- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.781
merhaba arkadaşlar bende yeni keşfettim bu bölümü ve dün üye oldum.Öğretmenim 33 yaşındayım.Bekarım1.53 boyum 62 kiloyum.Zayıflamak istiyorumfakat çok zorlanıyorum.Burda inşallah başarırım:)
yuppiiiisonunda diyet yaparken yanımda destekçilerim olacak çok mutluyum umarım herkes istediği kiloya ulaşırrr :)
merhaba arkadaşlar bende yeni keşfettim bu bölümü ve dün üye oldum.Öğretmenim 33 yaşındayım.Bekarım1.53 boyum 62 kiloyum.Zayıflamak istiyorumfakat çok zorlanıyorum.Burda inşallah başarırım:)
meslektaşız canım
hoş geldin canım
yarın öğleden önce tartılacak mıyız şimdi?
Yeni gelenler hos gelmisler beni hic goremedinizi1hafta daha ugrayamiycam gibi omzumu sakatladim bu konularda cok yetenekliyimdir spor yapamıyorum yazi falanda yazamıyorum sol elle basa basa yazıyorum bunu da ben izin istiyorum bildirim yapiyim dicem ama ne kadar dogru bir tartilma olur tartisilir bir de regl olucam kaptan bilirsin belki 3 kilo odem tuttugum oluyo sporda yapmayinca hep ilaclarim yuzunden neyse kisaca izin istiyorum sebebi sag omzunu basketbol oynarken sakatladi en kötüsü kasigimda da sakatlik vardi iki tane oldu korkuyorum kafamida kircam bi gun
açıkçası çok kendimi sıkarak bi diyet yapmayı düşünmüyorum. bol su içip aşırı tatlıdan gereksiz gıdalardan uzak durarak ve tabi bol spor yaparak zayıflamam lazım.
bu sabah 1 form kraker yedim işe geç kaldıgım için. günde ortalama 2- 2,5 litre su içiyorum içine az bişey karbonat atıyorum.
Sabah. : günlük sütlü müsli
Şekersiz çay
Ara öğün : yok
Öğle. : 1 lahmacun (Hacıoğlu)
Salata
Ayran
Ara öğün : 2 elma
Ara öğün : 4 hurma
Akşam. : patatesi tavuklu yemek (bir porsiyon susuz)
2 dilim tam tahılı ekmek
Salata
6 bardak su
Dan brown " CEHENNEM" okuyorum
Zaten yasaklı diyetlerden yana değilim canım. Sağlıklı beslenme ve spor ve pozitif düşünce ile başarıcaz bu işi. Kitap ne tür olursa olur canım maksat okumak oısun.
şu an elimde Khaled Hossını' nin Ve Dağlar Yankılandı kitabı var.bu yazarın diğer kitaplarını da kesinlikle tavsiye ederim :) bugün çok saglıklı beslendiğim söylenemez ama yazayım :)
sabah form kraker ve şekersiz çay
arada sade türk kahvesi
öğlen malesef kebap (ekmekte yedim)
arada şekersiz çay
akşam günü dengelemek için 1 küçük elma
1 fincan yeşil çay
3 litre su
1.45 dk spor (650 kalori)
15 dk sauna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?