- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.901
tatlı isteğin için tarçın kullan canım. çayına bitki çaylarına koyabilirsin.
Ben az kalorisi tatlılar yapıp akşam yemeğin yerine yavaş yavaş ve düşük porsiyonda onu tüketmeni tavsiye edebilirim.
Ne karıştırıyorsunuz yoğurda?
Menüme ilgili söylediklerine sonuna kadar katılıyorum canım, iş yerimde ve gittiğim yerde esmer ekmek bulamayınca mecbur kaldım ama çok pişmanımhala Şişli'yi üzerimde akşama da kazımın okuldaki öğretmenleri gelecek biz ancak öğretmenler günlerini kutluyoruz da :) öğlen hiç bir şey yemedim ki akşam bir şeyler yerim diye.
Ben iki kaşık yoğurda zencefil zerdeçal ve tarçın ekliyorum sadece, çörek otu katmıyorum sanki bende iştah yaptı o ama diğer karışımlar acaip iştaah kapatıyor..Yoğurdum kalmamış akşama alıcam ve yicem o karışımdn inş. Ben normal köy yoğurdu kullanıyorum veya ev yapımı oluyor, hiç bir ürünün lightını kullanmıyorum..1 er çay kaşıgı zencefil,zerdeçal,tarçın ve çörekotu hepsi toz halınde.
Ben iki kaşık yoğurda zencefil zerdeçal ve tarçın ekliyorum sadece, çörek otu katmıyorum sanki bende iştah yaptı o ama diğer karışımlar acaip iştaah kapatıyor..Yoğurdum kalmamış akşama alıcam ve yicem o karışımdn inş. Ben normal köy yoğurdu kullanıyorum veya ev yapımı oluyor, hiç bir ürünün lightını kullanmıyorum..
herkese günaydın,
bu sabah itibarıyla başlamış bulunuyorum.sabah aç karnına ılık su içtim okuldada kahvaltı evden getirdiğim çiçek ekmeğin iki parçası ve yumurta.2parça olmasa iyiyidi ama normalde çok yediğim için birden kendimi bıktırmayayım dedim.
herkese günaydınnn,
hafta boyunca 3 gün 1 er öğünde tasarladığımdan fazla tüketim yapıca bugün ve yarın kendimi nadasa bırakmaya karar verdim ki,cuma sabahına tartıda keyifli sonuçlar alayım.
gerçekten 2 tane olmasaymış iyiymiş,4 dilim beyaz ekmeğe tekabul eder ki o da tüm gün için bile fazla
Canım çörek otu sanki iştah yaptı genelde poğaça ve pidelerin üzerinde yiyince bana onları hatırlattı sanırımbende öyle yapayım becerebilirsem evde yapayım yogurdu. bide diger karışımlar dediğin hangisi.iştah yapan hangisi anlamadım
bizim çiçek biraz küçüktü ama belki banada öyle gelmiş olabilir:)) . okulda ara öğün yapma imkanım her zamanda olmayabiliyor kahvaltıda yediğimle 13,30 öğlen yemeğine kadar kalabiliyorum mesela bu gün öyle oldu.
fırsatım varken günümü paylaşim şimdiye kadar yaptığım ve akşam yapacağım
sabah:
6,30kalkış kızımla hazırlanmak 20dakka hızlı yürüyüp kreşe bıraktım. oradan 10dakka yürüme durak.duraktan in 10dakka yürü okul.okulda apar topar kahvaltı yani 2içek ekmekle yumurta.
öğlen okuldan çıkış 20dakkada kreşe geçiş oradan 20dakka da bebek arabasıyla yokuş yukarı eve. kızımı uyutup yemek ısıttım şimdi yedim. yediklerim;- semiz otu yemeği,mercimek çorba salata görünürde yeterli aslında ama bişi diimum hiiç duyduğumu hissetmiyorum acayip bir boşluk var içimde galiba tatlı yemediğimden ha gayrret ha sabbır...
akşamda:kuru fasülye ve yine semiz yemeği salata yiyeceğim.....
akşam plates lastiği ile bişiler yapıyorum ama çocukla çok fazla spor yapamıyor o kadar yürüyüş günlük koşturma spordan sayılır mı tempolu yapmaya özen gösteriyorum???
su da pek içmedim ama şimdi sürahiyi yanıma alıp tamamlamak için elimden geleni yapacağım...
bende aynen öyle yapıyorum ama oruç tutarak :)) yarın yine niyetli olacam inşallah. cuma görecez bakalım sonuçları
e ben de onu demek istedim zaten,orucum bugün :)
e ben de onu demek istedim zaten,orucum bugün :)
haha ben anlayana kadarrrrAllah kabul etsin canımm. bize de dua et
Iftar : 1,5 kase ezogelin çorba
1 dilim tamtahıllı ekmek
Salata
1 tane ünlü börek ( 2 parmak büyüklüğünde )
2 saat sonra : 3 kaşık buğday salatası
1 kaşık Kereviz salatası
1 kaşık makarna
3 adet browni kurabiye ( 1 tl boyutunda her biri)
Şekersiz çay
2 lt su içtim yatana kadar 3 ü bulur
Sahur yok, sadece su içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?