Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gelelim yaptıklarıma....
1-sabah aç karına içebildiğim kadar su içmek....
2-kalori takibi yapmak....
3- 3 ana öğün + 3 ara öğün yapmak
4- 1 gün ödül günü verdim kendime
5-tartıyla iyi geçinmek(çok sık tartılıyordum ben pek doğru bir uygulama olmasada böyle daha iyi hissediyorum kendimi)
6-beyaz ekmeği ve de şekeri bırakmak....
7-moralim zaman zaman düşsede her zaman kısa zamanda toparlanmak....
8-spor yapmak(yürüyüş++leslie sensoi)
9-bitki çayları içmek
10-yoğurdu bolca tüketmek
11-akşam yemeklerini hafif geçirmek
12-son haftalarda akşamları ekmek yememeğe özen gösterdim....

en önemli ve altın kural ise;
inanmak ve de azim ,başarı arkasından bir şekilde geliyor arkadaşlar....
umarım bir nebzede olsa faydam olmuştur....bu yolda ilerleyen herkeze başarılar diliyorum....
sağlık ve de sevgiyle kalın

Sabah:
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Light Beyaz Peynir (185 kcal) 93 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal) 14 kcal
Ara:
1.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal) 10 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal) 3 kcal
Öğle:
1.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal) 115 kcal
1.00 x 1 Adet Kürdan köftesi (200 kcal) 200 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye Piyazı (240 kcal) 60 kcal
Ara:
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
Akşam:
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası (160 kcal) 160 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Sebzeli Köfte (361 kcal) 181 kcal
1.00 x 1 Adet medine hurması (30 kcal) 30 kcal
Alınan Kalori Toplamı1117 kcal

Spor: jillian 3/6
Çay: yeşil çay, ısırgan otlu çay
Su: 2 lt

İnşallah ablacim inşallah olucak haklısın genc olmam buyuk avantaj hem daha hareketliyim oglenleri bazen basket oynuyoruz arkadaslarla her ders arasi kosusturmaca icindeyim merdivenleri kosa kosa in cik cidden baya hareketliyim yerimde duramiyorum lisedeki hareketsiz benden iz kalmadi benimki biraz ters oldu galiba her zaman ki gibi hemde gencken metabolizma hizlida olurmus tabii istahta cok oluyo basket oynadiktan sonra bir fil kadar yiyebilirim :/ tutmasam yicek gibiyim ama once meyve yiyip sonra ana ogun yapinca frenlemis oluyorum 55 mi olsam diye dusunme sebebimde bu hareketlilik is yasaminda olmicak yazinda olmadi kilo aldim daha 4 sene var mezun olmama ama düşünüyorum yinede bazen

Maşallah :)
Jillian konuşmustuk bir ara bende bugun basladim baya yordu beni tabii 4 saatlik uykuyla olmamdan da olabilir ama gozumde korktu yani

Maşallah :)
Jillian konuşmustuk bir ara bende bugun basladim baya yordu beni tabii 4 saatlik uykuyla olmamdan da olabilir ama gozumde korktu yani

hiç korkma yavru kuşum sen ki spora bünyesi alışık olan birisin... inan 3. gününden sonra alışıyosun...
e hadi artık başla :) bak ben bitirip diğer cdsine geçicem...

olabilir canım ben bugun bırakmıstım aslına bakarsan bayaadır hanımeller ıstıodu ondan yedim mesela kepekli ekmegimi attım yarın tekrar baslayıp dediğinimi yapsam ya kesin dönüşüm olsun cuma da ıznım olsun hakıkateen su ewime gecebilseem tam hayatım allak bullak oldu ya

Bugunku menum
1 yumurta
1 dilim keci peyniri
1 bardak yarim yagli sut
1 dilim cavdar ekmegi
1 tatli kasigi bal
1 Domates yarim salatalik
Ara : 1 elma
1 bardak sut

Oglen: 8yk kuru fasulye
4yk yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
Yagsiz salata

Ara: 6yk yogurtlu makarna (yagsiz tuzsuz haslama)

Aksam: 100gr ton baligi
2 dilim cavdar ekmegi
4yk yogurt
Yagsiz salata

Ara: 1 bardak sut
1 kuru kayisi

bende teknolojixte media markt ta kotonda calıstım deniz abla satıs danısmanı danısmada falan calıstım meslek aynıymıs ama bende bıraktım çok zor yaa insanları ıkna etmek

güsel ama 1700 kalori için güsel diyorum :) yoksa bence 4 dilim ekmek fazla misal... bir de kaç kalori etti ki acep? suyun nerde?

