- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #94.801
Deniz ablacim beni cikarirmisin listeden kizlar kendinize iyi bakinn saglikli kilo vermelerr
Deniz ablacim beni cikarirmisin listeden kizlar kendinize iyi bakinn saglikli kilo vermelerr
Edacım acıkmıyormusun yazmışşın
Canm aksam yemklerini bile zar zor yıyorum
İştahım yok bu aralar)
Ne yspsam bilmiyorum bölede olmaz farkındayımmm ama bapayımm
KizlaarNasilsiniz hala bilgisayarım gelmedi su an okuldan yazıyorum haftaya erkek arkadasim gelicek istanbula :)) ama brn kilo veremedim en kisa zamanda donucem
Ya dikkat ediorum bircok seydwn vazgectim yok olmuo ama bigun pilavla ekmek yedim hemde eskisi kadarda deil hemen + oluo zatenn etrafimdakiler de cok ustume gelio ewimdede degilim zaten bugun gelmia biri dio okadar dikkat esiosun koca gobegin war kendisi 83 kilo ama ayni duruomusuz waalla bunaldim artik sizi oyalamak istemiorum siz okadar cabalarken sizin onunuzde engel olmak istemiorum cok guzel 2ay gecirdim guzelde kilo verdim yalan deil hersey icin tesekkurlerr
slm burcucum....çok sakin başladık yeni haftaya....
canım mezun olman çok güzel bir haberama buralardan ayrı kalmazsın umarım....buna üzülürüm ben... mezun olduktan sonra birde bunun koruma dönemi var ben hala daha normal seyrime geçemedim bu yüzden burdayım demekki sende burdasın yani
slm hilalcim...özledik seni....bayramdan sonra kistedesin ona göre ...hadi gel artık...bir de yok göbişim şişti falan anlamam yani
baştan çağırmışsın zaten günah tablom diyedeniz....edanın listelerini ne zaman göreceğiz....bu haftadan sonra uzun bir tatil ve malum kurban bayramı....kavurmalar tatlılar çikolar...bence bir an önce toparlan....
kahvaltı ve akşam öğünün dışında gerisi vasat
su ve bitki çayın
spor olarak leslie 3 mil yapıyoruz ....malum kışta kapıda....açık havada yürüme imkanı zor artık...45 dk:-300 kalori
Canım evine geçinceye kadar izinli sayıl. sonra gel kararını ver. Sen insanlara bakma. Kıskançlık ediyorlar. Şuan + çıkabilrisin bende + çıktım. Pes etmemelisin. DEvam edeceksin istediğin yeni seni olacaksın.
Lütfen bir daha düşün. Kimseye engel olmuyorsun. Bu kadar sıkıntı yapmana gerek yok inanki...
Ya dikkat ediorum bircok seydwn vazgectim yok olmuo ama bigun pilavla ekmek yedim hemde eskisi kadarda deil hemen + oluo zatenn etrafimdakiler de cok ustume gelio ewimdede degilim zaten bugun gelmia biri dio okadar dikkat esiosun koca gobegin war kendisi 83 kilo ama ayni duruomusuz waalla bunaldim artik sizi oyalamak istemiorum siz okadar cabalarken sizin onunuzde engel olmak istemiorum cok guzel 2ay gecirdim guzelde kilo verdim yalan deil hersey icin tesekkurlerr
İşte dunu toparlama çabalarım:
sabah:1 incir ve bol su
kahvaltı:2 ince dilim ekmek, kaşar, domates
öğle: haşlanmış karnabahar, yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: şekersiz/sütsüz nescafe,1 parça bitter
ara:1 fincan bitki çayı
akşam:nesfit(6 yemek kaşığı)ve yoğurt
Su:1.5 lt
bitki çayı: 2 fincan(birini akşam içeceğim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?