- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #93.661
Günaydınlar herkeseee....
Ya benim kilom çok oynuyorrr... dünle bugün arasında tam 500 gram var.. az daha kassa 1 kilo olacak yanituvalete gidemedim bu sabah yine ama ne biliyim.... insan vermiş olmayı beklerken dünkü kilonun üstüne 500 gram koymuş bulunca kendini sinirleri zıplıyor... tüm hafta hiçbişi farketmemiş gibi oluyor... 59 küsürleri görmek için sabırsızlandığımın farkında da sanki böyle bir oyun oynuyor acımasız zalim vücüdum bana :)
:126:GÜNLÜK MESAJ SAYISI:126:
23/09/2013
Valkyrie89 :
faTTa83 :
cglaa16izinli)
Ryeo:
Ftm86:
zordegil:
Humeyrasağlam:
morkurbaga:
mutlulukperisii:
prettytygirl59:
emidaf:
ogretmen07:
edia:
kelebekolacam:
KIZLAR HERGÜN BU LİSTEYİ GÜNCELLEYECEĞİZ.....BU GÖREV İÇİN TALİP OLAN VARMI
MESAJ SAYISINI PAYLAŞMAYAN YADA AKSATAN LİSTEYİ TAKİP EDECEK VE GÜNCELLEYECEK....TAKIM SAYIMIZ GAYET KALABALIK ANCAK PAYLAŞIMLAR SINIRLI:44:
KIZLAR BU UYGULAMA İÇİNDE FİKİRLERİNİZİ ÖĞRENMEK İSTERİM.BEN UYGULAYALIM VE FAYDALI OLACAĞI KANISINDAYIM....SON ZAMANLARDA AKTİF OLAN ARKADAŞLARIMIZI BİR SÜREDİR GÖREMİYORUM....BU UYGULAMANIN MOTİVASYONUMUZU OLUMLU YÖNDE ETKİLEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM....SİZLERDE FİKRİNİZİ SÖYLEYİN VE ONA GÖRE KARAR VERELİM
Günaydın kızlaar herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol kilo vermeli bir hafta diliyorum
Günaydın hilalcim
Abur cubur bırakma işleri nasıl gidiyorrr
eşim bu akşam yemeğe gidiyoruz diyo kızlar napcm acep
Napcam mapcam yok
Canım artık heryerde salata vs diyet yemekleri bulunuyo
Pizzacıda bile kepekli hamırdan yapılmış sebzeli pizza var en kötüsü buda
Bence iradene yenilme
Zayıflıcam dersen tabii tok git eşine soyleme ordada bi salata yersin süper olrr
Bu arada ewdekı abur cuburlardan kurtulmanın yolu dısardakı cocuklara ver bencee
Gecende benim eşimde ewe cips cilolata cekirdek gofret halley ne bulursa almış bn naptım bahçedeki cocukları cagırdımm hepsini verdim
Aksam ewe eşim gelince cips istedi dedim askım çocuklara werdım walla ne yıceksen dısarda ye bendekı de nefıs yanı istıyo arkadas dedım
Bnmkıde gulmkten bişi diyemedi))))
Kızlarr yeşilçayımı içtimmm
Şimdi leslieme gidiyoruuuuuuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?