Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tatlı isteğin için tarçın kullan canım. çayına bitki çaylarına koyabilirsin.

Ben az kalorisi tatlılar yapıp akşam yemeğin yerine yavaş yavaş ve düşük porsiyonda onu tüketmeni tavsiye edebilirim.

tamam kızlar tarçını ve az kalorili tatlıları denerim ama beni keser mi bilmiyorum çünkü oof of şerbetli tatlı yemeden iflah olmuyorum. sanırım miğdem çok büyük önce onu mu küçültmeye çalışsam tatlıda alışkanlığa döndü sabır edip bu alışkanlıktan kurtulmalı.

Ne karıştırıyorsunuz yoğurda?

1 er çay kaşıgı zencefil,zerdeçal,tarçın ve çörekotu hepsi toz halınde.

evde bulundur çantana koy ekmegini. baktın yanında yok o zaman ekmeksiz geçiştir. bende akşam yemege davetliyim. arkadaşıma soruyorum bide yemekte ne var diye bana uygun şeyler yoksa yemeyecem hehe

1 er çay kaşıgı zencefil,zerdeçal,tarçın ve çörekotu hepsi toz halınde.
Ben iki kaşık yoğurda zencefil zerdeçal ve tarçın ekliyorum sadece, çörek otu katmıyorum sanki bende iştah yaptı o ama diğer karışımlar acaip iştaah kapatıyor..Yoğurdum kalmamış akşama alıcam ve yicem o karışımdn inş. Ben normal köy yoğurdu kullanıyorum veya ev yapımı oluyor, hiç bir ürünün lightını kullanmıyorum..

bende öyle yapayım becerebilirsem evde yapayım yogurdu. bide diger karışımlar dediğin hangisi.iştah yapan hangisi anlamadım

Sabah : 1 haşlanmış yumurta
2 parmak genişliğinde katmerli
1/2 haşhaşlı börek
Çekersin çay

Öğle. : 1 adet muz

Akşam. : avuç içi kadar biftek
1. Küçük börek
3 kaşık buğday salatası
1 kaşık Kereviz salatası
2 kaşık havuçlarını tavuklar pilav
1 adet browni kurabiye

3 lt su

Akşam biraz yoğun oldu ama öğlen bir şey yemedim dengelemiş midir acaba?

herkese günaydın,
bu sabah itibarıyla başlamış bulunuyorum.sabah aç karnına ılık su içtim okuldada kahvaltı evden getirdiğim çiçek ekmeğin iki parçası ve yumurta.2parça olmasa iyiyidi ama normalde çok yediğim için birden kendimi bıktırmayayım dedim.

günaydınnn. Dün yediklerim

sabah
2 dilim buğday ekmek
krem peynir 1 yemek kaşığı kadar
5 zeytin
1 tatlı kaşıgı kadar bal

ara
1 küçük boy elma

öğle
1 tabak türlü(patateslerini yemedim)
1 kase cacık
1 kase ezogelin çorba

ara
sade türk kahvesi
1 fincan yeşil çay

ara
1 yemek kaşıgı kadar kuru üzüm
5 ufak badem

bu arada spora gittim akşam yemeğini spordan sonra yedim yemeğe davetli olduğum için
45 dk spor yaptım (380 kalori)
100 mekik

akşam
salata(zeytinyaglı :S )
Kıymalı karnıbahar (az)
yogurtlu brokoli

Yemekten sonra tatlı ve çerez vardı ama yemedim yuppiiii

gerçekten 2 tane olmasaymış iyiymiş,4 dilim beyaz ekmeğe tekabul eder ki o da tüm gün için bile fazla

herkese günaydınnn,
hafta boyunca 3 gün 1 er öğünde tasarladığımdan fazla tüketim yapıca bugün ve yarın kendimi nadasa bırakmaya karar verdim ki,cuma sabahına tartıda keyifli sonuçlar alayım.

herkese günaydınnn,
hafta boyunca 3 gün 1 er öğünde tasarladığımdan fazla tüketim yapıca bugün ve yarın kendimi nadasa bırakmaya karar verdim ki,cuma sabahına tartıda keyifli sonuçlar alayım.

