- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #94.141
muayene etmeden bogazını görmeden konusmak zor ama demekki tonsillit veya farenjit görmedi üşütmüş dedi.peditus yeterli.ateşi 39 olmadan dolven verme ateş mikrobu kırar.levopront içinde küçük canım ya.peditusta karısım ilaç calpoldeki ateş düşürücüden var içinde.en güzeli papatya o yoksa ıhlamur.2 yaşından büyük olsa zencefilde iyi olurdu.Yha medıcal park gıttım
Yok ben ewdeki ilacları soledımm
Onları kulln dedı ılk defa o doktora gıttım bu son
Ateş yok düznli takip ediyorum
Hırıltı sıda pek yok cigerlerde degilde daha cok bogazdavar gibi
Balgam atamafıgı zamn daraldığı zamn öksürüyo
Bi tıkanma söz konusu dgil
Düznli tskipteyim
Halsizlikte yok
Peditus soğuk algınlıgı
Levapront öksürüğe kullnıyorumm
Ateşi cıkarsa 38 gıbı dolven verdim
Arada ballı ılık su yapıyorum yarım çay bardagı dün ggece cok öksürdü
Verdim
Kusunca rahatladı canım yha
Mervecim tebrik ediyorum seni. Kaçamaksız bir haftanın sonunda süper bir kilo verdin.
Başarılarının devamını diliyorum. Kendim 1. olmuşum gibisevindim:)
ay ne biliyim Eda ya:) diyette oluyo işte böyle zamanlar... yaklaşık 2.5 aydır sürekli diyetteyim... sıfır kaçamağa yakın hem de. işte bazen sapıtabiliyosun... duygu durum değişikliği yaşıyorum bu aralar çok :)
bugünkü menümü de paylaşmak istemesem? 1350 kalori oldu yine fazladan 370 kalori fırında makarna var... öğle yemeğinde çıkmıştı... normalde almazdım bile bugün gerçekten fıttırmıştım. dedim ya çikolatayla bakışıyoruz diye. tamam çikolata yine yiyemedim elim varmadı ama fırında makarnayı affetmedim. hepsini yedim. ama bi hırsla yedim yani
neyse en azından bugün cuma son kaçamağım olsun ne diyim
muayene etmeden bogazını görmeden konusmak zor ama demekki tonsillit veya farenjit görmedi üşütmüş dedi.peditus yeterli.ateşi 39 olmadan dolven verme ateş mikrobu kırar.levopront içinde küçük canım ya.peditusta karısım ilaç calpoldeki ateş düşürücüden var içinde.en güzeli papatya o yoksa ıhlamur.2 yaşından büyük olsa zencefilde iyi olurdu.
demek bende artık takımdayım.:18::18::18:eda senden tırstım walla
bende yarın izin istiyom paylaşım açısından menümü yazarım.halı cam pencere büyyyükkkk temzilk var.herkese hayırlı geceler..bana müsade ..:80:
Kız duyguu makarnalar takılmadımı boğazına
Anasını satayım 3 haftadır ondan kaç bundan kaç anam agladı
Yarın bitter yerim kızlar valla can bu çekiyp yani bi parca yesem yeter)
Acuk kendime ödül vereyim noliir
Kız duyguu makarnalar takılmadımı boğazına
Anasını satayım 3 haftadır ondan kaç bundan kaç anam agladı
Yarın bitter yerim kızlar valla can bu çekiyp yani bi parca yesem yeter)
Acuk kendime ödül vereyim noliir
Bende basakım burc adasımm gel anam gellHayırdır inşllah daha bir şey yapmadım yaptımd ahaberim mi yok
Kızlar inanın kimseyi kırmak üzmek amacında değilim birilerinin kalbini kırdıysam üzgünüm. Fakat ben mükemmelliyetçiyim üstüne başak burcunun en fena özelliklerini taşıyorum.
Kurallara uymak düzenli tertili titiz sorumluluk ve yaptığım şeyin en güzelini ortaya koymak gibi kimi zaman pozitif etkili kimi zaman negatif sonuca ulaşan bir varlığım. Yani karakterim bu. Kilo vermek için takım için olaya bakarsak herkesi kusursuza yaklaştırmak benim asli görevim oluyor.
Ah ah bu mantıklı yaşamak çok zor bir ben bir Allah birde benim gibiler bilir
ay ne biliyim Eda ya:) diyette oluyo işte böyle zamanlar... yaklaşık 2.5 aydır sürekli diyetteyim... sıfır kaçamağa yakın hem de. işte bazen sapıtabiliyosun... duygu durum değişikliği yaşıyorum bu aralar çok :)
bugünkü menümü de paylaşmak istemesem? 1350 kalori oldu yine fazladan 370 kalori fırında makarna var... öğle yemeğinde çıkmıştı... normalde almazdım bile bugün gerçekten fıttırmıştım. dedim ya çikolatayla bakışıyoruz diye. tamam çikolata yine yiyemedim elim varmadı ama fırında makarnayı affetmedim. hepsini yedim. ama bi hırsla yedim yani
neyse en azından bugün cuma son kaçamağım olsun ne diyim
valla hiiç takılmadı merve böyle kaya kaya gittiler
bence de kesinlikle ödüllendirmelisin kendini Merve hakettin bunu çoktan... sütlü tatlı da olabilir bak... senin yerine hayal kurayım :)
off yarına bende de temizlik varhiç uyuyasım yok sonrasında da hiç uyanasım yok :) şimdi spor yapcam ben biliyo musunuz?
Afiyet bal şeker olsunvalla hiiç takılmadı merve böyle kaya kaya gittiler
bence de kesinlikle ödüllendirmelisin kendini Merve hakettin bunu çoktan... sütlü tatlı da olabilir bak... senin yerine hayal kurayım :)
off yarına bende de temizlik varhiç uyuyasım yok sonrasında da hiç uyanasım yok :) şimdi spor yapcam ben biliyo musunuz?
2 parça bitter yiyebilirsin. Birde öğlen yemeyinde istediğin bir yemeketen fazla abartmamak kaydıyla ye kuzum. Eğer bebişin hasta zorlanmazsan sporunu yarın ihmal etme. Bir de böyle bir gün istiyorsan cuma tartıldıktan sonra yapabilirsin. Böyle anlaştık:)
Canm bir de paylaşım alanına hikayeni yazdın mı ?
Kız bende yspsammı kostur maktan bişi yspamadımm
Kız sen cocukyapmaktan korkuyorum diyosun yha Allah izin verîpte bi cocugun olsun diceksin kihaydi kalk canım kalk... yarım saat yapıcam.. annem üşenenin çocuğu olmaz derben gidiyom valla :)
Kız cuma yarışma takım üyelerinin paylaşım alanı var orasımı
Kızlar hesapladım
Buraya baslayalı 25 gün olmus
Baslangıc kılom;74
Bıgun ki:67.200
Fark :6.8
Hayyy büyük allhımm şükürrr su kıloya kawustrdun
Ben üç çocuk istiyorum ama 2ile yetineceğiz bence. :) Gerçi belli olmaz ikizlerim olabilirKız sen cocukyapmaktan korkuyorum diyosun yha Allah izin verîpte bi cocugun olsun diceksin ki
Yarabbim bn bunauz nasıl yasamsım
Anam o kokusu senı oldurecek
Corabını cıkartıp ayaklarını koklucaksın terlediğinden ekşi ekşi kokacak etrafa dagılıp bitmesin diye üstünü kapatcan koklaya koklaya bitirecen o ekşi kokuyu ben ole yapıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?