Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

özledim sizleri yaa hayati tehlikeyi atlattı kayınvalidem artık ben kalmıorum yanında cunku oğlumun kolu cıkmıs halasına bırakmstım( aksilikler peşimi bırakmadı buara..

Canım benim çok geçmiş olsun. Hayati tehlikeyi atlatmış inş tez vakitte düzelir. Çocuğun için üzüldüm. İnş biran önce o da düzelir.

Kızlar gnde 2 defa leslıe yapsak asırımı olurrr

Bence yapma. Sen istersen bütün gün spor yap yine vereceğin kilo aynı olacak fazlasını versende yağdan değil kastan vs verirsin. Diyet yaparken aşırı spor yapılmamalı. Aşırı spor hem açıktırır hem fazlası zarar canım...

ayyy ben bu habere çok şaşırdım ve çok üzüldüm ya (( gayet de iyi gidiyodu oysaki burası ters tepmiş demekki ama tek başına daha zor yawss... neyse umarım bırakmaz

Ben mi sebep oldum acaba. Menülere yorum vs derken benim yüzümden değildir inş. Az yediği için daha çok yemek eğilimi olmuş olabilir. Belkide ters tepmesi az yediğindendir :26: İnş ben sebep olmamışımdır ya...

Canım benim çok geçmiş olsun. Hayati tehlikeyi atlatmış inş tez vakitte düzelir. Çocuğun için üzüldüm. İnş biran önce o da düzelir.
ya kolunu yerine oturttular ama hep cıkma riski varmıs o yuzden artık kolundan tutamıcam daha 10 aylık bide nasıl dayandı bilmiorum ilk anda anlamamıslar zaten yaa
haydaaa... kayınvaliden için gelmiş geçmiş olsun ama oğluna nooldu bu sefer de yaaa (
ben nazar olayına inanıyorum veya enerji diyelim... enerjisi düşmüş sizin ailenin canım... inşallah bu son olsun

saol canım 2 ekimde son bi ameliyat olcak sonra cıkcak inş hastaneden .. walla bilmiorum 1 ay önce görümcemin kızın üstüne koca 70 ekran tüplü tv düştü simdi bunlar.. son olsun inşş

cok saolun buarada kızlar

öğretmen rumuzlu arkadasın gitmesine üzüldüm.ben umarım uyum sağlarım.tek başına olmuyor yapamıyorum.

canım ben de çok yeniyim ve inanılmaz motive oldum. Her gun diyet arkadaşım da kalori hesaplıyorum. Yediklerimi düzenli not tutuyorum ve sorumluluk yüzünden az yiyorum .yani superrr bir şey bu. Uzun zamndır böyle diyet yapamıyordum Eve gelir gelmez sabırsızlıkla kulübü açıp kızlarla paylaşıyorum.Olacak gerçekten bu sefer incecik olacağız ve tabii birinci de olacağız:))))

süper bir menü ben de ananas eklemeyi düşünüyorum menüme.Çok da severim:)

İşte benim bu günkü menüm:
Sabah:2 dilim ekmek
Biraz peynir
maydanoz
1/2 kırmızı biberden oluşan sandöviç ve şekersiz çay

Ara: 1 form çay
1 avuç leblebi

Öğlen:1,5 biber dolması
yarım su bardağı yoğurt

ara: 2 parça bitter
Şekersiz/sütsüz neskafe

Akşam: 4 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı sebze yemeği
az yağlı salata(kabız olmamak için)
yarım su bardağı yoğurt

SU: 1.5 litre
kalori:1106 kalori
metabolizma:1720
bitki çayı:2 fincan

Motivasyonu düşen arkadaşlar. Bakın burada istikrarlı devam ederseniz benim gibi olacaksınız. Buraya bu takıma girdiğimden bu yana tam 10 küsür kilo verdim. Darısı başınıza. İsterseniz sizde başarabilirsiniz. Hele aynada kendinize baktınızda görüntünüzdeki değişiklik en büyük motivasyon kaynağınız olacak:) Hadi kızlar pes etmek yok...

1 avuç leblebi çok canım
Gerisi süper. Birde yoğurdu daha fazla yiyebilirsin. Benim diyetisyen 1 su bardağı verdi.

edacım takıma gelmişsin ama ben yoktum kimsede cevap yazmamış sana nasılsın tatlım

İns canm ewlimisin
ewli değilim
özledim sizleri yaa hayati tehlikeyi atlattı kayınvalidem artık ben kalmıorum yanında cunku oğlumun kolu cıkmıs halasına bırakmstım( aksilikler peşimi bırakmadı buara..
çok kötü olmuş ya gecmiş osun

iyi görünüyo

Sabah
Has yum
Zeytin 4 adet
Peynir 2 catal
Domate
Salatalık birer tane
2 dilim kep ek
Ara
Yeşilcay
Ögle
Bir por nohut yemeği
Bir kase yogurt
Elma
Ara
Kahve şekersz
Aksam
Domates corbası bir porsiyon
2 köfte
Kepeklı makarna 3 kasık
1 bardak ayran
Ara
Şekersiz cay
6 finduk
Spor
Leslie 3 mil
2 ser set mekik ve bacak egzersiZi
Kalori;956
Bitki çayı;2 kupa
Su:2 lt

Canım cooooook geçmiş olsun
Bidaha yasanmasın inş
Oglunada kaynvalıdenede acıl şifalar dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…