Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bende kaçıyorum azcık dinlenim.. valla iş mişde görmeyecem.. sedadan iyi haberler azcık kendime getirdi.. aynalar hadi görüşürz.. kız nesli sende koş kocana asılmasın suratı hadi bakim...
hadin ben kaçtım allaha emanet olun allah yar ve yardımcımız olur inşallah... hayırlı geceler herkese

benden bu kadar ben kaciyorummmm kizlarr kocis geldi beni cagiriyorrr

kaçın, kaçın bakalım görüşürüz öptüm sizi kaydirigubbakcemile3

slm ben geldım sedanın ıyı olmasına cok sevındım valla aklım ondaydı...

cok yorgunum benı affedın kızlar yarın konusalım ok...

siyahım sendemi hastasın çok geçmiş olsun şeker

seda nasıl olmuş peki kızlar haberi olan varmı

çok geçmiş olsun canım tabi psikolojik olabilir..ama kansızlıkta kanama yapabiliyo...hemogram baktıraydın bi...

ha bak kendin söylüyon kız yoktum diye..sen yokkende biz 1 . olduk canım... sarı kart kırmızı kart onları sana vermek lazım canım kilo veremeyen sensin canımmmmmmm
bide siyahın rahatsızlıgı seda nın rahatsızlıgı koparttı bizi tabi.. bizler üzülünce çok yiyen kesim oldugumuzdan 2 haftadır mazeretimiz vardı tabi... yok öyle birbirimizi suçlamak ..bırakıp kaçmak..kız topla kendini :mymeka:
her hafta cuma sabahı kilolarla beraber boy kilo gögüs bel basen bacak ölçülerini herkes yazsın zormu anam...
takımsak uyulsun canım..aaa

evet haklısın ama ben yeniyim diğerleri daha suçlu :jeyyar: kendimi çok 1.73 gördüm :roflol: şimdi gelince kızacak bana, kızma çağla şikelim kaydirigubbakcemile3
kız seni gidi seni beni karıştırıp kaptanlardan laf yemiyceksin demi....
bak kaptanlar söliyim bu aynalar düzensiz besleniyo..bak hasta falan olacak

iyi geceler anam kendine iyi bak opuyorumnanaktan

kaçın, kaçın bakalım görüşürüz öptüm sizi kaydirigubbakcemile3

iyi geceler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

siyahım sendemi hastasın çok geçmiş olsun şeker

seda nasıl olmuş peki kızlar haberi olan varmı

merhaba kız nassın bakam .. valla özledim seniiiopuyorumnanaktan
senle didişmeyince tadı olmuyo buraların ..
sedada haber yok henüz...umarım daha iyidir.. öptüm seni canım byezemuszemus

hoşgeldin destinam.inşalah kızın iyidir canım.
siyahım çatal karam iyi olmana sevindim.eferim kız iyi yapmışsın dra görünmekle.ohh be acık şöyle hizaya gel inatçı keçi.başlıycam senin kilo takıntına hee.sen bi iyi ol senin için 5-6 kilo ne ki.sen onu gece uyurken bile verirsin...
kız çağlaaa sen bana gülmekten kilo aldırcan hee.ne matrak karısn beee.allah iyiliğini versin emii.

iyiym canım nolsun.aslında sedanın bu haberini duyunca iyi olmaya başladım.hakikaten beni çok etkiledi sedanın durumu.hele erkek arkadaşının sedayı bu kadar önemsiyor ve seviyor olması beni dahada çok etkiliyo.rabbim hiç ayırmasın inşallah onları.sedamız biran önce sağlığına kavuşup tekrar eski günlerdeki gibi bize rehberlik etsin.
msnni yollasana bana özelden.

bence yolun yanlış... sürekli diyet deneyip durma.. bünyeni vucudunu tanımaya calış.. ne iyi geiyor ne kötü geliyor.. hazır basma kalıp diyetlerle bu iş yürümez.. az ye öz ye spor yap olayı bitir...

canım uyarın için teşekkür ederim.ama ben bu diyetleri doktor kontrolünde yapıyorum.o yüzden içim rahat,inşaallah kötü bir durumla karşılaşmam.ayrıca hergün az çok spor yapmaya çalışıyorum.

kızlar bir arkadaş akupuntura gidiyordu.kimdi o?bende dün taktırdım küpe.10 gün sonra duruma bakcaz
günaydın canım bendim o akupunktura giden ve çok memnunum yarın 2. haftam bitiyor.ben haftada üç gün gidiyorum.ilk hafta 3 kg gitmişti.75 kg ile başlamıştım.1. hafta sonunda 72 kg geldim.bakalım yarında tartacaklar kilo durumum ne olacak.haber veririm.

gunaydin arkadaslar nasilsiniz ????? kimse yok daha sabah sabah kahvalti yapamdan geldim ..... neslihan carsamba yapalim lapayi olur ama tarif et nasil yapacaz ve ne yemek serbest yaninda cagla ablamda yapacak lapayi bi deneyelim....... simdilik cikiyorum sayfa acik sonra gorusuruz

gunaydın kızlar...

kızı doktora göturemedım yetısemedım nazco gelırsen eger mesajımı okursan bana özelden ulasırmısın sana ızmırde doktor ısmı sormak ıstıyorum..

sedadan hala haber yokmu bence atlattı hayati tehlıkeyı...

sızden naber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…