- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.621
gunaydın kızlar...
kızı doktora göturemedım yetısemedım nazco gelırsen eger mesajımı okursan bana özelden ulasırmısın sana ızmırde doktor ısmı sormak ıstıyorum..
sedadan hala haber yokmu bence atlattı hayati tehlıkeyı...
sızden naber...
asagıda sedaayı goruyorum:lepi:
canım hosgeldın nasılsın, nasıl oldun
senı cok merak ettık:1hug:
GÜNAYDIN 14.TAKIMIN GÜZEL ÇITIR HATUNLARI
ben geldim hepinize binlerce hatta milyonlarca kez teşekkür ederim,ilginiz ve desteğiniz için sağolun çok çok sağolun..ben daha iyiyim ateşim düştü sayılır midem hala aynı kolumda serum var ama iyiyim yani herkesin başına gelebilir ne yapalım burda okadar kötü durumda olanlar varki halime şükür ediyorum dahada iyi olacam inşallah..nedenini anlayamadı doktorlarda hiçbirşeyim yoktu birdenbire oldu neyse olacağı varmış ama beni taburcu etmiyorlar sebebini bulmadan birsüre daha burdaymışım yani şimdi kuzenimin odasından giriyorum..desteğiniz okadar sevindirdiki beni çok teşekkür ederim hepinizee
:dance::dance::dance: iyi olduguna cok sevindimGÜNAYDIN 14.TAKIMIN GÜZEL ÇITIR HATUNLARI
ben geldim hepinize binlerce hatta milyonlarca kez teşekkür ederim,ilginiz ve desteğiniz için sağolun çok çok sağolun..ben daha iyiyim ateşim düştü sayılır midem hala aynı kolumda serum var ama iyiyim yani herkesin başına gelebilir ne yapalım burda okadar kötü durumda olanlar varki halime şükür ediyorum dahada iyi olacam inşallah..nedenini anlayamadı doktorlarda hiçbirşeyim yoktu birdenbire oldu neyse olacağı varmış ama beni taburcu etmiyorlar sebebini bulmadan birsüre daha burdaymışım yani şimdi kuzenimin odasından giriyorum..desteğiniz okadar sevindirdiki beni çok teşekkür ederim hepinizee
sibelcim inşallah canım ama merak etmeyin ben burdanda girmeye çalışırım kolumda serumla kaydirigubbakcemile3
hepinizi çok seviyorum kızlar gerçekten çok iyi dostlarsınız benim çıkmam gerekiyor çok çok öpüyorum gene girmeye çalışırım yazı yazarken kolumu hareket ettirdiğim için serum gitmiyor kolum kanıyor kuzenimde kızıyor burdan :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?