- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.201
merhaba rform maaşallah çocuklar kız mı erkek mi? ev hali bayağı hareketlidir iki ufaklık var..
Büyük olan kız küçük olan erkek canım.
Selam arkadaşları,
Güzel bir dünün ardından bütün gece oğlumun öksürükleriyle uğraştık ( çok minikden zatürre oldu hala çekiyoruz ) ve sabah robokop olarak uyandım.yerimden kımıldayamıyorum Allah'tan eşim evdeydi.tabii hemen doktora,kas gevşeyiniz iğneler ve inanır mısınız yeni uyandım :) daha iyiyim.
Uzun zaman sonra ( iğne yapılınca orucum bozuldu) güzellik bir kahvaltı yaptım.sabah,öğle,akşam yerine...
Şimdi yazdıklarınızı okuycam.
Kızlar bugün benim için çok zor geçti...
Önemli bir toplandım vardı öğleden sonra o yüzden şık olmalıydım, giydim topuklu ayakkabıları, ama giymez olaydım, toplantı yarım sa. sürdü, sonrasında hep ayaktaydım. Bitirdi beni o ayakkabılar. Spor ayakkabılarım yanımdaydı fakat mesai sonrası servise yetişebilmek için öyle hızlı çıktım ki değiştiremedim ayakkabılarımı.
İş sonrası diyeti daha kuralına uygun yapabileyim diye mutfak tartısı aldım, eve dönene kadar canım çıktı. Eve gelince yemek yapıp oturana kadar midem sırtıma yapıştı, bugün cdiyet beni cidden çok zorladı.
Daha bi de dışarı çıkıp yürümem gerekiyor, fakat bugün yüreyemeyeceğimÇooook yorgunum.
Dün akşam sizlere yazdıktan sonra eşimle çıkıp hızlı tempo 4km yürüdük, soğuk falan demiyeceksin yürümeye başlayınca ısınıyorsun.
Bugün menümden akşam yemeğinde biraz saptımAma çok abartmadım, fazladan 1 tane közlenmiş patlıcan yedim.
Bugün takip ettiğim liste :
Eki Görüntüle 884914
Hepinize iyi akşamlar ...
Bugünki Menüm
Sabah Kahvaltisi cok gec yaptim saat 11 gibiydi sanirim:
-Kibrit kutusundan biraz fazla Peynir
- 2 Zeytin
- 2 ceviz
- Unsuz Pankek..-- dukan diyeti tariflerim diye bir sayfa var ordan almistim tarifi ben 1 yumurta sarisi fazla kullandim hepsini kendim tüketmedim 1 tane büyük anneme yaptim.
- 2 fincan yesil cay ictimoldukca tok tutucu proteinli bir kahvaltidi.
Ögleden sonra saat 16.00
- biraz acikmistim 1 Elma + 1 Kuru Incir Tükettim
Aksam yemegi 19.30 gibi:
- cok az kereviz corbasi (2-3 kasik) vazgectim yemekten cünkü 2 parmagim kadar ekmek (aksamlari pek ekmek/meyve sekerli seyleri tüketmemeye dikket ediyorum
-buharda haslanmis karnibahar (tuzsuz)
- ev yapimi tavuk burger (yagsiz tuzsuz, baharatli) biraz kuru oldugu az ketchup ile birlikte tükettim
Su: Yaklasik 1.5-1.75 olmustur sanirim eee yatana kadar yolu var burda malum saatleri 1 saat geri
Spor: yatmadan önce ip atlama+ ve bildigimiz pilate vesaire hareketleri yapcam ins. Günün Özeti budur arkadaslar
Not: aksam yemeginden sonra kardesim saolsun masamda cubuk kraker paketi vardi....sonra buraya herseyi dos dogru yazacagim aklima geldiginde....o cubuklardan vazgecmemin hizi= isik hizi
2 litre su ve akşam bitki çayiO o o herkes gelmiş bile
Menümu yazım aradan çıksın
Sabah 6 kaşık çorba ve bi kahve
Ara ogün elma galeta2 tane
Öğlen iki haşlanmış yumurta bir portakal
Ara ogün yoğurt galeta
Akşam galeta ve yoğurt yoğurt yarım kase
S
Spor 1 saat yürüyüş ve50 i
p atlama eve yeni geldim mesai vardı henüz kitap yok
:-D
günaydınnnnnnnn :)))) herkese mutlu sabahlarrrrrr. mükemmel bir gün diliyorumm. evet sabah tartıldım veeee 84.1 :) iyi galiba hemen hesabını da yapayım
umutincisi( 88 /84.1 / 2,21%)
canım tebriklerrrr,bak olacak demiştim.azmin elinden ne kurtulmuş.
şekerim ikimizde 3.9 kilo vermişizmutlu sabahlarrrr,
78,7 / 74,8 / 2,47%
ne kadar oldu başlayalı888.5 ten 86.8
Sindirim problemi yaşıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?