- 8 Ağustos 2008
- 35.812
- 45.376
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.161
Ben ingilizce öğretmenliği ıstiyorum.. Ama ışten arta kalan zamanlarda çalışıyorum.. Biraz sıkıntılar var bu sene halletcem bu arada onu da kazanirsam süper olur.. Su anda bi tekstilde çalışıyorum makinaci olarak. Oğlum la kendime başka bi yerde başka bi düzen kurdum onu toparlamaya çalışıyorum insaallah bakalım:)
Ben de öğretmen olmak istiyoromm :-Dmerhaba meslektaşım. ne öğretmenisin?
8,30-15,30 fena değil ama insan masa başıda olsa işte yoruluyor.
merhaba rform maaşallah çocuklar kız mı erkek mi? ev hali bayağı hareketlidir iki ufaklık var..
hadi bismillah diyelim o zaman takım yeni üyeler hevesli bi kupa kaldırsak mı ne geldiğimizi anlasınlar:)))
inşalllah inşallah.... bende hedeften 1-2insem fena olmaz çok mantıklı.
merhaba seval seninle tanışmadık sanırsam.
merhaba demeden güle güle mi diyeceğiz nerde çalışıyorsun çok mu yoğun ev-iş?
KAPTAN:AKREP
SULİSİM-öğretmen
UMUTİNCİSİ-memur
RFORM-mimar
ASKBOCUKU
SEVAL
RYEO(gitmezse)
GULCEEGUL-öğretmen
7 KİŞİYİZ...
var mı atladığım şimdilik bu kadar mıyız?
Ben ingilizce öğretmenliği ıstiyorum.. Ama ışten arta kalan zamanlarda çalışıyorum.. Biraz sıkıntılar var bu sene halletcem bu arada onu da kazanirsam süper olur.. Su anda bi tekstilde çalışıyorum makinaci olarak. Oğlum la kendime başka bi yerde başka bi düzen kurdum onu toparlamaya çalışıyorum insaallah bakalım:)
ins istedigin ingilizce ögretmenligi bölümü kazanirsiniz...meslek tasi sayiliriz bende ögretmen bölümünde okuyorum
Yerim ben sizi ya ne güzel Allah m tamamına erdirsin ..darısı. Başıma
amin cümlemizinkini insallah. Su weight ticker yaptim ama her yorumumun altina nasil etiketlencek hic bilmiyorum yardimci olurmusunuz
nihayet olduuuu
bakayım canım o zaman bende. görünüşü nasıl bişey netten baktım da bi sürü çeşiti var
hayırlısı olsun seval.oğlun kaç yaşında? inşallah istediğin bölümü kazanırsın.Merhaba :-D
Size çay molasından yazıyorum :-D
Güzel bi gün :-D
Hepimiz huzurlu geçiririz insaallah:-D
Hemen tanisalim
Ben seval 27 yaşındaım bir oğlum var eşimden ayrı yaşıyorum henüz boşanma davası bitmedi
Kendi capimda üniversiteye hazırlanıyorum.. Su sıra sürekli oturarak çalıştığım için kilo aldım
Ve sizi buldum çok da mutluyum
Bugün protein günü yapıyorum kendime:-D
aah ah gerçekten 15,30olması daha süper olurmuş.olsun beterin beteri var benim eşim 20.00de önce eve giremiyor bankacı.yanlış yazmışım gönül 15.30 ister ama 17.30 mesai bitiş
inşallaaahhhBen de öğretmen olmak istiyoromm :-D
ins istedigin ingilizce ögretmenligi bölümü kazanirsiniz...meslek tasi sayiliriz bende ögretmen bölümünde okuyorum
kaçla başladın şimdi kaçsın canım. bide boyun kaç
CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler basliginden bu Takima yönlendirildim. 1.61 boyunda bu sabah 69,3 kiloydum+regel.Yurtdisinda dogup büyüyen bir üniverste ögrencisiyim kendi capimda 71 -67 inmistim ama bir anlik gaflet saliverdim ve kisa sürede 3 kilo geri almistim. Zayiflarken fazla spor yapmamistim onun icin belki kolay geri almis olabilirimAlmanyada noel zamani heryerde noel baba seklinde cikolatar vesaire. var Araniza katilip daha kontrollü daha cok motive olabilecegimi umuyorum hep birlikte zayiflama umuduyla araniza katilmak isterim
Tatlım profiline giriyosun orda kilo çizelgesi adres çubuğunu kopyalayıp yapıştıracak yeri var..O bölüme yapıştırıyosun hayatım her mesajında otomatik çıkar zaten..hosbuldum akrep.. su kilo cizelgesini yapmaya calistim bakalim yayinlanacakmi
yaptimda burda nasil yayinlanacak her yorumumun altinda onu merak ediyorum:44:
Adım sayarı eşindemi kullanyor canımOmron HJ 152 ADIM SAYAR Sağlık Cihazı şu linkteki bizimki...
