Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba arkadaşlar ben bugün pek dikkat edemedim yediklerime nasıl önüne geçeceğim bu yeme isteğimin annemde yanımda siz nasıl motive ediyorsunuz kendinizi:18:

Son düzenleme:

hem tavuk hem yumurta olamamalı bence. ikiside protein zaten birini yesen yeterli yanındada ayran felan tercih edebilirdin. ama ilk günler olur bişey olmaz sıkma canını :)

Sabah. : 2 dilim tam tahılı ekmek arası muratbey örgü Peynirli sandvich + şekersiz çay

Ara öğün : yarım mandalina

Öğle. : 3 adet pirzola
1/2 dilim Bolu ekmeği( Trabzon ekmeği gibi düşünülebilir) kızarmış
4 kaşık manda yoğurdu
Salata

Akşam. : 1 kase erişmeli yeşil mercimek çorbası
Salata

Ara öğün : 1 avuç leblebi
Şekersiz çay

2,5 lt su

düzensiz menülerle başladım çünkü pek saağlıklı beslenmeyi bilmiyorum şu diyetisyyenime bir gitseydim

hoşbulduk

diyetisyenle olacak iş degil canım o. ben geçen ay gittim verdiği diyeti gönderebilirim sana. aslında güzel ve doyurucu ama çok dakik herşey. ben öyle dakik düzenli bi insan degilim. o yüzden kendim sporla zayıflayacam. bi daha da gitmeyecem. diyetisyene vereceğim parayı spora verdim. böylece hem stres atmış oluyorum hemde daha dikkat ederek kalori harcıyorum

Plates yapmaya ne dersin, nette bir sürü video var.ben plasesi oldukça başarılı buluyorum vücudu toparlaması açısından. Ben tekrar eden spor hareketlerinden çok sıkılıyorum, plates bu anlamda bana daha çok hitap ediyor.

pilates için aletlerinden almamıza gerek var mı?Sen kullanıyor musun mesela memnun musun?

takım kaptanı aynı anda 2 grupta olabiliyor muyuz?Ben 65-69 kiloda olanlar gurubuna da katılmak istiyorum müsaade var mı?

pilates için aletlerinden almamıza gerek var mı?Sen kullanıyor musun mesela memnun musun?

Sadece topu var bende diğerlerine çok da ihtiyaç görmedim,çemberli hareketlerde topu kullandım,lastikte de bir şal işimi gördü,ama ne yaparsan yap en önemlisi istikrarlı olmak,hayatta ne yapıyorsan istikrarlı olmak.

sabah

1 dilim kepek ekmek
biraz krem peynir
2 zeytin
domates , salatalık
2 dilim salam ve bi tatlı kaşıgı bal

ara

1 sade türk kahvesi
1 mandalina

öğle

1 kase domates çorbası (1 tatlı kaşıgı kaşar ilaveli)
1 kase kadar et döner (sade)

ara

1 fincan yeşil çay

akşam

1 kase yogurt
4-5 yemek kaşıgı türlü

ara
1 mandalina
1 fincan biberiye,karanfil,limon ve yeşil çay karışımı :)

2,5 litre su. bugün spor yok yarına

Son düzenleme:
Gayet güzel canım yalnız spor, su ve kitap göremedim..

Ben sana hoşgeldin dediğimi hatırlıyorum ama olaki gözden kaçmişlk adına hoşgeldin cnım

takım kaptanı aynı anda 2 grupta olabiliyor muyuz?Ben 65-69 kiloda olanlar gurubuna da katılmak istiyorum müsaade var mı?

Yarışma takımlarında her iki grupta aynı anda olamazsın tabi ama 65-69 grubu ayrı bir topik, tabiki o grubada uğrayabilirsin canım..

Iyi aksamlar kizlar sabah yediklerimi paylasmistim bugun 45 dk kadar yurudum oglen 5 kofte 2 dilim ekmek ve ayran ictim
aksam yemeginde 1 kase corba ve az yagli taze fasulye yedim maalesef cok su icemedim silu icmek hic aklima gelmiyor anca 1 ltre icmisimdir onun disinda su anda sınavlar yüzünden ders kitaplarimiokuyabiliyorum sadece

ayy öyle deme ya :18: ben herşeyimi bıraktım randevu günümü bekliyorum ama devlet hastanesinde gidicem öğrenciyim ben sporda veriyo diye biliyorum benim sorunum boğazımla çok aç bırakıyorum kendimi sonra hurra allah ne verdiyse diyip yiyorum o yüzden beslenme sorunumu çözmem lazım benim
hoşgeldinnn bende yeniyimm
sende hoşgeldin öyleyse ben zehra
Gayet güzel canım yalnız spor, su ve kitap göremedim..

Ben sana hoşgeldin dediğimi hatırlıyorum ama olaki gözden kaçmişlk adına hoşgeldin cnım

hoşbuldum kaptan sporum yok su 1 litre olmuştur olmamıştır emin değilim :26: kitabım mistik ırmak ama hiç kimseye tavsiye etmiyorum çoooooooooooooook sıkıcı bu su ve spor mecburimi acaba kaptan ?

yulaf yulaf yulaf diyorum araştırdım çok faydalı hem bağırsaklara hemde ödem atıyo çok fayddalı şeyler yazıyoda. benim dikkatimi çekenler bunlardı arkadaşlar .

Günaydın arkadaşlar,
Umarım herkes için verimli bir gün olur.
Bu güne dikkat arkadaşlar, hafta sonları çoğumuzun daha fazla evde vakit geçirdiği ya da daha çok gezdiği,yeme potansiyelimiz yüksek günler.
Ama biz bir yola çıktık ve inanıyorum ki akşama listelerimiz bizi yolumuzdan çıkarmayacak gıdalardan oluşacak.
Hadi hepimize kolay gelisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…