Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bititrsin bitirirsin yeterki iste....

bende kilomu yazayım geçmi oldu bilemiyorum ama 52.8...

ben evde olduğum günler sadece oğlum uyuyunca girebiliyorum foruma telden girebiliyorum ama cevap yazamıyorum bir türlü o yüzden pc yi açmak zorunda kalıyorum.....

perşemne günkü menüm

sahurda
1 kase çorba
1 tabak yoğurtlu pancarlı yarma salatası

iftarda
1 kase çorba
2 adet kabak dolması
hoşaf ve gene yoğurtlu pancarlı yarma salatası

ara
1 hurma 1 mandalina

2 litre su spor yok ama dışarda 1 saat gezinme var

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnn :)))) herkese mutlu sabahlarrrrrr. mükemmel bir gün diliyorumm. evet sabah tartıldım veeee 84.1 :) iyi galiba hemen hesabını da yapayım

umutincisi( 88 /84.1 / 2,21%)
süper tebrik ederm.

mutlu sabahlarrrr,

78,7 / 74,8 / 2,47%
senide tebrik ederim süper

şekerim ikimizde 3.9 kilo vermişiz
ve ben her ikizinide fena kıskandım...

888.5 ten 86.8
Sindirim problemi yaşıyorum ya
sindirime rağmen iyi vermişsin seval

Gunaydin anca yazabiliyorum bugum darti bana 68.7 gosterdi :O. Cok sevindim. Akrepin.dedigi gibi kiloyu ikiye.bolerek.hesapladim.0.4%.
hayırlı olsun cansu inşallah dahada iyi kilolar verirsin:))

çocukla zor oluyor düzene girersin inşallah kısa zamanda.

ya ama bu güzel kilo bildirimlerinin üstüne kilomu söylemeye utandım şimdi...
neyse söylim çok yoğundu ancak girdim bu arada

gulceegul(70,5/70.0/0.5/0.7)

çok iyi bir hafta olmadı tatlı kaçamaklarım fazlaydı ama yediklerimi azalttım ve suyu çok ciddi arttırdım.benim eşim çok geç geldiğinden akşam yemeğimiz çok geç oluyor 20,00en erken. sanırım bunu halletmem ve özellikle akşam tatlıyı yok etmem lazım.

Tatli benim de zaafım onu kes bak gör farkı.. Bi de ilk iki gün zor oluyo gerisi geliyo

Slm arkadaşlar. Öncelikle hepiniz cuma yarışmalarına ve 14. takımla aramıza hoşgeldiniz. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Umarım burda herkes istediği kiloya en kısa zamanda ulaşır.

Listenize birazcık göz gezdirdim. Listenizde hata var.

Tek günlük diyet sonucu kilo bildirimim 77,40

günaydın herkeseeee :) evet kilo bildirimim 86,3 arkadaşlar.

Kızlar bu yukarda ki kilo bildirimleriniz 22 Kasım' ın kilo bildirimleri. Bunlarda ;

günaydınnnnnnnn :)))) herkese mutlu sabahlarrrrrr. mükemmel bir gün diliyorumm. evet sabah tartıldım veeee 84.1 :) iyi galiba hemen hesabını da yapayım

umutincisi( 88 /84.1 / 2,21%)

mutlu sabahlarrrr,

78,7 / 74,8 / 2,47%

Bu sabahın bildirimleri. Yani 06 Aralık 2013 ün. Doğal olarak kilolarınızın ikiye bölünmesi lazım. Sizin kilolarınız ikiye bölünmemiş. Doğal olarak listeniz yanlış. Listenizi akşam 18:00 kadar düzeltirseniz sevinirim. Yoksa diğer takımlara haksızlık olur.

Tatli benim de zaafım onu kes bak gör farkı.. Bi de ilk iki gün zor oluyo gerisi geliyo

bende öyle düşünüyorum iki gün tutsam ağzımı sonra gerçekten alışır mıyım? ya sigarayı bile daha kolay bıraktım bu sigaradanda beter bi alışkanlık benim için nasıl aranıyorum nasıl aranıyorum anlatamam..

Ben bildirimimi kilomu ikiye bölersek yaptım.

canım bizim bu hafta ikinci haftamız geçen hafta deneme sürecindeydik o yüzden geçen hafta sadece bildirim yaptık. ilk başladıgımız kilolarımızdan şimdikileri çıkardık sonra ikiye böldük.

Son düzenleme:

Başlangıç kilosu baz alınacak dendiği için ilk tartı rakamından hesap yaptım hemen tekrar düzenliyorum.

