Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Her gün tartıya çıkma canım. Gün günü tutmaz. Sen sadece cuma sabahları aç karnına cıbıldak tartıl Ben öyle yapıyorum. Böylece haft arası moralini bozmaz motivasyonunu düşürmezsin.:)

Valkyrie89 :<<<90.0 KG>>> 1.0 KG
faTTa83 :
cglaa16izinli)
Ryeo:
Ftm86:
zordegil:
Humeyrasağlam:<<<68 KG>>> 1.6 KG
morkurbaga: <<<60.0 KG>>> 0.6 KG
mutlulukperisii:<<< 77.5 >>> 1.100 KG
prettytygirl59:<<<67 KG>>> 0.7 KG
emidaf:
ogretmen07:
edia:
kelebekolacam:

KIZLAR LİSTEYİ HAZIRLADIM TEKRARDAN YAZARSANIZ SEVİNİRİM

ÇITAYI YÜKSELTELİM KIZLAR

:126:GÜNLÜK MESAJ SAYISI:126:
23/09/2013

Valkyrie89 :
faTTa83 :
cglaa16izinli)
Ryeo:
Ftm86:
zordegil:
Humeyrasağlam:
morkurbaga:
mutlulukperisii:
prettytygirl59:
emidaf:
ogretmen07:
edia:
kelebekolacam:

KIZLAR HERGÜN BU LİSTEYİ GÜNCELLEYECEĞİZ.....BU GÖREV İÇİN TALİP OLAN VARMI

MESAJ SAYISINI PAYLAŞMAYAN YADA AKSATAN LİSTEYİ TAKİP EDECEK VE GÜNCELLEYECEK....TAKIM SAYIMIZ GAYET KALABALIK ANCAK PAYLAŞIMLAR SINIRLI
:44:

KIZLAR BU UYGULAMA İÇİNDE FİKİRLERİNİZİ ÖĞRENMEK İSTERİM.BEN UYGULAYALIM VE FAYDALI OLACAĞI KANISINDAYIM....SON ZAMANLARDA AKTİF OLAN ARKADAŞLARIMIZI BİR SÜREDİR GÖREMİYORUM....BU UYGULAMANIN MOTİVASYONUMUZU OLUMLU YÖNDE ETKİLEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM....SİZLERDE FİKRİNİZİ SÖYLEYİN VE ONA GÖRE KARAR VERELİM

Herkes bir önceki günkü mesaj sayısını aynı hedef kilo listesi gibi önceki mesaja ekleyerek devam edebilir. Böylece sıkıntı olmaz bence. Maalesef bu iş için gönüllü olamayacağım. Çünkü işlerim yoğunlaşmaya başladı. Ayrıca okul falan derken ben çok yoğun bir tempoya giriyorum.

eşim bu akşam yemeğe gidiyoruz diyo kızlar napcm acep

Napcam mapcam yok
Canım artık heryerde salata vs diyet yemekleri bulunuyo
Pizzacıda bile kepekli hamırdan yapılmış sebzeli pizza var en kötüsü buda
Bence iradene yenilme
Zayıflıcam dersen tabii tok git eşine soyleme ordada bi salata yersin süper olrr
Bu arada ewdekı abur cuburlardan kurtulmanın yolu dısardakı cocuklara ver bencee
Gecende benim eşimde ewe cips cilolata cekirdek gofret halley ne bulursa almış bn naptım bahçedeki cocukları cagırdımm hepsini verdim
Aksam ewe eşim gelince cips istedi dedim askım çocuklara werdım walla ne yıceksen dısarda ye bendekı de nefıs yanı istıyo arkadas dedım
Bnmkıde gulmkten bişi diyemedi ))))

Kızlarr yeşilçayımı içtimmm
Şimdi leslieme gidiyoruuuuuuummmm

hahaah süper yapmışsn iyi fikir canımcm
ay ben salatayi hiç sevmem hiç yiyemiyorum salatayi sevenlerde tuhafima gidiyo :26: Ama oraya tok gitme fikri güzel bide ekmek hiç yemem ızgara türü seylerden yerim

hilalcim telaşeye hiç gerek yokilk önce akşamki yemeğin tadını çıkarmaya bak

gelelim önemli dikkat edilecek püf noktalara;

fasfood tarzı bir şey olacaksa;mayonez ,yüksek kalorili ve asitli içecek ve patates kızartmasından uzak duruyoruz......
iskender yada diğer kebap türü bir yemekse tereyağ ve sosundan istemediğimizi söylüyoruz ; pide ve lavaşından çok çok az miktarda yiyebiliriz ama çok az ....yanına yoğurt ve de kalorisiz içecek ;çorba ve salata.....

et-balık türü bir yiyecekse ızgara tercihimiz olmalı mümkünse ekmeksiz salata ve yoğurt yada ayran eşliğinde ve kalorisiz içecek....
ve sade türk kahvesiyle finish.....

Valkyrie89 :<<<90.0 KG>>> 1.0 KG
faTTa83 : kendi isteğiyle ayrıldı

cglaa16izinli)
Ryeo:
Ftm86:
zordegil:
Humeyrasağlam:<<<68 KG>>> 1.6 KG
morkurbaga: <<<60.0 KG>>> 0.6 KG
mutlulukperisii:<<< 77.5 >>> 1.100 KG
prettytygirl59:<<<67 KG>>> 0.7 KG
emidaf:
ogretmen07:
edia:
kelebekolacam:

KIZLAR LİSTEYİ HAZIRLADIM TEKRARDAN YAZARSANIZ SEVİNİRİM

ÇITAYI YÜKSELTELİM KIZLAR

KIZLAR LİSTEMİZİ TAMAMLAYALIM LÜTFEN

:126:GÜNLÜK MESAJ SAYISI:126:
23/09/2013

Valkyrie89 :
faTTa83 :
cglaa16izinli)
Ryeo:
Ftm86:
zordegil:
Humeyrasağlam:
morkurbaga:
mutlulukperisii:
prettytygirl59:
emidaf:
ogretmen07:
edia:
kelebekolacam:

KIZLAR HERGÜN BU LİSTEYİ GÜNCELLEYECEĞİZ.....BU GÖREV İÇİN TALİP OLAN VARMI

MESAJ SAYISINI PAYLAŞMAYAN YADA AKSATAN LİSTEYİ TAKİP EDECEK VE GÜNCELLEYECEK....TAKIM SAYIMIZ GAYET KALABALIK ANCAK PAYLAŞIMLAR SINIRLI
:44:

KIZLAR HERGÜN MESAJ LİSTESİNİ PAYLAŞACAĞIM HERKES BİR ÖNCEKİ GÜNÜN MESAJLARINI SAYIP''*******LİSTEYE******''EKLEYECEK.....
BURDAKİ AMACIM MOTİVASYONU ARTTIRIP TAKIMDAN KOPMAMAK ADINA ....BU KONUDAKİ HASSASİYETİME ANLAYIŞ VE ÖZEN GÖSTERMENİZİ BEKLİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…