- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.361
ay can geldi walla bana.çok güzel bir haber aldım.4kasım-15 aralık arası 1.5 ay şişli etfale gidip gelmek zorundaydım.haber verdiler artık zorunda değilim.iş çıkışı ki burdan şişli etfal o saatde git gel çekilmez.akşamları cocukları zor görüyom onları bırak git kabus olmustu.kabus bitti.
cadılar bayramımı hangi ülke burası.ben 10 yıl avusturyada kaldım.şimdi cadılardı yılbaşıydı orda tatil çoktur.
Canım bu haftaki hedef kilon ne ?
fatmacım aramızda halletsekkk:)))Burasi soguk ve yilin 11 ayi yagmurlu gecen Almanya
Caglacim nasil gidiyor? Ben 5 milimi az önce bitirdim, sakin yapmadim deme bana ceza veririm bak
Ben dünki menümü paylasayim:
Sabah: 2 yumurta, 1 kepek ekmek, peynir, zeytin, yesillik gibi klasik kahvaltiliklar
Ara 1: Kahvee (ama malesef sütsüz sekersiz degil disarida oldugu icin kremali ve sekerli oldu :26:)
Ögle: Balik ve salata (1er porsiyon)
Ara 2: 1 elma ve 2 mandalina (cokmu oldu nedir :44:)
Aksam: Gelen misafirimiz cok güzel maklube yaparim dedi, bitince gözlerime inanamadim o ne öyleAz yemee calistim ama kalori bombasi resmen :18:
Vee aksamdan sonra 2-3 kasik sütlac.
Kalori hesaplayamadim malesef.
Cay olarak sadece siyah cay icebildim.
Ulaşıcağız elbette! Bu kilolar gidecek.
Bu arada tekrar kilo alma hikayeni merak ediyorum haberin olsun pelincim:)
Hedefi zaten ondan yuksek tuttum simdiden gecti diye dusundum.kactim hatırlamıyorum ama regldim ya en az arti 2 falandir bana 3mus gibi geliyoEvet canım eşleştik. Dünkü diyet patlatma olayından sonra hedefi düşürmekte fayda var elbette ama şuan bile hedefine ulaşmış vaziyettesin. Bireyselde birinci olabilirsin...
O patatesleri ekmek yerine sayabiliriz bence :) oglen ekmek yok aksam yok ya ikisi sanki onunmus gibi yoksa tum gun supermis tabii diyetisyen ne vermişti hatırlamıyorum zaten bence mükemmel gidiyosun nazar degmesinDünkü menüm.
Sabah:
1 bardak greyfurt suyu
1,5 dilim kepek ekmek
1 yumurta
4 tane zeytin
1 domates.
1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi( kan yapsın diye)
Ara: yok
Öğle:
1 kase tavuk çorbası
1 porsiyon salata
Ara1 :
1 dilim ananas+6 fındık
Ara2 :
2 dilim ananas
Akşam
9 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 bardak light yoğurt
4 yk patates salatası ( maalesef kendime engel olamadımama bugün çok kararlıyım kaçamak yok.)
Su: 2 litre+ soda
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
yarım saat yürüyüş.
Tülin'cim ellerinden öper
Canım ben artık diyetisyene gittiğim için ne verirse onu yapıyorum.
Diyetisyenin listesine uyduğumda 1,300 - 1700 gram arası verebiliyorum. Ayrıca benim listemi her kilodaki insan uygulayabiilir ilgililere duyrulur :))
Yeşil çay+ ısırgan + bol su +haftada üç gün 1 er adet sade soda. Valla komple gidiyor işte:)))
Niye boyle dusunuyosun ki neden olumsuz dusunuyosun olumlu dusun olumlu olsunnyaaa ben cok kotuyum kızlaar ya kendime hakim olamıorum tekrar adepte olamadım yaa sporda yapamıorum ya kesin + cıkcam benn((((
Niye boyle dusunuyosun ki neden olumsuz dusunuyosun olumlu dusun olumlu olsunn
Bu konu hakkinda düşünme yediklerinle bir guzel guc kazandin ileride kendini sıkabilmek icin hemen basla ve dusunme hep gelecegi dusun kacamak yaptıysan yaptin onlarin tadini cikardin mi tamamdir bir daha istemez ben uzun sureli diyetlerde kacamak yanlisiyim zaten sakin ol nolcak bisi olmadiysa nolur ki insaniz bos animiz veya canimizin cok çektiği bisi olur duygusal bir durum olur kilo verme durur korumadaysan 1-2 kilo alabilirsin hepimiz yasiyoruz olay tamam diyip cizgi cekebilmekte guc kazanman lazim bunun icinde bence en iyi basaran insanlara bak ve kacamak dusundugun an baslamadan onceki fotografini goz onune getir cunku seni en basta motive eden oydu o durumda olmayi begenmemistine bayramdan beri topalanamadım ben hala tartılmadımda ama hissediorum ve yediklerimi biliorum ooof walla aglıcam cok zor irademe sahip olmakkk((
