Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım Köfte ekmek yanında ayran içtiğini umarak çokta kötü değil diyorum. Sadece ekmek fazla ama dengelediğini umuyorum.
Canım artık olay diyet değil. Artık dengeli beslenme. Ben bunu başardığıma inanıyorum. Bayram bunun en iyi kanıtı oldu benim için. Her ne kadar fazla yesemde dengelemeyi öğrendim. Bunu yaşam felsefesi yapmak lazım...

Kaçamaktan şuan kurtulmaya çalışıyorum. Bayramdan beri hem motivasyonum hem listeme uygun gitmiyordum. Son iki gündür toparlanmaya başladım ve gelecek hafta eski disiplinime dönüyorum. Tahmin ettiğin üzere kaçamak yapmadım. Sadece öğle yemeğinde et / tavuk/ balık+ salata olmalıydı. Ama iş yerinde yemek uygun olmayınca ızgara sebze + ızgara tavuk + 2 dilim kepek ekmek yedim. Yani dengelemeye çalıştım kısaca..

Edacım ve diğer kızçelerrr.... bugün cuma... umarım herkesler 3 aşağı 5 yukarı hedefledikleri kilolara ulaşmışlardır...

ben bu sabah 59,5 çıktım :) geçen hafta 59,9'dum... ve 4 gündür de randımanlı bir tuvalet çıkışı olmamasına rağmen böyle oldu mutluyum :) haftaya 58,9 da olsa 8'li rakamları görebilmek... hadi inşallah bakalım :)

Uyabilcegimi bilsem yaparim da sey diye düşünüyorum sana spor yapma dedi ya ben yapıyorum o zaman daha fazla açık oluyo benim orda kafam karisiyo

Canım. Yanlış anlama olmasın. Benim kilom fazla olduğundan şuan spor yaptırmıyor. Bana ilk dediği 90'nın altına inince spor olacak. Yani yakındır. Bende hergün servisten 1 ,2 durak erken inip eve tempolu yürümeyi. İş yerinden kursa(zincirlikuyudan mecidiyeköye)yürüyemeyi düşünüyorum akşamları. Çünkü spora başka vaktim kalmayacak maalesef.

yaaa ben cok kotuyum kızlaar ya kendime hakim olamıorum tekrar adepte olamadım yaa sporda yapamıorum ya kesin + cıkcam benn ((((

Canım bu hafta için stres yapma lütfen. Tülin'in dediği gibi. Kaçamakları yaptın oh güzel! tadları hatırladın doyduğunu düşünüyorum. Pişmanlık duyma ve bu hafta yine eksisi gibi sağlıklı beslenmeye başla. Biliyorsun şu geldiğin noktaraya geldiğin kadar daha zorlarsan istediğin kiloya geleceksin sonra yiyemediğin "kaçamak" olarak nitelendirdiğin yiyecekleri yiyebileceksin. Sonsuza kadar çıkmadılar hayatından. Böyle düşün. Bak sen takıma ilk katıldığında hedefin bayram için aldığın eteğin içine girebilmekti. Ve bunu başardın. Yeni hedefin yıl başında 60mış olmak mı ? olacaksın. Yeterki iste. Yarın gelecek haftanın ilk günü eskiye dönersen yine alışacaksın. Diyetin ilk bir haftası en zorlu zamanlarıdır unutma. Bir kaç gün kendini zorla gerisi çorap söküğü gibi gelecek...

Güzel menü. Tebrikler...
Bende yürüyüşlere spora devam edebilsem keşke. Evde pcm yok olsa leslie yapacağım ama yok. Zaten haftaya dersler başlıyor.

Tebrikler canım. Gayet güzel gidiyorsun. Aslında sabretsen güzelce mezun olurdun

Walla bn olimmm o zamn bu serumlar kesin bana kilo aldıtcak iştahım acıldı kendime dur demessem 70 olcam ama demm lazım çagla senle aynı durumdayız canm;(((
Direnişe gecelim nefse karsıı

Yarın dönüm noktamız tekrar. Eskisi gibi başlıyoruz. Hasta olduğun için çok zorlamanı istemem ama bir yerden başla kuzum

Tebrikler canım. Gayet güzel gidiyorsun. Aslında sabretsen güzelce mezun olurdun

canım doktora savunmam yakın ve gerçekten çok stresliyim... savunmamı yaptıktan sonra hala takıma kabul ediyor olursanız geri dönmeyi planlıyorum ama şu ara gerçekten dengesizim ve takımın dengesini bozabilirim :)

ama takipteyim haberiniz olaaa

***14. TAKIM 333. ETAP ***

Valkyrie89 : (88,4/87,3 /1,1 /%1,24 )
cglaa16 : (67.2/ / / % )
Ryeo : (63,4/ / / % )
Ftm86 : (76.8 / / /% )
Humeyrasağlam : (65,00/ / /% )
morkurbaga : (59,9/59,5 /0,40 / % 0,67 ) izinli
kelebekolacam : ( 89/ / / % )
pofuduk18 : (74,6/ / / % ) 325.etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 8 'e bölündü.

14. TAKIM ORTALAMASI : %

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım eğer geri dönme planın varsa seni izinli yazalım.
ayrıldığında 6 ay geri gelemezsin ?
ayrıca başarılar dilerim...

Canım eğer geri dönme planın varsa seni izinli yazalım.
ayrıldığında 6 ay geri gelemezsin ?
ayrıca başarılar dilerim...

ha yok 6 ay içerisinde geri dönerim canım, benimkisi izin kategorisi oluyor o zaman. izin aldığımda ne kadar zamanda dönebiliyorum tekrar takıma?

bu arada eda sen de süpersin çok iyi kilo vermişsin bu hafta yine :)

Canım ne kadar izin olabiliyor hemen bakacağım ve bilgi vereceğim.

Teşekkür ederim. Bu hafta toparlanma haftasıydı ve toparlandım. İnş daha iyi olacak.

Canım 6 aya kadar izin alabiliyorsun. 6 aydan sonra haber alınamazsa diskalifiye oluyorsun.

* * * 334. ETAP HEDEF KİLO BİLDİRİM LİSTESİ * * *

Valkyrie89 :
cglaa16 :
Ryeo :
Ftm86 :
Humeyrasağlam :
morkurbaga :
kelebekolacam :
pofuduk18 :

* * * 334. ETAP EŞLEŞME LİSTESİ * * *

Valkyrie89
Ryeo --------> Ftm86
cglaa16 --------> Humeyrasağlam
pofuduk 18 --------> kelebekolacam

****Not: Yarından itibaren geçerlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Edacim masallah güzel kilo vermissin canim tebrik ederim

Dedigin gibi o sütlac tarti öncesi fazla kacti, fakat cogu arkadas gibi bende bayramdan sonra pek toparlanamadim. Aslinda bu hafta iyi gitmisti benim, tek kacamagim o kremali kahve ve sütlac ve azicik maklube idi. Yazinca farkediyorumda az kacamak degilmis, hepsinin son günlerde oldugunu düsünürsek birde

Hedefimi tutturamadim, ama tartimdaki sonuctan carsamba günü daha memnundum, bugün hic olmadi Söylemesi ayip neredeyse koca 1 hafta kabizlikta yasadim, daha dogrusu yasiyorum hala. Ahh bildirimimi bir umut diyerek söyle biraz sonra yapayim ben :26:

Canım sabah tartildim 78,5 çıktı anlamıyorum dun 77,2cikmistim bi gunde bir kilo nasil olur...hesaplama bölmeli falan canim ondan yapamadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…