Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hosgeldin destinam tsk iyiyiz senden ne haber nasilsin... seda dan bi haber yok ama daha erken aliriz insallah .......ben kahvaltiya gidiyorum sonra gorusuruz

GÜNAYDIN 14.TAKIMIN GÜZEL ÇITIR HATUNLARI
ben geldim hepinize binlerce hatta milyonlarca kez teşekkür ederim,ilginiz ve desteğiniz için sağolun çok çok sağolun..ben daha iyiyim ateşim düştü sayılır midem hala aynı kolumda serum var ama iyiyim yani herkesin başına gelebilir ne yapalım burda okadar kötü durumda olanlar varki halime şükür ediyorum dahada iyi olacam inşallah..nedenini anlayamadı doktorlarda hiçbirşeyim yoktu birdenbire oldu neyse olacağı varmış ama beni taburcu etmiyorlar sebebini bulmadan birsüre daha burdaymışım yani şimdi kuzenimin odasından giriyorum..desteğiniz okadar sevindirdiki beni çok teşekkür ederim hepinizee

opuyorumnanaktan hosgeldin sedaa nasil sevindirdin bizi bilemmezsin ..... insalah bisey cikmaz yakin zamanda taburcu olursun ayrica erekek arkadasina cok slm soyle birde mail erimizi cevap evrdigi icin ayrica cok tsk et:sm_cool:

hoşbuldum hepinizi ayrı ayrı öpüyorumm ve teşekkür ediyorum şekerler,pek vaktim yok kuzenim 15 dk izin verdi sizi merakta bırakmamak için geldim,buarada yeni mail atan arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar msni açamadım şuan açılmıyor yazıyor tekrar girebildiğimde bakarım

:dance::dance::dance: iyi olduguna cok sevindim
canım:Saruboceq: tum dualarımız senın ıcın ınsallah bıran once taburcu olursunda artık aramıza gelırsın:1hug:

bende sizleri çok özledim eylulce şuan yanımda rica ederim diyor canım koray yazdığınız herşeyi bana iletiyordu okadar mutlu oldumki...ailem,koray herkesin selamı var sizlere hepsi ayrı ayrı teşekkür ediyor

ay ay cook sukur ya kiz cadi senin yuzunden bugun yuruyusede gitmedim aksam gelmismisin diye giremedimde sabahin korunde senden haber alabilirmiyim acaba diye
cok sukur iyisin bizi cok korkuttun
kiz sen varya ne guclusun anacigim aferim sana
kiz hizli kilo vermekten degil dimi hastaligin yani oyleyse biz birakalim bu diyeti
bahane bulacaz y ayemek icin :))
canim cok sevindirdin bizi insallah tez zamanda cikarsin
bu arada erkek arkadasinda cok iyi bir insanmis allah sizi birbirinizden ayirmasin senin icin cok dua etti garibim

canım benımm ne demekk....o kadar merak ettık kı senı....koray olmasaydı ölmüştük meraktan o senden daha kötuydu ınan...bundan sonra kendıne cok cok ıyı bak sen cok guclu bır kızsın atlatacagını bılıyorduk...allaha cok sukur dualar kabul oldu..

ay inanki adanada olmayi cok istedim su ucgundur dedim adanada olsam giderdim arkadasimin yanin a
hangi hastahanedesin canim

sibelcim inşallah canım ama merak etmeyin ben burdanda girmeye çalışırım kolumda serumla kaydirigubbakcemile3
hepinizi çok seviyorum kızlar gerçekten çok iyi dostlarsınız benim çıkmam gerekiyor çok çok öpüyorum gene girmeye çalışırım yazı yazarken kolumu hareket ettirdiğim için serum gitmiyor kolum kanıyor kuzenimde kızıyor burdan :bbo:

kiz git git buda yeter iyilestigini gordukya kendini zorlam kalbimiz hep seninle unutma oldumu
yat dinlen kilo alabilirsin izin veriyoruz sen yemene icmene bak a.s.

tmm canım gıt sen artık ama yınede bıze hergun bılgı verın...sen yazma kuzenın yazsın yorulma...

bugun harıka bır gun olucak...cok ıyı bır haberle basladık....

kendıne cok ıyı bak tekrar gecmıs olsun sedacım...

kızlar milyonlarca kez teşekkür ederim ortadoğu hastanesindeyim neslicim,güçlü olmak zorundayım ailem ve koray benden kötü durumda ben onlara güç veriyorum iyiyim diye sırnaşık şey
buarada hastalığımın diyetle felan bir ilgisi yok sıkı diyet yapmadım bildiğiniz gibi daha çok sporla verdim bi arkadaşımızda destek ürün felan yazmış gerçi sağolun cevap vermişsiniz hiçbirşey kullanmadım sadece sporla verdim yani içiniz rahat olsun kilo vermemle alakası yok zaten diyetteyken sık sık test yaptırıyordum herşey normaldi...kızlar birgün yemek için kendimi zorlayacağımı hiç düşünmezdim şimdi yiyemiyorum midem yüzünden 5günde 2kilo vermişim iskelet gibi olacam korkuyom valla sırnaşık şey
hepinizi öpüyorum hiç çıkmak istemiyorum ama çıkmak zorundayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…