- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.381
Edacim sanki sayimiz diger takimlara bakis biraz az gibi, yeni üyemi alsaniz ne yapsaniz :44::13:
Dikkat etmeyi bıraktım, spor yalan oldu yani spor yapmayı bıraktım. sporsuz kilo vermek olmuyor onu anlamış oldum. iş yerinde yemeklerim sıkıntı oluyor biraz onlara uymak zorunda hissediyorum kendimi mesela bugün de öğle yemeği biraz diyete uygun olmadı maleseef. normalde ev yemeği tarzı yiyoruz ama bugün köfte ekmek olduu maleseefakşamı hafif geçirerek ve yanımda ara öğün getirerek telafi etmeye çalışıcam ve en kısa zamanda toparlıcam. benden herkese tavsiye. diyet değil beslenmenizi alışkanlık haline getirin diyete basladım verdim bırakıyım olmuyor tekrar geliyor kilolaaar...
Kaçamaktan şuan kurtulmaya çalışıyorum. Bayramdan beri hem motivasyonum hem listeme uygun gitmiyordum. Son iki gündür toparlanmaya başladım ve gelecek hafta eski disiplinime dönüyorum. Tahmin ettiğin üzere kaçamak yapmadım. Sadece öğle yemeğinde et / tavuk/ balık+ salata olmalıydı. Ama iş yerinde yemek uygun olmayınca ızgara sebze + ızgara tavuk + 2 dilim kepek ekmek yedim. Yani dengelemeye çalıştım kısaca..O patatesleri ekmek yerine sayabiliriz bence :) oglen ekmek yok aksam yok ya ikisi sanki onunmus gibi yoksa tum gun supermis tabii diyetisyen ne vermişti hatırlamıyorum zaten bence mükemmel gidiyosun nazar degmesin
Eminim bugün kacamak yapmadin ama dikkatte etmek gerek bi kere kacamaga alisinca hep oluyo takipteyimm
Uyabilcegimi bilsem yaparim da sey diye düşünüyorum sana spor yapma dedi ya ben yapıyorum o zaman daha fazla açık oluyo benim orda kafam karisiyo
yaaa ben cok kotuyum kızlaar ya kendime hakim olamıorum tekrar adepte olamadım yaa sporda yapamıorum ya kesin + cıkcam benn((((
Bugunku menum
Sabah 2 yumurta
1 dilim diyet beyaz peynir
Salatalik domates
1 dilim kizarmis kepekli ekmek
Ara: 1 elma
Oglen: 8yk taze fasulye
3yk yogurt
Ara 1 paket yulafli kepekli bisküvi
Aksam: 100gr haslanmis tavuk
3yk yogurt
Cabuk corbalar varya mercimekli olandan yaptim
Spor 40dk spor salonundaydim
1 yesil cay simdide isirgan otlu cay icicem
2 lt su hala daha devam icmeye
1 soda
Spor salonunda olcum yapilcaktim olamadi yarin veya cumartesi olcum yapilcak ve tam bir program elime gecicek asil olay ondan sonra yani :) diyetisyeninede gorunucem belki onu yaparim bilemedim
Hedefi zaten ondan yuksek tuttum simdiden gecti diye dusundum.kactim hatırlamıyorum ama regldim ya en az arti 2 falandir bana 3mus gibi geliyo
Edacım ve diğer kızçelerrr.... bugün cuma... umarım herkesler 3 aşağı 5 yukarı hedefledikleri kilolara ulaşmışlardır...
ben bu sabah 59,5 çıktım :) geçen hafta 59,9'dum... ve 4 gündür de randımanlı bir tuvalet çıkışı olmamasına rağmen böyle oldu mutluyum :) haftaya 58,9 da olsa 8'li rakamları görebilmek... hadi inşallah bakalım :)
Walla bn olimmm o zamn bu serumlar kesin bana kilo aldıtcak iştahım acıldı kendime dur demessem 70 olcam ama demm lazım çagla senle aynı durumdayız canm;(((
Direnişe gecelim nefse karsıı
Tebrikler canım. Gayet güzel gidiyorsun. Aslında sabretsen güzelce mezun olurdun
canım doktora savunmam yakın ve gerçekten çok stresliyim... savunmamı yaptıktan sonra hala takıma kabul ediyor olursanız geri dönmeyi planlıyorum ama şu ara gerçekten dengesizim ve takımın dengesini bozabilirim :)
ama takipteyim haberiniz olaaa
Canım eğer geri dönme planın varsa seni izinli yazalım.
ayrıldığında 6 ay geri gelemezsin ?
ayrıca başarılar dilerim...
ha yok 6 ay içerisinde geri dönerim canım, benimkisi izin kategorisi oluyor o zaman. izin aldığımda ne kadar zamanda dönebiliyorum tekrar takıma?
bu arada eda sen de süpersin çok iyi kilo vermişsin bu hafta yine :)
ha yok 6 ay içerisinde geri dönerim canım, benimkisi izin kategorisi oluyor o zaman. izin aldığımda ne kadar zamanda dönebiliyorum tekrar takıma?
bu arada eda sen de süpersin çok iyi kilo vermişsin bu hafta yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?