm canım....kaç haftadır liste hazırlama işi üzerine kaldı....canım yarın öğleden sonra olamayabilirim bir koşuşturmacadır gidiyor şu sıralar
kızlar bildirimleri sabah erken yaparsanız çok sevinirim....
ola ki yetişmesse edacım bu haftada listeyi hazırlamanı rica edicem canımmmmm
Ooo duygucum 2 gündür senden süper şeyler duyuyoruz. Sen bu diyet olayına alıştın iyice ve tebrikler çok iyi iş çıkartmışsın. :)
yeşil çay gerçekten ödem söktürücü inanılmaz bişeyy
elma beni nasıl acıktırıyo bi bilsenn canım
canım bitki çayı iyi geliyor yeşil çayıda baya seviyorum birde saat 6 gibi ara öğün olarak bir adet muzumu yedim mi tamamdır
tebriklerrrr canım
hahahahahahahah süpersin wallaaa ne gıcığıııııı
vicdanımı rahatlatıyorum edacım :) salı gününü kendime size vücuduma ve beynime unutturmam lasım :)
bence çok iyi atlatmışsın tebriklerrr :))arkadaşlar, geçenlerde bebeği olan bir arkadaşımıza gidiceğimizi ve muhtemelen de pizza partisi olacağını söylemiştim öğle yemeği yerine. sonra o gün iptal olmuştu malum... ama bugün o ziyaret gerçekleşti. pizza söylemedik ama yine pastalı börekliydi. livanın içi nutella parça çikolatalı falan olan bir rulo keki var bilir misiniz bilmem? işte ben ondan YEMEDİMM!!! alkış lütfenyine livadan çeşit çeşit kuru pasta vardı. onlardan da hiç almadım. ama açtım sonuçta öğle vakti. börek vardı ev yapımı yufkadan kıymalı ama nasıl diyeyim yani bir tanesi anca bir sigara böreği kadardır. yuvarlaktı ama çok küçüktü... 2 tane ondan yedim sadece... öğle yemeğim bu oldu bugünlük... dolayısı ile açım aslında :44: ceviz yedim mandalina yedim ama tam tokluk oluşmadığın hep bişiler ararsın ya yiyecek o haldeyim... bir ayran içebilirim şimdi... bence fena atlatmadım bu ziyareti ne dersiniz? :)
Çok enteresan elma bana daha ikinci üçüncü ısırıkta tokluk hissi veriyor. Resmen mucize... Sende neden öyle etki yapıyor çok merak ettim. :26:
kesin olcaktım biliorum kendimi ben :)) sabah sporumu yapmısım güzel baslamısım enerjim yerinde motivasyonum yerinde hepsi yerle bir olcaktıı
Süpersin işte buu
O dürümü yesydin cok pişman olacaktınnn emin ol ne gerek var bamya ıle doyarsın hemde saglıklı
bak papatya cayı hakikaten beni cok rahatlıo ya hatta oğlum biara cok aglıodu doktor onada içir dedi sinirlerede iyi gelio:))iyiyim canım bende şu sıralar biraz yoğunum ;sizlerden biraz ayrı kalıyorum onun dışında herşey süpperrrrrrrr
artı çıkmazsan çok sevinicembu dönemlerde olur canım çok sıkıntı yapma....zaman zaman duraksamalarımızda olacak...bünye bu ;sadece kilo artışlarımız olmasın önemli olan bu.....
papatya çayı içebilirsin rahatlatır....
yeşil çay gerçekten ödem söktürücü inanılmaz bişeyy
elma beni nasıl acıktırıyo bi bilsenn canım
canım bitki çayı iyi geliyor yeşil çayıda baya seviyorum birde saat 6 gibi ara öğün olarak bir adet muzumu yedim mi tamamdır
tebriklerrrr canım
hahahahahahahah süpersin wallaaa ne gıcığıııııı
Ay çağlacım harikasın.. Geçen gün motivasyonun düşmüştü ama bak yine toparladın. Anlıktır geçer. Böyle harika devam ediyorsun. İstikrarından ötürü tebrik ediyorum seni.
Biz senin yanındayız. Öyle zamanlar elbette olacak önemli olan pes etmemek. Bunu bildikten sonra sıkıntı yok. Zayıflayınca kendine 2 kiloluk aralık verirsin baktın +2 kilo oldu hemen bir hafta dikkat eder düzenlersin. Ömür boyu diyet yapmayacaksın elbette. O günleri düşün.:) Bundan sonra kalorileri bildiğimizden her türlü dikkat edeceğiz gibi görünüyor :)
Sabah
2 bardak su
20 dakka yürüyüş
öğle
4 kasık tavuklu pilav
1 kepçe kadar kuru fasulye
1 dilim kepek ekmek
2 bardak ayran
ara
1 kase puding
1 armut
akşamda
1 kase yeşil mercimek (bol karabiberli pul biberli )
haşlanmış tavuk
şimdiden yazayimda değişiklik olmasn :)
puding yakışmadı biliyorum ama yavaş yavaş bırakıyorum zararlı yiyecekleri yarın hiç yemicm inşallah
Sabah
2 bardak su
20 dakka yürüyüş
öğle
4 kasık tavuklu pilav
1 kepçe kadar kuru fasulye
1 dilim kepek ekmek
2 bardak ayran
ara
1 kase puding
1 armut
akşamda
1 kase yeşil mercimek (bol karabiberli pul biberli )
haşlanmış tavuk
şimdiden yazayimda değişiklik olmasn :)
puding yakışmadı biliyorum ama yavaş yavaş bırakıyorum zararlı yiyecekleri yarın hiç yemicm inşallah
Deniz abla ceza ceza ceza
Kaç gün oldu artık bırakman laızm yavaş yavaşı yok bu işin arkadaşım.:26:
selam kızlar
nasılsınız keyifler yerinde değilmi
yarın büyük günbugün biraz dikkat edin lütfen....bitki çaylarınızı ihmal etmeyin.....
valla benim için bakalım yarın gerçekten büyük gün bakalım kaç kilo farketmiş :)
edacım takım tabikide arada küçük kaçamaklarımız olacak ,ödüllerimiz olacak....yalnız bu kaçamaklar kilomuzu etkilemeyecek hafif şeyler olacak....geçen haftalardada bu konuyu konuştuk haftada 1-2 gün 'dediğin gibi cuma sonrası olmalı) sütlü tatlı tüketebiliriz kızlar...bunu yerken tarçınını eklemeyi unutmayın ama
Karnım acıktı
Aldım bi elma kütür kütür yedim aclığım gitti yuppiiiiiiii
Elmayı sewıyorumm
bu arada bugün masa etrafında oturmuş arkadaşlarla konuşuyoduk, kilodan falan bahsediyoruz tabiki :) bir arkadaşım sen zayıflamışsın dedi ben tabi pek bir sevindim mutlu oldum. sonra zaman geçti üstünden ayakta gördü beni bir yere gidiyodum... yok sen gerçekten baya zayıflamışsın baya farketmiş dediçok çok mutlu oldum.... sonra tabi hemen cool takılıp yok ya tartıda bişi farketmedi de işte sporu tekrardan soktum hayatıma sıkılaştım muhtemelen felan ayaklarına yattımmm gıcığım di miii :)
kızlarrrrrrrrrrrrr hadi yarın birinci olalımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?