Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar günaydın
daha 2 hafta beklemedeyiz ama ben kilo bildirimi yapayım
başlangıç bu gün oluyor zaten : 91.3

Teşekkür ederim canım

Kitap okuma olayı işte canikom adı üstünde.. Okuma alışkanlığımız olsun diye..Biliyorsun Allahın buyruğu ilk emridir okumak..
O yüzden fiziken şekillenebilmek, ruhen de şekillenebilmekten geçiyor bana göre..Motivasyon ve pozitif düşünme, gereksiz aurcuburlardan uzak tutar e bunun için de beynin farklı bilgilerle uğraşması lazım, en güzel yoluda okumak..Bu her tür kitap olur, dua olur, kitapların kitabı kuran olur, tesbihat olur, takvim yaprağına bile razıyım, yeterki okuyalım..Biz bayanların okuması demek, gelecekte düşünce yapısı sağlıklı nesil demek..
Canım akşam menü yanında tükettiğin ekmek olmamış, su çok az ve spor göremedim canım..

Dan brown' un cehennemini ben de okudum..Macera/korku seviyorsun sanırım..
takımınızda benim içinde yer varmı acaba

Yarın başlayan yarışmaya katılabilirmiyim ne yapmam gerekiyor.biri bana yardımcı olabilirmi.14. takıma davet edildimde...
Hoşgeldiniz kızlar
Kurallarımız bol paylaşım ve günlük menü kitap spor listesi..
2 hafta deneme süresince ne kadar istekli olduğunuzu gösterin bana, listemde seve seve yer vereyim sizlere.Şimdiden hayırlı olsun şekerler..
Canım menü çok kuru olmuş, yanında çiğ sebzeye de yer verirmisin. Spor yok, sporsuz olmaz canım ve nescafeden uzak durmanı öneririm onun yerine yşil çay yada şekersiz türk kahvesi içebilirsin canım..

Akşamı güzel dengelemişsin canım..Sporun harika ve sen harikasn

Geçen haftaki listemiz:

***14. TAKIM 335. ETAP *** YEDİNCİSİ

Valkyrie89 : (86,2/86,2 /0,00 / %0,00 ) kilosu sabit.3. takıma transfer olmak istiyor.
cglaa16 : (66,8/67,2 /-0,4 / %-0,60 )
Ryeo : (60,3/59,9 /0,40 / %0,66 )
Ftm86 : (75,0/ / / % ) bildirimde bulunmadı.
Humeyrasağlam : (63,2/62,0 /1,2 / %1,90 ) 3. takıma transfer olmak istiyor.
kelebekolacam : (88,0/87,800 /0.2 / % 0.23)3. takıma transfer olmak istiyor.
pofuduk18 : (78,0/ / / % ) bildirimde bulunmadı.

14. TAKIM ORTALAMASI : %0,31

Bu hafta :

**14. TAKIM 336. ETAP **

cglaa16 : (67,2/ / / ) 3. takıma transfer olmak istiyor
Ryeo : (59,9/ // %) İzinli
Ftm86 : (75,0/ / / % ) Paylaşım ve bildirimde bulunmadığından diskalifiye
pofuduk18 : (78,0/ / / % ) Paylaşım ve bildirimde bulunmadığndan diskalifiye

14. TAKIM ORTALAMASI : %

E grupta kimse kalmamış
Kaptan bu grubu bir hareketlendirelim derim bol paylaşımla farklı aktivitelerle,başka gruba geçmekte değil bu grubu şahlandırmakla ilgilenelim.sarılalım arkadaşlar şu gruba..