Bu konu hakkinda düşünme yediklerinle bir guzel guc kazandin ileride kendini sıkabilmek icin hemen basla ve dusunme hep gelecegi dusun kacamak yaptıysan yaptin onlarin tadini cikardin mi tamamdir bir daha istemez ben uzun sureli diyetlerde kacamak yanlisiyim zaten sakin ol nolcak bisi olmadiysa nolur ki insaniz bos animiz veya canimizin cok çektiği bisi olur duygusal bir durum olur kilo verme durur korumadaysan 1-2 kilo alabilirsin hepimiz yasiyoruz olay tamam diyip cizgi cekebilmekte guc kazanman lazim bunun icinde bence en iyi basaran insanlara bak ve kacamak dusundugun an baslamadan onceki fotografini goz onune getir cunku seni en basta motive eden oydu o durumda olmayi begenmemistin
Walla bn olimmm o zamn bu serumlar kesin bana kilo aldıtcak iştahım acıldı kendime dur demessem 70 olcam ama demm lazım çagla senle aynı durumdayız canm;(((yaaa ben cok kotuyum kızlaar ya kendime hakim olamıorum tekrar adepte olamadım yaa sporda yapamıorum ya kesin + cıkcam benn((((
Menün gayet güzel canmmBugunku menum
Sabah 2 yumurta
1 dilim diyet beyaz peynir
Salatalik domates
1 dilim kizarmis kepekli ekmek
Ara: 1 elma
Oglen: 8yk taze fasulye
3yk yogurt
Ara 1 paket yulafli kepekli bisküvi
Aksam: 100gr haslanmis tavuk
3yk yogurt
Cabuk corbalar varya mercimekli olandan yaptim
Spor 40dk spor salonundaydim
1 yesil cay simdide isirgan otlu cay icicem
2 lt su hala daha devam icmeye
1 soda
Spor salonunda olcum yapilcaktim olamadi yarin veya cumartesi olcum yapilcak ve tam bir program elime gecicek asil olay ondan sonra yani :) diyetisyeninede gorunucem belki onu yaparim bilemedim
Canmm öle düşünme düşündkçe beyninde vücudunu peset sinyalleri gönderiyo yapmaa cagla be güzel olmussun ipince hedefine az kalmışş çıtır anneler kervanına katılcaksın bebişimme bayramdan beri topalanamadım ben hala tartılmadımda ama hissediorum ve yediklerimi biliorum ooof walla aglıcam cok zor irademe sahip olmakkk((
Sana katılıyorum canm bn özelliklw refl döneminde çikolata yemem lazım kakaoyu bi şekilde tüketmm gerekıyoBu konu hakkinda düşünme yediklerinle bir guzel guc kazandin ileride kendini sıkabilmek icin hemen basla ve dusunme hep gelecegi dusun kacamak yaptıysan yaptin onlarin tadini cikardin mi tamamdir bir daha istemez ben uzun sureli diyetlerde kacamak yanlisiyim zaten sakin ol nolcak bisi olmadiysa nolur ki insaniz bos animiz veya canimizin cok çektiği bisi olur duygusal bir durum olur kilo verme durur korumadaysan 1-2 kilo alabilirsin hepimiz yasiyoruz olay tamam diyip cizgi cekebilmekte guc kazanman lazim bunun icinde bence en iyi basaran insanlara bak ve kacamak dusundugun an baslamadan onceki fotografini goz onune getir cunku seni en basta motive eden oydu o durumda olmayi begenmemistin
aynen canım derhal toparlanmam lazım ve su sureklı tartılmayı bırakmam lazım cok moralım bozuluo + gorunce bakalım yaa adetıme sayılı gunler war yıne oynattı psıkolojımı:)) dun gece agladım ben dıyet yapamıorum dıye:)
Burasi soguk ve yilin 11 ayi yagmurlu gecen Almanya
Caglacim nasil gidiyor? Ben 5 milimi az önce bitirdim, sakin yapmadim deme bana ceza veririm bak
Ben dünki menümü paylasayim:
Sabah: 2 yumurta, 1 kepek ekmek, peynir, zeytin, yesillik gibi klasik kahvaltiliklar
Ara 1: Kahvee (ama malesef sütsüz sekersiz degil disarida oldugu icin kremali ve sekerli oldu :26:)
Ögle: Balik ve salata (1er porsiyon)
Ara 2: 1 elma ve 2 mandalina (cokmu oldu nedir :44:)
Aksam: Gelen misafirimiz cok güzel maklube yaparim dedi, bitince gözlerime inanamadim o ne öyleAz yemee calistim ama kalori bombasi resmen :18:
Vee aksamdan sonra 2-3 kasik sütlac.
Kalori hesaplayamadim malesef.
Cay olarak sadece siyah cay icebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?