Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canım

Canım bu saatte yürüme zaten, zor bi gün olmuş cidden senin için..

Sen çok şirinsin ama yaaa

5 Kilo Verme Diyeti

Haşlanmış beyaz etten destek alalım.

Semiz otu salatasının içine tavuk eti didikleyelim veya balık eti tüketelim.

Çayımızı ve kahvemizi şekersiz tüketelim ve şeker ihtiyacımızı sadece meyve ile karşılayalım.

Vücut normal olarak şekere ihtiyaç duyacaktır ve 1 elmanın içinde almamız gereken şeker zaten vardır.

Hazır gıdalardan, asitli içecekler ve hazır meyve sularından uzak duralım.

Sadece 5 günde 5 kilo vermek hemen şimdi harekete geçelim ve akşam veya sabah bulduğumuz her fırsatta ip atlayalım.

Aç kalarak sadece vücuttaki suyu atarız.

Fakat sık sık sebze ve meyve ağırlıklı beslenerek 5 günde 5 kilo çok kolaydır.

Yeşil çayın zayıflaytıcı etkisi tüm dünyada bilinmekte ve uygulanmaktadır. Yeşil çay kalori yakmaya yardımcı olur.

2 litre su ve akşam bitki çayi

gunaydin :)) Akşama kadar foruma giremeyecegim için kilomu sabahtan yazayim dedim, 59.4 um.
Bu hafta hem sizlerle tanışmış oldum, hem de kilo verdim, çok şükela bir hafta oldu :))

günaydınnnnnnnn :)))) herkese mutlu sabahlarrrrrr. mükemmel bir gün diliyorumm. evet sabah tartıldım veeee 84.1 :) iyi galiba hemen hesabını da yapayım

umutincisi( 88 /84.1 / 2,21%)

**14. TAKIM 338. ETAP **

Rform( 77,8 / 74.8 / 3 / 1.93%)
umutincisi( 88 / 84.1 / 3.9 / 2.21%)

14. TAKIM ORTALAMASI : 2.07%

Son düzenleme:
Gunaydin anca yazabiliyorum bugum darti bana 68.7 gosterdi :O. Cok sevindim. Akrepin.dedigi gibi kiloyu ikiye.bolerek.hesapladim.0.4%.

merhaba kızlar bu hafta bebeğimle bir düzen tutturamadık yarın inşallah alışverişe gidip diyet olayımı düzenleyeceğim dikkat edemedim ama-500 gr gözüküyor

103/102,5 şuan

haftaya cuma inşallah daha çok vereceğim bu kiloların gitmesi lazıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…