selamlar bu arada ben bilgisayar öğretmeniyim unutmadan yazayım...
dünkü menüme gelince....
sahurda
1 tane çiçek ekmek içi boşaltılmış
2 tane balık köftesi
salata
büyük boy bardak ile yoğurt suyu
iftarda
2 kepçe çorba
2 tane kıymalı kabak dolması
hoşaf
yoğurtlu pancarlı yarma salatası
ara
1 hurma 1 mandalina
spor yapamadım sadece oğlumla 30 dk kadar dışarda gezindik....adım sayarım eşimdde olduğu için kaç adım attığımıda bildiremiyorum
1-1.5 litre su
1 litre limonlu elma çayı
hayırlısı olsun seval.oğlun kaç yaşında? inşallah istediğin bölümü kazanırsın.
aah ah gerçekten 15,30olması daha süper olurmuş.olsun beterin beteri var benim eşim 20.00de önce eve giremiyor bankacı.
inşallaaahhh
merhaba cansu
sen ne öğretmenliği okuyorsun...
grupta öğretmen, öğretmen adayı ve öğretmenlik kazanmak isteyen derken öğretmenlik mesleği baskın durumda:)) hadi birbirimize diyet öğretelim vazgeçmek yok...
Aaa canımsın yaa nolduki öyle birdenbire, ne tetiklemiş olabilir tüm kaslarının tutulmasınımerhaba rform maaşallah çocuklar kız mı erkek mi? ev hali bayağı hareketlidir iki ufaklık var..
Büyük olan kız küçük olan erkek canım.
Selam arkadaşları,
Güzel bir dünün ardından bütün gece oğlumun öksürükleriyle uğraştık ( çok minikden zatürre oldu hala çekiyoruz ) ve sabah robokop olarak uyandım.yerimden kımıldayamıyorum Allah'tan eşim evdeydi.tabii hemen doktora,kas gevşeyiniz iğneler ve inanır mısınız yeni uyandım :) daha iyiyim.
Uzun zaman sonra ( iğne yapılınca orucum bozuldu) güzellik bir kahvaltı yaptım.sabah,öğle,akşam yerine...
Şimdi yazdıklarınızı okuycam.
Hoşgeldin,çok keyifli bir gruba geldin ne şanslısın :) şimdi hünerlerimizi,istikrarımızı sergileme zamanı.
Hoşgeldin,çok keyifli bir gruba geldin ne şanslısın :) şimdi hünerlerimizi,istikrarımızı sergileme zamanı.
Canım henüz çok yeni sen de biliyorsun. 77,8 ile başladım.
Geçen cuma 75,7 idim
Bakalım bu hafta ne olacak :)
1,62 boyum canım
Omron HJ 152 ADIM SAYAR Sağlık Cihazı şu linkteki bizimki...
selamlar bu arada ben bilgisayar öğretmeniyim unutmadan yazayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?