- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 43
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.221
canım bundan artık yok galiba. hiçbiyerde yok. neyse biraz daha araştırayım. bu arada meslektaş sayılırız. bende bilgisayarcıyım. şuanda memurum ama bilgisayar müh okuyorum. gerçi kazandım kaydımı dondurdum. nasip bitirecem inşallah :)
ne kadar oldu başlayalı
süper tebrik ederm.günaydınnnnnnnn :)))) herkese mutlu sabahlarrrrrr. mükemmel bir gün diliyorumm. evet sabah tartıldım veeee 84.1 :) iyi galiba hemen hesabını da yapayım
umutincisi( 88 /84.1 / 2,21%)
senide tebrik ederim süpermutlu sabahlarrrr,
78,7 / 74,8 / 2,47%
ve ben her ikizinide fena kıskandım...şekerim ikimizde 3.9 kilo vermişiz
sindirime rağmen iyi vermişsin seval888.5 ten 86.8
Sindirim problemi yaşıyorum ya
hayırlı olsun cansu inşallah dahada iyi kilolar verirsin:))Gunaydin anca yazabiliyorum bugum darti bana 68.7 gosterdi :O. Cok sevindim. Akrepin.dedigi gibi kiloyu ikiye.bolerek.hesapladim.0.4%.
çocukla zor oluyor düzene girersin inşallah kısa zamanda.merhaba kızlar bu hafta bebeğimle bir düzen tutturamadık yarın inşallah alışverişe gidip diyet olayımı düzenleyeceğim dikkat edemedim ama-500 gr gözüküyor
103/102,5 şuan
haftaya cuma inşallah daha çok vereceğim bu kiloların gitmesi lazıımmm
Tatli benim de zaafım onu kes bak gör farkı.. Bi de ilk iki gün zor oluyo gerisi geliyosüper tebrik ederm.
senide tebrik ederim süper
ve ben her ikizinide fena kıskandım...
sindirime rağmen iyi vermişsin seval
hayırlı olsun cansu inşallah dahada iyi kilolar verirsin:))
çocukla zor oluyor düzene girersin inşallah kısa zamanda.
ya ama bu güzel kilo bildirimlerinin üstüne kilomu söylemeye utandım şimdi...
neyse söylim çok yoğundu ancak girdim bu arada
gulceegul(70,5/70.0/0.5/0.7)
çok iyi bir hafta olmadı tatlı kaçamaklarım fazlaydı ama yediklerimi azalttım ve suyu çok ciddi arttırdım.benim eşim çok geç geldiğinden akşam yemeğimiz çok geç oluyor 20,00en erken. sanırım bunu halletmem ve özellikle akşam tatlıyı yok etmem lazım.
Tek günlük diyet sonucu kilo bildirimim 77,40
günaydın herkeseeee :) evet kilo bildirimim 86,3 arkadaşlar.
günaydınnnnnnnn :)))) herkese mutlu sabahlarrrrrr. mükemmel bir gün diliyorumm. evet sabah tartıldım veeee 84.1 :) iyi galiba hemen hesabını da yapayım
umutincisi( 88 /84.1 / 2,21%)
mutlu sabahlarrrr,
78,7 / 74,8 / 2,47%
Tatli benim de zaafım onu kes bak gör farkı.. Bi de ilk iki gün zor oluyo gerisi geliyo
Slm arkadaşlar. Öncelikle hepiniz cuma yarışmalarına ve 14. takımla aramıza hoşgeldiniz. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Umarım burda herkes istediği kiloya en kısa zamanda ulaşır.
Listenize birazcık göz gezdirdim. Listenizde hata var.
Kızlar bu yukarda ki kilo bildirimleriniz 22 Kasım' ın kilo bildirimleri. Bunlarda ;
Bu sabahın bildirimleri. Yani 06 Aralık 2013 ün. Doğal olarak kilolarınızın ikiye bölünmesi lazım. Sizin kilolarınız ikiye bölünmemiş. Doğal olarak listeniz yanlış. Listenizi akşam 18:00 kadar düzeltirseniz sevinirim. Yoksa diğer takımlara haksızlık olur.
Slm arkadaşlar. Öncelikle hepiniz cuma yarışmalarına ve 14. takımla aramıza hoşgeldiniz. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Umarım burda herkes istediği kiloya en kısa zamanda ulaşır.
Kızlar bu yukarda ki kilo bildirimleriniz 22 Kasım' ın kilo bildirimleri. Bunlarda ;
Bu sabahın bildirimleri. Yani 06 Aralık 2013 ün. Doğal olarak kilolarınızın ikiye bölünmesi lazım. Sizin kilolarınız ikiye bölünmemiş. Doğal olarak listeniz yanlış. Listenizi akşam 18:00 kadar düzeltirseniz sevinirim. Yoksa diğer takımlara haksızlık olur.
Başlangıç kilosu baz alınacak dendiği için ilk tartı rakamından hesap yaptım hemen tekrar düzenliyorum.
77,4-74,8= 2,6 / 2 = 1,3 / 77,4 = 0,0167 * 100 = 1,679
77,4 / 74,8 / 1,679 %
Sanırım şimdi oldu
Başlangıç kilosu baz alınacak dendiği için ilk tartı rakamından hesap yaptım hemen tekrar düzenliyorum.
77,4-74,8= 2,6 / 2 = 1,3 / 77,4 = 0,0167 * 100 = 1,679
77,4 / 74,8 / 1,679 %
Sanırım şimdi oldu
Canım kiloyu değil yüzdeyi ikiye böldüm..Hesap doğru..
bende öyle düşünüyorum iki gün tutsam ağzımı sonra gerçekten alışır mıyım? ya sigarayı bile daha kolay bıraktım bu sigaradanda beter bi alışkanlık benim için nasıl aranıyorum nasıl aranıyorum anlatamam..
Bir gün yemiyosun
İki gün yemiyosun
O iradenin verdiği gurur var ya ışte o muhteşem yaşa mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?