Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Toplam 46 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 45 ziyaretçi)
beril77*

Bune ya ziyaretci akinina sasirdim
Cokmu dokunakli yazdim......

Toplam 57 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 56 ziyaretçi)
beril77*
56 ziyaretci haydiiiiii ne oluyor yoksa yanlis yerdemiyim

Toplam 63 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 62 ziyaretçi)
beril77*

Äarttiran yokmu

Toplam 46 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 45 ziyaretçi)
beril77*

Bune ya ziyaretci akinina sasirdim
Cokmu dokunakli yazdim......

Toplam 57 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 56 ziyaretçi)
beril77*
56 ziyaretci haydiiiiii ne oluyor yoksa yanlis yerdemiyim

Toplam 63 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 62 ziyaretçi)
beril77*

Äarttiran yokmu

Ne güldüm sabah sabah, ne yazdınki ziyaetçi akını oldu bu kadar
Dur gidip bakiim geçmişe

Çok haklısın canım..İşte o klo verdim biraz yiyebilirim noktası dönü noktası, geçtin geçtin, geçemedin tekrar başa dönüyosun..
günaydın :-D
Dün akşam yediklerim Allahım yedikten sonra nasıl bi vicdan kötülüğü
Neyse bugün komple ceza günü

Kısır döngüyü çok iyi bilirim canım..Çık bir an önce o döngüden kurtul vicdan azabından..

Hemen toparlnak ama olmas ben dün akşam kaçırdım hemen bugün düzen e soktum

Sindirim problemi nedeniyle bugün çorba günü

Olay aslinda kafada bitiyor...

a.) Zayiflamak istiyorum!!!
b.) Neden ? Burda güclü bir Neden yoksa zor zaten istemek yetmiyor sebebleri olmasi...aklinizda canlandirin nasil gözükeceksiniz insanlarin tavirlari nasil degisecek..hayatiniz nasil degisecek...yepyeni bir insan olcaksiniz aslinda bunlar aslinda cok motive ediyor
c.) sekerli/ hazir cips vesaire gidalarin ne kadar zararli oldugunu anlatan uzmanlarin videolarini dinlemek gözünü cok korkutup uzak durmaniza sebeb olabilir

Karatay komple ekmegi meyveyi yemeyin diyor baktimki zor yada zayiflama sürecinde cok SIKIyor baska bir uzmana kulak vermekte fayda ediyor....dr.ayca kaya cok mantikli konusuyor...günde 8 ögün yiyin de demiyor baska dr. gibi

Aklima yazdigim en önemli sözleri: Aciktikca yiyin. Yiyeceklerin birer ilac gibi düsünün. Bol Su icin. Yogurtun önemini o kadar cok vurguladiki ev yapimi yogurt tüketmeye basladim hatta organik süt aldim yogurt mayaliycam ins

Haaa birde en önemli yardimcimiz...olmazsa olmazimiz vardirki....buda mutlak sartda: Irade.

Onsuz hic birsey olmuyor. Bu konuda babami örnek almaya calisirim 30 yil boyunca sen gel her gün en az 1 Paket Sigara ic. Dr: Biraksan iyi olur demesiyle...son Sigaralari ictikten sonra birdaha elini sürme (halbuki etrafindaki is arkadaslari vesaire hep Sigara iciyorlardi).

Roman yazmisim arkadaslar kusura bakmayin:18:

Canım ne güzel yazmışsın ve yazmaya devam et şekerim
Kaptan hafta sonuçları açıklandı mı ben mi kaçırdım bi kaçıncıyız?
Yok tatlım ya bende az önce bir bakiim dedim baktım tık yok, 5. takımdaymış sıra gittim not bıraktım, hayır kimsede merak edip sormamış hayret?
hahahaha aynı ben ya. bende sabah kahvaltıyı öyle bi yaptım ki hala acıkamadım ve yemeyecem zaten
Maaşallah iyi etmişsin demekki kahvaltıyı sen

kızlar sabah yogurtlu karışım yedim sonra mükemmel bir kahvaltı yaptım. ne yediğimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim
ama üzerine 2 saat ev temizledim (heryeri çektim süpürdüm sildim )
spora gitmeden 1 kuru hurma 4 ufak badem
sonra spora gittim 800 kalori yaptım ve yaklaşık 300 mekik (farklı farklı yerler için )
4 litre su lelafı etmişimdir inşallah :)

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 338. ETAP SONUC LİSTELERİ
29 KASIM - 6 ARALIK

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................14. TAKIM

İKİNCİ .................3. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................2. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
2. takımdan.............gamzeerdi.................5.49%
İKİNCİ
3. takımdan.............Humeyrasağlam......................2,79%
ÜÇÜNCÜ
14. takımdan.............umutincisi .....................2.21%

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum çok sevindimmmmmmm hem kendi adıma hem gurubumuz adınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu ilk gurup dereceleri neye göre

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
Grubunuza yeni katıldım. Yaşım 23, kilom 89-90 arasında. Neden bilmiyorum, sureklı kılo alma eğilimindeyim. Umarım sizlerle hedeflediğim kiloya ulaşabilirim. Herhangi bir diyete bağlı değilim, günlük yediklerimi düzene sokmayı planlıyorum. İlk hedefim 75 olmak. :)

hosgeldin canim inan bana burasi seni frenliyor cünkü her gün ne yedin ne ictin yazmak zorunda oldugun icin 3-5 kere düsünüyorsun istedigin hedef kilonu umarim bizimle birlikte ulasirsin...

Gurubumuz adina cok sevindim..Deneme süresinde olalarin % katilmiyor degilmi akrep33 ??? Deneme sürem gecsin her hafta birince olmamiz icin benimde katkim olcak ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…