Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün sabah yoğurt karışımı yiyip, 1 saat yüksek tempolu yürüyüşümü yaptım, geldim elma sirkeli ballısıcaksuyumu içtim, evimi temizledim, duşumu aldım..
Kahvaltıya haşlanmış patates ve yumurta ve bol yeşillik ile acılı bir salata hazırladım..Taze ekmek ve karışık ıhlamur çayımla ohh miss oldu

Sonrası ütü yaptım, benimki ile tartıştım( bu da efor ) mutfağı temizledim, üstümü giyip hazırlandım az sonra okula gidicem ordan bol bol gezicem dışarda ohh sefam olsun gitsin yağlar

oh ne hoş,benimde hayalim biri maaşımı bakaya düzenli yatırsın amam ben canım isteyince işe gideyim :)

şu aralar hava soğuk yağmurlu market yapacak fırsat olmadığından olandan gittim ama bu gün çok güzel balık aldım akşam çok salata ve balık var.tavuk çok içim götürmüyo duyduklarımdan ama balık gerçekten çok tok tutuyor ve seviyorum.

ooo süper valla kilo çizelgene baktım süper o kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin...hep böyle mi geçirdin günleri

merhaba bayanlar,
kahvaltımda yine yumurta vardı ama ekmek daha azdı.
ara öğünde çeyrek simit yedim.
öğlen karışık sebze haşlama gibi
akşam balık ve salatamız vaarr...
dün gece benim kız fenaydı ve ben uykusuz sabahladım dökülüyorum tempolu spor yapabileceğimi sanmam ama plates lastiği ile bişiler yapacağım...
bu su nimetini içmek neden bana zor geliyor dün içmek için acı biber yedim susatsın için diye öyle tamamladım bu günde mi öyle yapsam kiii oof evde bir dolu iş var kızı uyuttum yapmam lazım fırsattan istifade ama ayağa kalkacak halim yookkk

merhaba herkese

bu hafta hep hastaydım.Evde yatıyorum

benim bu günkü menüm
sabah 1 yumurta
3 zeytin
1dilim ekmek

öğlen
haşlanmış tavuk ve salata

akşam
1 tabak patates yemeği
1kase yoğurt

1 litre su
spor yapamıyorum hasta olduğum için
kitap olarak Tanrının unutulan çocuklarını okuyorum.

Tatlıyı bende çok seviyorum hiç yememektense azıcık yemek daha iyi değil mi?

oruç oldugum için iftar zamanıyogurtlu karışım yedim ve yemek hazırlamaya başladım.

akşam
tavuk yüreği sote(domatesli biberli)
atom göbek(limonlu biberli) ve yeşil biber
1 dilim çavdar ekmek

1 saat sonra
1 mandalina

2 bardak şekersiz çay

kızlar sohbet vardı spora ordan sonra gidecektim ama uzayınca gidemedim. bugün de spor yok yani

Son düzenleme:
Geçmiş olsun prensesine canım..
bu cuma kilo bildirimi yapıyor muyuz yoksa 2 hafta sonra mı

Yapıyosunuz canım..

merhaba takıma yeni geldim yarın başlıyorum haftaya cuma bildirim yapacağım değil mi başlangıç kilom 103 hedefim 70 bir bebeğim var 2.5 aylık prematüre :)

merhaba :)
geri dönmüş bulunuyorum bir çok şeyle geri döndüm okula gidemediğimden kitap bile okudum adı Başkalarını Sizin Gibi Düşünmeye Nasıl İkna Edersiniz? Kevın Hogan'ın tüm kitaplarını alıp okudum sanıyordum gözümden kaçmış görünce hemen sipariş ettim aldım ve çok güzeldi aslında pazarlamacılara uygun bir kitap

aslında kitap paylaşmak yerine araştırmalarımı paylaşmayı isterim şekerin kanserli hücrelerin bulunması için kullanıldığını biliyor muydunuz? Kanserli hücrelerin şekerli gıdalardan beslendiğini?Şeker/Tatlı tüketiminin kansere yol açtığını anlıyoruz.
Şeker böbreklere hasar verebilir,kalsiyum emilimini azaltır ki kalsiyum zayıflama da en gereken mineraldir.Şeker meme, yumurtalık, prostat ve rektum kanserine yol açabilir.
Şeker gözleri bozabilir.(Miyop)
Fazla şeker tüketen çocuklarda IQ 5.5 puan düşüş göstermiştir.Alzheimer hastalığı riskini artırabilir.

Ben bunları öğrendikten sonra şeker yiyemedim.Siz de yiyemezsiniz diye düşünüyorum. Hele küçük çocuklar, gelecek nesil çok sağlıksız olucakmış gibi geliyor bana bebek mamalarında bile şeker var, çocuklar görüyrum ellerinde lolipop, jelibon.
Alıcağınız paketli gıdalara dikkat edin.Sakkaroz, esmer şeker, mısır şurubu, nişasta bazlı sıvı şeker, dekstroz, sorbitol, mannitol, xylitol, fruktoz, meyve şurubu, glikoz, glikoz şurubu, bal, laktoz, maltoz, akçaağaç şurubu, melas, şeker şurubu, turbinado, amazake gibi isimler görürseniz bunların hepsinin şeker olduğunu bilin. Birde şekerle alakası olmayan bir bilgi daha vericem Monosodyum glutamat (msg)denen bir katkı maddesi var.(Çin tuzu diye de görülebilir)Bu madde tadı çok çirkin olan bir şeyi bile çok güzelmiş gibi hissettirebilir.(beyinle oynanması gibi bişi bana kalırsa) Kibar olmıycam bokun içine koysalar karıştırıp yedirseler ooo güzelmiş deriz.Yediğiniz yiyeceklerde en azından buna dikkat edin :)

Iftar : 2 kase ezogelin çorba
1 dilim tahılı ekmek
Salata

2 saat sonra. : 2 kaşık buğday salatası
1/2 kaşık Kereviz salatası
2 kaşık makarna
1 adet börek ( küçük)
1 kase aşûre

Bu sabah kilom süperdi,ama yediklerimden sonra yarın sabah ne çıkar bilmiyorum çok pişmanımmmm....

merhaba takıma yeni geldim yarın başlıyorum haftaya cuma bildirim yapacağım değil mi başlangıç kilom 103 hedefim 70 bir bebeğim var 2.5 aylık prematüre :)

Hoşgeldin,Allah kolaylık versin,zor zamanlar ama büyüyecek göreceksin.
Her trajedi bir gün gelir komediye dönermiş,sen de bu zorlu günlerini gülümseyerek hatırlayacaksın.

yediklerinden sonra hiçte kötü çıkmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…