- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.861
Ayyy aklıma ne geldi forumda bakınırken
Üç sene önce nasıl kilo alcam diye araştırıyordum
Çok acı
herkes haftasonu moduna fena gömülmüş galiba :d kimsecikler yok.
Kesinlikle,motivasyon açısından takıma daha fazla zaman ayırmak gerek diye düşünüyorum.
Sabah : 1 adet midye böreği
2 kibrit kutusu kadar peynir
Salatalık domates bolca
5 zeytin
Şekersiz çay
Öğle : 1/4 kıymalı pide
Salata
4 kaşık aşûre ( menüden anlaşıldığı üzere Mevlüt vardı :)
Akşam. : 1/2 kase erişmeli mercimek çorbası
1 tabak az yağlı havuç karnıbahar sote
1 kase yoğurt
Bol salata
2,5 lt su
kızlar henuz tanısmasakta burada olmanıza cok sevındım.umarım motıvasyonumuz ıyı bır sekılde uzerımızde kı fazlalıklardan beraberce kurtulacagız.ınsallah carsamba persembe ye evde olacagım hepınızle bıraz dıyetten
bıraz spordan
bıraz sızden bıraz benden
bıraz eslerden kaynanatörlerden
kısacası hayatın bır bölümünü beraber yuruyecegız
sımdılık bu kadar sıze gelmeyı nasıl ıstıyorsam sızde benı bekleyın anacımmmmmmmmmmmmmmm
Hoşgelin canım14.takıma yönlendirildim ama ne yapmam gerektiğine dair bi fikrim yok şuan.
Kilom 66 hatta bekli 67 boy 1, 68 .ve emzirmekteyim, kızim suan tam 13 aylık ve üçüncü çocuğum.
Bugün hiçde diyet havasında deyildim valla bayaaa bi yedim, çokta iştahlıyım şu sıralar malesqef ama yariın kesin başlıyorum:)
şimdi biri beni yönlendirip ne yapmam gerektiğini söyletse çok sevincem . kilo çizelgesi, kilo yüzdesi felan ????
zayıflıycam şansı yoookkkkkkk
Ooo bilmem iyi oldu pc ile ilgili sorunlarda senin kapını çalarım o zamanevet ben attım. gerçi pc nin özelliği de var ama olmasada atarım bilgisayar bölümü mezunuyum ben
aynen haftasonu azıcık kaçamak oluyo. arkadaşıma gittim 2-3 kurupasta 1 minicik browni 1 bardak da süt içtim. yine kaçamak oldu ama en azından az oldu:44:
Hoşgeldin aramıza,diyet yapıyoruz demeyelim de yediklerimize dikkat ediyoruz,her gün menülerimizi paylaşıyor ve cuma öğleden önce de tartılıp kaptana bildiriyoruz.durum bu.asıl önemli kısmı birbirimize destek oluyor,motive olmamızı sağlıyoruz.
Ancak emziyorsan benim sana tavsiyem çok katı bir diyet yapmaman,zaten emzirme de kilo vermene yardımcı olacaktır.
Bol sıvı ve de spor olması gerek bir de tabii.
Tatlım çok kalori hesabına takılmayalım diyor Canan hoca ve banada mantıklı gliyor bu durum..Apple telefon ya da tabletleri olanlara fatsecret programını öneririm.kalori hesabı ile yediklerimizin engelemenize yardımcı oluyor.
Ayyy aklıma ne geldi forumda bakınırken
Üç sene önce nasıl kilo alcam diye araştırıyordum
Çok acı
Allah kabul etsin canım. valla iyi dayanmışssın ben olsam kesin bozardım bu kadar ufak kurtulmazdı :d bu arada sen öğretmendin diye hatırlıyorum. gününüz kutlu olsun...
sabah
yine tam teşekküllü kahvaltı.
ara
limon,biberiye,tarçın ve yeşil çay karışımı bitki çayı 2 fincan (kendi usulüm)
ara
2 kuru kayısı
1 ceviziçi
akşam
1 kase mercimek çorba
1 ızgara levrek
limonlu morul
spor
30 dk yürüyüş
10 dk kalça titreşim(koşu bantına baglı)
3 litre su. ve daglar yankılandıya devam
günaydın bugün niyetliyim. o yüzden kahvaltı falan yapmadım artık iftarı yazarım :) bu arada tartılmayacam dedim kendimi tutamadım cuma 86,3 dü bugün 86,9
allah kabul etsin,nasipse yarına ya da çarşamba da ben başlıycam.aslında başlamıştım ancak zorunlu ara vermek durumunda kaldım.bir hesapladım,borçlarımı tutmaya kalksam 1 yıl oruç olmam gerekiyormuş(daha hiç borç oruç tutmadım da)
ben de bu yıl bir kısmını ödeyeyim dedim. (acil ameliyata alınınca insanın aklına diğer tarafta nasıl hesap vereceği korkusu düşüyor :)
ben menünü çok beğendim bana göre fazlalık hiç bir şey yok tebrik ederim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?