hiç korkma yavru kuşum sen ki spora bünyesi alışık olan birisin... inan 3. gününden sonra alışıyosun...
e hadi artık başla :) bak ben bitirip diğer cdsine geçicem...
Guya sen ikinciye gecince baslicaktim inşallah alisirim sana nazar degmesin jilliani bitirmek bana gore cok buyuk bir sey alkisliyorum seni :)
Yavru kuşum lafini atlamadim cok begendim :) cocukken babam minik kusum derdi anilarim depresti bende derdim hep hayir ben civcivim saclarim sari ya kendimi civcive benzetiyodum insan cocukken ayri bisi.oluyo :) bende genetik bozukluk var yani ona benzer bir sey 10 yasina kadar gözlerim maviydi sonra yesil oldu sirf bu yüzden sirinleri gorunce aglardim maviler ya onlar kafa iste

oyy kıyamam çok tatlısın :) genetik bozukluğun yansıması ne güsel olmuş öyle... hem mavi gözü hem de yeşili yaşamışsın ne güsel :) ne değişik bir şeymiş o ya... insan şok olmaz mı öyle bir durumda ilk defa duyuyorum gerçekten :) ama ben yeşil gözü maviye tercih ederim hep

Kesinlikle oyle yapmalisin :) ikna olmana cok sevindim emin ol boyle cok guzel olucak ve afiyet olsun canim :) benimde cuma ilk isim aksam balık yemek ( her aksam ton baligi yiyorum ama genede istedi canim :) ) ama yanina tahin helvasida yicem cok canim cekiyo dun o kadar seyin arasinda helva diye tutturdum gidip bugun almis arkadas cumayi iple çekiyorum :) helvami sakladim yerler falan her seyim hazir cuma gununden once dokunmam ona
Kati olmayi dene belki bende asilik var diye bana normal geliyodur bilmiyorum ama ben bana zorla bisi yedirtceklerinde ortaligi ayaga kaldiriyodum illa menumu yerdim baska biseye dokunmazdim ananeme kalmaya gitmistim az kalsin dayak yicektim

Bende yesil goz daha iyi :)
Tam olarak adi ne bilmiyorum gozdeki renk genleri tam olarak birbirine baski kuramadigindan olan bisiymis mavi cekinik ama yesil maviye gore baskin oyle mantik kurdum ben
anneminde cocukken bir gozu mavi bir gozu yesilmis sonra ikiside kahverengi olmus

güsel ama 1700 kalori için güsel diyorum :) yoksa bence 4 dilim ekmek fazla misal... bir de kaç kalori etti ki acep? suyun nerde?
1500-1700 arasinda bisidir ben su ve sporu hep unutuyorum ya
Bencede 4 dilim fazla da anlatmistim yaşam tarzimi ona da hareketlisin dedi 8 dilim veriyodu aslinda 2000lik diyet yapcaktim dedim ben yemem ortada bulustuk :)
Spor jillian 1/1
Su gun icinde 2 jillian yaparken 1 toplamda 3 ediyo

Yeni bir sey ogrendimmm spor yaparken aralarda su icmek yaglarin atilmasini kolaylastirirmis onu deniyorum elbette :)

Sabah
2 dilim krpek ekmk arasına domates ve bol maydanoz
Bir bardak soguk süt yarım uaglı
Ara
Grissini 3.
Sekersiz cay 2 bardak
Ögle
Birtabak mskarna haslnmıs sadece az tuzlu
Bir bardak ayran
Ara
Yeşilçayy
Aksam
Yeşil mervimk bir kase
Salata bol yeşll
Taze fas yar por
Su:1.5
Kalori:876
Bitki cayı:1
Spor ;malesef yok
Mesaj ; yatancs yazcam

Kızz cagla oyle dıyenlete hıc lafını esırgeme cat dıye yapıştır lafını
Sen aynaya bakmıyon hiç heralde de!!!
Kızz sen onun bunun dedıgıne bakma bn su 1.5 ayda ne ogrendim bılıyomusun kımsenın lafına kulak asmamayıı hanı sag kulaktan gırer soldan cıkar yha bende artık bu kılo konusunda o kulaktan gırmıyo bılee

:)) irade önemlii.. afiyt olsun simdiden canımm

yapamıorum ben oyle canım ya oda bi problem benim için.. ne güzel mervecim seni tebrik ederim zateen

:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…