Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yeni gelenler hos gelmisler beni hic goremediniz i1hafta daha ugrayamiycam gibi omzumu sakatladim bu konularda cok yetenekliyimdir spor yapamıyorum yazi falanda yazamıyorum sol elle basa basa yazıyorum bunu da ben izin istiyorum bildirim yapiyim dicem ama ne kadar dogru bir tartilma olur tartisilir bir de regl olucam kaptan bilirsin belki 3 kilo odem tuttugum oluyo sporda yapmayinca hep ilaclarim yuzunden neyse kisaca izin istiyorum sebebi sag omzunu basketbol oynarken sakatladi en kötüsü kasigimda da sakatlik vardi iki tane oldu korkuyorum kafamida kircam bi gun

merhaba arkadaşlar bende yeni keşfettim bu bölümü ve dün üye oldum.Öğretmenim 33 yaşındayım.Bekarım1.53 boyum 62 kiloyum.Zayıflamak istiyorumfakat çok zorlanıyorum.Burda inşallah başarırım:)

merhaba arkadaşlar bende yeni keşfettim bu bölümü ve dün üye oldum.Öğretmenim 33 yaşındayım.Bekarım1.53 boyum 62 kiloyum.Zayıflamak istiyorumfakat çok zorlanıyorum.Burda inşallah başarırım:)

meslektaşız canım
hoş geldin canım

Hoşgeldiniz kızlar.. Yeni gelen arkadaşlar 2 haftalık deneme süreniz başladı.Günlük menü istiyorum spor ve kitap ve su bildirimi istiyorum ve boş paylaşım..

Geçmiş olsun canım.Tamam yarın izinli yazıyorum seni.

Zaten yasaklı diyetlerden yana değilim canım. Sağlıklı beslenme ve spor ve pozitif düşünce ile başarıcaz bu işi. Kitap ne tür olursa olur canım maksat okumak oısun.

Selam 14. takımın güzel ve çıtır hatunları. Akrep' cim sen nasılsın, nasıl gidiyor? Umarım her şey yolundadır. Yardımcı olabileceğim her şeye hazırım. Sadece söylemen yeter biliyorsun.

Bide merak ettim şu kitap meselesini. Geçenlerde Püsküüt' te söylemişti. Nasıl yapıyorsunuz kitap okuma olayını?

Sabah. : günlük sütlü müsli
Şekersiz çay

Ara öğün : yok

Öğle. : 1 lahmacun (Hacıoğlu)
Salata
Ayran

Ara öğün : 2 elma

Ara öğün : 4 hurma

Akşam. : patatesi tavuklu yemek (bir porsiyon susuz)
2 dilim tam tahılı ekmek
Salata

6 bardak su

Dan brown " CEHENNEM" okuyorum

kızlar herkese selam

menümü yazayım

sabah: küçük bir tost ve çay

ara:şekersiz sütlü nescafe

öğlen:1 porsiyon İskenderin etleri

akşam:2 köfte ve 4 sarma

3lt su

kitap yok mallesef şimdi 70 tane yazılı kağıdı okuyorum canım

canım menün başlangıç için güzel bence
ama lahmacunda hamur olduğu için biraz sakıncalı
birde patates pek tavsiye edilmiyor diyetlerde

Zaten yasaklı diyetlerden yana değilim canım. Sağlıklı beslenme ve spor ve pozitif düşünce ile başarıcaz bu işi. Kitap ne tür olursa olur canım maksat okumak oısun.

şu an elimde Khaled Hossını' nin Ve Dağlar Yankılandı kitabı var.bu yazarın diğer kitaplarını da kesinlikle tavsiye ederim :) bugün çok saglıklı beslendiğim söylenemez ama yazayım :)
sabah form kraker ve şekersiz çay
arada sade türk kahvesi
öğlen malesef kebap (ekmekte yedim)
arada şekersiz çay
akşam günü dengelemek için 1 küçük elma
1 fincan yeşil çay

3 litre su
1.45 dk spor (650 kalori)
15 dk sauna

canım sporun harika
menü de akşamla dengelemişsin güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…