Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım sadesini almanı tavsiye ediyorum.
Çünkü diğerleri çok şekerli...
Ben her zaman her yerde bir konu hakkında bilgim varsa insanlara yardım edebiliyorsan her şekilde destek olmak isterim. Çünkü insanlara insanlığa ufacık bir katkım olduğunda dünyalar benim oluyor. PAYLAŞMAK GÜZELDİR Mutluluk benim için bu. Sen mutlu olunca emin ol bende olacağım...
Her zaman her istediğini sor listeyle ilgili. Hatta aklına takılan(bunu herkes için geçerli) soruları sor bende diyetisyene soraym.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eda'cım yazdıklarını okudum haklısın. ama ben tam 2 ay hiç ağzıma tatlı koymadım, hamurişleri yemedim hazır gıda yemedim... sadece 3 kilo verebildim.. tatlıyı hayatımdan çıkarıyorum ve zayıflıyorum diye bir konu başlığı var hatta bu sitede. her gün yazdım yediklerimi. sadece tatlı yemeyerek başladım ama sonra ekmek dahil tüm hamurişlerini çıkardım hayatımdan. şimdi ne oldu, konsantrasyonum mu bozuldu, motivasyonum mu bozuldu? hep diyodum ki tatlının tadını unuttum... hiç canım istemiyo... hatta hep aynı örneği veriyorum... eve misafirlerim geliyodu ve ilk defa geleceklerdi onlar için yaptığım hiç bir şeyden yemedim, ki büyük bir risk aslında kötü mü olmuş iyi mi diye bakmadım bile... işte bir yerde bir kopuş oluyor... mühim olan hemen toparlanmam...toparlanabilmem...

Ekmeği tamamen hayatından çıkartman hata sadece yediğin ekmeği değiştirmelisin. Çavdar/light/ tam buğday yemelisin. Diyetisyen bile yediriyor yani yanlış biliyor olamaz. Deniz abla demişti misafir geliyor sen gidiyorsun en az zararla atlatman gerekiyor. Tamamen yiyemezlik edemezsin. Sonuçta toplumumuzda misafirliğe gidilien yerde ikram edilenden yenmediğinde ya beğenilmediğini yada ev sahibesinin temizolmadığı ima edilir şeklinde düşünce hakim. Sosyal gereklilik gereği ye ama fazlasını değil. Sürekli değil.
Burada menülerde görüyoruz. Diğer başlıklarda geziyorum oralardada görüyorum. Hergün her öğün kaçıranlar var.

Fakat senin durumun benden farklı sana bunu söylemiştim. Boşuna kendi motivasyonunu bozuyorsun.
Sen zaten ideal kilona yakınsın. Ben hafta da 1,5 kilo verirken senin 0,5 kilo vermen kadar normal birşey yok.
Yediğin ekstra aşırı tatlılar kekler diyeti baltalıyor. İki ileri gidecekken bir geri gidiyorsun maalesef. Yarın senin için yeni bir gün olsun.
Senden bir şey isteyeceğim. Hedeflediğin kiloya göre istediğin bir etek almanı istiyorum(durumun müsaitse) Yani içine giremediğin bir etek olsun. O eteğin içine girmek senin hedefin olsun. O etek hep görebileceğin yerde olsun. Sabah ona bakarak uyan akşam onu görüp uyu. Senden bunu istiyorum. Belki onun içine girmek için hırslanır motive olursun.
Mesela çağlayı örnek alalım. Çok güzel besleniyor. Arada onunda motivasyonu düştü hemen toparlandı. Mesela ben 2 yada 3 kere motivasyonum düştü hemen toparlandım. Motivasyonun düşer ama toparlanır. Önemli olan bir kere motiven gidince pes etmemek.
Bak sonra gelir seni geçerim senden önce mezun olurum
Etek mevzusunu düşün derim.
Sonra kocanın sana böyle bakacağı günleri aklına getir aha böyle

Allahm bi kasar peyniri koymaz mı insan
Birdaha asla mutfaga giremicekkkkkkk

Canım arkadaslarım hepinizin yorumları için cok tessekkür ederimm
Aslında o pizzayla fazlasıyla doydumm
Bu sitemim gözümün aclıgından
Ama bi pizza gelse karısık ıbanın yıyemm
Eşim konusunda haklısıbz sanslıyımm
Allahım sızlerede eşi olayana yanı en iyisini nasip etsinn
Edacım dedıkşerine aynn katılıyorum bitanemm
Bu kılolar gidecekk yegennn