77,4-74,8= 2,6 / 2 = 1,3 / 77,4 = 0,0167 * 100 = 1,679

77,4 / 74,8 / 1,679 %

Sanırım şimdi oldu

Başlangıç kilosu baz alınacak dendiği için ilk tartı rakamından hesap yaptım hemen tekrar düzenliyorum.

77,4 / 74,8 / 1,679 %

Sanırım şimdi oldu

ama öyle denmedi mi zaten bende öyle yaptım o yüzden bende düzelteyim bari

86.3/84.1/1.27 %

77,4 / 74,8 / 1,679 %

Sanırım şimdi oldu

böyle dogru olmasi lazim cünkü bende 69,3-0,6= 68,7 0,6/2= 0,3/69,3 = 0,4% ama sunu belirtmeden gecemiycem ben 69,3 Persembe(5.12.13) de gördüm ve bu Sabah (06.12.13) 68,7 yi gördüm yani aslinda bir haftanin sonucu degil benimkisi daha yeni katildigim icin

Canım kiloyu değil yüzdeyi ikiye böldüm..Hesap doğru..

Bir gün yemiyosun

İki gün yemiyosun
O iradenin verdiği gurur var ya ışte o muhteşem yaşa mutlaka

Sabah : 1,5 dilim beyaz ekmek
3 kaşık Menemen
1/4 kibrit kutusu beyaz peynir
2 zeytin

Ara öğün : 15 fındık,20 kayısı çekirdeği
1 ıcetea şeftali

Öğle : 300 gr et
2 kaşık pilav
Salata
1 çay kaşığı kaymak
1 çay kaşığı bal
2 yemek kaşığı yoğurt ( Bolu günüydü )

Ara öğün : 2 üvez
2 muşmula

Tabiiki bunların üzerine akşam yemeği yemeyeceğim.

2 lt su

sabah
yogurtlu karışım
1 tatlı k. krem peynir+ zeytin ezmesi
kibrit k. beyaz peynir
7 yeşil zeytin
25 gr tahin helva
2 dilim kızarmış kepek ekmek

ara
1 fincan biberiye yeşil çay karışımı

öğle
yogurt karışımı
yarım döner dürüm
1 mandalina

ara
yarım mandalina

akşam
2 dilim yukaf ekmek
150 gr karabugday
1 salatalık
yarım domates
1 elma
2 bardak kola zero

3 litre su
offf çook yedim bugün noldu anlamadım işten çıktığımdan beri tatlı krizi geldi. ama tek tatlı da degil resmen midem kazındı. spor yok ama işe gidip gelirken 30 dk yürümüş oluyorum ( tabi toplam) şimdi de dışarı çıkıyorum bişey yemeyecem ama bu da bi hareket demi

iyi aksamlar arkadaslar hemen yazip spora gitcem

Sabah: 4-5 kasik yogurt 3-4 kuru erik 2 yemek kasigi yulaf ezmesi

ara: yaklasik 1/2 Armut

Ögle: 1 parca Peynir, 3 Zeytin, 2 Ceviz, 1 dilim kizartilmis cavdar ekmegi, 2 tane kayisi kivaminda yumurta

2 Fincan Yesil Cay + yaklasik 1,5 litre su

Aksam: 1/2 dilim esmek ekmek yogurtlu bugdayli corba, 2- 3 kasik sulu köfte (sussuz), 2 kuru incir, 2 kuru kayisi, 1 kuru erik.

Bugünki Menüm buydu arkadaslar

Bir gün yemiyosun

İki gün yemiyosun
O iradenin verdiği gurur var ya ışte o muhteşem yaşa mutlaka

carsida milka ucuzlamis diyor al al hesapliyken simdi degil bir ara yersin...ama yolunda basinda gevseklik gösterirsem gecmis olsun...oysa 67lere düstügümde beni her gören sen zayiflamissin....bunu duyunca hakkikaten devam etmesi o kadar kolay
oluyorki anlatamam....hafiften egonuz tavan yapiyor ama zarari dokunmaz...kilo verdim simdi biraz yiyebilirim düsüncesine kapilmazsak taabi

günaydın :-D
Dün akşam yediklerim Allahım yedikten sonra nasıl bi vicdan kötülüğü
Neyse bugün komple ceza günü

Kilo verenleri tebrik ediyorum kizlar
Bu nasil bir kisirdongu anlamis degilim yedikce vicdan azabi cekiyorum, vicdan azabi cektikce yiyorum
Insanin kendine Dur diyememesi Kadar buyuk bir acizlik varmidir ki.....
Diyet moduna giremiyorum sizi okudukca basarilariniza sevinixorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…