- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.941
oruç oldugum için iftar zamanıyogurtlu karışım yedim ve yemek hazırlamaya başladım.
akşam
tavuk yüreği sote(domatesli biberli)
atom göbek(limonlu biberli) ve yeşil biber
1 dilim çavdar ekmek
1 saat sonra
1 mandalina
2 bardak şekersiz çay
kızlar sohbet vardı spora ordan sonra gidecektim ama uzayınca gidemedim. bugün de spor yok yani
Menünü kıskandım İnan,keşke ben de daha az yemiş olsaydım
Iftar : 2 kase ezogelin çorba
1 dilim tahılı ekmek
Salata
2 saat sonra. : 2 kaşık buğday salatası
1/2 kaşık Kereviz salatası
2 kaşık makarna
1 adet börek ( küçük)
1 kase aşûre
Bu sabah kilom süperdi,ama yediklerimden sonra yarın sabah ne çıkar bilmiyorumçok pişmanımmmm....
Hoşgeldin canım.Bebeğin hayırlı uğurlu olsun..Bebeğini emziriyomusun canım?merhaba takıma yeni geldim yarın başlıyorum haftaya cuma bildirim yapacağım değil mi başlangıç kilom 103 hedefim 70 bir bebeğim var 2.5 aylık prematüre :)
Ben zaten özellikle okuduğumuz kitaplardan paylaşım istiyorum canım ama ilk etapta sizlere zorluk olmasın dedim..Kitaba alışın önce diye ama sen çözmüşsün şifreyimerhaba :)
geri dönmüş bulunuyorum bir çok şeyle geri döndüm okula gidemediğimden kitap bile okudum adı Başkalarını Sizin Gibi Düşünmeye Nasıl İkna Edersiniz? Kevın Hogan'ın tüm kitaplarını alıp okudum sanıyordum gözümden kaçmış görünce hemen sipariş ettim aldım ve çok güzeldi aslında pazarlamacılara uygun bir kitap
aslında kitap paylaşmak yerine araştırmalarımı paylaşmayı isterim şekerin kanserli hücrelerin bulunması için kullanıldığını biliyor muydunuz? Kanserli hücrelerin şekerli gıdalardan beslendiğini?Şeker/Tatlı tüketiminin kansere yol açtığını anlıyoruz.
Şeker böbreklere hasar verebilir,kalsiyum emilimini azaltır ki kalsiyum zayıflama da en gereken mineraldir.Şeker meme, yumurtalık, prostat ve rektum kanserine yol açabilir.
Şeker gözleri bozabilir.(Miyop)
Fazla şeker tüketen çocuklarda IQ 5.5 puan düşüş göstermiştir.Alzheimer hastalığı riskini artırabilir.
Ben bunları öğrendikten sonra şeker yiyemedim.Siz de yiyemezsiniz diye düşünüyorum. Hele küçük çocuklar, gelecek nesil çok sağlıksız olucakmış gibi geliyor banabebek mamalarında bile şeker var, çocuklar görüyrum ellerinde lolipop, jelibon.
Alıcağınız paketli gıdalara dikkat edin.Sakkaroz, esmer şeker, mısır şurubu, nişasta bazlı sıvı şeker, dekstroz, sorbitol, mannitol, xylitol, fruktoz, meyve şurubu, glikoz, glikoz şurubu, bal, laktoz, maltoz, akçaağaç şurubu, melas, şeker şurubu, turbinado, amazake gibi isimler görürseniz bunların hepsinin şeker olduğunu bilin. Birde şekerle alakası olmayan bir bilgi daha vericem Monosodyum glutamat (msg)denen bir katkı maddesi var.(Çin tuzu diye de görülebilir)Bu madde tadı çok çirkin olan bir şeyi bile çok güzelmiş gibi hissettirebilir.(beyinle oynanması gibi bişi bana kalırsa) Kibar olmıycam bokun içine koysalar karıştırıp yedirseler ooo güzelmiş deriz.Yediğiniz yiyeceklerde en azından buna dikkat edin :)
yarın bildirim yapıyorum diymi menü falan paylaşamadım ama bildirim yapabilirim diye düşünüyorum :)
85,9
dün iftardan önce tartıldım 84 çıktım bugün sabah böyle çıktım. niye böyle oluyor anlamıyorum. oysa yediklerimde de çok bişey yok pufffffffffffffff
**14. TAKIM 337. ETAP **
akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit/ 2. takıma transfer
14. TAKIM ORTALAMASI : 0.00%
ryeo canım izin süresi iki haftadan az olmuyor seni listeye haftaya alıcam mecburen sen de bu arada paylaşımlarını çoğalt hayatım..
Rform ve umutincisi nin paylaşımları çok güzel, haftaya listede olmaya adaylar, diğer arkadaşlar da paylaşımlarını çoğaltsınlar olurmu?
85,9
dün iftardan önce tartıldım 84 çıktım bugün sabah böyle çıktım. niye böyle oluyor anlamıyorum. oysa yediklerimde de çok bişey yok pufffffffffffffff
nereye gidiyosunuz. niye transfer oluyosunuz ki
Hoşgeldin canım.Bebeğin hayırlı uğurlu olsun..Bebeğini emziriyomusun canım?
QUOTE]
yok hayır emzirmiyorum
Iftardan once ac ve su icmedigin icin oldugundan daha az cikarsin tartida dogru bir tartilma degil yanibence gayet iyi. ben dün iftardan önce tartıldım iyiydi bu sabah moralim bozuldu.
Evet omzumu sakatlamistim simdi iyiyim ben daha oncede kasıktan sakatlanmistim dusunce onu da tetiklemis olmusum sonradan çıktı ortaya ikisi icin özel egzersizle atlaticak gibiyim ama 1 hafta hep yattim dünde spora gittim hemen omzum agri yapti kopcak gibi hissediyorumBen zaten özellikle okuduğumuz kitaplardan paylaşım istiyorum canım ama ilk etapta sizlere zorluk olmasın dedim..Kitaba alışın önce diye ama sen çözmüşsün şifreyi
Aaaa ben seni rform la karıştırdım..Nasıl oldun sakatlanmıştın sen..Bildirim de yap tabi canım..
Yalnız ben bir görünüp bir kaybolma istemiyorum, daimi burdaysan birlikte devam edelim canım..
Tamamdir zaten 100 gr verebilmistim bu hafta spora geri donunce baya veririm diye düşünüyorum**14. TAKIM 337. ETAP **
akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit/ 2. takıma transfer
14. TAKIM ORTALAMASI : 0.00%
ryeo canım izin süresi iki haftadan az olmuyor seni listeye haftaya alıcam mecburen sen de bu arada paylaşımlarını çoğalt hayatım..
şekerim iftardan önce o kiloda çıkıorsan emin ol ki o kiloya daha rahat ineceksin tokken bile.hadi bu hafta daha çok kilo vermek için kaçamakları azaltalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?