Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

NİYE KİMSE YOK BURADA.
Kızlar bayrama az kaldı. Şimdi kaçamak yapmanın motivasyonun düşmemesi gereken zamanlar.
Hadi dört elle sarılıyoruz.

Kızzz edaaa az kaldı bayrama gercrkten yarebnim heyecan sarıyo bnı ıyımııı???? Sanki 55 kilo olucmda

bende yapamıorum aynıı sebeplerden yaa 3. gunden sora anca

mutlu umutlu ve başarılı bir hafta dilerim..öğleye kadar izin aldım evdeyim.evde kusulmadık yer kalmadı.büyük kızımdan küçüğüne gecti hastalık. haftasonu gelemedim.dün gece sabaha kadar miniğin başında nöbetteydim kusma ishal.şimdi daha iyi.bugün itibariyle burdayım.

Geçmiş olsun canım. İnş. bir an önce iyileşirler...

Geçmiş olsun canım yha cok zor cocukların hastalıgıyla ugrasmak coookkkk gecmiş olsunnn

Kızlar rahtszlıgımdan dolayı yasmin içiyorumm ve bu ılac kılo aldırıyomuşş bugun ögrendimm ama bn almm dimi ((
Dıyet yapıyorum yhaa ;(((
Yarın eskı mahallemden arjadaslarım gelcek cocukluk arkadaslarımda dıyebılırımm

Kıızlar bayrama 65 olmk ıstıyodum biliyorsunuz
İlac kulanmaya baslıyalı 11 gun oldu
Yasmin kullanıp kılo sln war mı aranızdaa adet düzensizliğim için verdı doktor

mervecim kendini öyle şartlandırma... kan ilacı için de kilo aldırıyo diyolar ama sağlık bu içilecek napalım... ben kullanmıştım ama yasmin değildi 3 ay kullandım ve kilo da almadım canım... hiç kendini o düşünceye odaklama bişicik olmas

arkidişler haftaya çok sıkı bir giriş yaptım... bugün öğlen bir arkadaşımın doktora tez savunması vardı. bizde pastalı börekli oluyo demiştim biliyosunuz. en az 20 çeşit abartmıyorum o kadar pasta börek vardı... ben de tuzlu kek yapmıştım dünden. saat 12.30 gibi yenecekti mamalar ben 12de yemekhaneye gidip normal yemeğimi yedim. oraya tok gittim ve ağzıma bir tane bile bir şey sürmedim :) dünkü kaçamakların cezasını böyle vermiş oldum kendime :)

:46;

İnş duygucum yhaa buarada edacım srnden yarın için istıyorumm
Yarın arkadaslarım grlck o yusden gıremıydbılırım cnmm

Tebrikler demek toparladın kendini:) Böyle devam et duygucum gidecek o kilolar.
Bu arada arkadaşın ne bölüm okuyordu ?

güzel menü olmuş
güzell
dengesiz ve kacamaklı bi gün olmuş
güzel

geçmiş olsun

biyoloji canım niye ki?

Hiç merak ettim. Bende az önce yüksek lisansla ilgili bazı araştırmalar yapıyordum da üstüne senin mesajından sonra merak ettim.
Ben hala karar veremedim ne okuyacağıma.
Mesleğimi değiştirmek istiyorum insan kaynaklarına geçmek için insan kaynakları okusam iyi olur diyorum.
Öte yandan yenilik ekonomisi ve yönetimi okumak istiyorum ilgi alanım branşım olduğundan. Karar veremedim. Hala araştırıyorum.

gecmiş olsun canımmm ya Allah sifaa versiinn

Hic korkma bisi olmaz
Bende duzensizlikten ilac kullanıyorum bir degil 4 tane ikisi istah acan odem yapan ilaclar hicte bir sey olmadi 1 aydir kullaniyorum ve kiloda verdim ki ideal kilomdayim
Korkma hatta daha iyi olcak de cunju regl olmak kilo verme acisindan iyi reglim ya bi gobek atmadigim kaldi

Hic korkma bisi olmaz
Bende duzensizlikten ilac kullanıyorum bir degil 4 tane ikisi istah acan odem yapan ilaclar hicte bir sey olmadi 1 aydir kullaniyorum ve kiloda verdim ki ideal kilomdayim
Korkma hatta daha iyi olcak de cunju regl olmak kilo verme acisindan iyi reglim ya bi gobek atmadigim kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…