Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi geceler kızlar.
Kendinize iyi bakın
öpüldünüz

Allahın izniyle doğurcan
Çatır çastıır doğuracann
Cook kolayy rabbim yardım edıyo

eda yatmışken menümü paylaşayım ben de

morkurbaga •
Üye Bilgileri ve Ayarlar
Kalori Takibi Kayıtları

Hakkımızda Söylenenler
mlknrky (15.02.2013)
Size çok teşekkür ederim, böylesine emek verdiğiniz için. Haftalardır kilomda hiç kıpırdama olmazken 3 günde yarım kilo vermişim. Bu site bir harika. Her yediğimi buraya özenle yazınca atıştırmalarım bitti.

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Dün )
AldığınızKalori Miktarı
0.25 x 100gr Kabak Çekirdeği (Çekirdek) (571 kcal)143 kcal
0.50 x 100gr Sütaş dil peyniri (tam yağlı) (318 kcal)159 kcal
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)135 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Sulu Köfte (195 kcal)195 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Fırın Makarna (370 kcal)370 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)57 kcal
1.00 x 1 Adet medine hurması (30 kcal)30 kcal
7.00 x 1 Adet (30gr) İzmir Köfte (50 kcal)350 kcal
0.25 x 100gr Çekirdekli Kuru Üzüm (290 kcal)73 kcal
0.50 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)28 kcal
Alınan Kalori Toplamı1539 kcal

ya açıkçası izmir köftenin kalorisi o kadar mıdır bilmiyorum ama zaten 200 olsa da farketmez bugün haddimi aştım

Su: 2 lt
Çay: yeşil çay ( 2 tane), 9lu çay
spor:jillian 2/9

Hilalcim basınız saolsun
Allah rahmet eylesin
Rabbim yakınlarına sabır versin
(((

Başıınız sağolsun.Allah rahmet eylesin...

Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun

Zaten takımdan ayrılan kişiler daha ayrılırken dedim bildirim yapın diye ama neyse olan oldu
Arkadaşlar selamlar öncelikle yaşanan sıkıntı için çok özür dilerim herkesten hakikaten sürecin bu şekilde ilerlemesine çok çok üzüldüm bu hafta da 0,6 kilo vermişim üstelik hastalığımın birinci günü.onun müjdesini veririm ve sonuçlara bakarım diye girdim az bi paylaşım yapar laflarız diye düşünüyordum fakat bu liste mevzusu çok üzdü beni bilerek ve isteyerek ya da umusrsamayarak yapılmış ir şey kesinlikle değil malumunuz önceden de yarışmışlığım var ve biz o haftanın başında ayrılan ya da izinli olanları listeye dahil etmiyorduk ben de hala bu şekilde diye düşündüm açıkcası ayrıca edacım önceden kilo bildirinmi yapın dediğini yazmışssın canım fakat malesef ben bunu göremedim sanırım gözümden kaçmış yoksa kesinlikle gelir ve bildirirdim üstelik kilo vermişken hem size destek olmak isterim hem de geriletmemek zaten bu yüzden takımdan ve listeden çıkmak istemiştim tekrar kusura bakmayın ayrıca biz önceden bu gibi sorunlar yaşanmasın diye muhakkak cep telleri veriyorduk birbirimize ya kaptana ya da yardımcıya nacizane fikrim siz de tellerinizi birbirinizle paylaşırsanız bu gibi aksiliklerle bi daha karşılaşmazsınız.dediğim gibi kusra bakmayın arkadaşlar ve hakkınızı helal edin tekrar

Eda yatar sabah kalkınca bakar kaçmak benden
Duygucum sen naptın yahu
Neyse cuma kaçamağı sayıyoruz :) Görmüyoruz.
Ama ama ama sen o tam yağlı dil peynirini bir önce yok et kocan yedir sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım olmuşla ölmüşe çare yok. Boşver artık geçti.
Verdiğin 600 gram için tebrik ediyorum. Sakın pes etme olur mu ?
Gel burada paylaş. SAdece listede değilsin artık...:)

Günaydın kızlar.
Ben kaçar kaçamaksız birgün olmasını diliyorum.
MErvecim gururumuz ödül yemeyini dilediğin gibi yiyebilirsin. (sakın kendini salma sadece bu seferlik ):))
Cuma yarışması üyeleri paylaşım alanına hikayeni yazmayı unutma müsait vaktinde:)
Ben diyetisyene gidiyorum. Bugün ancak akşam gelebilirim diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canımm yazdıımmmmm

Kızlsr ben size asıl bomba haberi vermeyi unuttum
Eşim bana zayıfladım diye bir hediye almış bilimiyomusunuz
Cok duygulandımm aglıyasım geldi(

ben spora başlayana kadar once buraları okuyup bir güzel motive oluyorum.zar zor ite kaka başlıyorum ama yaparken çok rahatım.hatta sonuna kendim pilatesten bildiğim birkaç alt karın, sırt egzersizide ekliyorum.hamlık ağrılarım geçti ama ertesi gün akşamüstü pilim bitmiş oluyor,kendimi çoooook yorgun hissediyorum.sonuna kadar yapıcam.kollarım hafiften toparlandı gibi.sonuçları görünce insan daha güzel motive oluyor.
sende bitir bence. kilolar eninde sonunda gidecek.menülerini okuyorum,çok güzel.doyurucu görünüyor.

Leslie 3 mil yaptım
1 lt su bitti
Ac karna elma sirkeli su içtm
Duşumu aldım
Bi papatya cayımı içeyimm ohh

Bende mukemmelliyetciyim cidden boyle yasamak zor her şeyi bilip her secenegin en iyisini bulmak en iyi şekilde ortaya cikarmak yorucu ama sonuc olarak herkesin elindekinden daha iyi bir sey elde etmek cok daha guzel ve yaninda daha fazla bilgi edinmis oluyorsun bu bana cok guzel geliyor :) tabii sure uzuyo baskasi daha kisa surede yapiyosa sen daha uzun surede yapiyosun bu da pes etmelere neden oluyo bazen ama sabirli bir yapida varsa iste o zaman sorun yok ikiside bende var iyiki
Bu kotu gibi gorunen ama aslında super olan bisey bence :) kendimi digerlerinden cok farkli hissediyorum kimse benim kadar detayli degil bazen buna sinirleniyorum sonra sakinlesip bosver ya diyorum dengesizlikte var bende tabii

Acaba terazi gorunumlu bir basak miyim ben bende oyleyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…