- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.181
Aaa canımsın yaa nolduki öyle birdenbire, ne tetiklemiş olabilir tüm kaslarının tutulmasınıOğluşunada sanada çok geçmiş olsun canım
Asıl keyf sensin bikerem
hosbuldum umarim bu sefer hep birlikte su kilolardan kurtulurda...diyet basari öykülerinde birbirimizin basliklarini buluruz
canım bundan artık yok galiba. hiçbiyerde yok. neyse biraz daha araştırayım. bu arada meslektaş sayılırız. bende bilgisayarcıyım. şuanda memurum ama bilgisayar müh okuyorum. gerçi kazandım kaydımı dondurdum. nasip bitirecem inşallah :)
merhaba
bu günkü menüm
sabah
1 yumurta
2dilim ekmek
1 çorba kaşığı menemen
öğlen
bir avuç ceviz içi
ikindi
yarım bardak süt ve k-filex
akşam az önce
1tabak erişte
2 kaşık yoğurt
su içmeye yeni başladım yatana kadar içicem spor da birazdan yapıcam
merhaba
bu günkü menüm
sabah
1 yumurta
2dilim ekmek
1 çorba kaşığı menemen
öğlen
bir avuç ceviz içi
ikindi
yarım bardak süt ve k-filex
akşam az önce
1tabak erişte
2 kaşık yoğurt
su içmeye yeni başladım yatana kadar içicem spor da birazdan yapıcam
**14. TAKIM 338. ETAP **
Rform( 77,4 / / / %)
umutincisi( 88 / / %)
14. TAKIM ORTALAMASI :
Kızlar yarınki listemiz..Rform ve umutincisi, buraya ilk geldiğinizde kilonuz neydi ben aldığm notlardanyazdım ama yanlışsa düzeltin..
Yarın sabah kilolarınızı ekleyin olurmu..
Tüm kızlar öğle öncesi tartılıp kilomuzu buraya yazıyoruz..
77,8 ile başladım ben
Gecen cuma bildiriminde ise 77,4 tüm( zaten bir gün önce başlamıştım)
Yarın sabah paylaşılmam sın durumumu ancak yüzdelik hesabı nasıl yapıyoruz?
merhaba rform maaşallah çocuklar kız mı erkek mi? ev hali bayağı hareketlidir iki ufaklık var..
Büyük olan kız küçük olan erkek canım.
Selam arkadaşları,
Güzel bir dünün ardından bütün gece oğlumun öksürükleriyle uğraştık ( çok minikden zatürre oldu hala çekiyoruz ) ve sabah robokop olarak uyandım.yerimden kımıldayamıyorum Allah'tan eşim evdeydi.tabii hemen doktora,kas gevşeyiniz iğneler ve inanır mısınız yeni uyandım :) daha iyiyim.
Uzun zaman sonra ( iğne yapılınca orucum bozuldu) güzellik bir kahvaltı yaptım.sabah,öğle,akşam yerine...
Şimdi yazdıklarınızı okuycam.
Düzelttim canım
Yüzdelik hesabı da hemen anlatayım..
Öncelikli yeni gelen üyeler için istisnai bir durum, iki hafta deneme süresinde oldukları için kiloları ikiye bölünüyor..
Atıyorum sen yarın 75,8 oldun diyelim..
Hemen: 77.8 - 75.8: 2 kiloyu ikiye bölersek
2/ 2 = 1
Verdiğin kiloyu ilk kilona bölüyoruz:
1 / 77.8 = 0,01 gibi bir rakam çıkıyor, tabi hesap makinesinde yüzdeler uzuyor gidiyor
Çıkan sonucu 100 le çarpıyoruz:
0.01 x 100 = 1.29%
anladıkmı
Kesinlikle bitir,devam etmene engel neyse onu ortadan kaldıralım ve sen okulunu bitir.ben sana her konuda desteğe hazırım.
