Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar leslıe 3 yaptım
2 ser set mekik ve bacak calıs egzersi
Süper enerji geldiii
Cok mutluyumm insan spor yapıncaa bî mutlu oluyo yahuuuu

Çok güzel taktikler verdin ablacm aynen uygulycm bunları :) :13:

herkese merhaba
2 gündür giremiyorum bundan sonrasındada giremeyeceğim malesef
deneme süresindeyim zaten .hepinize bol başarılı diyetler dilerim .kendinize iyi bakın sevgiler

Yaprak dökümü birr biiir gidiyolarr
Bn burayı bırakırsamm zayıflamam zorlasırınm
Arkadaslar öglen ne yesem
Şîmdi ewde nohut yemegi var
Bulgur pilavı var
Kendim yogurt mayalamıstım sadece bi kase yogurtmu yesem
Nasıl yapsamm hiçte iştahım yokkkkk

Yarım ğorsıyon nohut yemegi ve bir kase dolusu yogurtta karar kıldım arkadaslar sonrada bi sekersiz kayfe içerimmm

Leslie yaparken kızımla cok eglenıyorum oda koltuga tutunuyo bana bakıyo oyun oynuoz sanıyo leslıe walk walk walk dıyoya bnm kızda bagırarak dak dak dak dak diyo bide peşinden bi gülmesi var aman allahımnmm

Kızlar bu cuma birinci olcaz
Bu arada bnm regl bitti
Şişilikte yawas ywas iniyo bakalım
Dün dügündeydik sadece 3 kılo verdım ama ıncelmişim heralde herkesın dıkkatını cektı.

Kızlar bu cuma birinci olcaz
Bu arada bnm regl bitti
Şişilikte yawas ywas iniyo bakalım
Dün dügündeydik sadece 3 kılo verdım ama ıncelmişim heralde herkesın dıkkatını cektı. Merve toparlammıssın dediler
Cok mutlu oldummm

selam kızlar..bugün ptesi malum işler yogun.dün bütün gün kızımın eksikleriyle uğraştım.anaokulu bi liste vermiş yok yok.bi gitar kaldı.onuda bulayım rahatlıycam.

Son düzenleme:
öğretmen rumuzlu arkadasın gitmesine üzüldüm.ben umarım uyum sağlarım.tek başına olmuyor yapamıyorum.

bu arada benim bu haftaki hedefim 89.9 mümkünse 89 8li rakam görmek istiyorum isterse 89.9 olsun ama 8li olsun.

Valkyrie89 :<<<90.0 KG>>> 1.0 KG
faTTa83 : kendi isteğiyle ayrıldı

cglaa16izinli)
Ryeo:
Ftm86:
zordegil:
Humeyrasağlam:<<<68 KG>>> 1.6 KG
morkurbaga: <<<60.0 KG>>> 0.6 KG
mutlulukperisii:<<< 77.5 >>> 1.100 KG
prettytygirl59:<<<67 KG>>> 0.7 KG
emidaf:
ogretmen07:kendi isyeğiyle ayrıldı

edia:
kelebekolacam:<<<89.9 KG>>> BAŞLANGIÇ KİLO???

KIZLAR LİSTEYİ HAZIRLADIM TEKRARDAN YAZARSANIZ SEVİNİRİM

ÇITAYI YÜKSELTELİM KIZLAR

KIZLAR LİSTEMİZİ TAMAMLAYALIM LÜTFEN

Deniz abla zordegılde ayrılmış takımdan disipline girince psıkolojık yıyesı geliyomuşşş
O yısden gıremıcem dedı telefondan gorustukte;((((

dünkü menüm:
sabah: yarım yumurta
3-4 kaşık menemen
yağsız peynir
yeşillik
3-4 zeytin
2 dilim ekmek

ara:15 badem 1tane yulaflı bisküvi
çok oldu farkındayım

öğle:alışverişteydim
kızıma normal simit aldım kendimede simite benzeyen ama sanırım çavdardan bişey aldım 2 dilim yerine gecer sanırım küçük ve susamsızdı

ara:2-3 çatal sütlü tatlı
yarım ekler
(eltimdeydik arkadaslarda vardı alışverişten hemen oraya gectim.bunlarda cocuklarımın yarım bıraktıkları yoksa onlarıda yemeyecektim.

akşam:yağsız yogurtlu kabak
yarımbaget
salata
1 porsiyon corba

haftasonu cok yogun gecti.ve düzensiz.

selam kızlar..bugün ptesi malum işler yogun.dün bütün gün kızımın eksikleriyle uğraştım.anaokulu bi liste vermiş yok yok.bi gitar kaldı.onuda bulayım rahatlıycam.

