- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.821
Akrep cagla kilosunu bildirmis fakat listede görünmüyor.Senin gözden kacirdigini düsünüyorum..su anda burda olmadiginda kiloyu affina siginarak listeye ekliyorum...69.7 olmusummm((
bana bi hoşgeldin diyen bile olmamışbu takım nedn bu kadar sessiz
menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 kaşık bal
1 avuç kadar lor peynir
ara
2 kuru incir
öğlen
3 dilim ekmek
3 tavuk kanadı
1 yumurta
akşam
mantar sote
1 dilm ekmek
yoğurt
ilk menüm olarak hatalarım vardır muhtemelen hoşgörün :26:
düzensiz menülerle başladım çünkü pek saağlıklı beslenmeyi bilmiyorum şu diyetisyyenime bir gitseydimhem tavuk hem yumurta olamamalı bence. ikiside protein zaten birini yesen yeterli yanındada ayran felan tercih edebilirdin. ama ilk günler olur bişey olmaz sıkma canını :)
hoşgeldinnnnnn
düzensiz menülerle başladım çünkü pek saağlıklı beslenmeyi bilmiyorum şu diyetisyyenime bir gitseydim
hoşbulduk
bir de spor aleti almayı düşünüyorum;ama bisiklet ve koşu bandı gibi çok yer kaplayan bir şey olmamasını istiyorum.Sizin kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz spor aletleri varmı?
https://www.markafoni.com/product/5455557/
markafonide bunu buldum ne dersiniz işe yarar mı?
birde ender saracın şu hareketleri var işe yarar mı acaba
ender saraç zayıflama - YouTube
Plates yapmaya ne dersin, nette bir sürü video var.ben plasesi oldukça başarılı buluyorum vücudu toparlaması açısından. Ben tekrar eden spor hareketlerinden çok sıkılıyorum, plates bu anlamda bana daha çok hitap ediyor.
pilates için aletlerinden almamıza gerek var mı?Sen kullanıyor musun mesela memnun musun?
bana bi hoşgeldin diyen bile olmamışbu takım nedn bu kadar sessiz
Gayet güzel canım yalnız spor, su ve kitap göremedim..menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 kaşık bal
1 avuç kadar lor peynir
ara
2 kuru incir
öğlen
3 dilim ekmek
3 tavuk kanadı
1 yumurta
akşam
mantar sote
1 dilm ekmek
yoğurt
ilk menüm olarak hatalarım vardır muhtemelen hoşgörün :26:
takım kaptanı aynı anda 2 grupta olabiliyor muyuz?Ben 65-69 kiloda olanlar gurubuna da katılmak istiyorum müsaade var mı?
ayy öyle deme ya :18: ben herşeyimi bıraktım randevu günümü bekliyorum ama devlet hastanesinde gidicem öğrenciyim bendiyetisyenle olacak iş degil canım o. ben geçen ay gittim verdiği diyeti gönderebilirim sana. aslında güzel ve doyurucu ama çok dakik herşey. ben öyle dakik düzenli bi insan degilim. o yüzden kendim sporla zayıflayacam. bi daha da gitmeyecem. diyetisyene vereceğim parayı spora verdim. böylece hem stres atmış oluyorum hemde daha dikkat ederek kalori harcıyorum
sende hoşgeldin öyleyse ben zehrahoşgeldinnnbende yeniyimm
Gayet güzel canım yalnız spor, su ve kitap göremedim..
Ben sana hoşgeldin dediğimi hatırlıyorum ama olaki gözden kaçmişlk adına hoşgeldin cnım
sabah aç karnına 3 kuru erik. 1 yemek kaşığı yoğurda 1 yk yulaf 1çk keten toğumu koyup yiyorum üzerine bol bol su ben 1lt bitiriyorum bağırsaklar için müthiş bişey. ve daha sonra hafif bir kahvaltı ama zaten yulaf tıkıyo bişey yiyemiyosun
öğlende evde ne varsa ekmeksiz tabi pasta börek yemiyorum ama günün varsa yada oturmaya gittiysen yinede dikkat ederek yiyorum akşam ise sabahki gibi yoğur yulaf ve keten toğumu karışımı 6 da yiyorum ve mideyi kapatıyorum sadece yeşil çay yada siyah çay içiyorum ve 2 kilo verdim bügüm 3. gün ve idaalim 58 inşallaaahhhh ah unuttum ben 2.5 litre en az su içerim kışın yaz ise 4 buluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?