Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menünü kıskandım İnan,keşke ben de daha az yemiş olsaydım

bence gayet iyi. ben dün iftardan önce tartıldım iyiydi bu sabah moralim bozuldu.

85,9

dün iftardan önce tartıldım 84 çıktım bugün sabah böyle çıktım. niye böyle oluyor anlamıyorum. oysa yediklerimde de çok bişey yok pufffffffffffffff

merhaba takıma yeni geldim yarın başlıyorum haftaya cuma bildirim yapacağım değil mi başlangıç kilom 103 hedefim 70 bir bebeğim var 2.5 aylık prematüre :)
Hoşgeldin canım.Bebeğin hayırlı uğurlu olsun..Bebeğini emziriyomusun canım?
Ben zaten özellikle okuduğumuz kitaplardan paylaşım istiyorum canım ama ilk etapta sizlere zorluk olmasın dedim..Kitaba alışın önce diye ama sen çözmüşsün şifreyi
yarın bildirim yapıyorum diymi menü falan paylaşamadım ama bildirim yapabilirim diye düşünüyorum :)

Aaaa ben seni rform la karıştırdım..Nasıl oldun sakatlanmıştın sen..Bildirim de yap tabi canım..
Yalnız ben bir görünüp bir kaybolma istemiyorum, daimi burdaysan birlikte devam edelim canım..

85,9

dün iftardan önce tartıldım 84 çıktım bugün sabah böyle çıktım. niye böyle oluyor anlamıyorum. oysa yediklerimde de çok bişey yok pufffffffffffffff

Tatlım zaten geçerli kilon iftar öncesi kilon..Oruçlu olanlar iftar öncesi tatılıyor, oruçlu olmayanlar cuma sabahı tartılıyor cnım..

**14. TAKIM 337. ETAP **

akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit/ 2. takıma transfer

14. TAKIM ORTALAMASI : 0.00%

ryeo canım izin süresi iki haftadan az olmuyor seni listeye haftaya alıcam mecburen sen de bu arada paylaşımlarını çoğalt hayatım..

Son düzenleme:
Rform ve umutincisi nin paylaşımları çok güzel, haftaya listede olmaya adaylar, diğer arkadaşlar da paylaşımlarını çoğaltsınlar olurmu?

gülücük koydum çünkü sonuç beni mutlu etti
geçen cuma 77.4 iken bu sabah 75,7 :)

darısı herkese arkadaşlar...

olacak bu iş olacak

85,9

şekerim iftardan önce o kiloda çıkıorsan emin ol ki o kiloya daha rahat ineceksin tokken bile.hadi bu hafta daha çok kilo vermek için kaçamakları azaltalım :)

nereye gidiyosunuz. niye transfer oluyosunuz ki

Tatlım ben zaten 2. takımdaydım.Geçen hafta transfer ettim kendimi bu hafta 14. takım listesi boş kalmasın diye ama haftaya sizler olucaksınız inş..Tekrar 2. takım listesine geçiyorum sadece liste yoksa buranın da kaptanıyım şekerim burdayım yani herzaman

merhaba bayanlar,
deneme sürecindeyim yinede paylaşım yapacakmıyım bilmiyorum
ben sabah tartıldım maalesef bir değişiklik yok ama uzundur hep artış gördüğüm için bu bile beni sevindirdi. inşallah sonraki haftalardada eksilmeler başlayacak.
nasıldııııı...

gulcegul(70.5/70.5/0/0%)

Son düzenleme:
Evet omzumu sakatlamistim simdi iyiyim ben daha oncede kasıktan sakatlanmistim dusunce onu da tetiklemis olmusum sonradan çıktı ortaya ikisi icin özel egzersizle atlaticak gibiyim ama 1 hafta hep yattim dünde spora gittim hemen omzum agri yapti kopcak gibi hissediyorum
Ben hep burdayim da geçtiğimiz iki hafta pek duzgun olamadi benim icin

Tamamdir zaten 100 gr verebilmistim bu hafta spora geri donunce baya veririm diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…