- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.401
O kabizlik sorunu bendede var canim ona baglamak istiyorum kiloyuEdacim masallah güzel kilo vermissin canim tebrik ederim
Dedigin gibi o sütlac tarti öncesi fazla kacti, fakat cogu arkadas gibi bende bayramdan sonra pek toparlanamadim. Aslinda bu hafta iyi gitmisti benim, tek kacamagim o kremali kahve ve sütlac ve azicik maklube idi. Yazinca farkediyorumda az kacamak degilmis, hepsinin son günlerde oldugunu düsünürsek birde
Hedefimi tutturamadim, ama tartimdaki sonuctan carsamba günü daha memnundum, bugün hic olmadiSöylemesi ayip neredeyse koca 1 hafta kabizlikta yasadim, daha dogrusu yasiyorum hala. Ahh bildirimimi bir umut diyerek söyle biraz sonra yapayim ben :26:
Canım 6 aya kadar izin alabiliyorsun. 6 aydan sonra haber alınamazsa diskalifiye oluyorsun.
Edacim masallah güzel kilo vermissin canim tebrik ederim
Dedigin gibi o sütlac tarti öncesi fazla kacti, fakat cogu arkadas gibi bende bayramdan sonra pek toparlanamadim. Aslinda bu hafta iyi gitmisti benim, tek kacamagim o kremali kahve ve sütlac ve azicik maklube idi. Yazinca farkediyorumda az kacamak degilmis, hepsinin son günlerde oldugunu düsünürsek birde
Hedefimi tutturamadim, ama tartimdaki sonuctan carsamba günü daha memnundum, bugün hic olmadiSöylemesi ayip neredeyse koca 1 hafta kabizlikta yasadim, daha dogrusu yasiyorum hala. Ahh bildirimimi bir umut diyerek söyle biraz sonra yapayim ben :26:
Bu arada Edacim bu hafta istisnasiz ve kacamaksiz senin listelerini uygulamayi düsünüyorum ve sonucunu cok cok merak ediyorum. Bu haftaninda hezimetini düsünerek önümüzdeki cumadan umutluyum. Farkindayimda ben gecen haftada umutlu baslamistim, böyle olmamasi gerekiyordu
aaa süper sevindim :) o zaman izinli yaz canım beni
O kabizlik sorunu bendede var canim ona baglamak istiyorum kiloyu
O kabizlik sorunu bendede var canim ona baglamak istiyorum kiloyu
Canım sabah tartildim 78,5 çıktı anlamıyorum dun 77,2cikmistim bi gunde bir kilo nasil olur...hesaplama bölmeli falan canim ondan yapamadim :)
Canım benim listemi herkes yakın yaş gurubunda herkes yapabilir. Çünkü hemen hemen herkese aynı veriyor.
Benim menümü uygulayabilirsin elbette.
Fakat ben yarın ve pazar nete giremeyeceğim.
Bu nedenle ben sana başka bir menümü yazayım sende yarın ve pazar onu uygula pz.tesi yeni listemi yazayım sende öyle devam et. Başarılı olacağına inanıyorum. Kendine bir hafta ver. Ve sadece listeyi uygula gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Eğer kaçamaksız yaparsan kesin güzel kilo vereceksin. 1 haftadan ne olur ki ?
Olmazsa kendi düzenine dönersinBirazdan sana listeyi paylaşacağım.
Süper süperO zaman bu hafta büyük oynayip senle yarisacagim
Buradan da söz veriyorum bu hafta 0 kacamak ve cok düzenli, sporlu bir diyet haftasi olacak. Önümüzdeki cuma bir güzel kilo vermis olayim motivasyonum tavan yapacak yine biliyorum.
Süper süperO zaman bu hafta büyük oynayip senle yarisacagim
Buradan da söz veriyorum bu hafta 0 kacamak ve cok düzenli, sporlu bir diyet haftasi olacak. Önümüzdeki cuma bir güzel kilo vermis olayim motivasyonum tavan yapacak yine biliyorum.
Hedef kilonu 1 olarak yazayım mı
Ohh gaza geldim yaz gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?