Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah : 1 adet midye böreği
2 kibrit kutusu kadar peynir
Salatalık domates bolca
5 zeytin
Şekersiz çay

Öğle : 1/4 kıymalı pide
Salata
4 kaşık aşûre ( menüden anlaşıldığı üzere Mevlüt vardı :)

Akşam. : 1/2 kase erişmeli mercimek çorbası
1 tabak az yağlı havuç karnıbahar sote
1 kase yoğurt
Bol salata

2,5 lt su

Allah kabul etsin canım. valla iyi dayanmışssın ben olsam kesin bozardım bu kadar ufak kurtulmazdı :d bu arada sen öğretmendin diye hatırlıyorum. gününüz kutlu olsun...

kızlar henuz tanısmasakta burada olmanıza cok sevındım.umarım motıvasyonumuz ıyı bır sekılde uzerımızde kı fazlalıklardan beraberce kurtulacagız.ınsallah carsamba persembe ye evde olacagım hepınızle bıraz dıyetten
bıraz spordan
bıraz sızden bıraz benden
bıraz eslerden kaynanatörlerden
kısacası hayatın bır bölümünü beraber yuruyecegız
sımdılık bu kadar sıze gelmeyı nasıl ıstıyorsam sızde benı bekleyın anacımmmmmmmmmmmmmmm

bekliyoruzzzzz

sabah
yine tam teşekküllü kahvaltı.

ara
limon,biberiye,tarçın ve yeşil çay karışımı bitki çayı 2 fincan (kendi usulüm)

ara
2 kuru kayısı
1 ceviziçi

akşam
1 kase mercimek çorba
1 ızgara levrek
limonlu morul

spor
30 dk yürüyüş
10 dk kalça titreşim(koşu bantına baglı)

3 litre su. ve daglar yankılandıya devam

Hoşgelin canım
Ooo bilmem iyi oldu pc ile ilgili sorunlarda senin kapını çalarım o zaman
Harikasın canım, sendeki bu pozitif düşünce ve pozitif yönlendirme ile çooook kilo verirsin ve verdirirsin benden söylemesi
Apple telefon ya da tabletleri olanlara fatsecret programını öneririm.kalori hesabı ile yediklerimizin engelemenize yardımcı oluyor.
Tatlım çok kalori hesabına takılmayalım diyor Canan hoca ve banada mantıklı gliyor bu durum..
Ayyy aklıma ne geldi forumda bakınırken
Üç sene önce nasıl kilo alcam diye araştırıyordum
Çok acı

Kç kiloydunki canım önce? Aslında şu anda boyuna göre çok kilon yok canım..

günaydın bugün niyetliyim. o yüzden kahvaltı falan yapmadım artık iftarı yazarım :) bu arada tartılmayacam dedim kendimi tutamadım cuma 86,3 dü bugün 86,9

Allah kabul etsin canım. valla iyi dayanmışssın ben olsam kesin bozardım bu kadar ufak kurtulmazdı :d bu arada sen öğretmendin diye hatırlıyorum. gününüz kutlu olsun...

öğretmen değilim ben,mimarım.ancak ben de bir gün rötarlı öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım.

ben menünü çok beğendim bana göre fazlalık hiç bir şey yok tebrik ederim seni

günaydın bugün niyetliyim. o yüzden kahvaltı falan yapmadım artık iftarı yazarım :) bu arada tartılmayacam dedim kendimi tutamadım cuma 86,3 dü bugün 86,9

allah kabul etsin,nasipse yarına ya da çarşamba da ben başlıycam.aslında başlamıştım ancak zorunlu ara vermek durumunda kaldım.bir hesapladım,borçlarımı tutmaya kalksam 1 yıl oruç olmam gerekiyormuş (daha hiç borç oruç tutmadım da)
ben de bu yıl bir kısmını ödeyeyim dedim. (acil ameliyata alınınca insanın aklına diğer tarafta nasıl hesap vereceği korkusu düşüyor :)

amin canım. aynen bende ameliyat olduktan sonra daha net anladım.ama namazlarımı hiç kılmıyorum oruc tutuyorum çok şükür. pazartesi perşembeleri tutmaya özen gösteriyorum

yazdığım mesaj internet gittiği için silindi ya
ben bu gün tam anlamı ile başlamak istiyorum sabah tartıldım 61.7 kilo geldim.Sabah çok hafif bir kahvaltı yaptım.Grip olmuşum canımda istemiyor zaten.bakalım sonu gelecek mi ben aslında sabahları değil de akşamları abartıyorum okulun stresi ile yedikçe yiyorum.

Kizlar dun cok rahatsizdim girip menümu yazamadim kusuruma bakmayin
24kasim
sabah
1 dilim ekmek
1 domates
Ve yagda yumurta yedim
öğle
1 kase corba
1 tabak haşlanmış kabak yedim
aksam
dayanamayip çiğ köfte yedim
2litre su tukettim
onun dışında yarim saat yürüyüş yaptim
ve sinavlarin bitimiyle karamazov kardeşleri okumaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…