- 8 Ağustos 2008
- 35.812
- 45.376
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.921
ahhh bu browniiiözellikle insan iftardan sonra illa tatlı istiyo.
Bugün sabah yoğurt karışımı yiyip, 1 saat yüksek tempolu yürüyüşümü yaptım, geldim elma sirkeli ballısıcaksuyumu içtim, evimi temizledim, duşumu aldım..
Kahvaltıya haşlanmış patates ve yumurta ve bol yeşillik ile acılı bir salata hazırladım..Taze ekmek ve karışık ıhlamur çayımla ohh miss oldu
Sonrası ütü yaptım, benimki ile tartıştım( bu da efor) mutfağı temizledim, üstümü giyip hazırlandım az sonra okula gidicem ordan bol bol gezicem dışarda ohh sefam olsun gitsin yağlar
oh ne hoş,benimde hayalim biri maaşımı bakaya düzenli yatırsın amam ben canım isteyince işe gideyim :)
kesinlikle,hiç tatlı sevmeme ve yemme normalde ama iftarda arıyorum
şu aralar hava soğuk yağmurlu market yapacak fırsat olmadığından olandan gittim ama bu gün çok güzel balık aldım akşam çok salata ve balık var.tavuk çok içim götürmüyo duyduklarımdan ama balık gerçekten çok tok tutuyor ve seviyorum.Canım çörek otu sanki iştah yaptı genelde poğaça ve pidelerin üzerinde yiyince bana onları hatırlattı sanırım
Zencefil, zerdeçal ve tarçın ekliyorum..Bugün sabah başladım cidden faydalı çünkü kahvaltımı iştahla yapamadım çabuk kesildim yemekten..
Canım menülerine haşlanmış tavuk veya balık veya et ekle tok tutar..Menülerinle yoğurt d tüket tok tutar..İstersen sende yoğurt karışımı yap gerçekten tok tutuyor ve tatlı ihtiycını yok ediyor..
Suyuda gün içine yay, kısa zamanlarda bol miktarda içilen su zaten sık idrara çıkartır seni..sabah öğle akşama yayarsan vücut ihtiyacı olan suyu her daim kullanabilir..
ooo süper valla kilo çizelgene baktım süper o kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin...hep böyle mi geçirdin günleriBugün sabah yoğurt karışımı yiyip, 1 saat yüksek tempolu yürüyüşümü yaptım, geldim elma sirkeli ballısıcaksuyumu içtim, evimi temizledim, duşumu aldım..
Kahvaltıya haşlanmış patates ve yumurta ve bol yeşillik ile acılı bir salata hazırladım..Taze ekmek ve karışık ıhlamur çayımla ohh miss oldu
Sonrası ütü yaptım, benimki ile tartıştım( bu da efor) mutfağı temizledim, üstümü giyip hazırlandım az sonra okula gidicem ordan bol bol gezicem dışarda ohh sefam olsun gitsin yağlar
bu kilo çizelgesini nasıl yüklediniz?
ben de istiyorum :)
Geçmiş olsun prensesine canım..merhaba bayanlar,
kahvaltımda yine yumurta vardı ama ekmek daha azdı.
ara öğünde çeyrek simit yedim.
öğlen karışık sebze haşlama gibi
akşam balık ve salatamız vaarr...
dün gece benim kız fenaydı ve ben uykusuz sabahladım dökülüyorum tempolu spor yapabileceğimi sanmam ama plates lastiği ile bişiler yapacağım...
bu su nimetini içmek neden bana zor geliyor dün içmek için acı biber yedim susatsın için diye öyle tamamladım bu günde mi öyle yapsam kiii oof evde bir dolu iş var kızı uyuttum yapmam lazım fırsattan istifade ama ayağa kalkacak halim yookkk
bu cuma kilo bildirimi yapıyor muyuz yoksa 2 hafta sonra mı
merhaba takıma yeni geldim yarın başlıyorum haftaya cuma bildirim yapacağım değil mi başlangıç kilom 103 hedefim 70 bir bebeğim var 2.5 aylık prematüre :)
merhaba takıma yeni geldim yarın başlıyorum haftaya cuma bildirim yapacağım değil mi başlangıç kilom 103 hedefim 70 bir bebeğim var 2.5 aylık prematüre :)
yediklerinden sonra hiçte kötü çıkmaz :)Iftar : 2 kase ezogelin çorba
1 dilim tahılı ekmek
Salata
2 saat sonra. : 2 kaşık buğday salatası
1/2 kaşık Kereviz salatası
2 kaşık makarna
1 adet börek ( küçük)
1 kase aşûre
Bu sabah kilom süperdi,ama yediklerimden sonra yarın sabah ne çıkar bilmiyorumçok pişmanımmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?