Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayırlısı olsun canım, Rabbim yar ve yardımcımız olsun inş.

Ben de öğretmen olmak istiyoromm :-D

ins istedigin ingilizce ögretmenligi bölümü kazanirsiniz...meslek tasi sayiliriz bende ögretmen bölümünde okuyorum

hosbuldum akrep.. su kilo cizelgesini yapmaya calistim bakalim yayinlanacakmi

yaptimda burda nasil yayinlanacak her yorumumun altinda onu merak ediyorum:44:

Son düzenleme:
Aara ogünüm için yoğurt aldım :-D
Bi de çay tabiki.. Şimdi öğle molası ve ben yine yürüyorum :-D

Yerim ben sizi ya ne güzel Allah m tamamına erdirsin ..darısı. Başıma

amin cümlemizinkini insallah. Su weight ticker yaptim ama her yorumumun altina nasil etiketlencek hic bilmiyorum yardimci olurmusunuz

nihayet olduuuu

Son düzenleme:

Koca sayfa tarif yazdim mesaj gitmedı ya off :-D neyse hallettine sevindim:-D ben de dün akşam kaç saat uğraştım ya

bakayım canım o zaman bende. görünüşü nasıl bişey netten baktım da bi sürü çeşiti var

Omron HJ 152 ADIM SAYAR Sağlık Cihazı şu linkteki bizimki...

selamlar bu arada ben bilgisayar öğretmeniyim unutmadan yazayım...

dünkü menüme gelince....

sahurda

1 tane çiçek ekmek içi boşaltılmış
2 tane balık köftesi
salata
büyük boy bardak ile yoğurt suyu

iftarda
2 kepçe çorba
2 tane kıymalı kabak dolması
hoşaf
yoğurtlu pancarlı yarma salatası

ara
1 hurma 1 mandalina

spor yapamadım sadece oğlumla 30 dk kadar dışarda gezindik....adım sayarım eşimdde olduğu için kaç adım attığımıda bildiremiyorum

1-1.5 litre su
1 litre limonlu elma çayı

hayırlısı olsun seval.oğlun kaç yaşında? inşallah istediğin bölümü kazanırsın.

yanlış yazmışım gönül 15.30 ister ama 17.30 mesai bitiş
aah ah gerçekten 15,30olması daha süper olurmuş.olsun beterin beteri var benim eşim 20.00de önce eve giremiyor bankacı.

Ben de öğretmen olmak istiyoromm :-D
inşallaaahhh

ins istedigin ingilizce ögretmenligi bölümü kazanirsiniz...meslek tasi sayiliriz bende ögretmen bölümünde okuyorum

merhaba cansu
sen ne öğretmenliği okuyorsun...

grupta öğretmen, öğretmen adayı ve öğretmenlik kazanmak isteyen derken öğretmenlik mesleği baskın durumda:)) hadi birbirimize diyet öğretelim vazgeçmek yok...

merhaba rform maaşallah çocuklar kız mı erkek mi? ev hali bayağı hareketlidir iki ufaklık var..

Büyük olan kız küçük olan erkek canım.

Selam arkadaşları,
Güzel bir dünün ardından bütün gece oğlumun öksürükleriyle uğraştık ( çok minikden zatürre oldu hala çekiyoruz ) ve sabah robokop olarak uyandım.yerimden kımıldayamıyorum Allah'tan eşim evdeydi.tabii hemen doktora,kas gevşeyiniz iğneler ve inanır mısınız yeni uyandım :) daha iyiyim.

Uzun zaman sonra ( iğne yapılınca orucum bozuldu ) güzellik bir kahvaltı yaptım.sabah,öğle,akşam yerine...
Şimdi yazdıklarınızı okuycam.

Hoşgeldin,çok keyifli bir gruba geldin ne şanslısın :) şimdi hünerlerimizi,istikrarımızı sergileme zamanı.

hosbuldum akrep.. su kilo cizelgesini yapmaya calistim bakalim yayinlanacakmi

yaptimda burda nasil yayinlanacak her yorumumun altinda onu merak ediyorum:44:
Tatlım profiline giriyosun orda kilo çizelgesi adres çubuğunu kopyalayıp yapıştıracak yeri var..O bölüme yapıştırıyosun hayatım her mesajında otomatik çıkar zaten..
Adım sayarı eşindemi kullanyor canım

Evet canım yaa öğretmenlerle dolu bir takım oldu 14. takım

Aaa canımsın yaa nolduki öyle birdenbire, ne tetiklemiş olabilir tüm kaslarının tutulmasını Oğluşunada sanada çok geçmiş olsun canım
Hoşgeldin,çok keyifli bir gruba geldin ne şanslısın :) şimdi hünerlerimizi,istikrarımızı sergileme zamanı.

Asıl keyf sensin bikerem

merhaba cansu
sen ne öğretmenliği okuyorsun...

grupta öğretmen, öğretmen adayı ve öğretmenlik kazanmak isteyen derken öğretmenlik mesleği baskın durumda:)) hadi birbirimize diyet öğretelim vazgeçmek yok...[/QUOTE]

ben almanca ve tarih ögretmenligi lise bölümü icin okuyorum.Almanyada ögretmenler en az 2 ders ile okunuyor belirteyim tuhafiniza gitmesin ins 3 dersimde olur ilerleyen zamanlarda umarim...yoksa is bulma konusu zor olabilir :18:

Omron HJ 152 ADIM SAYAR Sağlık Cihazı şu linkteki bizimki...

selamlar bu arada ben bilgisayar öğretmeniyim unutmadan yazayım...

canım bundan artık yok galiba. hiçbiyerde yok. neyse biraz daha araştırayım. bu arada meslektaş sayılırız. bende bilgisayarcıyım. şuanda memurum ama bilgisayar müh okuyorum. gerçi kazandım kaydımı dondurdum. nasip bitirecem inşallah :)

merhaba
bu günkü menüm
sabah
1 yumurta
2dilim ekmek
1 çorba kaşığı menemen

öğlen
bir avuç ceviz içi

ikindi
yarım bardak süt ve k-filex
akşam az önce
1tabak erişte
2 kaşık yoğurt

su içmeye yeni başladım yatana kadar içicem spor da birazdan yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…