bende aynen öyle yapıyorum ama oruç tutarak :)) yarın yine niyetli olacam inşallah. cuma görecez bakalım sonuçları

gerçekten 2 tane olmasaymış iyiymiş,4 dilim beyaz ekmeğe tekabul eder ki o da tüm gün için bile fazla

bizim çiçek biraz küçüktü ama belki banada öyle gelmiş olabilir:)) . okulda ara öğün yapma imkanım her zamanda olmayabiliyor kahvaltıda yediğimle 13,30 öğlen yemeğine kadar kalabiliyorum mesela bu gün öyle oldu.
fırsatım varken günümü paylaşim şimdiye kadar yaptığım ve akşam yapacağım

sabah:
6,30kalkış kızımla hazırlanmak 20dakka hızlı yürüyüp kreşe bıraktım. oradan 10dakka yürüme durak.duraktan in 10dakka yürü okul.okulda apar topar kahvaltı yani 2içek ekmekle yumurta.
öğlen okuldan çıkış 20dakkada kreşe geçiş oradan 20dakka da bebek arabasıyla yokuş yukarı eve. kızımı uyutup yemek ısıttım şimdi yedim. yediklerim;- semiz otu yemeği,mercimek çorba salata görünürde yeterli aslında ama bişi diimum hiiç duyduğumu hissetmiyorum acayip bir boşluk var içimde galiba tatlı yemediğimden ha gayrret ha sabbır...
akşamda:kuru fasülye ve yine semiz yemeği salata yiyeceğim.....
akşam plates lastiği ile bişiler yapıyorum ama çocukla çok fazla spor yapamıyor o kadar yürüyüş günlük koşturma spordan sayılır mı tempolu yapmaya özen gösteriyorum???
su da pek içmedim ama şimdi sürahiyi yanıma alıp tamamlamak için elimden geleni yapacağım...

bende öyle yapayım becerebilirsem evde yapayım yogurdu. bide diger karışımlar dediğin hangisi.iştah yapan hangisi anlamadım
Canım çörek otu sanki iştah yaptı genelde poğaça ve pidelerin üzerinde yiyince bana onları hatırlattı sanırım
Zencefil, zerdeçal ve tarçın ekliyorum..Bugün sabah başladım cidden faydalı çünkü kahvaltımı iştahla yapamadım çabuk kesildim yemekten..

Canım menülerine haşlanmış tavuk veya balık veya et ekle tok tutar..Menülerinle yoğurt d tüket tok tutar..İstersen sende yoğurt karışımı yap gerçekten tok tutuyor ve tatlı ihtiycını yok ediyor..
Suyuda gün içine yay, kısa zamanlarda bol miktarda içilen su zaten sık idrara çıkartır seni..sabah öğle akşama yayarsan vücut ihtiyacı olan suyu her daim kullanabilir..

Bugünkü menüm:

Sabah:
Elma sirkeli sıcak su

Yoğurt karışımı, peynir, zeytin, tereyağı, şeftali reçeli, tereyağında yumurta, zahter zeytinyağı, ekmek, karışık ıhlamur çayı.

Öğle:
Yoğurt karışımı, 1 porsiyon menemen, bol yeşillik(roka,tere,nane,maydanoz),ekmek.

Akşam:
1 porsiyon çürük, bol yeşillik, ekmek, kuru soğan

Spor:
20 dk yürüyüş, 100 mekik ve 100 zıplama yapıcam

Iftar : 1,5 kase ezogelin çorba
1 dilim tamtahıllı ekmek
Salata
1 tane ünlü börek ( 2 parmak büyüklüğünde )

2 saat sonra : 3 kaşık buğday salatası
1 kaşık Kereviz salatası
1 kaşık makarna
3 adet browni kurabiye ( 1 tl boyutunda her biri)
Şekersiz çay

2 lt su içtim yatana kadar 3 ü bulur

Sahur yok, sadece su içiyorum.

ahhh bu browniii özellikle insan iftardan sonra illa tatlı istiyo.

sabah
iki parmak eninde peynir
5 adet zeytin
yarım domates yarım salatalık
2 dilim buğday ekmek

ara
1 sade türk kahvesi

öğle
şehriyeli yoğurt çorba
kıymalı karnabahar
yogurt
çatalın ucuyla şekerpare

ara
1 sade türk kahvesi
1küçük elma

yarım saat sonra
1 ceviziçi
1 kuru hurma

akşam
4-5 yemek kaşıgı menemen
2 bardak şekersiz çay

2 litre su. spor malesef yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…