- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.241
Toplam 46 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 45 ziyaretçi)
beril77*
Bune ya ziyaretci akinina sasirdim
Cokmu dokunakli yazdim......
Toplam 57 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 56 ziyaretçi)
beril77*
56 ziyaretci haydiiiiii ne oluyor yoksa yanlis yerdemiyim
Toplam 63 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 62 ziyaretçi)
beril77*
Äarttiran yokmu
Çok haklısın canım..İşte o klo verdim biraz yiyebilirim noktası dönü noktası, geçtin geçtin, geçemedin tekrar başa dönüyosun..carsida milka ucuzlamisdiyor al al hesapliyken simdi degil bir ara yersin...ama yolunda basinda gevseklik gösterirsem gecmis olsun...oysa 67lere düstügümde beni her gören sen zayiflamissin....bunu duyunca hakkikaten devam etmesi o kadar kolay
oluyorki anlatamam....hafiften egonuz tavan yapiyor ama zarari dokunmaz...kilo verdim simdi biraz yiyebilirim düsüncesine kapilmazsak taabi
günaydın :-D
Dün akşam yediklerim Allahım yedikten sonra nasıl bi vicdan kötülüğü
Neyse bugün komple ceza günü
Kilo verenleri tebrik ediyorum kizlar
Bu nasil bir kisirdongu anlamis degilim yedikce vicdan azabi cekiyorum, vicdan azabi cektikce yiyorum
Insanin kendine Dur diyememesi Kadar buyuk bir acizlik varmidir ki.....
Diyet moduna giremiyorum sizi okudukca basarilariniza sevinixorum suan
Bu nasil bir kisirdongu anlamis degilim yedikce vicdan azabi cekiyorum, vicdan azabi cektikce yiyorum
Günaydınnn,haftasonun rehaveti.mükellef kahvaltı ve sonrasında başka öğün yok.
Canım ne güzel yazmışsın ve yazmaya devam et şekerimOlay aslinda kafada bitiyor...
a.) Zayiflamak istiyorum!!!
b.) Neden ? Burda güclü bir Neden yoksa zor zaten istemek yetmiyor sebebleri olmasi...aklinizda canlandirin nasil gözükeceksiniz insanlarin tavirlari nasil degisecek..hayatiniz nasil degisecek...yepyeni bir insan olcaksiniz aslinda bunlar aslinda cok motive ediyor
c.) sekerli/ hazir cips vesaire gidalarin ne kadar zararli oldugunu anlatan uzmanlarin videolarini dinlemek gözünü cok korkutupuzak durmaniza sebeb olabilir
Karatay komple ekmegi meyveyi yemeyin diyorbaktimki zor yada zayiflama sürecinde cok SIKIyor baska bir uzmana kulak vermekte fayda ediyor....dr.ayca kaya cok mantikli konusuyor...günde 8 ögün yiyin de demiyor baska dr. gibi
Aklima yazdigim en önemli sözleri: Aciktikca yiyin. Yiyeceklerin birer ilac gibi düsünün. Bol Su icin. Yogurtun önemini o kadar cok vurguladiki ev yapimi yogurt tüketmeye basladim hatta organik süt aldim yogurt mayaliycam ins
Haaa birde en önemli yardimcimiz...olmazsa olmazimiz vardirki....buda mutlak sartda: Irade.
Onsuz hic birsey olmuyor. Bu konuda babami örnek almaya calisirim 30 yil boyunca sen gel her gün en az 1 Paket Sigara ic. Dr: Biraksan iyi olur demesiyle...son Sigaralari ictikten sonra birdaha elini sürme(halbuki etrafindaki is arkadaslari vesaire hep Sigara iciyorlardi).
Roman yazmisim arkadaslar kusura bakmayin:18:
Yok tatlım ya bende az önce bir bakiim dedim baktım tık yok, 5. takımdaymış sıra gittim not bıraktım, hayır kimsede merak edip sormamış hayret?Kaptan hafta sonuçları açıklandı mı ben mi kaçırdım bi kaçıncıyız?
Maaşallah iyi etmişsin demekki kahvaltıyı senhahahaha aynı ben ya. bende sabah kahvaltıyı öyle bi yaptım ki hala acıkamadımve yemeyecem zaten
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 338. ETAP SONUC LİSTELERİ
29 KASIM - 6 ARALIK
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................14. TAKIM
İKİNCİ .................3. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................2. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
2. takımdan.............gamzeerdi.................5.49%
İKİNCİ
3. takımdan.............Humeyrasağlam......................2,79%
ÜÇÜNCÜ
14. takımdan.............umutincisi .....................2.21%
Merhaba kızlar,
Grubunuza yeni katıldım. Yaşım 23, kilom 89-90 arasında. Neden bilmiyorum, sureklı kılo alma eğilimindeyim. Umarım sizlerle hedeflediğim kiloya ulaşabilirim. Herhangi bir diyete bağlı değilim, günlük yediklerimi düzene sokmayı planlıyorum. İlk hedefim 75 olmak. :)
Kızlaaarr ilk sayfada yazan kurallar bizim için miii?
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 338. ETAP SONUC LİSTELERİ
29 KASIM - 6 ARALIK
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................14. TAKIM
İKİNCİ .................3. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................2. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
2. takımdan.............gamzeerdi.................5.49%
İKİNCİ
3. takımdan.............Humeyrasağlam......................2,79%
ÜÇÜNCÜ
14. takımdan.............umutincisi .....................2.21%
evet biraz kati gibi gözüküyor ama aslinda degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?