- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #94.181
Burcum terazi yukselen akrep ay burcumda yengec super zit burclarYükselenin neyy
Haftasonlarını giç sewmıyorummmmm
Kızlsr ben size asıl bomba haberi vermeyi unuttum
Eşim bana zayıfladım diye bir hediye almış bilimiyomusunuz
Cok duygulandımm aglıyasım geldi(
ne guzeel yaa maasaallah sızee
Kızlar eşimin anneannesi vefat ettibikaç gün giremicm memlekete gidiyoruz 12 saat sürüyo yol şimdi yolculuktayiz
isterseniz beni bu haftada listeye almayın takımın ortalaması düşmesn kendinize iyi bakın yine uğrarim kızlar iyi aksamlar..
Sağolasn ablacm Allah razı olsun
Bende mukemmelliyetciyim cidden boyle yasamak zor her şeyi bilip her secenegin en iyisini bulmak en iyi şekilde ortaya cikarmak yorucu ama sonuc olarak herkesin elindekinden daha iyi bir sey elde etmek cok daha guzel ve yaninda daha fazla bilgi edinmis oluyorsun bu bana cok guzel geliyor :) tabii sure uzuyo baskasi daha kisa surede yapiyosa sen daha uzun surede yapiyosun bu da pes etmelere neden oluyo bazen ama sabirli bir yapida varsa iste o zaman sorun yok ikiside bende var iyiki
Bu kotu gibi gorunen ama aslında super olan bisey bence :) kendimi digerlerinden cok farkli hissediyorum kimse benim kadar detayli degil bazen buna sinirleniyorum sonra sakinlesip bosver ya diyorumdengesizlikte var bende tabii
Ya masallah maasallah
Eşim bi kutu hazırlamış bole dışını lıla renklı kaplıkla kaplamış içindekileri gorunce sok gecırdım
Specıal k
Yagsız süt
Eti form bisküve 4 tane
Grissini 2 paket
Bitter çikolata bir paket
Kepeklı ekmek dilimli
Yeşilcay ve tarcınlı çay
Düşün yani üşenmemiş yapmış
Anaaa bi açtım bu ne askım dedım dedıkı
Ne yani pastamı alaydım berdiğin kıloları al sonras))
Espri yapmışş kendince hasbamm
kızlaaarr naptınız? eda diyetisyen ne dedi çok merak ediyorum...
bende temizlik vardı bugün. bir cts de böyle geçti gittiçok gıcık bir gündü... şimdi yemeğe gidiyorum...
Gittim Nerdeyse tamamı yağdan gitmiş sevindik.Bu hafta doyurucu güzel menüm var.
2 kilo vereceğimi var sayıyor. bende nasıl vericem o kadar. Kaçamak yapmadığım halde veremiyorum dedim.
O da önemli olanın vücudun diyete verdiği tepki dedi.(yani menüye)
Yani ara ara yeme şeklini değiştirmek lazım. Hani ben bir hafta full çorba+salata+yoğurt bir hafta et+sebze+yoğurt salata vs dönüşümlü menü uyguladım ya uygulamak lazımmış.
Bu arada kızlar bugün öğrendim. Benim listemi ideal kilosunun üstündeki herkes uygulayabilir.(işyerinde arkadaş var 56 kilo ideal kilosu 53 benim listemin aynısıyla kilo veriyor)
Bildiğiniz gibi benim liste her hafta yenileniyor. :uygulamak isteyen arkadaşlar olabilir düşüncesiyle herhafta paylaşacağım.
En azından arada vücudu standar yeme düzenine alıştırmamak için bir haftalık kürmüş gibi uygulayabilirsiniz Sonuçta diyet değil sağlıklı beslenme mantığıyla olan bir şey.
Edacım bu benim için de iyi olur:) Böylelikle doğru bildiğim yanlışları da değiştiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?