- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.601
benden bu kadar ben kaciyorummmm kizlarr kocis geldi beni cagiriyorrr
kızlar bende kaçıyorum azcık dinlenim.. valla iş mişde görmeyecem.. sedadan iyi haberler azcık kendime getirdi.. aynalar hadi görüşürz.. kız nesli sende koş kocana asılmasın suratı hadi bakim...
hadin ben kaçtım allaha emanet olun allah yar ve yardımcımız olur inşallah... hayırlı geceler herkese
kız azaldı baya kanamam.. doktor diyor ne ettin 2 gün elimi cektim senden.. bilmiyorum noldu birden bire.. ama öle böle kanamam olmadı.. afedersin ama böle parca parca geldi büyük büyük.. sanki cigerlerimi kopğarıp döküyolardı.. anlamamdım valla bayada korktum ne yalan diyim.. ama sabah gider gitmez bir serum taktı.. onun üzerine kanamam azaldı.. ya galiba doktorda öle diyo sitresden benimki.. erzuruma gidince yolda kaza olmuştu 2 saat arabada kaldık yol kapğanmıştı taksi kamyona carpmıştı taksi öle bir haldeydiki kagıt bile o hale gelmez inan.. baba ogul babayı ölü cıkarmışlar.. ogluda ölmüş ama ne mümkün arabadan cıkarmak.. baya etkiledi geceydide 2 dagın arasında kaldı tanklar panzerler geldi.. daglık alan oldugu iç.in askerler teröristlerden korktu galiba bizde baya etkilendik ondan sonra olan oldu zaten ... ama şükür iyiyim...
hi bu arada arda kaynmasin guzelim ben su koymuyorum ben seve seve her hizmete acigim ama olmuyo bakin kac haftadir kurallarimiz var benim halim ortada iki hafta yoktum bu haftada kosusturma lusteyi nasil yayinladim gelin bana sorun bir acele acele
ya benimde istedigim sizden bekledigim sey lan bu hafta kaptan unutmus yada isi vardi ben yapim su sari kart kirmizi kart uygulamasini diye bir allahin kulundan duymadim yalansa yaln diyin ya yok diyen yok
nasil olacak heleki olculenecekte buraya yazilacak sen inaniyormusun buna
ben kimseye neden gelmiyorsun neden girmedin yada senin paylasimin eksik hadi kadesim yoluna git diyemem diyemiyorum
sizlerde sadece paylasimda bulunuyorsunuz demiyorsunuzki bizde birseyler yapalim
yalanmi hepiniz icin soyluyorum bunu hak verin bana
kız seni gidi seni beni karıştırıp kaptanlardan laf yemiyceksin demi....evet haklısınama ben yeniyim diğerleri daha suçlu :jeyyar: kendimi çok 1.73 gördüm :roflol: şimdi gelince kızacak bana, kızma çağla şikelim kaydirigubbakcemile3
iyi geceler anam kendine iyi bak opuyorumnanaktankızlar bende kaçıyorum azcık dinlenim.. valla iş mişde görmeyecem.. sedadan iyi haberler azcık kendime getirdi.. aynalar hadi görüşürz.. kız nesli sende koş kocana asılmasın suratı hadi bakim...
hadin ben kaçtım allaha emanet olun allah yar ve yardımcımız olur inşallah... hayırlı geceler herkese
kaçın, kaçın bakalımgörüşürüz öptüm sizi kaydirigubbakcemile3
siyahım sendemi hastasın çok geçmiş olsun şeker
seda nasıl olmuş peki kızlar haberi olan varmı
aynalar nassın hocaamm.naptın kız sordunmu pamuğu.
sordum bakmadılar leblebiye delikafadulden
bence yolun yanlış... sürekli diyet deneyip durma.. bünyeni vucudunu tanımaya calış.. ne iyi geiyor ne kötü geliyor.. hazır basma kalıp diyetlerle bu iş yürümez.. az ye öz ye spor yap olayı bitir...
günaydın canım bendim o akupunktura giden ve çok memnunum yarın 2. haftam bitiyor.ben haftada üç gün gidiyorum.ilk hafta 3 kg gitmişti.75 kg ile başlamıştım.1. hafta sonunda 72 kg geldim.bakalım yarında tartacaklar kilo durumum ne olacak.haber veririm.kızlar bir arkadaş akupuntura gidiyordu.kimdi o?bende dün taktırdım küpe.10 gün sonra duruma bakcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?