- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.801
Teşekkür ederim canımSelam 14. takımın güzel ve çıtır hatunları.Akrep' cim sen nasılsın, nasıl gidiyor? Umarım her şey yolundadır. Yardımcı olabileceğim her şeye hazırım. Sadece söylemen yeter biliyorsun.
Bide merak ettim şu kitap meselesini. Geçenlerde Püsküüt' te söylemişti. Nasıl yapıyorsunuz kitap okuma olayını?
Canım akşam menü yanında tükettiğin ekmek olmamış, su çok az ve spor göremedim canım..Sabah. : günlük sütlü müsli
Şekersiz çay
Ara öğün : yok
Öğle. : 1 lahmacun (Hacıoğlu)
Salata
Ayran
Ara öğün : 2 elma
Ara öğün : 4 hurma
Akşam. : patatesi tavuklu yemek (bir porsiyon susuz)
2 dilim tam tahılı ekmek
Salata
6 bardak su
Dan brown " CEHENNEM" okuyorum
takımınızda benim içinde yer varmı acaba
Hoşgeldiniz kızlarYarın başlayan yarışmaya katılabilirmiyim ne yapmam gerekiyor.biri bana yardımcı olabilirmi.14. takıma davet edildimde...
Canım menü çok kuru olmuş, yanında çiğ sebzeye de yer verirmisin. Spor yok, sporsuz olmaz canım ve nescafeden uzak durmanı öneririm onun yerine yşil çay yada şekersiz türk kahvesi içebilirsin canım..kızlar herkese selam
menümü yazayım
sabah: küçük bir tost ve çay
ara:şekersiz sütlü nescafe
öğlen:1 porsiyon İskenderin etleri
akşam:2 köfte ve 4 sarma
3lt su
kitap yok mallesef şimdi 70 tane yazılı kağıdı okuyorum canım
şu an elimde Khaled Hossını' nin Ve Dağlar Yankılandı kitabı var.bu yazarın diğer kitaplarını da kesinlikle tavsiye ederim :) bugün çok saglıklı beslendiğim söylenemez ama yazayım :)
sabah form kraker ve şekersiz çay
arada sade türk kahvesi
öğlen malesef kebap (ekmekte yedim)
arada şekersiz çay
akşam günü dengelemek için 1 küçük elma
1 fincan yeşil çay
3 litre su
1.45 dk spor (650 kalori)
15 dk sauna
69.7 olmusummm((
E grupta kimse kalmamış
Kaptan bu grubu bir hareketlendirelim derim bol paylaşımla farklı aktivitelerle,başka gruba geçmekte değil bu grubu şahlandırmakla ilgilenelim.sarılalım arkadaşlar şu gruba..
Başka takıma geçmekte derken?? Anlayamadım orayı ama diğer fikirlerine kesinlikle katılıyoruö canım hadi öncümüz sen ol olurmu?
Geçen hafta ve bu haftanın sonuçlarını açıklarken takımdakilerin yanına geçmek istedikleri takımları yazmışsınız ya onu kastederek söyledim.kendi takımımız için çalışalım,birbirimizi motive edelim diye.
Tatlım o üyeler bu takımın önceki üyeleri ve ben de aslında 2. takımın kaptanıyım..Geçen hafta ve bu haftanın sonuçlarını açıklarken takımdakilerin yanına geçmek istedikleri takımları yazmışsınız ya onu kastederek söyledim.kendi takımımız için çalışalım,birbirimizi motive edelim diye.
evet yaaa motive lazım. bende iş yogunlugumdan çok kalamıyorum ama bi tarafta hep açık ara ara bakıyorum
bana bi hoşgeldin diyen bile olmamışbu takım nedn bu kadar sessiz
Hoşgeldin şekerim, Bolu'ya kadar gittim geldim (Ankara'dan) bu arada da grubu boş bırakmamaya çalıştım :) yoğun bir gün, çocukları toplayacağım birazdan ve günümün 2. Yoğun kısmı başlayacak. Onları uyutunca da benim zamanım :) o zaman menümü paylaşırım. Sizlerin günü nasıl geçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?