- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #93.681
hilalcim telaşeye hiç gerek yokilk önce akşamki yemeğin tadını çıkarmaya bak
gelelim önemli dikkat edilecek püf noktalara;
fasfood tarzı bir şey olacaksa;mayonez ,yüksek kalorili ve asitli içecek ve patates kızartmasından uzak duruyoruz......
iskender yada diğer kebap türü bir yemekse tereyağ ve sosundan istemediğimizi söylüyoruz ; pide ve lavaşından çok çok az miktarda yiyebiliriz ama çok az ....yanına yoğurt ve de kalorisiz içecek ;çorba ve salata.....
et-balık türü bir yiyecekse ızgara tercihimiz olmalı mümkünse ekmeksiz salata ve yoğurt yada ayran eşliğinde ve kalorisiz içecek....
ve sade türk kahvesiyle finish.....
selam kızlar..bugün ptesi malum işler yogun.dün bütün gün kızımın eksikleriyle uğraştım.anaokulu bi liste vermiş yok yok.bi gitar kaldı.onuda bulayım rahatlıycam.
bu anaokulunda 3. yılımız ilk yıl sırf oynasın die yarı gün verdim.devlet okuluydu cokta memnundum.2.yıl cok methettiler özele verdim tam beklediğim olmadı bu yılsa ilk okula verecektiim bizim ailenin yüzde 90nı öğretmen karsı cıktılar bende anaokuluna verdim yine ilk gittiği devlet okulu.uzunnnnnnnnn bi liste vardı al al bitmedi.Baskalarının gorüşünü bilemmde bu anaokulu işleri cebe cok zarar verıyo bazen goruyorum fuzuli seylerrr
Hele özeller hiç yaklasma
Eskıyı cok özlüyorumm
Yınede herkesın gorusune saygım varrr
Deniz abla zordegılde ayrılmış takımdan disipline girince psıkolojık yıyesı geliyomuşşş
O yısden gıremıcem dedı telefondan gorustukte;((((
dünkü menüm:
sabah: yarım yumurta
3-4 kaşık menemen
yağsız peynir
yeşillik
3-4 zeytin
2 dilim ekmek
ara:15 badem 1tane yulaflı bisküvi
çok oldu farkındayım
öğle:alışverişteydim
kızıma normal simit aldım kendimede simite benzeyen ama sanırım çavdardan bişey aldım 2 dilim yerine gecer sanırım küçük ve susamsızdı
ara:2-3 çatal sütlü tatlı
yarım ekler
(eltimdeydik arkadaslarda vardı alışverişten hemen oraya gectim.bunlarda cocuklarımın yarım bıraktıkları yoksa onlarıda yemeyecektim.
akşam:yağsız yogurtlu kabak
yarımbaget
salata
1 porsiyon corba
haftasonu cok yogun gecti.ve düzensiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?