teşekkür ederim Edacım.takıldığım yerde ben sana dönerim zaten

Bebişim. Nooldu bolee duygu yhaa
Toparlanırsın sen gçlü bi kadına benzıyosunn
Buraz zamn ver kendıne sıkma kendını
Hazırlann
Yasakları bırakmamız cok onemli sen bunları basarmışşın bu bir.
Senin kılo vermn bizmkınden az olur tabı fazla kılon yok cunku sende bılıyosun kı kılosu cok olan insanlarda kılo verme oranı daha fazlaa
Bu durum senin motivasyonunu bozmasn
Dıyete dewam edıyosun spor yapıyosunn bnce vucudun bu sısteme alıştı degişiklik yapp
İçeceklerini degiştır
Menüne farklı bililer kat
Kılo vermnın en zorlu asaması duraklma asamasıdır sen 14. Takımda yarısan güçlü bi kadınsınn sabredeceksın
Azmedeceksın
Sonra herseyı farkedeceksın merak etme duyguuu
Hele au jıllıanın 3. 10 gecen birinin toparkanması cok hızlı olacaktırr

ben riske girip bi beden küçük elbise aldım bayram için mesela onun beni motive edip daha cok diyete asılıcam diye düşünüorum:) olmazsa bayram kıyafetin olmucak cagla ona göre diorum hep mesela bayrama kadar 3,5 kilo falan vermem lazımki gecen hafta benim için cok zorduuu

gec oldu amaa yazayım menumu kızlarr

sabah
*2dılım kızarmıs ekmek
*2tane light üçgen peynır
*4yesil zeytın
*domates
*cay
ara
*knorr hazır corba 1 kase
*1dılım kızarmıs ekmek
(ikisi 73 kalori kızlar oyuzden ara yaptım)
oğle
*kepekli sandwich ekmegine tavuk döner
*kola zero (yaa en zararsız bu sekilde atlatabildim kayınpeder bizde canı döner istemişte oğle yemegimiz oyle ayarlandı)
ara
*sekersız sutlu nescafe
aksam
*2dılım ekmek
*taze fasulye
*yarım kase yogurt

toplam kalori:1105
su:2lt
bıtkı cayı : 1kupa oldu bugun
spor:5mil leslie

yarın oruc tutucam inş kızlarr zor gelio sahura kalkmak ama bakalımm

güzel bi hafta diliorumm kızlarr elbet inişler cıkıslar olucaak ama pes yok Allahın izniylee

tam böyle bir liste arıyordum :) 1 hafta uygulayıp sabah kahvaltıda müsli yiyceğim çok sıkıldım hep aynı kahvaltıyı yapmaktan
yiyip yemediğimi anlamıyorum bir süre sonra tutamıycam diye korktum bu hafta bende bunu uyguluycam çok sağol :)

bugün öğlen tahminen kaçamak yapıcam arkadaşım bana gofret almış :) en son buluştuğumuzda yeminliydim gofreti gördüm ama sonra yeminliyim yemicem falan dedim ama baya gözüm kalmıştı ve onu yerim tahminen bana şimdiden cezayı kesin dün iki saat spor yaptım çok süperdi bugünde ıkı saat yapmak istiyorum zaten iyi olur

eskiden regl olmuyoken sporun ağırlığından diye düşünüyodum alakası yokmuş ya internet hep abartıyor iki saat hatta daha fazla spor yaptım yine de kesilmedi hatta daha iyi oldu regl olduğunuzda yinede sporu aksatmayın yaniii :)

diyetisyenimde aynı şeyi söylemişti ekmeği tamamen hayattan çıkarmak yanlış
bende alcam bi etek ya özendim ya da elbise alıcam çünkü ben zayıflama kararı vermemde elbise çok isteyip üstüme göre bulamamam neden oldu beni çok gaza getirmişti

Hadi bakalım inşallah.
Bu arada üçgen peynirlerin kalorisi çok olur ve yağlı olur onlardan yemesen olmaz mı :26: O elbisenin içine girince yersin

İyi bakalım uygula ne olacak görelim:
İki saat spor yaparsan ceza yok.
Regl ken ben spor yapamıyorum. Çünkü benim 3 gün çok yoğun oluyor. Temizlik açısından zorlu zamanlar geçiriyorum. Spor yapınca daha çabuk sökülüyor ve daha beter oluyor. Aslında sporun ilk gün olmamak kaydıyla faydası var.

NİYE KİMSE YOK BURADA.
Kızlar bayrama az kaldı. Şimdi kaçamak yapmanın motivasyonun düşmemesi gereken zamanlar.
Hadi dört elle sarılıyoruz.

Selm kızlar nasılsınız canlarım
Müthiş bi haft gecirmmzi dılıyorummm inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…