günaydııın öncelikle kendimi tanıtayım adım zehra 19 yaşında 170 boyunda 104 kgmla aranıza katılmış bulunmaktayım öğrenciyim malum vizelere çalışıyorum sanırım takım yeni biraz aama olsun zamanla canlandırırız inşallah :13: kitap okuma fikrine bayıldım hatta dün kütüphanede allahım şöyle kitap tavsiye edecek insanlar tanısam keşke diye dua etmiştim keşke bi şeyler daha isteseymişim vee gelelim kilo konusuna küçüklüğümden beri şişmanım genetikmiş ailedenmiş falan takılmadan başlıycam dedim ve burdayım stres denen o baş belası duygu varya onun sayesinde aldım birazda ve işte 100leri gödüm kendimden utanıyorum bu konuda ama gerçek 28 kasım diyetisyene randevum var onunda denetimi altında sizinde desteğinizleeee başarıcam inanıyorum

Sabah ac karnina tartildim 62.750 ciktim sabah kahvaltida 2 dilim kepek ekmegi bir.domates ve yağsız peynir yedim ogle yemegimide 2 gibi yemeyi düşünüyorum ara öğün olarak 2 kayisi yedim aksama yine paylasirim iyi günler kizlarrrr :)

E grupta kimse kalmamış
Kaptan bu grubu bir hareketlendirelim derim bol paylaşımla farklı aktivitelerle,başka gruba geçmekte değil bu grubu şahlandırmakla ilgilenelim.sarılalım arkadaşlar şu gruba..

Başka takıma geçmekte derken?? Anlayamadım orayı ama diğer fikirlerine kesinlikle katılıyoruö canım hadi öncümüz sen ol olurmu?

Başka takıma geçmekte derken?? Anlayamadım orayı ama diğer fikirlerine kesinlikle katılıyoruö canım hadi öncümüz sen ol olurmu?

Geçen hafta ve bu haftanın sonuçlarını açıklarken takımdakilerin yanına geçmek istedikleri takımları yazmışsınız ya onu kastederek söyledim.kendi takımımız için çalışalım,birbirimizi motive edelim diye.

Bu arada çok yakın bir tarihte ameliyat geçirdiğim için spora bir iki hafta sonra başlayabileceğim.

Kitap konusundaysa siyasi,dini beni geliştireceğine ve değiştireceğine inandığım her şeyi okuyorum.arada da çerkezlik dAn brown falan işte :)

evet yaaa motive lazım. bende iş yogunlugumdan çok kalamıyorum ama bi tarafta hep açık ara ara bakıyorum

Tatlım o üyeler bu takımın önceki üyeleri ve ben de aslında 2. takımın kaptanıyım..
Takım kaptanı ve üyeleri takımı terkedince takım kapanmasın diye 14. takım kaptanlığını da ben aldım..Sizlerle de yeniden takımı inşa edicez inş..Haklısın canım sana kesinlikle katılıyorum
evet yaaa motive lazım. bende iş yogunlugumdan çok kalamıyorum ama bi tarafta hep açık ara ara bakıyorum

Evet canım motivasyon konusunda buraya uğramak çok önemli.Kilo verme isteğini hep taze tutuyor burası..

bana bi hoşgeldin diyen bile olmamış bu takım nedn bu kadar sessiz

Hoşgeldin şekerim, Bolu'ya kadar gittim geldim (Ankara'dan) bu arada da grubu boş bırakmamaya çalıştım :) yoğun bir gün, çocukları toplayacağım birazdan ve günümün 2. Yoğun kısmı başlayacak. Onları uyutunca da benim zamanım :) o zaman menümü paylaşırım. Sizlerin günü nasıl geçiyor?

hepsini bi günde mi yaptın maşallah ne diyeyim anneliğin gücü sanırım ben vizelerime çalışıyorum haftaya sınav haftam :18:

menüm

sabah
2 dilim ekmek
1 kaşık bal
1 avuç kadar lor peynir

ara
2 kuru incir

öğlen
3 dilim ekmek
3 tavuk kanadı
1 yumurta

akşam
mantar sote
1 dilm ekmek
yoğurt

ilk menüm olarak hatalarım vardır muhtemelen hoşgörün :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…