Baskalarının gorüşünü bilemmde bu anaokulu işleri cebe cok zarar verıyo bazen goruyorum fuzuli seylerrr
Hele özeller hiç yaklasma
Eskıyı cok özlüyorumm
Yınede herkesın gorusune saygım varrr

[sıze=3][ı]kızlar kilolu olmak herhangi bir sağlık sorunu olmadığı sürece kader değil tercihtir bence....bunu daha önce de defalarca söylemiştim....burasıda o kilolardan kurtulmak ; sağlıklı ve de keyifli bir şekilde kilo vermek için süper bir yer (fırsat)diye düşünüyorum....en azından ben hep öyle düşündüm ve koruma sürecindeyim halada burdayım....

Zaman zaman takımdan ayrılmalar oluyor zorunlu sebeple ayrılan arkadaşlara sözüm yok ancak ;bir karar verdiğimizde lütfen arkasında olalım bunu ilk başta kendimiz için sonrasında da bulunduğumuz ortamdaki arkadaşlar için yapalım....

Aslında kilo vermek inanın sanıldığı gibi zor ve sıkıcı değil .....burda bunu kesinlikle isteyen arkadaşlar % 100 ispat ediyor ve gösteriyor zaten.....tek yapmanız gereken şey kendinize ve buraya biraz zaman ayırmak....gerisi çok kısa zamanda geliyor zaten buna inanın lütfen....
[/ı]
[/sıze]

Son düzenleme:
Valkyrie89 :<<<90.0 KG>>> 1.0 KG
faTTa83 : kendi isteğiyle ayrıldı

cglaa16izinli)
Ryeo:
Ftm86:
zordegil:
Humeyrasağlam:<<<68 KG>>> 1.6 KG
morkurbaga: <<<60.0 KG>>> 0.6 KG
mutlulukperisii:<<< 77.5 >>> 1.100 KG
prettytygirl59:<<<67 KG>>> 0.7 KG
emidaf:
ogretmen07:kendi isyeğiyle ayrıldı

edia:
kelebekolacam:<<<89.9 KG>>> 1.1 KG

Son düzenleme:
Baskalarının gorüşünü bilemmde bu anaokulu işleri cebe cok zarar verıyo bazen goruyorum fuzuli seylerrr
Hele özeller hiç yaklasma
Eskıyı cok özlüyorumm
Yınede herkesın gorusune saygım varrr
bu anaokulunda 3. yılımız ilk yıl sırf oynasın die yarı gün verdim.devlet okuluydu cokta memnundum.2.yıl cok methettiler özele verdim tam beklediğim olmadı bu yılsa ilk okula verecektiim bizim ailenin yüzde 90nı öğretmen karsı cıktılar bende anaokuluna verdim yine ilk gittiği devlet okulu.uzunnnnnnnnn bi liste vardı al al bitmedi.

Deniz abla zordegılde ayrılmış takımdan disipline girince psıkolojık yıyesı geliyomuşşş
O yısden gıremıcem dedı telefondan gorustukte;((((

Canım en azından cuma günü bildirim yapmasını rica edebilir misin?
Kilo vermişse hiç olmazsa takımın ortalaması çok düşmez...

Cnm hmn yorum yapıyorummm )
15 badem ve bisküvi aynn dedıgın gıbı en fazla 5 6 tane bildiğim
Sütlü tatlı bi yere kadar eyww
Eklerin bi tanesi zaten 300 kalorii nerdeysee dahada fazla olabılır bole tatlılara porsıyonu kuçuk kalorisi oldukca buyuk tatlılar deniliyo
Yarım eklerr en az 100 kalori malesef olmadı
Aksam normall
Bide cnm bnm menü paylasımın sole olcak
Gun boyunca yedıklerın yazmıssın burası ıyı
Altuba su mıktarı
Su:?
Toplam kalori:?
Spor:?
Bitki çayı:?
Bunlarıda yazacaksın
Dınku menude bnm menu paylasımım var bak bı cnm bunlar motıve eder senı o yusden dıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…