Bugünki Menüm
Sabah Kahvaltisi cok gec yaptim saat 11 gibiydi sanirim:
-Kibrit kutusundan biraz fazla Peynir
- 2 Zeytin
- 2 ceviz
- Unsuz Pankek..-- dukan diyeti tariflerim diye bir sayfa var ordan almistim tarifi ben 1 yumurta sarisi fazla kullandim hepsini kendim tüketmedim 1 tane büyük anneme yaptim.
- 2 fincan yesil cay ictimoldukca tok tutucu proteinli bir kahvaltidi.
Ögleden sonra saat 16.00
- biraz acikmistim 1 Elma + 1 Kuru Incir Tükettim
Aksam yemegi 19.30 gibi:
- cok az kereviz corbasi (2-3 kasik) vazgectim yemekten cünkü 2 parmagim kadar ekmek (aksamlari pek ekmek/meyve sekerli seyleri tüketmemeye dikket ediyorum
-buharda haslanmis karnibahar (tuzsuz)
- ev yapimi tavuk burger (yagsiz tuzsuz, baharatli) biraz kuru oldugu az ketchup ile birlikte tükettim
Su: Yaklasik 1.5-1.75 olmustur sanirim eee yatana kadar yolu var burda malum saatleri 1 saat geri
Spor: yatmadan önce ip atlama+ ve bildigimiz pilate vesaire hareketleri yapcam ins. Günün Özeti budur arkadaslar
Not: aksam yemeginden sonra kardesim saolsun masamda cubuk kraker paketi vardi....sonra buraya herseyi dos dogru yazacagim aklima geldiginde....o cubuklardan vazgecmemin hizi= isik hizi
Kızlar bugün benim için çok zor geçti...
Önemli bir toplandım vardı öğleden sonra o yüzden şık olmalıydım, giydim topuklu ayakkabıları, ama giymez olaydım, toplantı yarım sa. sürdü, sonrasında hep ayaktaydım. Bitirdi beni o ayakkabılar. Spor ayakkabılarım yanımdaydı fakat mesai sonrası servise yetişebilmek için öyle hızlı çıktım ki değiştiremedim ayakkabılarımı.
İş sonrası diyeti daha kuralına uygun yapabileyim diye mutfak tartısı aldım, eve dönene kadar canım çıktı. Eve gelince yemek yapıp oturana kadar midem sırtıma yapıştı, bugün cdiyet beni cidden çok zorladı.
Daha bi de dışarı çıkıp yürümem gerekiyor, fakat bugün yüreyemeyeceğimÇooook yorgunum.
Dün akşam sizlere yazdıktan sonra eşimle çıkıp hızlı tempo 4km yürüdük, soğuk falan demiyeceksin yürümeye başlayınca ısınıyorsun.
Bugün menümden akşam yemeğinde biraz saptımAma çok abartmadım, fazladan 1 tane közlenmiş patlıcan yedim.
Bugün takip ettiğim liste :
Eki Görüntüle 884914
Hepinize iyi akşamlar ...
Sabah
yogurtlu karışım
2 dilim kızarmış çavdar ekmegine lor ve zeytin ezmesiyle tost
ara
yeşil çay içene az mandalina koydum :)
öğle
yogurtlu karışım
4-5 yk patlıcan musakka (az bulgurlu)
4-5 yk salata
ara
mandalina
soda
yarım nar
akşam
yogurtlu karışım
1,5 saat spor (700 kal)
100 ip atlama
2,5 litre su
kitap ve dağlar yankılandı bitti. tanrının unurulşan çocuklarına başlayacam (adı hoş degil ama :) )
Iftara yakın :) : 1 haşlanmış yumurta
90 gr peynir
Salatalık havuç marul
4 yeşil 2 siyah zeytin
1 küçük kase yarma salatası
1,5 dilim Çavdar'ın ekmeği
Ara öğün : 1 avuç kuru üzüm
3,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?